Опишете болката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Опишете болката
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 4799 пъти
Здравейте,

Скоро ще ми бъде първия полов контакт и малко се притеснявам за това колко ще боли и каква е болката.

За тези от вас които са изпитали болка при разкъсването на химена, опишете болката - тъпа или остра - сравнете я с нещо (пример: ухапване от оса, боцкане от игла, болката по време на цикъл и тн... )

Коя е подходящата поза за първия път?

След кой път болката отминава и остава само удоволствието?

Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 44f5bf4eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е добре връщаш ме 8 години назад, когато беше моя първи път. Какви емоции бяха само. Бях влюбена в човека, който ме отвори, но все пак се страхувах. Преди това бях пробвала анален секс, но със сегашния ми опит мога да кажа, че е било по-скоро някаква пародия... както и да е. Та моят тогавашен приятел ми беше казвал, че е доста опитен, но сега пак като се върна назад и като се сетя, че е бил само на 18, тогава ми се струваше многооо голям, се съмнявам да е било така. И така се случи нашия пръв път. Аз бях отгоре. Няма да те лъжа не беше едно от най- приятните ми изживявания, още повече че въпросния не се постара изобщо да ме възбуди. Ако преди това правите орален секс или нещо стимулиращо няма да те боли толкова, но гледай да не се притесняваш, защото аз много се притеснявах и за това още повече ме болеше. След това имаше известно количество кръв, например като 3тия ти ден от цикъла. Истински оргазъм и удоволствие от секса изпитах чак на 10-тия път някъде. Ами това е успех ти пожелавам.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dc51c5a60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Болката.. хм... по-силно е от боцкане с игла. По-скоро е пареща и остра, отколкото тъпа. Не е слаба, но не и някаква супер силна.
Поза? мисионерската
Ако всичко си мине "по мед и масло" след два-три пъти не боли. Вторият път може пак да кърви. болката вече е съвсем различна
(ако "скъсването на химена" е минало грамотно, разбира се)

Но длъжна съм да ти кажа цялата истина.
Колкото и тъпо да звучи ако момчето е малко и ти си малка - ще се прецакате супер здраво. Това е говорено, говорено, говорено, та на човек да му писне, но е истина.

Неправилно, неграмотно свършената работа може да има сериозни последици, а болката да е много силна. При излишна грубост (станала сега много модерна) може разкъсването да предизвика силно кръвотечение и дори кръвоизлив. А ако разкъсването е наистина неграмтно изпълнено, може и да се наложи да се иде на лекар, което означава, че родителите ще разберат. И ред други негативи, които сега и да обяснявам няма да разбереш.

Удоволствието започва да се изпитва не защото неговия пенис влиза в твоята п****. От едно такова движение е малко вероятно да изпиташ друго, освен досадно триене, а ако си суха дори леко болезнено триене.
Удоволствието идва, когато познаваш собственото си тяло. Когато си сигурна, че можеш да казваш Не и ДА. Когато знаеш доста за човешките взаимоотношения по принцип и когато обичаш. Това разбира се предполага една по-сериозна възраст

Имам и въпрос:
Как ги планирате тези неща? "Предстои ми" - все едно имате билети за шоу. Стига! Сексът е нещо прекрасно, наистина е такъв, но.. просто не е за деца. Защото само страдат от това, че акълът им е недостатъчно зрял, за да разбере много неща.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 44f5bf4eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От номер 1 до номер 2: Е хайде стига, наплаши момичето. Какви лекари какви чудесии, ако това го знаех, когато мен ме отваряха и до сега щях да съм си девствена. Ние бяхме малки - аз бях на 15, той на 18 и въпреки това сексът след 10тия път някъде беше страхотен, твърдя го и днес. За това е важно да имаш чувства към партньора. А колкото до тези кръвоизливи, химената е съвсем отвън, в самото начало на вагината и разкъсването е повърхностно, така че не мисля, че дори е възможно да се стигне до кръвоизлив, но все пак не съм много запозната.
Колкото до това "предстои ми" и при нас беше така нагласено и това оказа наистина негативно влияние. Така че ако може да стане от само себе си е най-добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 226ae63700
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Болката не е нетърпима. Усеща се сякаш те пробиват и пари, но това е само докато се скъса хименът. После боли само от разтягането на мускулите и не е непреодолимо. Ако имаш доверие на партньора си и си предразположена - тоест наистина го искаш, всичко ще е наред. След време пък като погледнеш назад и ще осъзнаеш, че всичките приготовления, страхове и превземки относно първия път са били напразни.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 627740668f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ми... не знам нищо за тези неща :D. Знам само че болката отминава след 4-8 - я път, но има такива които изобщо не ги боли

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6082e96d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мен пък не ме боля изобщо първия път! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a84abe1c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Хмм..не е лесно да се опише, но няма нищо общо с боцкане или ужилване, поне при мен беше така. Всичко е индивидуално, усеща се едно парене, което е моментно, но след това остава един дискомфорт през целия акт. При мен болката си беше поносима, след това имах съвсем малко кръв по бельото си, не е било нещо необичайно или нетърпимо. В общи линии, болеше си ме може би първите 10-15 пъти, но не толкова, че да трябва да спираме. Има си момент на привикване към усещането. Съветът ми е да се погрижите да си максимално възбудена и отпусната, защото това ти гарантира много по-малко болка. Трябва любовна игра, задължително, много целувки и докосване, и въобще да не бързате. Дори да не ви се получи от първия път, не се притеснявайте, ще пробвате пак и пак, докато стане.
А сега, за удоволствието.. то идва доста по-нататък, според мен. За удоволствие можем да говорим, когато и двамата познавате достатъчно добре себе си, а след това и партньора. С времето ще разберете какво ви харесва и какво не, ще експериментирате, ще сте много по-спокойни. А и това е широко понятие, което не винаги се свързва с чисто физическата наслада. Удоволствието може да не е провокирано от самия полов акт, а от това с кого точно го правиш, ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a935dc5e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От Авторката до № 2 - Отнася се за двама човека които са минали пълнолетност, НЕ ДЕЦА! И с това "Как ги планирате тези неща? " просто тогава съм решила. Знам си тялото знам какво ми доставя удоволствие и за възбудата нямам абсолютно никакви проблеми.
Колкото до кравоизлива, това го знаех преди да го споменееш. С часове наред съм чела из нета специялно за тази тема и знам повече от колкото мислиш!
Питах 3 въпросчета които никъде не успях да намеря, ти ме изкара че нищо не знам!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: df41236dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   При всяка е различно. Мен ме боля доста, защото съм си паника и се бях стегнала. Добре, че той беше по-голям и знаеше какво прави, обаче пак не беше никак приятно. Първите няколко пъти хич не ми харесваше, после нещата се оправиха. Обаче за да не те боли много, са важни няколко неща. Никакво бързане. Знам, че момчетата са доста нетърпеливи, но колкото по-бавно и внимателно го направите, толкова по-малко ще боли. Трябва да си супер влажна, направо мокра от възбуда и няма да те боли. Е, и разбира се, трябва да си сигурна, че това е правилният човек. Защото ако не го обичаш ще се стегнеш, ще се притесниш и ще стане гадно. А и разбира се, нещо много важно. Не забравяйте презерватива! Защото можеш да забременееш и от първия път. Пък и на теб може да ти е за първи път, но ако на него не му е, винаги има възможност, дори само теоретична, да ти лепне нещо. За това правите каквото правите, ама презервативът е най-добрият ви приятел и ще ви спести доста притеснения. Защото ако към страха от болката се прибави и страх да не забременееш, е тогава със сигурност няма да е приятно и ще ти останат кофти спомени. Не е толкова страшно, стига да го направиш с любим човек и той да не е ужасен грубиян.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fbb6c2d9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От личен опит ще кажа ,че първия път когато го направих не болеше,или не толкова колкото съм очаквала.Даже бих могла да кажа ,че не беше болка,а по-скоро опъване или теглене преди да се разкъса химена.Кръв имаше да,но съвсем оскъдно по време на половия акт,но по-късно през деня ,а и на следващия имаше малко зацапване,което е нормално.Той беше отгоре когато проникна за пръв път в мен.А и имахме дъъълга любовна игра преди това.. :) Хмм за оргазма...ами да,получих още тогава,само че когато аз бях отгоре...Секса е невероятно изживяване,а ако си в ръцете на някой по-опитен и съответно внимателен може да изпиташ удоволствие още първия път...А ако и възрастта на момичето има значение,аз бях на 20 тогава.. ;) Лека вечер и чакаме отговор след първия път

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3a4fb80134
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Как може да питаш, като това е при всеки различно, строго индивидуално. Има такива, които почти не ги боли - както мен не ме боля, а има такива, които са много тесни и много повече ги боли, а пък има и момичета, които имат еластичен химен и на практика той не се скъсва при първия сексуален контакт, а чак при раждането (или никога). Зависи и колко си възбудена. Няма да е зле приятелят ти с пръсти първо да те "предразположи". И според мен мисионерската поза е най-подходяща, но ако си смелчага, мини ти отгоре (въпреки че не ти го препоръчвам). Важно е да има и романтика в този първи път, не го правете ей така за секса... след като питаш такива въпроси, замисли се сериозно дали си готова наистина.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0df1a6bf49
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз още не съм готова за т. нар. "отваряне", но по причина, че с приятелят ми като се гушнем винаги му еректира члена, правим само анално проникване, като преди това много ме възбужда да си правим оралнен на 69. Изобщо не ме боли дупето, като съм достатъчно овлажнена и предварително подготвена с пръстче. Беше ме страх първия път, но бях толкова възбудена, че не му мислех много. А и той много внимателно проникваше лека полека, първо главичката (беше доста големичка спрямо дебелината на ствола му), а аз обичам да наблюдавам и да контролирам докато той влиза в мен.
В началото се притеснявах много, но после преодолях притесненията и сега се отдавам напълно на удоволствието и усещането на твърдия му пенис в моето дупе. И него това много го възбужда, защото свършва в мен и след малко го правим поне още веднъж или два пъти.
Вашите мнения са интересни и за мен, защото се чувствам вече много сигурна с него и нямам търпение да му се отдам напълно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 720a98934c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   от 1 : Какво стана, сподели впечатления?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: aecd6f8922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката - Понеже не знам кога този коментар ще бъде одобрен, направо ще споменея датата на която акта стана - 25/06/16.

Значи от начало бях кипнала от възбуда но после в момента в който стана време за проникване зъбудата ми се намали а в един момент изчезна. Ума ми не спираше да мисли за тая болка и именно това ми уби възбудата и до някъде знаех че може така да стане. А иначе въобще не бях отпусната, напротив бях като камък в очакването на парещата болка защото предпочетох да съм готова а не да съм отпусната и изведнъж да се стегна. Момчето проникна от 7 до 9см. Първите няколко прониквания чувствах лютяща/пареща болка, едновременно и дискомфорт, след още няколко прониквания тази лютяща/пареща болка намаля и дискомфорта си остана. Нямаше капка кръв и не усетих никакво разкъсване - освен ако не съм част от момичетата с еластична ципа.

След колко време мускулите се възвръщат както бяха преди акта? Ще бъде ли фатално (за мускулите) ако следващия акт е след няколко дена (защото ако се възвърнат в същото положение, следващия път ще се почне пак от нулата)

Отново благодаря!

-авторката

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2bf79ecc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката - (допълнение към 16тия коментар) същия ден на 25/06/2016, няколко часа по късно леко прокървях.

Бях чела някъде че е нормално но каква е причината, защо прокървях часове по-късно след акта?

Благодаря

-авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker