Секс-робиня? Можеш ли да спреш? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс-робиня? Можеш ли да спреш?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 8174 пъти
Като доста жени и аз, винаги тайничко съм си фантазирала за строг господар, но все си мислех, че това е само за по порно филмите и реално няма апартаменти, превърнати в "площадки" за тренировки на секс-робини. До преди две години..

Запознах се с един мъж, който много бързо разкри какъв тип сексуални контакти предпочита. Може би два-три пъти сме правили по-нормален секс, но го виждах, че е груб, връзваше ми ръцете с шалчета. Тогава поговорихме и му казах, че няма нужда да се спира, а напротив искам да стигна докрай. Няма любов, приятелство, телефонни обаждания за "лека нощ". Дори като се замисля знаем много малко един за друг.
Виждаме се веднъж седмично в онзи апартамент като преди това само ми звънка да се уточним за часа. Влизайки през вратата всичко е роля, която приключва след хубва баня. Напоследък дори не говорим. Измивам се хубаво, обличам се и си тръгвам.
Всичко това е много вълнуващо, този двойнствен живот, който водя. Мястото. Начинът, по който се усещам, когто ме унижава и ме кара да говоря разни неща почти насила, утехата след грубостите.

Но сякаш се наситих. И може би причината е, че се запознах с едно момче. Няколко пъти излизаме заедно Имам нужда да си приказвам с него, харесват ми разходките ни и цялата тази топла грижа и нежност, които усещам с него.
След като се запознахме само веднъж отидох там и прекъснах играта по средата.

И така до проблема.
Преди седмица с новото момче завършихме вкъщи. Сексът беше повече от прекрасен. Мисля, че се влюбвам. Постоянно искам да е до мен, да го усещам, да го докосвам, да чувам гласа му, да се смеем.
Връзка с друг човек - истинска, пълна връзка. Сещате се, че за мен изборът не е труден. Звъннах на онзи човек и го помолих да се видим извън "площадката", защото имам да му казвам някои неща.
Той се отзова, разговорът беше кратък. Обясних му, че има човек до мен и че не искам повече да играем тази игра на господар-слуга, защото имам нужда от съвсем друг тип взаимоотношения. Той ме изслуша спокойно, а после само каза: "Спокойно, пак ще дойдеш при мен! "

Две неща ме тревожат:
1. Прав ли е? Веднъж, отдал се на подобна връзка, можеш ли просто да спреш или си оставаш "роб" завинаги и периодично ще търсиш воя господар?

2. Умирам от страх да разкажа за това на момчето си, но мисля, че трябва. Или пък не? Как ще се почувства ако разбре?

За да ви ориентирам по-добре.
На 30 години съм, неомъжвана и без деца. Живея сама.
През живота си съм била с 4-ма мъже и преди да срещна онзи човек, сексът ми е харесвал и без елемент на садо мазо. Обичам тялото си и ми харесва да му доставят удоволствие. Към настоящият момент въобще не ми се иска да отида в апартамента му, всъщност постоянно си мисля за моето момче. Утре ще ходим на разходка до един язовр и с нетърпение чакам утрото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 42034ac9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че можеш да спреш. Всичко е в главата ти, не се оставяй на този човек да се бърника с чувствата и с живота ти. Щом се чувстваш добре с момчето - отдай му се. Може и да откриете любовта един в друг. Много момчета искат да имат връзка с по-голяма дама и ако е сериозен, може да те дари с огромно щастие и любов. Позволи си да изживееш тази магия и забрави за онзи човек. А колкото до това дали да му разкриеш за тези си преживявания - дори и да решиш да го направиш, по-добре изчакай. Сега не е подходящия момент. Отдай се на красивите изживявания и успех. :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2e603be895
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виждаш се интелигентна жена, затова ще си позволя да говоря направо.

Добре осъзнаваш какво свързва господар със слуга. Изживяла си го, осмислила си го. То пак е някаква връзка, някаква зависимост ако щеш. Унижението, болката, различните игри, подчинението обвързват на емоционално ниво по същия начин, по който жертвата на домашно насилие примерно, се обвързва със своя насилник.

При теб плюсът е, че не си някоя млада патица, която залита в "Обичам го". Поставила си границата, ясно осъзнаваш, че малките ти седмични приключения са само роля. Не си изпаднала в емоционална зависимост, за което евала.

Ето защо мисля, че той не е прав. Прав е принципно, но за теб - не. Свикнал е да е така, да се връщат, да си искат още. Да не говорим, че се връщат като прегрешили момичета, които трябва да бъдат наказани и съответно да последва още по-силно обвързване.

Второ.
Твоето любопитство към БДСМ, както и влизането в ролята не са единствените начини да получиш възбуда и удовлетворение. Твоят приятел и сексът, който сте правили ти го доказва. Има хора, зависими от "играта", които минават в патологията - не са способни да изпитат вече сексуално желание или оргазъм при нормален секс.

Така че ДА! Не мисля, че ще се върнеш при него. Може би ако новият те зареже би потърсила своето малко бягсство в онзи апартамент, при леснотото, което не боли и не ти разбива сърцето. Но явно вече искаш мъж, партнжор, както ти каза - истинска връзка, близък човек, с когото сте обвързани на много нива: емоционално, физическо, духовно, социално.

Дали да му кажеш? Криенето означава лъжа. Така е и винаги ще бъде така. От друга страна обаче е възможно да го уплашиш, или пък да се почувства "негоден" за теб. Да си помисли, че и той сега трябва да те овързва като наденичка, пък ако не знае как - може да му се смачка самочувствието и това да доведе до разрив.
Така че ако казваш - направи го по правилния начин. Обясни всичко. Но не сега - не си разваляй хубавото начало. Поизчакай малко. Тъкмо ще провериш и собствените си мисли. И после, когато си готова му разкажи.

Ако ще градите връзка, то следва тя да се гради на солидни основи.

Знам, че хората практикуващи БДСМ са доста деликатни и потайни, така че едва ли има шанс някой да му каже.

Опознай го малко и ще разбереш сама отговора на втория си въпрос.

Успех!
И любов

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eb230f37ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Най-добре кажи за сексуалните ти желания на новото ти гадже и се моли да съвпадат с неговите, иначе твоят господар със сигурност ще се окаже прав, че ще се върнеш при него, за да му лазиш пак в краката.

Да, може би няма да е в близките няколко месеца, но той тъкмо за това време ще има да ти насъбере злоба, та после като те оправи вече ще си му в кърпа вързана.

На жените с такъв тип сексуални желания е адски трудно да намерят партньор за забавления, така че дано новият ти приятел да е фен на същите неща, защото иначе няма дълго да се бавиш, преди да се отдадеш на греха.

Аз също харесвам по-грубия секс и с бившата ми приятелка идеално си паснахме. Тя е на твоите години и също сравнително късно е разбрала за това си влечение, но не само, че не я е напуснало, ами и до ден днешен ми се оплаква, че така и не може да си намери партньор, с който толкова да си пасва сексуално, както беше с мен. Предполагам, че не е нужно да споменавам, че постоянно ме търси за секс (а и като цяло, за да опитваме пак), и че винаги е готова да ми се разтрепери в ръцете, нищо че би изневерила на човека до себе си.

Та идеята ми е, че няма смисъл и нужда да криеш сексуалните си желания, защото в тях няма нищо странно, нито пък страшно. Сексът е много важен елемент в една връзка, така че колкото по-бързо се нагласите един към друг, толкова по-добре за вас. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5095079f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   тя мъж и деца вече трябва да има с кви неща се занимава.. разбирам да си по-млада, неопитна и любопитнаа окей, ама вече трябва да се ориентираш към нещо по-сериозно! На 45 години пак ли ще си така - ще се чукаш с ''господаря си'' като очевидно ми е непознато какви извращение вършите, после ще тичаш да вземеш децата от детска или училище и да се прибереш при мъжа си.. ГНУС за такива като теб си има дума
п. с. очевидно сайта е за споделяне и тука всички излязоха много разбиращи и подкрепящи, ама айде да разберат, че майка им/ сестра им е такава дали ще реагират толкова широко скроено :):)

И май май с мъжете в една определена възраст става така, че вече улегват и търсят свястна жена, която да им роди деца, а жените кво... щуква им, че искат ''господар'' да ги разпаря, после реват, че всички мъже били еднакви... хахаха нимоа

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a251f43dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 3

Щом "като цяло опитвате пак" и има и друга връзка (подържате контакт, оплаквате се един на друг, търсите се) това са неизстинали чувства. Тя не те търси само за секс. Толкова си пасвате, защото се обичате (само не сте го разбрали май)

Авторката не говори просто за груб секс. Напоследък всяка по-освободена двойка прави малко по груб секс, някак стана модерно. Елементи на пошляпване, стискане за гушата, грубо проникване, стискане на зърната и подобие на кратки заповеди, дълбоко гърло и различни играчки са си част от секса на много двойки. Тя е стигнала малко по нататък.

Щом е написала, че сексът с новото гадже е бил прекрасен, явно има защо да го напише, нали? А ти с твоето момиче се разберете дали не се обичате малко повече, отколкото сами си представяте, че е възможно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: af4dfc57dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   В никъкъв случак не му казвай! Била си свободна жена и нито той на теб, нито ти на него дължите обяснения за миналото! Просто се обичайте и живейте тук и сега! Във времето, ако твоето момче е склонно, може за разнообразие да си играете с роли!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 34fd4ea1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, ти за бившата си приятелка ли говориш или май само си измисляш сценарии, имаш ли такава бивша приятелка в реалност? Ако предположим все пак че си човек който е има бивша приятелка със такива сексуални интереси, като говориш за секса с нея ти главно наблягаш само на това че сте си паснали в грубият секс, имало ли е изобщо секс със чувства между вас. Тя изобщо покава ли ти че има някакъв сексуален интерес към теб, аз мисля че не е истината това за което говориш. Ако е истина разкажи малко за връзката си с нея, така да чуем за какво става въпрос. Тя сигурно е трябва да е много отчаена защо вероятно си няма приятел и няма мъж до себе си който да й обръща внимание. Ако сте имали сериозна връзка в която тя се влюбва в тебе и тн., разбирам възможно е.. но не казваш колко време сте били заедно и колко сте се познавали.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5eca901d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Като си във връзка с някого е хубаво да дойде момент, в който да си споделите по-интересните предпочитания. Няма нужда да изпадаш в детайли, можеш спокойно просто да споменеш, че си правила нещо БДСМ с предишен партньор, това стига. Освен ако сама решиш, че предпочиташ момчето да знае.

Иначе си жена на 30 години, не си млада и наивна, повлияна от медиите, които казват, че манипулативният задник с голямо самочувствие винаги ще те спечели.... Няма да се върнеш само защото с този човек си си изпълнила някои сексуални фантазии. Дишай.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 424f3fb8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря, че се включихте по темата.

До 1
Момчето и аз не знам защо така го наричам, е мой набор. Просто е един такъв слънчев, позитивен, ведър. Сигурно за това. Но иначе си е един прекрасен млад мъж на моите години.

До 2
Много благодаря. И моите мисли протичат в тази посока.

До 3
Грубият секс, за който говориш мога да го имам със сегашния си приятел. Не си представяй някой мухльо, който иска да го правим на тъмно с дрехите. Пасваме си и е страхотно.

До 4
Не робувам на стереотипи, драги! Не съм омъжена и нямам деца и няма да се хвана с първия срещнат само защото времето лети. Един човек може и да е пълноценен без деца. Ами ако не мога да имам? Тогава по-долу ли трябва да се чувствам.

До 6
Засега няма да му казвам. Но в един момент ще се стигне до този разговор: "За бившите"

До 8
Благодаря за този коментар!
Всъщност прав си. И аз не бих искала да знам подробности за миналите му изживявания. Достатъчно е просто да очертая, че съм минала и през такива взаимоотношения. Ако е човекът за мен, би се зарадвал на факта, че все пак съм преодоляла тези експерименти, за да търся смислена и топла връзка с него.


Успокоихте ме!
Благодаря!
Особено на 1, 2 и 8.

Успех в живота и в любовта, и в секса :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3181af819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да ти имам балканския манталитет номер 4. Авторке, аз съм ти набор. Искам само да кажа по-темата, че "господаря" се е опитал да те въвлече в един по -сложен психологически модел. Няма да задълбчавам, само ще кажа, че браво на теб и че не му се е получило. Защото при мен подобна история имаше големи последствия. Вътрешно, въпреки всичко си търсила истинска любов, и си я намерила. Моля те бягай със сто от първия и никога не се обръщай назад. Много любов и щастие ти пожелавам.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4fc68f79ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мога да те разбера, къде е проблема. В заглавието пишеше секс - робиня, сякаш не е било доброволно от твоя страна. Това е част от твоя живот и един от многото избори, които си направила. Приключваш тази връзка, ако можем да я наречем така и дори не е нужно да се обясняваш на онзи човек, срещнали сте се, оправдаваш се. Защо? Защо трябва да казваш на новият ти човек, за тази връзка. Той също е имал връзки, дали е правил нормален или по-груб секс има ли значение. Мисля, че сама създаваш някакви проблеми, защото се чувстваш по някакъв начин, че си правила нещо нередно.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1c58a9cb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Не можеш да спреш.
Докато ти пърхат пеперудите, ще си мислиш, че си надскочила този етап, ще се наслаждаваш на новата си връзка и ще се чувстваш щастлива. Ако новият човек в живота ти е непокварен и без демони, и останете заедно, след две-три години ще влезете в руслото на рутината, сексът с него ще е твърде познат и скучноват, първо ще го намалявате като време, после ще го разредите като честота, а накрая ти ще започнеш да си припомняш, да копнееш и да се озърташ за ОНОВА, другото. Ако новият човек в животът ти е порочен като теб, след като минат въпросните две-три години ще започнете да се разнообразявате с тройки, суинг, домашен BSDM и всякакви други извращения.
Това е положението. Веднъж посята, покварата не може да се изличи толкова лесно. Нито от себе си можеш да избягаш, нито от спомените си. Уж загърбени навици и желания изскачат от нищото във възможно най-неподходящия момент и могат да срутят всичко, което си изградила след това, само защото си си мислела, че можеш да оставиш порочността си като излишен товар и да продължиш напред, чиста и бяла...
Колкото до него - първо го опознай. Ако е чист и непокварен, обича те чистосърдечно и искрено - напусни го. Истината ще го заболи и разтърси, повече нищо между вас няма да е същото. Ако е разкрепостен отворко, ще се зарадва на избора си и ще се наслаждавате заедно на пороците си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9cefcc73df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Много фантазираш и ти се играят игрички. Това е един елементарно по-груб секс. Сигурно ти дърпа косата и те пляска по дупето. Идея си нямаш за истинските садо-мазо истории. Твоят господар в кавички, сигурно е някой дърт перверзник, със скучна жена вкъщи, на която пазарува и готви, а ти си безплатна, с нищо неангажираща го евтина курвичка в неговите очи. Дръж новия, помисли за семейство и деца. Жена съм и харесвам садо-мазо, а ти си наивна и гледаш много филми, а пък човекът с апартаментчето -порно. Айде, остани си със здраве...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b4144dc925
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Може би е добре да посетиш психолог, за да ти помогне да се изясниш със себе си, да приемеш истинската си същност и да заживееш в хармония със себе си и избора си, какъвто и да е той.
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cf621c32eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15, някой жени дори след 29 годишна възраст си стават със ограничено мнение и ограничен начин на живот, каква истинска същност бе жена сексуалните предпочитания нямат нищо общо със личността на човек, ти по това никога не можеш да осъдиш кой какъв е. Такива прости, прости и тъпи жени като тебе ги заключват в манастири, защото твоите нужди може да са в 100 пъти по мръснишки от тези на авторката ама не си във фантазиите на мъжете. А моите нужди са си съвсем нормални, не се доближават до тези на авторката но не бих казала че е к*рва или мръсница, просто хората да си направят съпоставка със едно нормално мнение и със едно комплексарско такова.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0020a39110
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Колкото по-долен е човек, толкова по-долни са и сексуалните му фантазии. Умните и интелигентни хора, които имат и мозък освен полови органи, харесват романтиката и любовта, а долните хора имат болни фантазии - да са роби, да ги унижават и така нататък. И с цялата си наглост обвиняват нас, че сме били "ограничени"!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0d8d6798c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Умните и интелигентни хора, които имат и мозък, освен полови органи, са широко-скроени, и знаят по-добре от това да поставят хората под общ знаменател.

Сексуалните ни желания, са нещо сложно и тъмно. Кой би могъл да отговори кое събитие в живота ни, е провокирало фетишът, който имаме? Защото, според мен, няма човек, който да няма фетиш в секса, в живота дори. Често тези фетиши са тема табу, защото морала и обществените норми не одобряват. За тях не се говори, но ги има. Не може да знаеш какво му харесва на отсрещния човек, не изцяло. Е, може, ако му погледнеш в историята на браузъра. ;) Ерудираният преподавател от университета, може в свободното си време да обича да го доминират жени. Директорката на училището може да има фетиш да пикае върху мъжа си. Двойката със стабилен брак, 3 деца, и общ бизнес, може вечер да си организират суинг партита. Защо тези фантазии да правят хората долни, или по-малко хора? Те нямат отношения към личностните качества, или към това колко умен и начетен си. Сексът е едно друго измерение, което си е лично наш, и е неприкосновен за другите хора. Не им влиза в работата.

А, колко хубаво е да споделиш фетиша си с човека до себе си. И защо не? Заради някои моралисти, които ти се бутат измежду чаршафите, където не им е работа? Хубавият секс, е хубав, когато няма тайни между партньорите. Колко ли връзки са се развали, защото едната половинка няма смелост да заяви какво и се иска, и какво всъщност я пали.

Няма лошо да харесваш садо-мазо, да си робиня и каквото и да е. Кой казва, че това не е нормално, и какво всъщност е нормално? Това, което правят повечето хора? Да, но повечето хора лъжат и се прикриват. Бъди себе си, приеми се такава, каквато си. Не афиширай желанията си с всички, но сподели на човека до теб какво ти харесва. Дано и той откликне на желанията ти. Желая ви любов, и прекрасен сексуален живот. Морала го остави на другите, ти бъди себе си. Бъди щастлива. Бъди свободна.

P. S. Колкото до Господаря, ако искаш ще се върнеш, ако не искаш-няма. Ако сексът със сегашния те удовлетворява напълно, няма смисъл да се връщаш при него. Фантазиите с него, може да си изживееш и с настоящия, ако бъдете достатъчно откровени един към друг.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d378c0c824
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До номер 17. Напротив, колкото по-сложна е една личност толкова по-комплексни са фантазиите му/и. Един селянин които никога не е гледал едно порно няма как да има фантазийте на широко скроен човек видял свят. НЕ се залъгвайте с клишета и епитети. Разни хора разни фантазий... в крайна сметка светът не е черно бял, че да имаме само една, две фантазий. 17 - пробвай да ядеш само хляб и боб всеки ден и след това ми кажи, дали е нормално човек да го кара само на това или си е хубаво да е разнообразно менюто му. Същото е и със фантазийте.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf621c32eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 17, ти във кой век живееш, телевизор нямаш ли, компютър и под. извинявай но ти не си нормален/а, във секса няма нищо гнусно и извратено, ти асексуален/а ли си?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b4144dc925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 16, пише ти номер 15.

Къде съм нарекла авторката курва? Прочетох се няколко пъти, за да видя, но не открих. ;) Второ - къде съм споделила какви са моите сексуални предпочитания и дали смятам тези на авторката за ненормални? Всъщност тя е тази, която се притеснява и я посъветвах да разбере от какво е породено притеснението и, да се приеме и обикне, каквато е, и да заживее в хармония, каквото и да избере за бъдещето си. Ако това е комплексарско, ограничено и глупаво - е да, такава съм и даже се гордея с това! :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf621c32eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От номер 16 до 21, това не са проблеми за психолог, никъде не си споменала ку*ва но го намекваш чрез коментарът си, чрез сексуалните фантазии как можеш да разбереш и приемеш истинската си същност, много добре се разбира какво си имала предвид. Излиза така че всеки човек според теб който има определени фантазиите и фетишите трябва да посети психолог и за какво да го прави не можах да разбера след като няма сериозни притеснения относно емоционалната си и психическа стабилност. Сексуалността няма нищо общо със характера и личността на човека, за това казах че имаш ограничен начин на мислене. Мойте и твойте фантазии може да са по различни от тези на авторката но докато аз не виждам нищо кой знае колко странно което не означава че одобрявам подобни изпълнения ти веднага я пращаш по психолози.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5b79f0b683
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Много изместихте темата, хора.
Първо това, мила ми 14, не е просто по-груб секс.
Нито, някъде прочетох, че авторката погрешно, видиш ли, се наричала "секс-робиня", защото си било по нейна воля.

Жената говори за едни неща, може би, които са непознати на повечето хора или само са гледали подобни клипове.

Разгледайте въпроса й така: Може ли един практикуващ БДСМ, да излезе от това "общество"? Или наистина все ще се връща?

Тук не става въпрос нито за фантазии, нито за приемане и обичане на себе си, психолози и т.н.

Но всъщност искам да коментирам номер 17. Или по-скоро да й задам няколко въпроса? Както е долен човек, според теб? За мен да си долен, означава да си лицемер, прикрит, да вредиш на хората за твоя лична облага, да се спотайваш, да нападаш в гръб, само и само, за да изкараш някакъв "келепир". Как това би могло да има общо със секса, когато въобще определението "долен" намеква и прави асоциации със социалните проявления на инивида.

"с цялата си англост ни наричат "ограничени"
Да. Не знам за наглостта, но вие сте ограничени. Не го приемай като обида, защото не е. Ограничен означава да си поставил граници около себе си и възприятията си, означава стеснен хоризонт...в самата дума ако се загледаш, ще откриеш кой корен я изгражда, Ограничен не е обида, а просто очевидна истина.

И за още нещо грешиш.
Интелигентните хора са много по-освободени в своя сексуален живот. Ниско образованият, некултурният, човекът, в който липсват познания за света, етиката и хората НЕ МОЖЕ, защото не знае как да проведе дори един хубав разговор за секса. Той или се гнуси от нещата, които не разбира, или пък се отдава на някакви забавления без да осъзнава какво точно прави и защо. Така е чула някоя си, че трябва да е мръсница, за да задържи мъжа си - примерно и започват едни театри, които рано или късно свършват винаги, разбира се. И после излизат истории от типа "хубавият секс свърш", "тя вече не ме иска". - еми не те, целта й не е била да те ощастливи, а да се омъжи. Това е дуга тема.

Относно романтиката... Тя също няма общо с изпълняването на определени компоненти в самия акт или така наречените фетиши. Всъщност истината е, че гогато обичаш някого, правиш с него любв. Каква е вашата любов - дали ще напишквате, ще се оправяте анално, ще си разменяте бельото или ще загасите лампата и ще го направите в мисионерската - няма значение. Сякаш разглеждаш мръснишкия секс като нещо отделно от правенето на любов, а това не е вярно, не може да бъде.

Лягаш си до човека, който обичаш, отпускаш, дивеете, експериментирате, или пък сте решили да сте нежни, или пък изгрубявате много - това все е любов, разбираш ли?

А романтиката е нещо друго. . Това е чувство, настроение, което се обуславя с приятни преживявания. нещо спокойно, благородно. Романтичен означава сантиментален, лиричен, приглушен, нежен.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b4144dc925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22,
Напротив - щом има притеснения от себе си и това, което е правила, то самата тя има вътрешен конфликт. Ако нямаше терзания, нямаше да пише тук. И не и казвам да посети психолог, намеквайки, че е курва, а защото тя самата се притеснява от миналото си, а не трябва. И точно там е проблемът - не в това какво е правила, а в това, че се притеснява от този факт. А аз я съветвам да приеме себе си, тези свои действия и да заживее в хармония с миналото, настоящето и бъдещето си. И да се обикне, независимо какво ще прави или не в бъдещето си. Да заживее в хармония със своята същност (включително и сексуална такава), да си изясни какво всъщност иска и да се чувства комфортно. Ако и сега не ме разбираш, няма смисъл да продължавам. Единственото, което се надявам, е да съм помогнала по някакъв начин на авторката, на която пожелавам любов и щастие.
Номер 15/21

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b4144dc925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И не виждам какво лошо виждате в думата психолог. Това не е диагноза и хората, които ги посещават не са болни. Това са хора, които искат да си изяснят нещо. Нима всеки от нас не се е допитвал до мнение на близки или анонимно в Интернет? Както и авторката. Но психологът е обучен, безпристрастен и те насочва да погледнеш не към мнението на околните, а към своето такова и към своите желания. Помага ти да се насочиш към това да реализираш себе си (душевно, сексуално, професионално и т. н. ), да разбереш какво е породило желанията ти, дали вече си получил нужното или не, етап ли е или база. Помага ти да приемеш всичко, да не се притесняваш и без външни влияния да правиш това, което наистина желаеш тук и сега!
А какво по-хубаво от това свободно и уверено да реализираме себе си във всеки един аспект от живота? Ето това пропагандирам аз - свобода на мисли, желания, думи и действия! :)
Номер 15/21

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9cefcc73df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Мили ми 23, аз съм 14. Авторката не е практикувала БДСМ, само секс с егоцентрик, може би. Ако този я беше напишкал или наакал... това е вече друго. За камшици, белезници и др. не коментирам изобщо. С всичко останало, написано от теб съм съгласна.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a0e6d02aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Блокираш онзи тип отвсякъде и спираш всякакви контакти с него! Една позната имаше подобна секс връзка само, че без садо мазо. След време тя си хвана приятел, но онзи пак я търсеше. Тя го блокира отвсякъде и май накрая я остави. На човека до теб казваш само ако прецениш, че би те разбрал и няма да те зареже после. Аз на негово място щях да се отвратя и изобщо нямаше да те погледна! Толкова ли нямаш уважение към себе си? ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9afcaf6c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Никога не казвай на приятеля си за стари гаджета, най-вече не разказвай пикантни подробности! Малко вероятно е, че никога няма да ти бъдат натякнати. Няма лъжа за "преди". Миналото е неприкосновено. Но и всички палувания трябва да останат там. Не, че със сигурност няма да се случат някога пак, но трябва да се държат далеч от съзнанието в ежедневието.
М50

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 27ee81898a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Хайде и аз да се изкажа. От вече няколко години не съм с БДСМ партньор. За разлика от авторката, аз съм била от страната на камшика, при това с няколко души, като част от връзките ми са продължавали по 2-3 г.
Случи се така, че срещнах мъжа ми точно след приключването на последната... всичко беше хубаво, много, много хубаво, включително и секса. Никога не си бях представяла, че ще бъда във "ванила" връзка, нито пък, че тя ще прерасне в нещо толкова сериозно.
Дали ми липсва БДСМ? Не, не бих казала. Беше част от живота ми доста дълго време, почти 10 г., изживях всички фантазии и вече няма нещо, което да предизвиква онази тръпка от началото. Не казвам, че не ми харесва. Човек може да харесва и ягоди, но да не яде с години, защото има градина с праскови например. Ако правим такава аналогия, мога да кажа, че моята градина е много разнообразна и и без ягоди мога да мина.
И аз съм си задавала въпроси като авторката. Ами ако...? Дали няма да ми омръзне...?
С мъжа ми правим много хубав секс, винаги получавам по повече от един оргазъм. Минаха няколко години и вече не го правим по няколко пъти на ден, както беше в първите месеци, но мисля, че това е нормално. Не е изчезнало влечението ми към него, нито неговото към мен. Дори бих казала, че в момента връзката ни е по-силна, по-пълноценна от преди. Сексът е дори по-добър от преди, поне за мен, защото се обичаме и се отдаваме изцяло един на друг.
Има един друг мъж от миналото ми, с него бяхме в БДСМ отношения. Той много настояваше да останем приятели и се съгласих, но ме дразни, че често се опитва да ме накара да се върна към стария ми начин на живот. Не успява, защото аз не го искам.
Ако авторката се е наситила на изживяването, не виждам проблем да продължи с нещо ново. Аз също продължих напред, скъсах повечето връзки с това общество (което в България е меко казано странно, развиват се селски клюки) и живея много по-добре.
Съветът ми към авторката е да загърби този начин на живот, отразява се зле и изтощава чисто емоционално, ако си от страната на подчинения (такива наблюдения имам над други хора в подобни ситуации). Интересно е като фантазия, но може да те осакати емоционално. Авторке, ако за теб тази игра е изчерпана, недей да се връщаш към нея. Живей си живота и остави "господарят" ти да живее с демоните си.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3c51cc7fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   14, на мен си ми звучи точно като БДСМ.
Още от заглавието, може би!

За съжаление май явторката изчезна, за да внесе яснота.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 02b122a51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   С бившата правихме леко разкрепостен секс смесен с много видове играчки. Аз бях доминанта и измислях разни извратени сценари стигащи до крайности като чукане на публични места или специално пътуване до Париж за свирка под Айфеловата кула посред бял ден с играчки в нея или на летище докато правят последно повикване на двама ни за полета.
Зарязала е новия с който ме замени защото бил скучен в секса и иска да се виждаме само за мръснишкото чукане. Според мен всичко е от психологическа гледна точка, защото тя не му се е отдала напълно.
Ако наистина ти харесва секса с новия приятел, не виждам какъв ти е проблема. Даже ако е по- отворен можеш малко по малко да вкараш мотиви от старата ти връзка към новата което да го подлуди.
Успех
М32

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 64fdbc20f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Към авторката:

Да ти кажа няма да спреш, скоро ще го търсиш пак, може да е след месец може и след година може и след 10, ще си го търсиш пак. Ако искаш да спреш наистина опитай се да се свържеш с мен.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf621c32eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 32, направо ме изумяват коментарите на подобни хора, аз мисля авторката ще спре и ще го зареже ония мухъл, който си търси само грубости без чувства, такива хора са гнусни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker