Дискусия за ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дискусия за ...
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2446 пъти
Здравейте :) Момче съм, на 20 години. Не харесвам думата "гей" но ще се нарека по този начин за по кратко. Така де, и аз съм "гей" но по рядък тип може би. Аз винаги съм мечтал да имам по близки отношения с мъж, но когато стане дума за секс се отвращавам. В тази тема искам да питам други мъже какво мислят по въпроса.

Проблемът е че се гнуся от секс. От доста време имам наблюдения, че се гнуся от обмен на лиги, дори от най малките неща като да въртим на постата 5 човека. Не съм сигурен дали ще ми хареса да целуна някого с език, но съм сигурен че дори и да ми хареса веднага след това ще си изплакна устата. За анален секс не искам да чувам. Никога! Не гледам порно, какъвто и вид да е, защото ми е отвратително. Никога не бих лапал "нещо си" поради същите причини а и мисля че много ще ми урони себелюбието.

Аз знам че съм гей. Харесвам мъже, знам че ще бъда верен и любящ сапруг но имам прекалено строги условия и това ме наранява. Чувствам се много самотен когато си го помисля, предполагам съм антисексуален. Предполагам ще бъде доста егоистично да не задоволявам сексуалните нужди на партнора си. За останалите неща съм спокоен, кадърен човек съм. Аз мога да дам рай на земята на някой за който си струва, но дали ще го намеря. Пише, че връзките без секс не траят дълго а аз не искам да съм самичък цял живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 30cb4725bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да посетиш психолог. Ти не си болен, защото си гей, а защото се съпротивляваш към своята сексуалност и от там и отвращението ти. Трябва ти здрава терапия, за да се изясниш сам за себе си, но ако не предприемеш нещо не ставаш нито за семейство, нито за хомосексуална връзка за никаква връзка всъщност

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2af8313c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не му трябва терапия, Това, което описва, е типично за асексуалните. Той просто е асексуален, което касае само сексуалното му желание, но не и романтичното му привличане. Има и много такива хора, които са си хетеросексуални. Т. е. влюбват се, имат нужда от връзка, семейство, любов, но секс не им трябва и се чувстват добре без него.

Лошото при такива хора е, че те могат да имат ползотвора връзка само с други асексуални, тъй като при всеки друг това би било сериозно изпитание.

А при автора става още по-сложно предвид хомосексуалността. Т. е. веднъж е гей и второ трябва да си намери асексуален гей. Гейовете са 10%, асексуалните са още по-малко, вероятно 2-5%, ако и не по-малко. А хората, които са едновременно гейове и асексуални като него, са сигурно 1 на 200 мъже, ако не и на хиляда.

Така че намирането на партньор става адски сложно при него. Може би е добре да посещава гей клубове (не говоря само за дискотеки) или подобни места, където се събират гейове. Отделно някакви клубове/форуми за асексуални, ако има такива. Просто трябва да се доближи до средата от себеподобните си - хем за да обменят опит, хем за да си намери евентуално партньор, защото на случаен принцип какъв е щанса да срещнеш такъв като него.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 239b012e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът не е, че си гей, а другата част от историята ти. Малко ми прилича на времето, когато децата са малки, и подочуват от някъде какво правят възрастните, когато са сами (целувки, ласки, секс), и се гнусят и казват, че никога няма да го направят. Обаче, този период отминава, и нещата се нареждат. При теб този период не е отминал. Съгласна съм с Н. 1, че причината, поради която се гнусиш от някакъв вид интимност е, защото имаш проблем със своята сексуалност. Наистина, виж се с психолог, защото какъв рай ще предоставиш на партньора си, когато те е гнус, дори да го целунеш? Да не говорим, че и никой мъж няма да ти върже, при тези условия. В една връзка, колкото и да не ти се иска, сексът присъства като ежедневие. Друг е въпросът, ако си асексуален. Ако си такъв, търси си сродни. Те нямат нужда от секс. И да те попитам, как разтоварваш напрежението? Порно не гледаш, тогава самозадоволяваш ли се? Или и от това те е гнус? Никога ли не си се целувал, не си правил секс? Девствен ли си? Бил ли си някога с момиче? Гадже имал ли си? Ако отговорът на всичко това е не, то може и наистина да си асексуален. Имай го в предвид, чети за тези хора, и виж дали ти се описваш като такъв. По принцип, човек може да бъде какъвто и да е, стига сам да се приеме. Ще има много хора, които няма да те харесват, ще те мразят, може и до бой да се стигне, или нещо по-лошо, не искам да те плаша, но виж какво се случи в Орландо... Но, ако ти се приемеш такъв, какъвто си, ще ти бъде много по-лесно. Стига да не се натрапваш на другите де, или да ходиш по някакви гей паради...

Та, , така. Посети психолог, виж какво ще ти каже, как ще те накара да се почувстваш, и после пиши тук. Ще има голяма полза за теб, сигурна съм.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ac4bb6c41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Сексът не е за гнусливи", а ти си точно от тях и не зависи от сексуалната ориентация. Жена съм, имах партньор мъж, който правеше само вагинален секс, задължително с презерватив, дори не ме докосваше по гениталиите и след като свършеше, бързо тичаше да се мие. Скука и отврат!
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cfd2c59985
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Имаш нужда от приятел, от довереник, от рамо. От някой, с когото да гледате в една посока и да бачкате за мечтите си... какво по-прекрасно от това? !

А за другото.. търси си такъв като теб.

"Проблемът" т може и да идва от това, че нямаш опит. А с вемето да започнеш дори да харесваш разни неща, които сега са ти гнусни. Но ще е с правилния човек, с онзи, когото ще обичаш.

Жена съм. Но и аз не си представях, че ще лапна "нещото". Особено както мъжете пишкат и не използват тоалетна хартия. То остава уина там и като си представях, че с някой ще излезем, той ще отиде до тоалетна и после ще се натискаме в колата и ще поиска - повдигаше ми се.

Но когато се влюбих... ВСИЧКО от моя човек ми стана любимо, вкусно, приятно.

Обичта те кара да приемаш всичко. Ето и един пример без любовна история, но пак със силна обич.
Мразех, ама направо ми се повдигаше от бебета, дето им тегат лигите като им никнат зъбки. И като виждах как някоя майка ги забърсва направо с дланта си, или пък ги целува, докато лигите му са по цялата брадичка. И ми се роди племенник. Гнус ли? Нищо подобно. Оставяха ми го често и да видиш и аз как почнах да целувам лигава и мокра брадичка, да бърша сополки с ръка, да сменявам памперси. А веднъж малкият бръмбър ме напика, докато го премятах.

Еми.. никак не ти става гнусно. Обичаш го и обичаш съответно всичко от него.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 56c955f416
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз ти препоръчвам психолог. Терапията може да ти помогне да опознаеш себе си така, както не си предполагал. Но не трябва да си скептично настроен към консултацията със специалист, защото така няма да си помогнеш. Приеми, че това е нещо, което може да ти е само от полза, за да разбереш какво искаш, с какви проблеми трябва и можеш да се пребориш, за да се чувстваш добре в кожата си. Важното е да не приемаш ситуацията като някаква "съдба", която те обрича на нещастие. Каквато и да се окаже причината за начина, по който се чувстваш, това няма да значи, че ще останеш сам и няма да намериш своята половинка. Просто ще трябва да поработиш повечко върху идеята да се приемеш какъвто си и да търсиш свои сродни души.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8ed19344d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много интересно как след като си гей ще си цитирам дословно - "верен и любящ сапруг"?

А останалото от тази "изповед" е нищо повече от недоизживян пубертет, което с годините сам ще осъзнаеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker