За мъжете над 25 години, които все още не са правили секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За мъжете над 25 години, които все още не са правили секс
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 23064 пъти
Здравейте,

Във форума има дискусии, посветени на девствеността, но реших да пусна тази тема, която се отнася конкретно за мъжете. Забелязал съм, че въпреки че след една определена възраст липсата на сексуален опит се смята за нещо странно и при двата пола, на неопитните мъже се гледа с по-критично око. Не съм чул мъж да каже, че никога не би имал нещо с девствена млада жена, но съм чувал женски мнения, че не могат да си представят да имат нещо с мъж, който никога не е правил секс. Маркирах като възраст 25 години, защото това е възрастта, която се е приела като горна граница за "първия път".
Аз съм един от тези млади мъже (на 27 години), които не са правили секс, имам и някои приятели колкото мен или дори по-големи, които също спадат в тази група. Ако погледнем реалистично на нещата, може наистина да има някакъв малък процент неопитни мъже над 25, които чакат "специалната", но огромната част просто очевидно имаме проблем. Като гледам себе си и другите около мен в това положение, забелязвам общи неща - сковани млади мъже, по-трудно изразяващи емоции, в периферията, а не в центъра на забавленията, с психологически бариери. Някои имат трудности в общуването с жените като цяло, при други общуването върви нормално, но свършва на ниво приятелство. Възможно е и проблемът да се корени във възпитанието, семейството, силна връзка с майката, някаква травма от друго естество. Една част от тези мъже могат да бъдат добри приятели на жените, но не предизвикват страст в жената и желание да бъде с тях интимно.
Разбира се, освен да се констатира проблемът, трябва да се търси и решение. Увереността по принцип е от решаващо значение. Само че опираме до следния въпрос - на какво да стъпи увереността на млад мъж, който никога не е бил с жена? Това според мен няма как да не си проличи и лошото е, че колкото повече напредва времето, толкова повече нараства притеснението, че ще се "изложиш", това те спира дори да правиш опити. Особено пък ако имаш силни чувства към жена и не искаш да изглеждаш смешен в нейните очи. Мисля си обаче, че голямата психологическа бариера е първият път, и ако мъжът я преодолее, след това нещата изглеждат една идея по-добре.
Как обаче да стане това? Ето как аз виждам възможностите:
Единият вариант е мъжът да срещне жена, с която да постигнат емоционална близост, тя да развие чувства към него, и затова да не е проблем за нея, че той никога не е правил секс. Това естествено е идеалният вариант!
Другият вариант е ако мъжът има в приятелския си кръг или сред познатите млада жена с по-освободено поведение, за която да е тръпка да бъде "учителка" на неопитен мъж, или пък да иска да му помогне от приятелска симпатия.
Третият вариант е по-възрастна жена, която си търси млад мъж за неангажираща връзка, за нея това, че мъжът е неопитен може дори да е плюс, защото така може да го съблазни по-лесно.
Вариантът за някоя случайна забивка в бар или дискотека ми се струва възможен на теория, но не и на практика, просто повечето мъже от този тип трудно бихме се отпуснали в такава обстановка.
Интересно ще е да се чуят мнения и на жени, и на мъже, особено ако някой мъж е минал по този път и първият му интимен контакт е бил на по-късен етап в живота, да сподели как са се случили нещата, дали първият опит му е дал увереност и след това е било по-лесно.
Надявам се на повече сериозни и по-малко подигравателни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 109

преди: 7 години, 10 месеца
hash: d86041859e
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

1.   Прекалено много го мислите и дълбаете и говорите и после пак го мислите как да стане, къде, с коя и тн.. И времето си минава.. направиш ли го веднъж само ще съжаляваш, че толкова години си стоял сам и на сухо. Какво толкова сложно има не мога да разбера? Ако чакаш единствената и незабравима ще си умреш самотен /не искам да съм груба/. Харесваш си някоя, ако видиш, че и тя има симпатии към теб, почвате да излизате и нещата лека по-лека отиват към секс.. Просто действаш, какво ти пука какво ще си мисли и как ще си в нейните очи.. Не и ли допадне нещо не е за теб, айде следващата.. ама поне вече ще си го направил и ще можеш да се отпуснеш! Мисълта ми е, направи го просто с някоя за един път / ако трябва и проститутка/ и след това ще видиш колко по - различно и щястливо ще се чувстваш и най вече- ще ти олекне!!!! Сега се вижда, че това много ти тежи и терзае!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 333dce19be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Аз съм на 25 от София и съм студент 4-ти курс в УНСС.
Внимателно прочетох историята ти и мисля, че бих могъл да ти споделя някои неща от скромния си опит които биха ти били от полза.
Първо да опиша при мен как се случиха горе-долу нещата.
Възпитаван съм още от ранните си години да преследвам високи оценки, уважението на другите, да не чакам нищо наготово, но имах и лошия късмет да се зарибя много по компютърните игри.
В продължение на 5 години аз активно градях бариера (неосъзнавайки разбира се) между мен и света около мен. В училище ме имаха за зубар заради оценките, и това беше единствения начин да оправдая огромния брой комплекси, притеснения, страхове и скованост които бях събрал в себе си и личаха от километри, както и ниското самочувствие. За връзка с момиче не можеше да става и дума, просто се имах за друга порода, за не-готин и, това изключваше и да се измъчвам от факта, че повечето ми съученици движеха с гаджета (някои дори с 12-класнички).
Бях толкова вманиачен в игрите, че не ми липсваше това, че не правих секс някъде до 9-ти 10-ти клас.
Но рано или късно всичко омръзва, при мен слава Богу не беше толкова късно и имах възможността да махна за няколко месеца компютъра от нас (а и успеха ми се беше влошил и помолих баща ми да го вземе в офиса си за да не се разсейвам). През това време, се оказах изведнъж с 5-6 часа отгоре на ден свободни, които нямаше как да запълня освен с учене донякъде и даже пак оставаха.
И започнах да излизам навън, бях наивен, не бях подготвен, за кварталните тарикатчета и използвачи, загубих всички пари които бях спестил от работата ми на строежа лятото за през ваканцията, но поне научих ценен урок.
Друго което ме шокира и осъзнах беше, че нямах никакви комуникативни умения, беше ме страх да изразявам мнение и да говоря.
Това което на мен ми помогна беше, че започнах да ходя на фитнес.
Не за гъзария, а защото физическата активност оказва позитивно влияние и кара човек цялостно да се чувства добре.
Кръга ми от приятели малко по малко се разшири, започнах да си подбирам средите и да не се събирам с лекета и използвачи.
Записах се на латино танци в школата на Памбос, там е много забавно и донякъде ми помогна да се отпусна, а и дори ми даде някакво предимство, защото имах възможност да танцувам с жените които ходеха там, някои от които бяха или моя възраст или по млади и до някаква степен това изгради увереност в мен, и малко по-малко си подобрих комуникативните умения.
Първото ми гадже беше и от там, интересното беше че и 2-мата бяхме девствени а бяхме почти на 18, разделихме се преди да имам шанса да спя с нея макар, че на няколко пъти бяхме близко, но вече имах увереността която ми беше нужна, имах интересно хоби (танците, отделно свирих и на тромпет), започнах да се интересувам какво харесват момичетата ( истинските, а не тези които можеш да ги купиш с пари образно казано), станах както ти се изрази по горе добър слушател и събеседник и мн подходящ приятел за тях който те винаги търсеха за съвет. По нататък нещата се промениха, имах безразборни връзки (около 15) но не толкова дълги. Просто повечето търсеха само секс и се отдръпваха като разбираха, че имам сериозни намерения към тях, а аз не ги подбирах, всяка която имаше симпатии към мен беше удостоена с моето внимание и там ми беше грешката, че бързах и не исках да съм сам и да изчакам.

По думите ти разбирам, че донякъде асоцираш постигането на приятелство с жените като провал, но истината е, че това е 1-вата стъпка, защото това което кара в повечето случаи една жена да избере един мъж за интимен партньор или приятел е едно и също нещо-----> Доверието, а то се гради на база това което вижда и одобрява или харесва в характера ти.
Твоята неувереност не идва от това, че не си правил секс, а от страха ти от отхвърляне поради тази причина, друг комплекс ти е чуждото мнение и критика.
И аз преди си мислех като теб, че като преспя с една жена това ще ми даде непременно увереност като с магическа пръчка, в комбинация с опит и ще изтрие от мен клеймото на девствеността.
Но един човек може да изглежда и да се държи като девствен дори и ако е правил секс.
Цената която трябва да плати всеки един мъж за да бъде истински мъж не е половия акт, тя се крие в бариерите и личните битки които той трябва да води за изграждането на своя характер.
Характер на един мъж който ще остави детското зад гърба му и ще привлича жените силно.
Секса е следствието от тази трансформация, самият акт не е нито нещо срамно нито нещо трудно (когато има привличане и взаимни симпатии разбира се).
Той ни е естествено заложен инстинкт, както и инстинкта ни за самосъхранение.
Естествено, че с използване на въображение и практикуването му във времето ще ставаш все по добър, но в основата си не е умение което трябва да бъде придобито и научено, а ни е заложено и го може всеки един от нас.
Не се мисли за прецакан, гледай позитивно на нещата, и овете които може да извлечеш от твоята ситуация, които да използваш да постигнеш възможно най-скоро целта си. Използвай въображението си. Аз самия се сещам за доста тактики които според мен биха дали ефект и биха решили проблема ти.
Не обръщай внимание на жените които биха те подценили и биха ти се присмяли на "неоптиността" ти. Това очевидно са жени с нисък морал, етика и ценностна система за които всичко се върти около секса, парите или и 2-те. Такива жени не ти трябват.
Използвай ситуацията за да си намериш свястно момиче, което ще гледа на последно място твоята опитност в леглото (защото както споменах по-горе всичко е въпрос на практика нали така ;).
А такива има повярвай ми виждал съм ги, даже от 4 месеца съм с такова момиче (най-интересното е че тя съшо е на 27 и е девствена, но няма проблем с това, нито тя нито аз, защото съм до нея и и показвам своята привързаност и отдаденост и я дарявам с добро внимание и добро отношение), защото оценявам това което е и съм благодарен, че я срещнах. Точно по същия начин и някое момиче (дори и да не е девствена) би оценила и би била благодарна за теб, че те е срещнала и т. н :)
Извинявам се за дългия ферман, но просто виждам в това което си написал силното ти неудовлетворение и желание да промениш настоящата ти ситуация и съм готов да помогна понеже ми се виждаш свестен и добър човек, а свестните заслужаваме повече :)

*** редакция от модератор***

Не публикувайте данни за контакт!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 452510f1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Третият вариант, който описваш е най-реалистичен и възможен :)

Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d59649b93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, къде остави проститутките? И без това България с това е известна в цяла Европа. С евтините и красиви проститутки. Не говоря за циганките магистралки. Говоря за нормални момичета по апартаментите, чисти, в повечето случаи възпитани млади жени, които икономическата ситуация ги принуждава да препечелват и по този начин. Много от тях са студентки, млади майки и т. н. Самата ситуация и беднотия ги кара да работят на доста малки тарифи. Мъжете можем поне от това да се възползваме, от красива и свежа женска плът и то на ниски цени. За сравнение: грозна курва и нахална на всичко отгоре в щатите струва 800-1000$, за час, а красиво момиче в България от 80 до 150 лева на час. За какво да говорим. Проститутките са ни супер евтини. Така че за секс не му мисли, че трябва да влагаш некви чувства. Натрупай опит с проститутки и така. Не си губи времето по дискотеки и барове, при условие, че плуваме от море от евтини проститутки. Аз като бях млад това ми беше най-смешно като отида в някоя дискотека и да видя как се надуваха девойките и то дори като ги поканех на някой танц. Явно всички жени на планетата си мислят, че ние сме толкова загорели, че секс едва ли не, не сме видели. Хахаха! И се почваше едно разиграване: Ще ме черпиш ли нещо, дрън-дрън и накрая винаги ти казва "чао" и че ще се прибира и заминава в друга дискотека, или барче. а ти си издумкал сумати пари по нея. За това смених тактиката. Винаги преди дискотека и то особено, когато бях на море, ходех преди това на проститутка и правех едно хубаво ебане. Като влезнехме с приятели в дискотеката, вече спокойни (преди чад сме ебали и лизали свежи пичета) и въобще не търсещи нищо за ебане, ами да пием по нещо и да послушаме музика и тогава всички супер пиченца ни се лепяха. Явно защото не сме изглеждали загорели. Това е тайната, ебане преди купона и после купона става още по-хубав. Запомни едно, единственото качествено и все още много евтино нещо в България е секса. Не си пропилявай младите години в чикии и задълбочени разчисли за женската психика, ами еби здраво!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2e5bec15ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Н 2, брaво зa коментaрa ти! Женa съм и кaто тaкaвa ти кaзвaм, че мисленето ти е коректно. Прaв си, че в тaкъв случaй девственосттa нa мъжa остaвa нa зaден плaн и дори е без знaчение. Проблем е девствен и комплексирaн- невъзможнa и крaйно нежелaнa комбинaция. Зaтовa бягaме от тaкивa.
Много добре си го обяснил, учудвa ме, но явно си от мaлкото мъже, които нaистинa успявaт дa рaзберaт женaтa. Поздрaвлление зa което, a можеше дa се зaтвориш в комплексите си дa плюеш по женското съсловие кaто стотици мързеливи ( психически) комплексaри...
Ето, че можело кaто човек мисли aдеквaтно и искa дa си помогне нaистинa! Моите увaжения!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 90f483c4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Мога да ти дам истински съвет, такъв съвет, който е възможно да помогне и на останалите читатели. Нямам намерение да провокирам или засягам част аудиторията на сайта. Надявам се, че няма да се хванете у някоя дума и да отвърнете остро. Малко опит имам, но пък съм видял може би най-важното. Аз установих този проблем. Предполагах, че имам недостатъци и заради тях си го карах така до 24, само че се оказа интересен случай. Тази, която ми пусна за пръв път, ми сподели, че съм имал вид на човек, който определено не е лишен от женско внимание и със сигурност е много харесван. Изглеждало е така, че имам връзка и според нея никоя не е посмяла да повярва, че евентуално съм бил самотен. Относно секса, ами била е и други "девствени" мъже, мъже които са се справяли един добре, друг по-зле. За нея аз минавам за опитен и неразпознаваем по действията(явно и порното е помогнало). и да, определено вариант 3 е решението, съгласен съм. За другите неща нито голямото самочувствие играе роля, нито унилото и смирено мислене. Аз съм ходил дълго и с наведена глава - не ми връзваха. Преобразих се до неузнаваемост( и психолог успя да ми помогне) После ме определиха като човек с походка тип "терминатор". И пак не ми вързаха. Намирали са ме за интелигентен, но само да вляза в тяхната приятелска зона и толкова. Когато съм бил мълчалив и тогава не се е получавало, когато се правя на бърборко същата работа. И стигнах до заключението, че в днешно време младите дами за научени от родителите и системата, да си търсят приятели според приятелски кръгове, връзки и социално положение като жяло. Колкото и да се отрича това, няма как да се докаже обратното на твърдението ми. Видял съм как се получват нещата при други момчета, видях и разбрах как съм сбъркал и какво ми е липсвало. Момчета, ако живеете с родителите си няма ви вържат, факт! Малко са тези дето ще ви зарадват. Нашата компания е от 12 момчета, няколко от тях се опитаха да свалят едно момиче, което избра едеин толкова невзрачен човек, че просто ме избива на смях. Никой от тия 5ма не го огря. Друг от тези 12 има собствено жилище и го огря, а реално останалите го превъзхождаха и по ръст, физика, акъл, визия и каквото се сетите. Надявам се да съм помогнал. Няма да осъждам действията на жените и да ги коментирам, но това са ми наблюденията. Няма как да ви усетят дали сте чикиджии, загореляци и пр. Само при разговор и опознаване, но и тогава може да се справите, стига да си изгираете добре картите. Това е от мен и мислете по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f3c96011f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Познавам жена, над тази възраст и мога да ти кажа, че проблемът и е отхвърлянето на всеки възможен кандидат, просто защото си е създала образа на "принца" и всички са "ужас" в нейните очи. Бяхме в обща компания, където само аз знаех, че тя е девствена, едно от момчетата, с което сме добри приятели и знам, че доста си пада по секса, да не говорим как изглежда със страхотна външност, поддържан, високо ниво на хигиена, опитах се тактично да й кажа, че той е идеален, но тя пак му намери кусури. Явно, че сама не иска да си помогне, сложила е преграда и до там. Факт е, че след като един човек е правил секс, започва да възприема нещата по друг начин, шансовете за по-нормални връзки се увеличават.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 69750a34a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами аз за първи път го направих на 16 год и буквално не знаех какво правя. Сега съм на 23 и имам сериозна приятелка, с която смея да твърдя, че секса е страхотен, но не е основен фактор в нашата връзка. (Най-важното според мен е разбирателство, доверие, уважение и взаимна подкрепа)

Аз лично не печеля жената с визия или голямо мъжко достойнство, а с уважение и добро отношение. Дори като се замисля пишлето ми е малко според стандартите в България, за които чета по форуми и слушам от приятели, но до сега никоя не се е оплаквала.

Просто бъди себе си, а недей влизай в роля, за да впечатлиш момичето. И не на последно място, направи го само ако се почувстваш готов и смяташ, че с момичето ще имате по-дълбоки отношения от първичните плътски страсти. (Точно на това се дължи неголемия ми опит със нежния пол, но такъв съм си аз)

Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 098ecce6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Напълно те разбирам. И аз съм като теб. Даже точно днес навършвам 27. За съжаление не бих могъл да ти дам съвет, мога само да бъда съпричастен с проблема ти. От няколко месеца влизам във форума и забелязвам, че хората като теб и мен са повече отколкото си мислех. Аз също пуснах 1-2 теми, пиша коментари по други подобни. Честно да ти кажа по мои наблюдения, малко са хората, които ни разбират. Не стига това, а повечето дори ни съдят, имам предвид както коментиращите, така и хората от приятелските ни кръгове. Но аз не ги виня за това, в природата на човек е да осъжда това, което не разбира. Елементарен пример: в древноста са екзекутирали хората, които са твърдяли, че Земята е кръгла.

Към №1: Явно въобще не разбираш какъв е проблема. От това изречение си личи най-много: " Харесваш си някоя, ако видиш, че и тя има симпатии към теб, почвате да излизате и нещата лека по-лека отиват към секс"

Мъжете като мен и автора не предизвикват симпатии към жените! За да бъда максимално точен, жените не ни възприемат като "мъже"! Нашата комуникация с жените се свежда до 2 варианта:

1) възприемат ни като приятели (т. е. по същия начин, по който биха възприели и теб)
2) използват ни - усещат, че ги харесваме и се възползват от нас, за да постигнат определена цел

Ако все още не си разбрала какво искам да ти кажа, замисли се: какво е първото нещо, което ти прави впечтление в един мъж? Предполагам, че отговара е: поведението (дали е самоуверен; дали демонстрира самочувствие), все неща, които ние не притежаваме.
Ние сме неуверени и/или срамежливи, и/или затворени в себе си.

Повечето хора (независимо от пола и възраста си) биха ни определили като: мухльовци, задръстеняци, олигофрени, педали, смотаняци и др.
Всички тези определения ги виждаме в очите на другите, и колкото и да си силен психически, няма как да не забележиш това пренебрежително отношение на хората към теб. Гледат те все едно си убил човек. Няма значение какво друго правиш, щом си на 27 и нямаш приятелка, значи си некадърник. Ако някой твой набор е натрупал бройки или пък си има гадже значи е повече мъж о теб. Нищо, че може да няма 1 работен ден в живота си и още да го издържат родителите му (познавам такива). Въпреки това жените го харесват и се редят на опашка за него (сами му се натискат).

Другото изречение от изказването ти, което веднага подсказва, че изобщо не рзбираш проблема: "Прекалено много го мислите и дълбаете и говорите и после пак го мислите как да стане, къде, с коя и тн.. "

Ти проблеми нямаш ли? Не мислиш ли за тях? Наистина ако прочетеш коментара ми, напиши кой е най-големия ти проблем в момента и аз ще го изкоментирам по подобен на теб начин
Прочети коментара на №2 Sharky, ако не си го направила! Ето това е полезен коментар, такъв какъвто автора очаква!


Майкъл

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 298f2cc49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, изключително интересна и актуална тема. Адмирации за темата! Не е нито странно, нито чудно, че мъже над 25 години не са правили секс. Има мъже, които и на 38 години не са правили секс. Най-важната крачка сте я направили, а именно споделянето. Всичко е въпрос на психологична бариера и очаквания поставена от вас самия. Пише ви жена, която е започнала сексуален опит едва на 24 години. Да, късно ще кажат някои. Въпрос на личен избор. Не съм чувствала комплекси, че до тази си възраст не бях правила секс. Излизах с мъже, но само до там. И трупах опит в комуникациите. Станах добър слушател и приятел на мъжете. Първият път често се идеализира, често се очаква съвършеният партньор, идеалния ТОЙ или ТЯ. Често се очаква първият път да е със супер яка мацка или супер як батко. С яло на Аполон или Афродита. Това обаче съвсем не е така. За мен нито един от посочените варианти не е удачен, защото и в трите случая не бихте ли се почуствали като опитен плъх. Да видя дали ще ми хареса и какво ще стане после? Важното е да има взаимна симпатия, емоция, желание. Не си поставяйте за цел да стане днес или утре или с точно определена жена. Опитайте се да се отпуснете в женска компания, оставете дамата да ви докосне, не се стряскайте. Толкова ми е познато това лека отдръпване на мъжа, когато жената се опита да го докосне. Не, не че му е неприятно, а мисълта Какво ще стане ако разбере, че до сега не съм правил секс? Това е което стряска мъжете. Всичко в началото е плахо- прегръдката, целувката, докосването. Оставете се на желанието, да ви води инстинкта, отпуснете душата. Не ви препоръчвам нито таблетки, нито каквито и да е стимуланти. Ако ви е приятно докосването не се отдръпвайте, продължете вие. Няма човек, който да не обич да го прегърнат. Жената няма да ви се присмее. Не се задълбавайте в т. нар. медицински канали след полунощ. Отпуснете се и не се самоанализирайте с въпроса Ами ако се изложа? Това е бариера. Увереността не идва само от опита с жени. Идва от постиженията, от семейството, от подкрепата от приятели, от това, че уважаваш и обичаш себе си. А вие сте уверен в себе си, щом споделяте. Успех! С

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5a20848348
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Fake it until you make it!
Ще ти споделя една доста интересна и определено брутална истина: можеш да си много добър в нещо и без да имаш практически опит!!!
Откъде съм сигурен, че е така ли: по време на специализацията ми по хирургия започнах отрано да се подговям много за всяка операция, която ми предстоеше и когато идваше самата операция влизах с увереността на някой, който я е провеждал стотици пъти, а всъщност никога преди това не бях. От самото начало бях на светлинни години напред в сравнение с другите специализанти, не заради някакви кой знае какви способности, а просто защото дори не съм поставял под съмнение успеха на всяка една операция. Същият принцип важи за абсолютно всяка една сфера от живота. Просто се подготви малко и влез в ролята си на Казанова все едно винаги си бил Нр. 1 и съвсем скоро ще ти се налага да си водиш бележки коя вечер с коя мацка си на среща, за да не им объркваш имената...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ca4bb1c3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "но огромната част просто очевидно имаме проблем"
Наистина ли си толкова наивен? Да си вярваш, че толкова много мъже имат проблем в комуникацията? Девствените мъже в България са повече от опитните, защото аз от 20 момчета нямам и един опитен за пример. Представям си ти и останали колко познавате. Минават 20 години повечето. Проблемът е в светоусещането и обърканите Представи на масовата българка, че на всяка цена трябва да тича след парата и да те оглежда и проучва къв си. Отворете си малко очите. Много от вас заминават в някоя друга държава и създават семейство, как става това? Нали сте аутсайдери? Мислете малко и не им чешете егото на тукашните госпожички.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aef46ca1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Здравей авторе,
жена съм.
Писала съм и в други подобни теми и моят съвет е все същия - завържи отношения с някое момиче, влюбете се и сексът ще дойде от само себе си.
Щом те допускат до приятелския си кръг значи не си им неприятен, но просто не си изразяваш интереса достатъчно.
За да ти отвърнат с интерес и евентуално да се получи нещо то и ти трябва да не криеш емоциите си и да проявиш интерес към някоя жена.
Подразбира се, че интересът ти трябва да е насочен към една жена, а не към всички в компанията, защото тогава ще изглеждаш загорял.
Най-важното е да не ставаш женомразец, както се случва с повечето мъже в твоята ситуация, защото това отблъска жените много.
Ако не са ти дали, това не означава, че жените са такива или онакива.
Не означава и че ти си сбъркан (не че липсват и такива случаи де).
Означава само, че не си си поискал правилно.
Коментарът на номер 2 дава добри насоки как да изградиш самочувствие и това ще ти помогне пред жените.
Ако не си спортна натура просто намери нещо, в което да си добър и самочувствието и женското внимание ще дойдат от само себе си.
Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8616ed0552
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   12 много добре го е казал, но е много вероятно да го налазят "интелектуалките" от тази тема http://spodeli.net/1/story-96521.html?err=103&commentID=168#comment168 която и препоръчвам на автора. И не само на него, а и на бъдещите автори с подобни проблеми. Защото очевидно такива теми ще има-все по-актуални стават нещата, за които говори автора и 12.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 05a096a823
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Мисля си, че сексуалният акт трябва да е следствие, а не причина за обвързване на двама души(независимо от какъв пол са). Любов --- Радост от това двамата да се допълват --- Консумиране на връзката --- Деца --- Любов. Цикълът започва и завършва с любовта, тя е основата. Но има и егоизъм - неосъзнат, както неосъзнатата кражба(примерно, когато дърпаме филми от интернет), който егоизъм се проявява в желанието за постигане на максимално удоволствие. В сексуалните контакти, този стремеж към удоволствие, се изразява във фантазията и желанието за интимност с различни жени, заради техните физически характеристики - хубави седалищни части, крака, гърди и други анатомични структури. Но всичко това е прах в очите, защото, дори когато индивидът задоволи потребността си с даден човек, в него се явява желание за постигане на още по-голямо удоволствие от предходното, и той отново търси субект, към когото да бъде насочена неговата сексуална енергия. Проблемите, които се постигат от всичко описано дотук са, че хората се самонараняват един другиго. Влизат във връзка само от желания и фантазии и както са влезли, така и зарязват партньора си, заради друг човек, за когото мислят, че ще им донесе още по-голямо удоволствие и щастие. Оттук се почва с лъжите, изневерите и т. н. Тези изкуствени желания са натрапвани с десетилетия, като модели на поведение, а оръжието за завладяване на хората е суетата. И идеята към написаното по-горе от мен, е че първо човек трябва да се влюби, а не да мисли за оная си работа. Пази се вътрешно, авторе! Ти да си чист пред себе си. Дадени са ти логика и разум, осланяй се на тях при решаването на дилеми, не се подвеждай по обществото. Има една общочовешка черта, която се изразява в това, че щом "аз" съм в калта, за да се почувствам по-чист сред тези, които не са в нея, ще искам да ги привлека към мен. Не знам дали си забелязал на теми от рода "направих го с него и се чувствам гузна", отдолу голям процент пише: "няма нищо, всичко е наред" и това не е от съпричастност, защото когато променим темата на "изневерих му с други - съжалява" отговорите са: "така ти се пада".
Аз ти говоря, като мръсен човек искащ да опази, дори 1 човек от калта, не за нещо друго, а вътрешно да се чувстваш светъл. Виж, пишеш темата и отдолу, като коментари, веднага виждаш думи обозначаващи секса с отвратителни думи - е***, кл***е... даже те карат да ходиш при леки жени. Такъв човек, дори да е с висок интелект, съзнанието му е животинско, така че по-добре сега, а най-добре и винаги слушай само себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5e708a655d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Лелеее " Проблемът е в светоусещането и обърканите Представи на масовата българка, че на всяка цена трябва да тича след парата и да те оглежда и проучва къв си. " Тооолкова е вярно..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e668e1af5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   До номер 5 - Нарекли змията отровна и тя се обидила. Хайде сега, не ви изнася истината. ;) всъщност бягате от такива, на които сте им смачкали самочувствието, а после крякате по сайтовете. Погледнете си избраниците, мъже с гладки ръце и крака, малкопишковци и никакви е*ачи. Като някой от тия "девствените и комплексирани" се появи около вас в тяхно присъствие, се късат от злоба и завист. И съвсем нормално да се късат, все пак загорелите чукат като бикове и нямат умора, тоест истински мъже са. :) Всъщност вие търсите точно материално активни-сексуално пасивни мъже. Вие отбягвате някой до 25 или 30 години, накрая му писва и си плаща за една вечер при някоя проститутка, скъсва я от ебане и после като вирне главата го слага и на някои от вас, пък преди това е отнасял какви ли не обиди - компексар, чикиджия, женомразец и пр. колко такива са ви клатили и хич и по нищо не сте ги познали. Клатили са ви, клатят ви и ще продължават да ви клатят. Айде жива и здрава.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b58801ee4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   И аз да се включа в дискусията: Мъж, на 23. Осъзнах, че имам наистина сериозен проблем на 21 и реших да предприема мерки, но въпреки това проблемът все още е наличен. Авно бъркам някъде. Никога не съм бил с момиче, никога не съм имал връзка дори. Иначе нямам проблеми да комуникирам с хората, независимо дали са жени или мъже. Тръгнах на фитнес и определено изглеждам една идея по-добре от преди. Извиках си компаньонка и видях, че мога - самочувствието ми се повиши една идея. Започнах да внимавам как се обличам - само с дрехи, които 100% ми харесват. Въпреки това, момичетата също толкова рядко спират погледа си върху мен, колкото и преди да направя тези промени. В същото време ми прави впечатление, че всички момичета са обвързани, а в даскало всички класове бяха съставени от над 50% момичета и само няколко момчета. Как става това? И съм виждал всякакви кочове, дебели и мазни, мърляви, а за ръка държат красива и стройна девойка. Как е възможно това??? Каква е прословутата тайна? Кола ли трябва да имам? Апартамент нямам, но не живея с нашите...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28034270f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Ами, какво да ти кажа? ! И аз бих могъл да се включа в клуба на неправили секс над 25. Давам си сметка, че в голяма степен съм си виновен сам, доколкото може да ми се вмени вина. Просто по характер съм по-интровертен, по-"затворен" и малкото хора, които съм смятал за близки, всъщност само са ми помогнали да затвърдя тези си качества. Не излизам много и не ми е забавно в компанията на други хора. А това е много важно да имаш общи забавления с друг човек, за да се сближите, както за приятелство с мъже, така и за интимност с жени. Но за съжаление, успях да разбера това едва като събрах известен житейски опит.

Има и друго, че жените и мъжете търсят съвсем различни неща от партньора си. За един мъж сексът е сред най-важните неща, почти ежедневна нужда, и си мисля, че това го кара да се стреми да свали някоя мадама. За сметка на това пък, една жена може да бъде без интимност много дълго, ако не и неограничено, и може хладнокръвно да преценява кандидата си, както и без много да се притеснява да го отреже, ако не й харесва.

Естествено, заговарям момичета, опитвам се да направя свалка. Но често само ме подпитват какво работя, къде живея и макар, че не съм... зле, явно не отговарям на очакванията.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28034270f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   За жените е по-лесно. Кандидатите, свалячите сами отиват при тях и им предоставят поле за избор. Една жена дори и да харесва някой, чака той да направи първата крачка и да я свали. А ако пък той не направи нищо, тя го прехвърля в категория "смотаняк, задръстеняк" и забравя за него. Просто мъжете и жените желаят и очакват съвсем различни неща, съвсем правилно има тази книга "Мъжете са от Марс, жените от Венера".

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ef2a85576a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Номер 2 или е жена, или е заобиколен от жени и е жертва на изключително безмилостен процес на мозъчна промивка. Вилхем Райх е разкрил, че мъжете се озлобяват при сексуална незадоволеност, точно липсата на секс е причина да нямаш увереност. Говориш абсолютни глупости. Галиш ушите на някакви материалистки тука. На всички е ясно, че по тези ширини само на купонджии, прахосници и многоимотници им връзват, на богаташки синчета и позьори. Толкова е проста женската психология, а вие все едно йероглифи разчитате, глупендери. Това и много нормални жени са го признали. Какво ме изненадва, ти си от УНСС.. От 100 студента един излиза някакъв.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bfe5058044
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   До 12 от Мъж на 32 г.,
Имам един познат, който е на 20 години, живее с майка си и баща си(митничари по професия) и даже е чукал майката и сестрата на един от приятелите ми. Повечето ми приятели са неопитни. Nice, a? И после мъжете били мързеливи психически. :(
Заточение в пустиня за номер 5 и нейните последователки.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 333dce19be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До 21 от номер 2(Sharky). Всеки има право на мнение, но според мен бихме били по ефикасни и полезни на автора, а и на другите заинтересовани от тази тема, като се фокусираме да отговаряме на проблема или казуса който е зададен в темата. Просто споренето и коментирането на чужди мнения е нещо, което е напълно излишно и само изтощава и вкарва допълнителен спам. Поради което го смятам за излишно. Преди да ме осъждаш("бил съм или жена, или заобиколен от жени, промит мозък") и да ми слагаш етикет се замисли, че може и да имам известен опит и той да е този който да свидетелства за това което пиша, а именно, че сериозното момиче което би обърнало внимание и би била предана и отдадена на един мъж на последно място би гледала парите и това какви сте в леглото. На първо място тя би гледала дали сте почтен, дали може да ви има доверие, дали я разбирате и бихте я подкрепили в това което е, права, защитава и вяра(дали вървите в една посока и имате обща главна цел). Истинската жена би гледала на първо място нашия характер и до каква степен ние сме се изградили като ЛИЧНОСТИ! Така, че се замислете преди да ме критикувате дали не съм виждал такива жени, и каква е причината да съм ги виждал и дори в момента да имам такава жена до себе си. Ключът е в нас, просто трябва да го завъртим и да настъпим газта...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bfe5058044
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

24.   „Естествено, заговарям момичета, опитвам се да направя свалка. Но често само ме подпитват какво работя, къде живея и макар, че не съм... зле, явно не отговарям на очакванията. “
Как бе, ако нямаш собствен апартамент, кола и вила с голям двор и гараж за още една, какъв мъж си ти? Принципи си имат жените, принципии.
Ето разговор между мен и едно момиче:
Това се случи преди година. Аз съм на 26 тя на 21!
карам по същество!
Тя: Учиш ли нещо в момента?
Аз: Не, работя като заварчик в един железарски цех.
Тя: Това е изморително, нали?
Аз: Когато има мнго работа е тежко, но се свиква. Изморително е отиването до работата.
Тя: Защо?
Аз: Пътувам с градски транспорт. Вътре е топло, гъчканица, задръствания.. нали се сещаш?
Тя: Толкова ли се стискаш за гориво? (усмихва се и прави учудена муцунка)
Аз: Какво искаш да кажеш?
Тя: Пали колата и стигай до работа безпроблемно. (пак се усмихва)
Аз: Още не съм карал шофьорски курсове.
Няколко секунди в мълчание и озадачени физиономии.
Тя: Доста дълго си чакал(критичен поглед) Други взимат книжка на 18.
Аз: Нямам пари за скъсване на първи курс, защото винаги така правят, а после и да се явявам повторно..
Тя: Едни 800 лв. се събират за толкова време.
Аз: Събират се, да, ако нямаш да даваш пари за един куп неща.
Тя: Почни на друго място тогава.
Аз: Това ми е специалност и нямам голям избор. Ако сменя фирмата ще взимам много малко отгоре
Тя: Може да се пробваш в университет.
Аз: Нямам намерение да се пробвам. Повечето учат за да не работят.
Сега гледат само да ти взимат парите и после да ти внушават, че си някакъв.
Тя: Струваш ми се черноглед и краен, защо не си по-ведър?
Аз: Това не е черногледие, аз съм си реалист и винаги ще бъда.

И сега забележете продължението на разговора!

Тя: Живееш сам и не издържаш никой, толкова ли не си успял да заделиш за едни курсове, за нещо, което по някакъв начин да ти подобри битието.
Аз: Никъде не съм споменвал, че живея сам.
Тя: Извинявай. (чувства се неудобно) Не съобразих за приятелката ти.
Аз: Нямам приятелка!
Тя: Кой е при теб?
Аз: Къщата е на дядо ми, ама той почина преди няколко години. Живеем аз, майка ми и баба ми.
Тя: Баща ти?
Аз: И той почина..
Тя: Гадно.. (изпитваше леко неудобство). Майка ти работи ли?
Аз: Работи и взима пенсия по болест, а дядо ми си е пенсиониран отдавна. Аз помагам.
Тя: Какво толкова им помагаш, след като нямаш пари да изкараш една елементарна книжка? Те и сами ще се оправят. Ходи на квартира и учи нещо, че така ще ти е много трудно да живееш.
Аз: Че какво ми е на живота? Аз не съм останал гладен и не съм на улицата. Имам пари за прилично облекло и храна, какво ми е проблемното?
Тя: Нямаш възможност да заделяш за нищо, реално имаш проблем.
Аз: Понеже ходя с градския, не ми се върви като овца към университета и се прибирам у нас ли, ок. Какви са ти представите за лесен живот?
Тя: Амии, не и като твоя!
Аз: Я стига, така живеят повечето мъже в Бг.
Тя: Мъже е силно казано.
Аз: Защо?
Тя: Мъжът е самостоятелен и зрял.
Аз: Повярвай, няма как да стана по-зрял от това. Сблъсках се и с безпаричие, обгрижване и какви ли не ядове, все неща, които са част от ежедневието на зрелите хора.
Тя: Не, по-скоро е част от ежедневието на неумеещите да си го направят добре.
Аз: Май си доста заблудена
Тя: Жените се развиваме с бързи темпове и разбираме живота.
Аз: Жалко, че това развитие се усеща само по първичните и вторични полови белези.
Тя: Като цяло ти говоря! (леко дръпната и правеща превзети муцуни)
Аз: Не, умствено си още в пубертета. То и повечето жени сте така.
Тя: Държиш се като няккой сърдит турчин, стегни се.
Аз: Просто ти казвам истината! Един депутат официално взима малко над 2000 лв, но и те няма да му стигнат за квартира, жена и дете, ако само той ги обгрижва. Реално погледнато вие нямате представа от живота. Трудностите не се изчерпват с лютеницата в гащите ви.
Тя: Ти си бил голям идиот!
Аз: Защото ти казах истината?
Тя: Не, защото си малко момченце!
Аз: Няма да мислиш също, когато разбереш че имам имоти на Марс. Това е общо взето.
Тя: И на Плутон да имаш все ми е тая! (прави се на интересна и придобива вид на харпия)
Аз: Жените сте по-зле и от най-зле, само за ебане ставате май.

И сега тука е много интересен отговора!!!
Тя: Нека да е така, и кво? Такива като теб никога няма да ни ебат.

Ето заради това не се получават нещата. Разсъжденията им са доста патешки. Колкото до ебането, ебах, платих си на една като тая - нестастандартен за час 150 лв някоя друга екстра и доплащане 20-30 лв отгоре. вместо да водите такива разговори с тях, карайте по същество! Колко, какво и как, а после вадите парите и действайте. Никога не ми се обяснявайте като мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fa177aefb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Жена съм на 32.

С моят съпруг се запознахме преди 6 години.
Тогава аз бях имала две връзки, а той една дълга и множество едномесечни, сексуални изживявания. Споделял ми е, че така и не е изпитвал любов с момичетата, с които е бил и че не обича секса. Той е с три години по-голям от мен.
В леглото беше дървен. Ако не познавах бившата му приятелка щях да си помисля, че е девствен. Беше неуверен, понякога шашнат от нещата, които исках. Понякога гнуслив. Аз съм много освободен тип човек.

Опитвам се да ти кажа, че понякога опитът не е фактор за това какъв секс ще правиш. Чак година след като тръгнахме, съпругът ми се поотпусна и сексът започна да му харесва. Дотогава все аз бях инициатор, даже ме държа на сухо два месеца.

В последствие сме си говорили много. Той е пълен и изпитва погнуса сякаш от сбственото си тяло. Да не говорим, че е бил слаб и сега сякаш не можеше да управлява собственото си тяло. Движеше се тромаво, уморяваше се. И понеже си мислел, че това и мен отвращава, той просто не ми вярваше, когато му казвах "желая те".

Заредих се с много обич, търпение и нежност и сега имаме прекрасен инимен живот. И прекрасен брак.

Пожелавам ти да попаднеш на свестно момиче.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 98bdcd1901
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

26.   Номер 24, в описания разговор не видях нищо лошо в момичето, а единствено в твоето мислене. Държал си се като типичния балкански субект, който не вижда път за развитие и само търси оправдания - "ама аз им помагам", "не, за какво ми е книжка" "нищо ми няма, имам какво да ям". Потресаваща липса на желание да дръпнеш в живота, накрая дори си изкарал студентите "овце". Чак аз й се чудя как е изтърпяла този разговор. За сведение: жена на 21 г. (почти 22 г. ), завършила езикова гимназия, учеща Дентална медицина трета година, работя почасово в школа по английски език и си търся и летен стаж по специалността. Скъсвам се от работа и учене. А, да и сама си платих шофьорския курс. Сама си плащам всичко, нашите са с нормални възможности, така че не работя заради недоимък, а защото не искам да им вися. Пък какво остава да вися на някакъв абсурден "мъж". Искам да ти кажа, че ако ми се появи някакъв като теб със същите тъпи оправдания защо е наникъде в живота, ще избягам с мръсна газ преди да успее да почувства колко е по-надолу от мен. Страшно сте жалки повечето мъже. Не ставате за нищо, а жените са зли и меркантилни. Нали ти е ясно, че никоя добре изглеждаща и образована жена с добър доход няма да те погледне? Защото е много правилно, че жените си търсят потенциални бащи на децата. За какво ми е черноглед заварчик без никакъв хъс, като ще съм доктор с 3 чужди езика? Ако ще да е счетоводител, финансист, фермер, адвокат, инженер, лекар, психолог, социолог, юрист със същата заплата, ще струва 3 пъти повече от теб. Ама нищо, ти си оправяш компаньонки за 150 лв. Пък и си провел един нелеп спор. Направо си опасен.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 98bdcd1901
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

27.   От номер 26 към автора: Не слушай разни като номер 24. Трябва да си позитивен, приятен (това важи за всички хора) и напредничав. Опитвай и все при някоя ще стане, но не бъди нахален и не сваляй наред момичета от една компания, защото ми се е случвало и не го приехме добре. A ако момчето е решило, че сме надути, ние пък го взехме за масов сваляч. :D
Много добре си описал трите алтернативни ситуации, това са реални опции. Опитай и с някоя по-плаха, не толкова наперена, за да си по-увереният и да не се притесняваш. Като цяло се цели в такива. Работи за външния вид максимално. Както жените сме все на диети, гримираме се, съчетаваме дрехи, така и вие може да гледате да не сте с кореми/прекалено кльощави и поне една хубава риза да сложите (не боли като токчетата :D) Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bfe5058044
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

28.   26, относно - Защото е много правилно, че жените си търсят потенциални бащи на децата.

Прочети номер 17 за справка. Аз няма какво да ти кажа повече. Доста си зле като цяло, но ти и сама си го знаеш. Пожелавам ти мъж, при който професията ти ще се прилага с пълна сила, върху теб. :):);)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bfe5058044
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Само ще ти кажа, че един заварчик може да взима от понеделник до петък 1000 лв. А събота и неделя да си докарва допълнителни 200-300 лв. на частно. не се обиждай, но селската амбиция не е приоритет на интелигентните хора. И да, определено над 80% от студентите са овце. :) Доказателствата са деетки. особено жените, те нямат представа чий го дирят в университета. Имам една позната учи икономическо, а и хабер от това. Защо го учиш? Защото ще имам добри пари, но иначе не ме влече вика.. Всички са такива кухи лейки. и ти си същата работа. Потенциалните бащи всъщност са именно работниците - заварчици, кранисти и др. не за друго, ами просто тежката работа ги калява и дето се вика имат вид на мъже. Както 17 е казал " Погледнете си избраниците, мъже с гладки ръце и крака, малкопишковци и никакви е*ачи. Като някой от тия "девствените и комплексирани" се появи около вас в тяхно присъствие, се късат от злоба и завист. И съвсем нормално да се късат, все пак загорелите чукат като бикове и нямат умора, тоест истински мъже са. :) Всъщност вие търсите точно материално активни-сексуално пасивни мъже. "

Иии да, определено момичето от разговора е куха лейка. Като се има предвид, че майка ми е архитект и е взела баща ми с дрехите на гърба му, а той с едно обикновено техническо образование. И двамата с ана по 60! Майка ми не е била принцеса парцалеса, а жена с вкус. Хванала мъж с истински мъжки ръце, изгрубели от работа, а не подпирани по катедрите в академичните среди. Ограничена си и много паразитно си пръскаш гадната отрова. Отиди в Кувейт, при богатите араби, да ти покажат колко ценена е успялата жена. И там имат пари, ще ти хареса.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bfe5058044
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   О, щях да забравя за трите езика. На българките скоро ще им трябват следните езици: Френски, арабски и български. Сега ще ти кажа защо!
Френският ще ти трябва за да се издигнеш в обществото, арабският за да се съгласяваш с бъдещия си мъж, а българският за да викаш български мъж да те спасява, когато арабския те бие, овца. Правя ти прогноза на бъдещето. Цяла Европа ще бъде ислямизирана и това е заради глупавите американци и ЕС, които само акат с техните евроатлантически ценности, ако българия беше още във времето преди 89-та, ти щеше да си в кухнята и щеше да си по-ниска от тревата, мъжа ти най-вероятно щеше да е точно заварчик, който ще взима повече пари от инженерите и всички, на които би се надупила. истината боли, нали? Ама нека си я знаете. А причината това момче от историята да е такова, да има и други стотици като него, е защото България е страна на пропадналите материалистки. Ти се развивай умствено, не формално. Колко подпечатани хартии ще ми покаже, не ме интересува. Научи се да харесваш мъжа като мъж, не като банкомат. BTW https://www. youtube. com/watch? v=n6vFH5sCk50

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c088221cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   И 24 е много краен, обаче и 26 изби рибата.

Въпреки че симпатизирам повече на 24. Ако се бях изправила пред подобна персона щях да съм достаа груба. Момчето правилно е казало, че е незряла. Последната й реплика също доказва само това - една незрялост. Все едно слушаш 16 годишна хлапачка.

26, уважаме докторке, надявам се да не учиш дентална медицина само заради парите и заради това да се пласираш после добре на пазара на "съпругите". Би било безкрайно жалко ако си избрала професията си, защото ще взимаш пари от нея.

Парите са фактор - да. Но те не правят животът хубав.
Но ти освен, че си от модерните сега "мъжемразки-кариеристки" си и прекалено "лесна".

мхм да. Запомни ми умта утре покрай теб ще се завърти някое костюмарче (вероятно женен) ама я адвокат, я шеф на банка, я доктор. Ей такъв същия материалист като теб и след като ти разбие сърцето, тогава ще се сетиш, че работата и парите не правят човека, не изграждат вътрешния му свят.

Амбициозен? Какво по-прекрасно от това да сме амбициозни и да не се отказваме да се развиваме. Но в днешно време, хората като теб, мислят, че амбициозен е синоним на "забогатяващ" и "безскруполен".

Баща ми е прост строител. Мъжът ми също си изкарва хляба с ръцете. Татко има хубава професия и немалък опит, може и са го канили за високи пари и постове. Но той обича да е близо до работата, да си цапа ръцете. Това е избрал и цял живот е отстоявал този си избор. Иначе аз не познавам по-мъдър, интелигентен и образован човек от него. Знае английски, руски и френски като родния си език, а освен това се оправя с полски и въобще всички близки славянски езики.

Но аз имах БАЩА. Той ме научи да се трудя, да уважавам труда, да не ме е срам да си изцапам ръцете, да се справям с трудностите. Имах човек-прител, който вместо да се отдава на кариера и любовници се посвети на децата си и на жена си.

Номер 24,
просто като усетиш, че си попаднал на някоя модерна кукла - шут в задника. Иначе ще трупаш хиляди такива спомени за подобни разговори.

Успех в намирането на свестни момичета, господа. Има ги... само че са по-свити. Не носят тонове грим и нацупени устни, по-често ще ги видите по хижи и палатки, отколкото по заведенията.

жена 29

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b58801ee4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   Номер 26, твърдиш, че проблем имат мъжете, които не са инициативни и нямат желание и перспектива за развитие? Добре, ако ти кажа че взимам заплата, която ми позволява да спестя 300лв на месец, скоро ще имам висше образование, спортувам и имам атлетично тяло, изкарал съм шофьорска книжка (е кола нямам), свиря на 2 музикални инструмента, не живея с нашите и съм на 23. Къде сте ти и другите като теб, които харесвате мъжете с перспектива и стремеж за развитие, ааа?? Къде сте!? Защо в реалния свят няма момиче, което да оцени стремежа към развитие, който толкова възхвалавяш? И въобще как може един напомпан и празноглав дебил с по-малка заплата от моята и без образование да кара БМВ (добре, че е тати да му купи) и всички женски да му се лепят - това ли наричаш развитие?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ff92da7cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Ако в днешно време не можеш да си намериш приятелка за секс, просто не се опитваш достатъчно!
Парите, кариерата, колата...? Моля? Абе вие да не да ходите на по 12 срещи? Излизаш някъде, намираш момиче, с което да се харесате, забавлявайте се и отидете или у вас или у тях. В краен случай си вземете една хубава хотелска стая. Не е толкова трудно. И досега никоя не ме е питала какво и за колко бачкам, поне не и преди да сме правели секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bd156c7e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   Н 17, имaм сaмо един въпрос към теб- някогa е*aл ли си??
Не, не проституткa, неплaтен секс прaвил ли си?
И не, не в предстaвите ти или нa порно, истински секс с истинскa женa? Не бе, не от ония нaдувaеми кукли, питaм зa живa женa, мaкaр и грознa дa е, дори глупaвa дa е, все пaк живa женa,?
Някaк не ми се вярвa, че истинксa живa женa, пa мaкaр и грозничкa и крaйно глупaвa, дори бaвнорaзвивaщa дa е си докосвaл.
Толковa омрaзa инaче нямa кaк дa си нaсъбрaл в себе си.
И... виж сегa, клaти ни който може, но ей тaкивa кaто теб тц, ти ще си клaтиш нa фaнтaзии! Нямa кaк дa предизвикaш друго чувство, освен отврaщение.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8616ed0552
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   От 14 - Познах! "Интелектуалките" се появиха-за справка-15, 26, 34. Още ще има...

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aef46ca1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Друго, което младите мъже трябва да разберат, е че младите жени също често са неуверени.
Т. е. общувате с някое нормално момиче, но не показвате интерес.
Тя се отчайва и се захваща с друг мъж, който може и да има по-малко качества от вас (да е по-дебел, грозен или не толкова интелигентен), но й обръща повече внимание и й показва колко много я харесва.
Жените обичат вниманието, жените искат да са най-специалните, дори само за един мъж, повечето жени са пасивни и чакат да ги ухажвате.
Ако можете да дадете това на една жена, то тя ще си затвори очите за много ваши кусури.
Авторе, както казах и по-нагоре - внимавай да не станеш женомразец и да не започнеш да обвиняваш всички жени за твоите проблеми.
Жените много отбягват женомразците и мъжете, които не умеят да носят отговорност.
Успех авторе.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 98bdcd1901
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   От 26: Само не разбрах как успяхте да го извъртите, че някакъв костюмар ще ми завърти главата и разбие сърцето/през 89-та бих си стояла в кухнята. Направо ми се струва, че не сте ми прочели коментара.
Общо към 29/30 и 31: Не съм материалиска, просто съм амбициозна, защото от ранна училищна възраст бях отличничката на класа. После влязох в елитна гимназия (топ 5 в страната) и накрая реших, че ще бъда човек с престижна професия. Беше логично продължение на живота ми. Като ученичка съм ходила с 2-3 момчета, които бяха от хубави училища, сваляли са ме и от по-посредствени (даже от кофти гимназии и техникуми). Няма как да ви опиша разликата - едните бяха мили, забавни и духовити кавалери, а вторият тип бяха груби, вулгарни, без интереси и обща култура. Изтърпявала съм ги до 5-минутен разговор или чат и дотам. Тогава пък беше моментът, когато осъзнах, че просто не мога да имам връзка с някой елементарен (с извинение) тип. В университета си общувам само с интелигентни хора и изведнъж като ми се лепне някой под средното интелектуално ниво или женомразец, третиращ ме като парче месо и ми призлява. Хората са от различно тесто, разбирате ли? Цялото ми семейство са висшисти от 3 поколения, възпитана съм да се стремя само нагоре. Не казвам, че заварчиците и строителите нямат право на щастие, но просто няма да го открият с някоя като мен. Няма да го открият и с напомпана принцеса, защото тя ще търси пък нещо съвсем отделно. Има добри, скромни жени на едно абсолютно средно ниво като визия и образование - там да се целят.
До мъдрата госпожа от коментар 31: Как решихте, че самоиздържащо се момиче на 21 г., което цял живот се е убило от учене ще попадне в този сценарий? Как стигнахте до извода, че съм лесна мъжемразка? Или просто ей така решихте да ме оплюете от скука?
До номер 29/30: Твоят сценарий пък съвсем ме уби. Комплексарщина на космическо ниво.
Първо: Имам новина за теб - преди 89-та жените са ходили на училище и университет, даже И НА РАБОТА (о, чудо! ), не са живеели в кухнята. Да, имало е работнички, но отличните ученички са продължавали да учат нагоре. И смея да твърдя, че щях да уча същото и през 1973, и през 2013, защото го харесвам, добра съм и бях на първите места в класирането след кандидат-студентските изпити. Да, има хора, записали университет, колкото да симулират дейност - факт. Обаче не може да се каже същото за всички, просто не може така да се плюе върху усилията на част от студентите. Това ясно ли ти е?

Нататък: Въобще не ме интересува колко вземаш, дори бих предпочела някой образован, печелещ по-малко от теб. Ти си злобен и с тесен мироглед, предричаш кофти бъдеще на жените, защото си женомразец и пак повтарям - нямаш желание за развитие. Обиждаш образованите, те са глупаци, защото си губят времето, а ти си много хитър и вземаш 1000 лв за неквалифициран труд. Злобен си и това те трови. Дори най-скромното и чисто девойче ще избяга от теб, защото излъчваш злоба.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 98bdcd1901
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   ОТ 26 към 29/30: Впрочем, това за надупването беше най-нелепото от целия ти коментар. Накрая ме изкара, че паразитно пръскам отрова! Ти си сбъркан. Според теб жените трябва да са домакини, които си мълчат и да са женени за работници, а не инженери. Тези, които не играят по правилата ти, трябва да бъдат "наказани" с арабин, който да ги малтретира, за да усетят какво цвете е българският мъж. От друга страна, майка ти е архитект, тоест не е с мисия в живота да чисти и готви. Де факто, ти налагаш модел, който противоречи на семейството ти. Отричаш възможността някоя да е като майка ти - с желание за образование, не! Жената се надупва, готви и мълчи през цялото време. Описваш едно семейство на бачкатор и подтисната домакиня като идилия, защото това ти е нивото. Другият сценарий е мутра и мутреса(но ти не си мутра, затова не го описваме). Накратко: Мъжът и жената не са равни, не може да са образовани и печелещи добре. Убиваш ме!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 98bdcd1901
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Номер 32, така както се описваш би трябвало да не можеш да се отървеш от женско внимание, особено щом си с добра визия. Това с музикалните инструменти също е много готино, на мен ми прави огромно впечатление от малка още. Казваш, че учиш и работиш - страхотно! Не знам, може просто да се притесняват или да мислят, че си обвързан? Пък и все пак ти трябва да инициираш поне запознанството, малко момичета правят първата крачка. Аз не бих тръгнала сама да се свалям на някого, особено ако е с толкова добра характеристика, бих си мислела, че иска някоя по-добра. :D Почти всяка би излязла с момче като теб, не знам за какво ми говориш. Сигурна съм, че би имал успеваемост 8-9 от 10 с правилен подход.
Номер 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b33c0e36a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   38, Наполеон сигурно и той е бачкатор, щото разсъждава като мен.
Хахахахахаа...

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 98bdcd1901
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

42.   Ох, добре, щом разсъжденията Ви съвпадат с тези на Наполеон... Извинявам се, направо ми стана неудобно, че смея да противореча на Ваше Императорско Величество. Роболепно се покланям и прекратявам своеволията си, неприсъщи за една дама от 19 век. Отивам да проверя болните си от дифтерия деца (поради липса на ваксини). След това ще бродирам и изпълнявам съпружески задължения.
Сега, сериозно: За такива като вас (24/28/29/30 и 41) препоръчвам машина на времето минимум 2 века назад в ерата на петнистия тиф, кратката продължителност на живота и така таченият патриархален модел. Жена ви няма да има грам претенции, ще ви ражда деца всяка година(к'во пък, те половината ще умрат), ще чисти, а вие ще пиете питиенца с Наполеон. Без нахални жени с претенции (сякаш са хора? ! ). Аз ще си стоя в 21 век, времето и пространството ще ни разделят и няма да се възмущаваме един от друг.
П. С. Към автора: Няма страшно, ще се нареди всичко, щом тези сладури са се е уредили някога с нещо - няма невъзможни неща! Сам си се ориентирал с опциите, само трябва да действаш! Успех и не се отчайвай!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b81d237c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

43.   До мъдрата госпожа от коментар 31: Как решихте, че самоиздържащо се момиче на 21 г., което цял живот се е убило от учене ще попадне в този сценарий? Как стигнахте до извода, че съм лесна мъжемразка? Или просто ей така решихте да ме оплюете от скука?

Веднага ти отговарям. Фамилярното обръщение е съвсем умишлено.

Цитирам те:
" Пък какво остава да вися на някакъв абсурден "мъж". (... ) Страшно сте жалки повечето мъже. Не ставате за нищо (... ) Нали ти е ясно, че никоя добре изглеждаща и образована жена с добър доход няма да те погледне? Защото е много правилно, че жените си търсят потенциални бащи на децата. За какво ми е черноглед заварчик без никакъв хъс, като ще съм доктор с 3 чужди езика? Ако ще да е счетоводител, финансист, фермер, адвокат, инженер, лекар, психолог, социолог, юрист със същата заплата, ще струва 3 пъти повече от теб. "

Не аз ти предрекох този сценарий, а ти самата.
"ще съм доктор с 3 чужди езика? "

Да именно материализъм в чиста форма. Имаш списък сякаш на подходящи професии, иначе няма да ги обичаш, защото не можеш да обичаш човека като човек.

Я си представи сега какво е майка ти да взима инвалидна пенсия, а баба ти такава за прослужено време. Направи справка колко пари са това! Замисли се за това какъв товар се стоварва на плещите на един млад мъж след като умира баща му и остава само с тези две жени! Замисли се на какво го учи подобен живот! Да, пасти да ядат всички университети (за справка имам докторска степен и съм избрала професията си, защото това е моето призвание и моята най-голяма страст). Пасти да ядат излъсканите и забавни кавалери от елитните гимназии пред грубата ръка на училището на живота.

Ако видиш баща ми, примерно (понеже твърдиш, че искаш да общуваш само с образовани хора) ти няма да седнеш и да поговориш с него, защото той ще е с работни дрехи, обгоряло и потно лице и вероятно с ръце, оцапани с кал и зелено под ноктите. И ще мирише на пот. Защо? Защото си има страст - ботаниката. И всяка свободна минута посвещава на своите растения. На външен вид обаче прилича на квартален пияница.

Жалко, че в елитните гимназии не са ви учили на човечност. Не, ти си поредният робот, нагласен така, че да преследва целите си и по-висок статус. Толкова! Брънка в машината. За другото се иска сърце, смелост и свободолюбив дух.

И не ми размахвай дипломите си, защото те не са знаме. Имам и повече и по-добри дипломи от теб, печеля и ще печеля по-добре от зъботехник. Но това не ми пречи да обичам съпруга си - строител, който няма висше, но е най-добрия човек, когото познавам.
Парите, професията, външният вид, грамотността дори не са и не могат да бъдат мерило за нравственост. Ти се затваряш за хората и това е тъжното, а колко богатства са скрити в душите им.

Иди в някое село, поговори с някоя баба за прасето и за счупения покрив. Не! Ти не си позволяваш подобни срещи, нито всъщност и можеш да ги оцениш.


Прочети един разказ на Иван Вазов "Урок"

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e668e1af5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Тука в тоя сайт имало и мислещи, бе :0
Браво на номер 12. Трезво и реално мнение.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d014fda5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   40, като него има бол, ама бол подминати. Нали не са батки...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6600829e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

47.   Номер 24, мацката ти е разказала играта направо! Браво на нея! Те е 100 пъти по-зряла от теб, а накрая си се държал като хулиган и арогантен....

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 905405011a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Има и 4-ти вариант. Плащаш 100 лева и отиваш на проститутка. Е, секса може да не ти се стори чак толкова вълнуващ, но поне проблема с първия път отива в миналото. Относно въпроса на какво да стъпи млад човек, за да има увереност - отговорът е по-прост от очакваното - НА ЕРЕКЦИЯТА СИ.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 63832b92e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

49.   Бъдещата зъболекарка искрено ме отврати! Имам щастието да бъда жена с много добро образование (в същия тип гимназия) и в две фундаментални науки. Никога не съм се "скъсвала" от учене, защото си имам ум и талант и не се е налагало да се натягам за успех. Забелязала съм, че истински образованите хора са много скромни, човечни и душевно уравновесени. Срещат се рядко, защото образованието не е само механичният сбор прочетени книги и положени изпити. В академичните среди, например, преобладават простаци със самочувствие до небесата, имащи себе си за "елита на нацията". Те са събрали дипломи и титли, но образователният процес не е оставил следа у тях.
Бъдеща лекарке, прочети "Алкивиад" от Платон (ако, разбира се, не си го прочела още в детската градина, в оригинал, на старогръцки).

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eb66d23a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   От автора на темата: благодаря на всички, които се включиха, особено на номер 2! Не съм предполагал, че в темата ще бъдат намесени Наполеон Бонапарт, Иван Вазов, политика и т. н.
Първо да кажа, че според мен както физическият, така и интелектуалният труд имат своето място и значение в обществото. За някои жени образованието на мъжа е много важно, за други не толкова - изобщо нещата са по-скоро индивидуални.
Не мисля и че е правилно да свеждаме нещата само до това каква е съвременната българка. Да не мислите, че в другите държави в Европа няма срамежливи и неумеещи да флиртуват млади мъже, които също си стоят сами и не са били никога с жена? Познавам момичета, които целенасочено търсят богати мъже и гледат само парите, но в моя приятелски кръг имам достатъчно примери за обратното - момичета, които са с приятелите си, защото имат чувства към тях, а не парите са определящото. Техните приятели са успели да ги привлекат, спечелили са ги с комбинация от поведение, външен вид, а също така са накарали момичетата да искат да бъдат с тях, да правят секс с тях. Съгласен съм с номер 2, че е хубаво мъжът да спечели жената като приятел, но ако всички жени го приемат само като приятел, в един момент започва да възприема това за нормалното и да смята, че нещата ще свършат винаги на това ниво. Преди време едно момиче имаше симпатии към мен, но нищо не се получи, един от най-добрите ми приятели ми каза, че тя споделила с него, че ме харесва, но не може да си представи как правим секс. Как едни мъже с лекота, дори без да си го поставят за цел, успяват да накарат жените да ги желаят, а други с години не успяват, дали това е въпрос на излъчване/самочувствие, на талант, на тренинг, на късмет - това е въпросът, който много ме занимава в последно време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1a83959289
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

54.   By the way - Това е подкрепа към номер 12
http://www.vbox7.com/play:a80f82e726. Това е действителната пречка.
ТОва пък е относно лошият избор за мъже - https://www.youtube.com/watch?v=LDVdPT9xzNQ :)
Тук момчета се крият отговорите на вашите въпрос. Не трябва да питате жени, защото оценката при тях е субективна и е повлияна от лабилната им психика. Разходка до бейрут за красавиците на високи токове. Залагам, че в тоя вид и 100 метра няма да измине.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 125ad38264
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

55.   Не мога да повярвам, че има такива екземпляри като номер 24. Умишлено не го наричам мъж, за да не обидя истниските мъже. На мен като мъж ми беше обидно да го чета, а не знам как се е чувствало момичето. Дори се учудвам, че го търпяло толкова време.

Разбирам, че човекът е имал труден живот и му е трудно да е оптимист, но можеше поне да има нормално отношение към околните и да не обижда като последния каруцар.

 
  ...

1-50 от 109
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker