Мъчи ме един комплекс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъчи ме един комплекс
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 4680 пъти
Аз съм нормален млад мъж, не съм плейбой, но не съм и смотаняк. Не съм богаташ, но работя и се издържам сам. Не съм красавец, но изглеждам добре. Дотук всичко е супер! Имам обаче един комплекс, който ме измъчва от много време. Още откакто започнах да гледам порно и да мастурбирам. Знаете, че порно актьорите са много надарени... а аз не съм. Няма какво да се лъжем - размерът има значение, вижте само колко порно клипове има с негри и бели жени. Всички знаем, че на негрите са им по-големи. Чувствам се непълноценен, сякаш не мога да се сравня с тях. Просто не се чувствам достатъчно мъжествен заради малкия си инструмент... ще напиша и точни размери - 14 см дължина и 4 см широчина, което според статистиката е среден размер, не е малък, но негрите са с доста по-дълги и дебели. Мисълта, че никога няма да накарам жена да изпита същото удоволствие както с някой черен ме измъчва много. За да ме разберат жените по-добре ще го кажа така - как се чувствате когато видите някоя с много по-големи гърди или по-дълги крака? Чувството никак не е приятно. Признавам си, че темата е комплексарска, но всеки човек има някакви страхове и притеснения, комплекси. Аз споделих моя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 367a1560a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Имам много лоша новина за теб - с кариерата ти на порно-актьор е свършено! Добрата новина е обаче, че си с нормални размери, което е много добре. Размерът има значение до толкова, че трябва да е нормален - да не е под 10 см да кажем или нещо такова. Най-важна е редовната ерекция, а ти с твоите комплекси не само няма да си промениш размера, но и ще си повредиш ерекцията, което като жена ти казвам е най-важното за добър секс.
За друго не се притеснявай, но няма да станеш порно актьор, макар че точно най-добрите, звездите сред мъжете-актьори специално в порното за жени са точно мъже с нормални размери. Ти гледаш ултра елементарно порно за мъже, където става дума само за ч-не, но ако отвориш секцията за жени ще видиш какво жените харесваме и това не са огромните членове. Има и такива жени, не отричам, но това са по-първични и елементарни жени, така както има и мъже, които си падват по силиконки и така нататък. За всеки влак си има пътници

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 765e4b8aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Н 1, първичните и елементaрни жени хaресвaли големи членове, a? Хaхaх, дaли пък не е aнaтомично? Товa твое изречение нaистинa е елементaрно, зa другото имaш прaво.
Aвторе, точно комплексът ти ще те нaпрaви лош любовник, не членът. Първо ще отговоря нa въпросът ти зa големите гърди и дългите крaкa.
Aз съм женa почти 160 см. високa с мaлки гърди. Не средни, a мaлки. И много си се хaресвaм, обичaм си се. Ще прозвучи сaмонaдеяно към aрогaнтно вероятно, но съм свикнaлa дa "чупя врaтове" по улиците. Знaеш ли обaче кaквa е моятa тaйнa- сaмочувствието ми, усмивкaтa ми, излъчвaнето ми. Товa е, което ме прaви привлекaтелнa в очите нa другите. Изобщо не ме впечaтлявaт едрогърдите, дългокрaки мaцки. Могa дa ги огледaм кaто крaсивa кaртинa, ( aко сa) но нищо повече. Просто си се хaресвaм много и съм щaстливa дa бъдa себе си.
Човекът с който съм е с подобен нa твоя рaзмер. Имa стрaхотнa химия между нaс, което е нaй- вaжното, зaщото винaги имaме желaние зa близост, секс. A сексът с него е невероятен. Той обaче нямa подобни комлекси. Честно кaзaно понякогa мъничко ме нaболявa дори в някои пози, но тях остaвяме зa когaто съм вече свръх възбуденa. Билa съм преди него с мъж с по- голям. Aми не се получaвaше, свършвaх сaмо от лизaне. Просто си беше мързелив човекa, чaкaше нa готово, пък нa мен ми коствaше дa се нaмествaм тaкa, че дa не ме боли. Беше си по- летaргичен тaкъв.
Пък този си е огън :). Пaсвaме си кaто енергии, стрaстни сме и двaмaтa, имa синхрон. И кaто го имa всичко товa, aми сексът ни е стрaхотен.
Спри дa си срaвнявaш "приятелчето" с тези нa негрите и въобще нa порно aртистите. Този си имaш, хaресaй си го и си го ползвaй със здрaве!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3808f95cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като зачетох и в мен изплува началото на "Мъртви души" от Гогол.
Той така описва :)
" В бричката седеше един господин, не хубавец, но не и с лоша външност — нито много пълен, нито много тънък; не можеше да се каже, че беше стар, ала не беше и твърде млад. "

А иначе.
Размерът има значение само за плиткоумните момиченца, които не знаят какво да правят с мъжа в леглото.
Защо си мислите, вие мъже, че огромният "негърски" член е нещо непременно хубаво? Къде решихте, че жената непременно търси да си вкара нещо голямо? Ами боли, както прекалено дългият, така и прекалено дебелият - боли.
Ние, ежедневните жени, не сме порноактриси, които са свикнали да си вкарват всякакви щуротии и нямаме сценаристи, които търсят печалба от филма си.

Щом с един пръст един мъж, може да докара жената до оргазъм, за какви 14см говорим въобще?

Имах преди с един голям - зарязах го. Обичаше да прави "дълбоко гърло". Е, смятай как се поглъща?

Не членът прави мъжа. Знам за вас е важно, но ние жените харесваме други неща. Хубава любовна игра, палав и несмутим език, да ни галят и т. н. Инач за нормален полов акт са необходими 8 см, всичко нагоре си е алчност.

На сегашния ми приятел е 16см - прекрасно си ме устройва. На дебелина не знам как ги мерите и затова не мога да кажа

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bb68747025
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, темата е комплексарска и ти си го осъзнал. Въпросът е как ще се измъкнеш от комплекса, защото това е доста сложен процес и не става с четене на мнения в сайт като този.
На темата- размерът ти е средностатистически. Вярно е, че има жени които много държат на голям размер, предполагам заради собствената си анатомия или гледане на доста порно.
Всеки размер под 10 см минава за малък. Да не говорим, че по-важна е обиколката, отколкото дължината. Поне според мен. А най-важна е добрата ерекция. А от нея по-важно е какво можеш да правиш с един добре еректирал инструмент. По принцип мъжете с големи размери са по-рядко срещани. Аз съм била само с двама такива, като единият беше наистина огромен отвсякъде. Ами въобще не ми беше приятно. Предпочитам средния размер съвсем определено. Добрият секс е физика и емоция в едно. Ако един от двата елемента липсва говорим за нещо друго. Аз съм с по-скоро малък бюст, но с идеално форма и стегнат. Никога не ми е бил комплекс размера му, нито пък че съм 1. 56 см. висока. Надявам се от всичко написано да стигнеш до някакъв извод за себе си. И помни, че сексът е в главата, горната:)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8588391060
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   То и жените се комплексирани, защото тези по клиповрте са слаби, с големи цици, хубави задници, дай и ние да се комплекираме, това са порно-ФИЛМИ, реалността е различна-закръглени жени, малки цици, малки пениси-това е, не казвам, че няма такивамс големи цици и пениси, но масата е комплексирана, а всъщност на никой ме му пука... Ай късмет

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 42012f802f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лош любовник те прави не "малкия" размер, а комплеска, че ти е "малък", който се усеща винаги. А реално не ти е и малък, макар че не е и голям.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0600da4783
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Къде си тръгнал с твоите 14 см да се мериш с негрите? Аз съм българин, ама ми е дълъг 17-18 см при 4, 5 см дебелина и пак е нищо пред това на негрите от клиповете.
Не ти трябва жена която би предпочела негърска пишка, нито такава която заради 3 см разлика ще те смята за втора категория.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8b9a0e12c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Моя е комплекс пък е че ми е 22 ст. Ама какво от това. Никога не съм го разбирал това. Всеки казва, че с такъв размер е супер, а аз имам чувството, че им причинявам болка.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2012bb02c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   За умните и свестни жени съществуват неща отвъд външния вид, секса и РАЗМЕРА, неща като любов и уважение, надявам се поне това и ти да го оценяваш и ще срещнеш жената за теб. Иначе можеш да си спокоен, над 10 сантиметра си е нормално...Номер 1 е казал/а всичко, което трябва, няма какво да добавя повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5abe39139f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То и на порно актрисите гърдите им са изкуствени...

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9f5920fdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И какво, като правиш секс искаш половината отвън да стои, ли? Несериозно. Проблем нямаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 92cf17ebe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Майсторе, дължината не е толкова от значение, колкото дебелината на чепа ;) Ако обиколката на щрудела ти е от 15 нагоре е добре. За една вагинка е важно нещо да я изпълва и като го изкараш да я разтегнеш. 14 см са добре да знаеш. И моя чеп е горе долу като твоя и предишната ми казваше, че я боли в някои пози, но не и че и харесва. Един път пък я боцках докато спи и гадината хич не разбра аххаах смятай :D Споко бе, ако твойта женичка те обича ще седи с тебе споко, ама ако искаш да и е приятно в секс магазините има пенис удебелители и така чепа ще ти е 15-16 см ;) От силикон са и от кибер кожа. А тва с пръстите и езика е тъпо, чепа нищо не може да го замести.
Майсторе, важно е тоягата да става и жената да мълчи пък другото го мани.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d6a0e5ba46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не ти е голям, ама не ти е малък.
Не си ти, ама си ти.
Не го четеш това, ама го четеш.


14см. трябва да ти е поне 15 за да се вместиш в идеалните размери (15-22).

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0b6711cc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Значи сега да те уведомя, че дълбочината на т. н. женски полов орган е 15см, когато е възбудена... Така че смятай!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 33f87f05cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   И с този размер и с по малък дори ако знаеш КАК ще накараш много жени да изпитват удоволствие, но докато тези негри са ти в главата едва ли ще се получат нещата.. а и ако мислиш, че на всяко порно изпитват истинско удоволствие.. моляте събуди се пълен фалш!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8287b57af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   В интерес на истината скапаното порно и мен ме докара до размисли и комплекси. Да не кажа даже, че и по-сериозни проблеми си имах, но не искам да задълбавам. При мен по-скоро членът не е малък, малко над 15 см е, но е тънък, което е по-големият проблем 3. 5 мм дебелина или малко над 10 см в обиколка, което по-статистически данни, това което съм виждал е под нормалното, което ме кара да се съсипвам психически, докато съм сам и мастурбирам, направо се съжалявам и ми идва да ревна, но къде е разковничето. Правил съм секс най-вече с приятелката си, като не съм имал ниаккви проблеми, освен в началото, когато бях под въздействието на комплекси и нямах добра ерекция в последствие имах много твърда ерекция, при което и главичката е по-голяма и се вижда, че е леко крив, а в областта на главичката и нагоре е по-дебел (според мен от 10 см), и когато е добре надървен мога да кажа, че получава и доста силни оргазми, но като цяло съм се депресирал, че с друга жена няма да е така, защото ще е по-широка, няма да ми пасне и прочие и си стоя само с моята. Не знам дали проблема ми е в пениса или в главата

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 64fabb3a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ейййй, ако можех да съм като тебе... Защото аз съм с 23 см. дълъг и 16 см. в обиколка. Нормален полов контакт не съм имал, защото всички момичета (без едно), с които съм пробвал се отказват още на първата минута. Най-много да изкарам на ръчна обработка. И по професионалистки съм ходил, но там също е проблем, защото всичко е с предпазно средство, а на мен са ми тесни и ми стягат, което води до загуба на ерекцията. Пак проблем. Така, че не се притеснявай, много хора биха ти завидяли.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 093a22daed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Личи си че доста порно гледаш. Спри порното, не ти го казвам защото вече си се комплексирал, а защото ще става все по- зле. всичко във порното е фалшиво, дори и оргазмите на жените, колкото и големи да са им на негрите е аз ще ти кажа нещо- била съм с негър, беше с много голям, но страшно болеше и изобщо не можеше нищо като хората да направи. Размера е важен-да, но не всичко е до размер.

Ж21

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker