Трябва ли да се срамувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трябва ли да се срамувам?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 4106 пъти
Здравейте, хора, 19 годишно, добре изглеждащо и поддържано момче съм и имам доходоносна работа, но все още съм девствен, дори не съм целувал и момиче, когато и да намеря свястно момиче, тя винаги е заета, а аз търся точно това, искам връзка и не приемам момичетата само за сексуални обекти, както повечето ми приятели. Когато някой разбере, че дори не съм се и целувал с момиче не иска изобщо да ми повярва. Въпроса ми е, дали това, че съм девствен кара момичетата да се отдръпват от мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 967cf88d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Самата девственост едва ли, по-скоро факта, че се комплексираш от нея, може би ги отблъсква, защото го долавят. Има и друго - звучиш твърде зрял за възрастта си и това рязко ограничава избора ти, защото твоите връстнички не са ти на акъла, а по големите рядко искат по-млади от тях. Аз имах подобен проблем на твоята възраст и така и не можах да реша, но после като станах 25-30 годишен, започнаха да се оправят нещата, защото вече моите връстнички също поузряха и запонахме да намираме общ език.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 05c502f00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като момиче малко по-голямо от теб ( 22г. ) ще ти го кажа така. Днешните момичета поне повечето имат странни разбирания за връзки, отношения, секс и т. н. Повярвай ми когато спреш да търсиш тази за дълга и сериозна връзка, ще се появи точното момиче пред което няма да изпиташ неудобство да и споделиш за тези неща и най-важното, тя ще те разбере и няма да се отдръпне. Дали кара момичетата да се отдръпват, не знам възможно е, но пробвай пък да го спестиш на някое момиче и ще разбереш дали е заради това или не. Успех и не го мисли толкова.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dec81ae0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Първо, няма смисъл да се срамуваш, че не си се целувал - само хора на ниско ниво биха ти се подигравали за това. А точно те заслужават сарказъм и ирония. Второ, нормално е свестните да са заети, всеки разумен човек търси точно такова момиче за сериозна връзка. Трето, това, че си девствен, може да отблъсне само момичета на ниско ниво, но на теб не ти трябват такива, нали? И четвърто, нито си длъжен, нито е разумно да споделяш на "сульо и пульо" лични интимни неща от живота си. Дръж се стабилно, без драми, като стойностен мъж, развивай ценни качества. Още си малък, с времето всичко ще си дойде на мястото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 476fa8c812
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бил съм в подобно положение. Просто не казвах, че съм девствен, а че не съм бил с много момиче и не съм правил секс отдавна. Не го мисли толкова, аз си спомням, че бях гледал порно, което ми хареса и бях запаметил всичко от него аххаахха, за да го приложа. :D

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 967cf88d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм номер 1, но номер 2 го каза много добре. Ако изпитваш неудобство да заговориш някоя, то значи тя просто не е за теб. Ако двама души за един за друг между тях има някаква подсъзнателна връзка и самият разговор става спонтанно и върви леко и изобщо нещата се случват от самосебе си. Съгласен съм, че е трудно да се срещне такъв човек, но повярвай ми струва си чакането. И аз съм чакал доста и съм се чудил как да подходя, но когато срещнах съпругата си, просто знаех, че това е тя и някак инстинктивно знаех какво и как да кажа.

Така че знам много добре за какво говориш, но и знам, че номер 2 е права. Така че просто се успокой и не му мисли, пък то като му дойде времето ще си стане. АКо се притесняваш излишно, само си блокираш интуицията и така може и да срещнеш жената, но да не я забележиш, понеже си твърде зает да се чудиш как да заговаряш мацките.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dc33b4a443
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не се променяй, момче! Единственото, което ти трябва е една обилна доза УВЕРЕНОСТ. Напълно съгласна съм с номер 3. Като момиче ти го казвам, че само глупачките биха ти се подигравали и отрязвали заради неопитността. Стойностните жени умират за мъж като теб, джентълмен. Просто вече много такива не останаха, особено по нашите ширини! И не споделяй на този и онзи, не е тяхна работа. Приятелите много често могат да те прецакат, пази си някои неща за себе си.

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3e6b14ae91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А бе да не ти дреме... Няма й казваш, че не си го правил и готово.. Като срещнеш някоя кажи й че имаш малко опит.. От преди време и така..

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1be913be7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никога в началото не казвай на една жена, че си девстен. Зависи от момичето. Ама ако е някоя свястна й кажи, че имаш известен опит, но не си някакъв професионалист. Момичетата не обичат бройкаджиите. Затова кажи, че разбираш туй онуй. Ако разбереш, че момичето е девствено тогава направо сваляй картите и кажи, че и ти си девестен и така двамата, ще се успокоите. Но ако момичето не е девствено не казвай

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d459a1c78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 2-не лъжи автора. И аз не търся момиче за сериозна връзка, но досега не съм имал късмет, дори с еднодневка. Авторе, всичко зависи от това дали умееш да водиш разговор с момичетата. Ето, аз не умея, и поради тази причина вече толкова години съм сам.
А и защо ти трябва още в началото свястно момиче? Първо понатрупай безценен опит с кифлите. Поне това можеш да придобиеш от тях.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d459a1c78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2-не лъжи автора. И аз не търся момиче за сериозна връзка, но досега не съм имал късмет, дори с еднодневка. Авторе, всичко зависи от това дали умееш да водиш разговор с момичетата. Ето, аз не умея, и поради тази причина вече толкова години съм сам.
А и защо ти трябва още в началото свястно момиче? Първо понатрупай безценен опит с кифлите. Поне това можеш да придобиеш от тях.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0427ba0237
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "не приемам момичетата само за сексуални обекти"
Там ти е проблема. Жените каквото и да говорят, не си падат по свестни мъже, които търсят свестни жени за връзка. Няма такъв филм - забрави го това. Искат бед бой, които в последствие се опитват да култивират. Когато успеят, вече не го харесват, но това е друга тема :)

Друг проблем - Искаш връзка. Как така предварително знаеш, че искаш връзка с някоя жена? Нали първо трябва да пофлиртувате, да има известно време цуни-гуни, чики-рики, та да видите допадате ли си, ще възникнат ли някакви чувства и т. н. Връзка не се иска така още преди да си имал взаимоотношения с жената. Връзка се иска в последствие. Гледаш прекалено сериозно на нещата и очакванията ти са много конкретни, а в живота не става така. Започни да гледаш на свалките като забава, без много да ти пука за крайния резултат и тогава всичко ще се нареди - гарантирам ти! Ти ако предварително показваш, че искаш връзка и сериозни взаимоотношения, всяка ще избяга. Те искат флирт, искат смях, искат добре прекарано време и тогава се случва магията на любовта. Иначе си просто някакъв сериозен, безинтересен странник, за който всички винаги ще са "заети". Закачай се, смей се - с една, с втора със стотна. Тогава ще станеш желан и самоуверен и ще ти се отворят много врати, включително и свестни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker