Девствен на 28 години. Съвети? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен на 28 години. Съвети?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 15768 пъти
Здравейте. На 28 години съм и досега не съм имал интимен контакт с момиче. Да си призная също и, че никога не съм докосвал прегеъщал или целувал момиче. Даже нямам познати момичета. Като се разминавам с момичета из парка или по-центара така съм свикнал, че да не ги заглеждам даже и да не ги поглеждам като вървя или като се разминавам с тях. Като кон с капаци съм. Винаги главата ми е наведена надолу. Дори на работа някоя колежка(всичките са на по 40-50 години) като ме пита нещо и аз изпадам в няква паника и се спичам незнам какво да и отговоря. Колегите явно ме усещат на какво дередже съм и ме базикат постоянно от сорта "Ко прай Гаджето" "Има ли момичета при тебе" явно си лича от километри, че съм девствен. Ако погледна неволно някое момиче то я гледам сякаш виждам извънземно а не човек. Дайте някакви съвети какво да правя. Ако трябва на психолог ще отида или да се лекувам някъде. А и на последно място хетеросексуален съм. Искам много да си хвана едно свястно момиче и да живея с нея. Писна ми да съм сам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 81

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2aa4c78711
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   Идеята за психолог не е лоша, а и ти не си истински болен - най-вероятно си имал проблеми в детството (доминантна майка да кажем, която винаги не е доволна? ). Ще минеш „тънко“ с няколко сеанса. Паралелно ти препоръчвам не простутутки, а да ходиш на масажи - първо на обикновени масажи, за да свикнеш изобщо с докосването на жена, а после на „щастливи“ масажи. Не бързай със секса. Паралелно търси скромни момичета в интернет, които да са ти сходни по душа, начин на живот, интереси и хобита. Не ходи по проститутки, съвсем ще се шашнеш. Със същите пари можеш да си позволиш 4 масажа и ще ти хареса повече. Освен това дори при „щастливите“ масажи можеш да се откажеш от „щастливия край“ и да си останеш с масажа - от теб зависи. При проститутка ще се чувстваш длъжен едва ли не, а и момичетата от масажите са млади, хубави, хигиенични и масажът е цял час, а голото.... е 10 мин в твоя случай и проститутката ще си събере багажерите и ще останеш пак сам, но без 100-200 кинта. При масажите освен това не може да пипнеш никакви болести. Като понавикнеш на женското присъствие, докосване, ще си по-добре и с нормалните жени и ще се отпуснеш с някоя и за повече. Търси по-възрастна и опитна, може разведена или вдовица, може и запазена над 40 г. Не се ограничавай! Веднъж се живее и не мисли сега за голямата любов. Тя ще те намери, но до тогава трупай точки. В ало.бг ще намериш сериозни обяви за еротични масажи за твоя град.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b27b02c8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   След като не можеш дори да разговаряш нормално с жени, възможно по-скоро потърси консултация с психолог! Със сигурност има някаква причина за това - семейна среда, отношения с родители, травма в детска възраст или през пубертета. Отивай без притеснение - на психолозите това им е работата - да изслушват проблемите на хората, едва ли ще им кажеш нещо, което не са чували преди. Според мен първо трябва да решиш проблема с общуването с жените генерално, а след това вече нещата с интимния контакт с момиче ще бъдат една идея по-лесни.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: daa8b033af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Дали ще те усетят си зависи от теб. Това за психолозите и масажите са глупости. Вярно, масажите ще ти спестят венерически болести, но това за докосването са пълни глупости. Аз навсякъде съм бил между жени и толкова години не успяха да ме усетят, дори се притесняваха. Излъчването ми е съвсем противоположно на фактите за тогавашната ситуация. Нямаш нужда от психолози. Девствено може да личиш от километри, когато имаш вид на Остин Пауърс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: daa8b033af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Забравих да те питам нещо. Да не би да се срамуваш от външен вид? Не си хубав, имаш някакви дефекти или белези? И защо ходенето с наведена глава те прави кон с капаци? Всеки си гледа както иска, нали? Мога да си заложа езика, че изобщо няма как да те познаят по наведена, изправена или каквато и да е позиция на главата.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 90d0ffeee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мале, все едно описа моя живот. Само, че за съм на 25 години. Даже съм опитвал да заговарям някоя момиче уж да пусна някоя шега, но не се получава, гледат ме с един такъв неприятен поглед. Явно ми има нещо сбъркано, явно проблема е в мен! Винаги като си легна вечерта, се замислям над това и с увеличаването на годините и се увеличава и страха от самотата. Но все повече започвам да се примирявам.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 572611cbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съвета ми е Jason Capital. Потърси го в youtube.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c517397b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Като гледам, проблемът ти не е в това, че си девствен, а да си намериш свястно момиче за сериозна връзка. Значи проститутките и масажите с щастлив край отпадат, защото свестните момичета не си падат по мъже, които посещават такива, а и ти едва ли искаш да тръгнеш по този път. Решението се свежда до въпроса "Как да си намеря свястно момиче? ", което включва не само нещата около търсенето, а и работа върху собствената личност, за да си атрактивен за такива момичета. Търси информация и се развивай в тези насоки.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f756a845f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Благодаря ти за съветите. Но някак си нямам смелост да ходя на въпросните масажи. Не се чувствам уверен в себе си. Самочувствието ми е на 0. Относно детството ми, да не беше цветущо. Явно заради него съм на това грозно положение. Гадно е чувството, защото не се чувствам пълноценен човек, а някаква утрепка или боклук. Незнам до къде ще я докарам за бъдеще.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2dbd2ddd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   tinder или сайтове за запонанства. там и да сбъркаш нещо все тая. продължаваш на следващото момиче. може да не ти хване гадже на 10000 % но поне ще видиш че да комуникираш с тя е ок

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0a1ed61e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Трябва да си намериш подходящо момиче по характер. Проблема е, че тези момичета не излизат и дори и да намериш не очаквай много интимен контакт. Не всички са женкари, включително и аз не съм. Това е нещо, което се развива от най-ранна детска възраст. Но твоя случай прилича повече на тежка социална тревожност (Social Anxiety), което не е нещо, което се преодолява лесно. Моят съвет е да потърсиш професионална помощ. За начало чукни в Google за повече информация за това психично разтройство. Пожелавам ти да го преодолееш и да започнеш да водиш нормален и щастлив живот!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ab96220c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Недей да приемаш състоянието си като някаква "болест", която те кара да се чувстваш по-малко от другите. Посещението при психолог наистина би ти помогнало да откриеш каква е причината за поведението ти и как можеш да се справиш с нея. Терапията ще ти даде някакъв начален тласък и ще ти помогне да се почувстваш по-добре относно самия себе си и живота си, като цяло, да видиш някаква светлина в тунела. Само че няма как да отидеш при един лекар/терапевт, той да щракне с пръсти и всичко вече да бъде наред, не става така. Ако наистина си решил да потърсиш помощ, знай, че това е двупосочна улица, трябва да си готов да говориш и да се разкриеш пред човека, за да може да има ефект от цялата работа, иска се усилие.
Отделно от това, препоръчвам ти да си набележиш някакви дребни неща от ежедневието, които да правиш, за да излезеш от черупката си малко по малко. Не е нужно веднага да започнеш да заговаряш жените или да ги сваляш, но например, можеш да пуснеш една усмивка на някоя колежка, ей така за добро утро, за да видиш какво ще стане. Това си е чисто приятелско отношение, няма да бъде прието като нещо неприлично, а и ще видиш, че ответната реакция ще бъде положителна. В твоята ситуация не говорим за липса на умение в свалките, а изобщо за липса на всякакъв контакт с женския пол. Затова, ще трябва да започнеш по-бавничко и стъпка по стъпка, за да видиш, че не е страшно. Съветвам те да си направиш профил в някоя социална мрежа или сайт за запознанства и да опиташ там да заговориш някое момиче. Това е добре, като за начало, защото така си създаваш контакти на първо време, без да го има напрежението и притеснението относно кога и какво да кажеш, как да я погледнеш и т. н. Можеш да бъде анонимно или не, можеш да пишеш когато искаш или да спреш, ако не се чувстваш комфортно, има си свобода. Но това е само едно начало, за да можеш да осъзнаеш, че всъщност ти си успял да говориш с някоя жена и е време да пробваш и на живо. И пак ти казвам, не бързай, щом си решил да си помогнеш, всичко ще стане с времето.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 07a4076156
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Събери си пари и се представи за някакъв необикновен тип, чукай и след това изчезвай веднага. Те всички кълват на това, дори тези висшистки от интелектуалните среди. За к*рвата няма диплома и положение. а за нещо наистина яко пробвай с рускиня или украинка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7cc04a0065
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   А не споменаваш нищо влюбвал ли си се?Няма как поне да не си се влюбвал.
Недей изпада в никакви угризения и лоши мисли..защо,защо ами така се е случило така ти е протекъл живота.Съдбата ти е такава,Бог е решил така да стане.
Най-искрено ти пожелавам да стане с голямата любов на живота ти.Тази от която ще ти трепери всичко само от мисълта за нея.
Теб те е страх явно.Нещо сигурно си не много уверен и си притеснителен.
Когато престанеш да се страхуваш,ще започнеш да се наслаждаваш.
В живота има всичко,всякакви неща.Един едно,друг друго.
Махни бариерата.Гледай страха право в очите.Страхът пречи,да се изживяват много прекрасни моменти.Но това е вътре в човек,хората не си го искат.Просто се притесняват и са несигурни.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 14684eb145
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   Много ми е жало за теб, и сигурно знам как да ти помогна, но е трудно и дълго.. Трябва да сме навън заедно.. Лошо е, че чак на 28 си се сетил за жени, но все пак ще ти дам някои съвети, как да започнеш.

1) Поддържай се - Прическа, брада, мустак, зъби, вежди, къпи се достатъчно, ухаи приятно, поддържай си тялото, стила ти също е важен.

2) Бъди по-социален и общителен. Почни да ходиш на събития, ако някой те покани някъде - никога не отказвай. Сприятелявай се с нови хора. Приказвай повече с хората, бъди по-отворен. Почни с малки неща, като да питаш жените на улицата за часа, или за някое местенце на къде се намира. Така ще свикнеш и няма да си толкова срамежлив.

3) Езика на тялото. Ако, както каза си с главата надолу, и си затворен в себе си, хората ще приемат, че не ти се говори и няма да си правят труда въобще. Ти като един мъж, трябва да придаваш чар и просто да те усещат жените, че си истинска "алфа". Избягвай да говориш с кръстени ръце или да се притесняваш много за нещата.!!! Просто не трябва да ти пука, това е главното правило!!! . Отиди на клуб, пиини малко и ще видиш на какви неща си способен. (Не говоря да се напиеш като прасе и да спиш в тоалетната).

4) Интернет. Почни да търсиш статии за как да се държиш с жените, психология на жените, как да сваляш жени, как да разбереш дали те харесва, какво да си говориш с тях, и такива неща. Има много клипове в ютуб, там много добре обясняват и показват ситуации. Гледай от там и се учи, макари вярно в Америка е различно, хората не са толкова студени, но все пак, ще е от полза. Има един канал в Youtube - SimplePickup. Гледай им клиповете!

5) Както казах в 1ва точка да си поддържаш тялото. ФИТНЕС! Аз преди да почна фитнеса, бях депресиран и затворен, беше ме срам да говоря с хората в залата, беше ме срам да ги поглеждам даже, все гледах надолу и се опитвах да съм там без да ме забелязва никой. С времето фитнеса ми оправи самочуствието, избави ме от депресията, накара ме да се храня и да живея здравословно, и така ми поддържа физиката и психиката здрава! Също така жените обичат мускули. Но наистна е малко кофти, че сега на 28 се сещаш за тия неща, но спокойно, ще го измислим, никога не е късно!

Мисля, че това е като цяло, ако има още нещо ще се върна да довърша, успех, пожелавам ти след една година да си съвсем друг човек. Имай вяра и работи върху себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c79054460b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   отиди на психолог, гледай да има и някаква терапевтична квалификация, не само диплома от университет. когнитивно-поведенческа терапия за теб е най-подходяща. успех!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0b2227eebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Майсторе, СПРИ ПОРНОТО! Като го спреш, ще станеш по - уверен. Чувство, което досега не си усещал, защото порното влияе на мозъка подсъзнателно. Знам, че няма да ми повярваш, ама си на 28 и нямаш никакво време. Резултатите като спреш порното са много добри. Придобиваш увереност, няма да те е срам да си говориш с хората и мн други плюсове. Всичко това става от 2-рия до 6стия месец. Все пак, ако не стане след 2-3 месец не се отказвай. Все пак имаш стаж с чикии и порно над 10 години няма кво да се лъжем.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1ab10e017d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Не слушай номер 20. Това са пълни глупости! Всеки нормален човек го прави, попитай някой сексолог да видиш какъв ще бъде отговора.
До колкото до твоят проблем, трябва просто да се сприятеляваш с много хора и да излизаш. Всичко ще си дойде по реда...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c166a4445e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Напротив много прав е номер 20, едно че либидото спада от честото мастурбиране, друго че се чувствуваш отпаднал ленив, губиш концентрация и умение за комуникативност.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e78df296a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Пич, ако те е срам да отидеш на масаж дори, при условие, че там ходят всякакви изруди, определено първо трябва да отидеш на психолог. Ако си хипер дебел може леко да те е срам, но тогава има фитнес, за 1-2 месеца може да си като нов. Ако си хипер слаб, яж повечко.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 10741c610b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Написали сте една камара простотии. Пич просто харесваш си една гледаш дали няма някой край нея и я заговаряш съвсем случайно"Имаш ли запалка", "Извинтете колко е часа, че ми падна батерия на телефона" или направо и казваш че я харесваш. Десет да не стане все една ще клъвне. Има много заспали жени, но трябва да ги притиснеш малко психически. Най-лесно е когато имаш много пари или визия. Тогава само да ги погледнеш и са твои. Жените обичат парите и са материалисти едно 90% от тях. Аз съм супер первезен пич и си падам по много откачени неща от БДСМ и всякакви други садомазохистични неща. Това не е за всеки, но пак е вид удоволствие.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f3753ea5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До номер 23. С нормално телесложение съм. 1. 80 см висок на 78 кг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f3753ea5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Според мене също е важна и самата среда с която е израстнал даден човек. Обкръжение от приятели и така нататък. При моя случай приятелите с които се събирам са на същото положение като мене. На единия му е все тая, че няма момиче до себе си. Някакъв непукист е. Другия е маниак на тема компютри и игри. От работа като се прибере и веднага залепен на компа.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c166a4445e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Неоспорими факти, които доказват че самозадоволяването е вредно:
4. Пристрастяването към порнографията и синдрома на фронталния лоб

Изглежда, че за увреждането на фронталниия лоб на мозъка, причинено от дългосрочното пристрастяване към порнографията и придружаващото я компулсивно мастурбиране, ще доведат до поредица от поведения наречени „синдрома на фронталния лоб“. Те включват 4 основни модела на поведение: (1) импулсивност без взимане в предвид на последствията (2) компулсивно поведение, което често води до пълна загуба на контрол (3) емоционално лабилно поведение, т. е., внезапни и непредвидими промени в настроението (4) влошаване на разсъдъка, което води до катастрофалност във вземането на решения.

Всички тези състояния е ясно сега, че са причинени от увреждане на фронталния лоб на мозъка.

Въпреки, че увражданията могат да бъдат произведени от други травми (като автомобилна катастрофа), но постепенния процес на компулсивната мастурбация, гледайки порнография, също може да ги причини в дълъг период от време. Римският сатирик Ювенал отбелязал преди много време: „Никой не става екстремно порочен изведнъж. “ Става бавно, стъпка по стъпка. Посейте едно действие и ще пожънете навик, посейте навика и ще пожънете характер, посейте характера и ще пожънете съдба.

Дори д-р Виктор Клин, възможно най-лошия експерт по секс-зависимостта, казва, че „индивидът, който мастурбира често на порно, се намира в риск да се пристрасти към секса, с време, сексуално зависимия се откланя сексуално. Чест страничен ефект е, че драматично губи капацитета си да обича.


След време „върхът“, който се постига от мастурбацията, гледайки порнография, става по-важен от реалните връзки в живота. Могат да се получат също и други сексуални патологии. Процесът на тази болест е бавен и почти винаги остава скрит за погледите. Той обикновено е тайна част от живота на човека, и като рака, продължава да расте и се разпространява. Рядко се обръща и е много трудно да се лекува.

Фронталния лоб, който се намира точно зад челото, включва няколко различни функции, но се занимава преди всичко с преценката и поведението на контрола, т. е., способността да се признават последствията от собствените действия и да се избегне безразсъдното и импулсивно поведение, които са неблагоприятни за оцеляването.
Дългосрочното използване на порнографията, придружено с компулсивното мастурбиране, всъщност причинява структурни промени в мозъка. Безспорно.

Дали това се равнява на „мозъчни увреждания“ в класическия смисъл на думата, е спорен въпрос и ще бъде предмет на разгорещени отричания от страна на „Мастурбаторското лоби“ и всички онези, които вярват, погрешно, че мастурбацията е облекчаване на стреса и лек за депресията. Порно-зависимостта и нейното неизменно компулсивно мастурбиране всъщност увеличават стреса. Те често се срещат като основни симптоми при обсесивно-компулсивните разстройства. Далеч е от облекчаването на депресията, дори я засилва. Дори в действителност са основната причина за депресиране, при която засегнатите генерират огромна загуба на самочувствие. За търговците на лъжи, това очевидно са баналности

В същото време, няма никакво съмнение, че епидемията по виртуалния секс е психологическа операция. Това е, което искат правителствата. Кукловодите, скрити в западните режими, всички маскирани като демокрации, са успели да произведат точно това, което искат да виждаме, когато погледнем около нас: разпространение на невроза, масова мизерия, сриване на морални ценности, християнството в руини, и грубо оскотяване на обикновения човек.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c517397b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Хехе, 24, струва ми се, че авторът няма да е доволен от заспала материалистка. Той, ако търсеше каквото и да е, историята му щеше да звучи по друг начин.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e7c0d92075
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Като за начало психолога би свършил работа, може доста да ти помогне, защото може да успее да напипа веднага корена на проблема. Но по принцип ще е добре сам да намериш решение на проблема (за да не даваш пари :)). Само със сухи тренировки обаче няма как да стане, трябва ти някоя мацка, без значение колежка или позната, не става въпрос за секс или нещо такова, щом си доста притеснителен - трябва да се научиш да комуникираш с другия пол, без това няма да постигнеш никакъв прогрес а трябва да го постигнеш възможно най-бързо, на такава възраст си, че скоро повечето ти познати и приятели ще са с жени и деца а стане ли това, количеството на жени в компанията намалява и почва да става много трудно да си намериш момиче а да тръгнеш да го търсиш по фейсбук и дискотеки - просто не си е работа.
Няма някаква универсална формула в комуникацията, по принцип е добре мацката да е на твоите години, защото това би ви помогнало да намерите общи теми за разговор, кино музика природа - нещо, което е по-елементарно за небрежен разговор.
Проститутките не са вариант. При положение, че до сега не си бил с жена не знаеш как ще реагира тялото ти, може да свършиш за 10 секунди, може и въобще да не може да го вдигнеш, второто е по-вероятно и определено много ще те депресира, за това и ти трябва някоя мацка дето може да ти влезне в положението и която е готова да изтърпи 1-2-3 месеца провали в това отношение, без да те натоварва и да те здухва.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 67a86ac7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Съвета ми е да се откажеш и да се примириш, аз съм като теб и такава ни е съдбата, жените са изроди това не ти ли стана ясно, изобщо не мисли за това, не се занимавай с това, забрави, все едно не си мъж и точка. А някакво безполово същество, каквото съм аз вече. Това е проблем когото не можеш да оправиш, както и аз.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 766bc7657e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   Многото коментари които прочетах ме карат да си мисля че едва ли не проблема е в теб. В училище има момичета след това завършваш и край. После ставаш чичак на по 28 години и нямаш среда. Започващ работа където работиш с други чичаци. Няма отде да дойдат тез момичета. Да речем че не ти се ходи на дискотека защото е шумно. Освен това в дискотеката най много да стане флирт. После са колибаеш между бар или кафе. Отиваш и виждаш, че всеки е с някой познат. Заговориш ли някой та отрязват хората се плашат от непознати. На улицата пак. Май само остава да има свесни сайтове за запознанства. Психолозите само ще ти бъркат в джоба нищо повече. Проблема е че в България има толкова много хора а постоянно чета че са самотни стестнителни и девственни Мъжът е активния и той трябва да заговаря случайните момичета ама те та разкарват. Има и самотни жени но те разкарват да не си помислиш че са леки. И така отблъскване до безкрай. Ако не си намериш приятелка пробвай със секс кукла (аз между другото не съм просто идея)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e27b2e341c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Внимавай отиваш към страхотно запуснат случай

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c461fe913
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Ае стига е хора аз се отчаях и аз и аз жадувам за ласки

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3ca633a9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   Какви глупости говорите гледайте някой стар филм български да видите мъж как краде жена. Пита ли я нещо изобщо, казва ли и. Представете си един каубой с пистолет как тръгва да се моли на жените и да им се лензи. Затова в днешно време няма мъже. Никакви разговори за косичката и дан, дан, дан. Да се чува звука от биещи се длани при сключени ръце. Хващаш момичето в някой ъгъл и най много можеш да и кажеш "Малка к**ко, сваляй гащите или скоро не си тръгваш от тук". Днес обаче жените имат права. Трябва да и обясняваш чувствата си, трябва да я питаш "А бих ли бил могъл да ви докосна под кръста но само, ако може разбира се".

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f59812d539
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Жените и мъжете не могат да се разберат едните са от марс другите от венера. Трябва им помеждутък например планетата земя и да са здраво стъпили на нея

от гения

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b2c9f78bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Мъжете искат жени жените пари парите цялото ти време за работа
нямаш готови пари следователно?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5f3e6cc9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Дано да побликуват коментара ми не искам да се обиждаш но не търси проблема в другия пол. Може просто да си си задръстен т. е. свенлив.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5f3e6cc9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Е вие какво искате да правите гуляи и юргии ли. В правилния момент на момчето момичето ще му позвъни на вратата.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6dda1e8d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

53.   Ще ти кажа нещо нищо та тоя свят не е необходимо. Да бъдеш сам не е болка за умиране. Искаш да имаш гадже, защото всички хора обикновено така правят ли? !

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 770e1632a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Защо просто не отидеш някъде на бар или нещо такова... пийни нещо за кураж и се пробвай с някоя, ако не стане-пробвай пак или пък за начало си поговори с нея, може да не стане нищо от първия път, но поне ще знаеш как да говориш с нежния пол.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6d34f47a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

60.   Действай аз съм на 30 години и съм така. Не си повтаряй че има време защото няма и изведнъж си станал на 40 години

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 35f3f0d563
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

61.   От автора на тема "25 задръстеняк"

Пич, сам ще бъдеш, както и аз. Не ти ли стана ясно, че така ни е писано, ти имаш нужда от това, аз вече не, но всеки е различен по импулс, съдба еднаква. Жените са сган мръсна, започни да си отвличаш вниманието с нещо друго и така цял живот. За съжаление някой не сме родени за хубав живот, компании, гаджета (жени), смях, а за проблеми и самота, свиквай с това, свестни жени няма не търси Джовисни където ги няма. По-малък съм с някоя година, но ти го казвам за твое добро, давам ти кураж.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fcfd6c15e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

62.   Към 20 и 27. Едно време нямаше порно, проблемът беше същия.
Някои хора не можем да имаме приятелки. Има нещо дефектно в женското съзнание, но не си струва да се гадае какво. Ясно е само, че са по-неспособни от нас и не можем да ги уважаваме само заради сексуалните ни потребности или поне не би трябвало.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 22a5864397
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

63.   Май ще се оставям на течението. Няколко пъти подред излизах и забелязах, че женските не проявяват никакъв интерес към преминаващите покрай тях момчета. Явно нещата са по-зле отколкото предполагах. Мисля повече никаде да не излизам. Само от работа вкъщи и обратното. Няма никакъв смисъл от тия разходки по центъра, парка и така нататък. Само се дразня като гледам тия женски с някви брутални тела. Така и така съм стигнал дъното, поне да си остана пропадняк до края на живота.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2d679cd370
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

66.   Можеш да имаш контакт иди на почивка, море, дискотека, все ще попаднеш на някоя, може и да ползваш платени услуги, в което няма нищо лошо, какви ли не са виждали, замисли се. Дори прочети тук, едно момиче беше писало, което е била проститутка с какви е била. Срамът, страха е само в теб. Плати си и се наслади, това ще ти даде самочувствие и ще продължиш напред.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 028520b325
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

67.   Няма смисъл вече. Вече само вкъщи седя. Зарязах и малкото приятели които имах. Казах им че няма да се събираме вече защото няма смисъл никакъв.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 02b1a8bb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

69.   До 67 (предполагам това е автора): Това вече не го разбирам. Приятелите ти каква вина имат? А и освен това като не се виждаш повече с тях наказваш себе си, а не тях. Да не говорим, че повечето хора са срещнали партньора си благодарение на приятелския си кръг. Това твое решение само ще задълбочи проблема ти и ще ти донесе и други такива.

И аз съм девствен, но не съм се изолирал. Нямам много приятели и това даже ме задължава повече да си общувам с тях, защото това е всичко, което имам. След като нямам приятелка, не се разбирам особено добре с родителите си, не съм материално осигурен (нямам жилище, нито кола)... ами да, приятелите са всичко, което имам. Предполагам, че и при теб е така. Затова НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ!

Майкъл, 27 г

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 88dc639faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

70.   Авторе, има една последна възможност. Общи познати на родителите на някое момиче и твоите да ви срещнат. Не знам как стоят нещата при тебе, но дали нямаш такъв вариант?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ed72596211
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

71.   До номер 70 такъв вариянт няма за съжаление.
До номер 69. По-принцип нямат никаква вина приятелите ми. Най добрия ми приятел е на моята възраст и също е девствен като мене. Намерил е решение на проблема като се е отдал на компютрите и игрите. Той самия ми каза, че по този начин спира да мисли за момичетата и да се самоизмъчва като играе на игри и се занимава с компютри. Другия авер също е девствен обаче на него не му пука хич за това. По природа си е непукист и спокоен човек и не се товари хич от това, че до сега не е правил секс. Това дразнене и тая депресия се появи когато сестрата на единия от аверите ми се се понатискаше в мене. Прегръщаше ме и такива работи. И аз от тогава се сринах много. Проблема е че тя е на 13 години а пък аз съм 28 годишен. Супер много ме раздразни с това поведение което демонстрираше тя. От там стана и тоя психически срив в които съм. В момента гледам да не и обръщам внимание като отида в авера ми, защото нещата стават зле за мене.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 02b1a8bb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

72.   До автора и по-точно коментара му №71 :

Това, което написа също ми е странно! Не ми е ясно как може 13 годишно момиче да ти повлияе. Ако е на твоите години - добре. Въпреки, че по принцип човек трябва почти да не се влияе от мнението на другите. А да не говорим, че въобще не трябва да имаш никакви отношения с 13 годишни, та когато ти си бил на 13, тя още не е била планувана :)

Не се подвеждай по примера на единия от приятелите ти, да играеш на игри, за да не мислиш за това. Това е много грешно и ще те вкара в зависимост! Може да се занимаваш с компютри, но само ако ще вършиш някаква работа с тях (ако станеш копирайтър или програмист).

Много добре знам какво ти е! И докато не си намериш приятелка или не правиш секс има само едно решение - ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ. И това е логично. Защото физическата кативност е най-близкото нещо до секса, а не компютрите. Започни да спортуваш и ще усетиш разликата. Ако никога не си спортувал нищо и си мислиш, че няма спорт, който да е за тебе, просто тичай в парка. Това е единствения начин да намалиш степента на тревожност, която имаш. Да, точно това изпитваш (знам го от опит). Тревожиш се, че на твоята възраст отдавна е трябвало да правиш секс и да имаш приятелка. Тревожиш се, че щом до сега не си го направил, дали изобщо ще успееш? Пак ти казвам, спорта е единственото решение! Успех!

Майкъл

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 22e913b212
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

73.   Разбирам го този срив. При мене се получи след като ме сваляше омъжена жена, а после се отдръпна. Много некоректно от нейна страна, но това е друг въпрос. Сега вместо да изпитвам любовна мъка, се терзая по-силно от това, че нямам способ да си намеря приятелка.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 19683aa40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

74.   Чудел съм се доста пъти дали наистина ако почна да тренирам нещо тоя срив и тая депресия ще изчезнат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 19683aa40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

75.   Ходя на работа и бачкам по 10-12 часа обаче работата не ми помага да се преборя с тази депресия.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f742b993d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

76.   А бе брат аз съм на 15 и разбрах че проблема идва от когато си бил малък. Някаде на моята възраст не си обръщал внимание на нежният пол на съученичките ти. Някой хора поставят прочъвтяването във кариерата си и не обръщат внимание на момичета и става така като теб. Но не се бой има решения. Първо трябва да се промениш като външен вид можеби тва е причината. Четох едно иследване което казва че момичето обръща внимание на момчето 20% от лицето 35 % от тялото и 45% от стила заложи на последните две. За стила имам предвид на държание с момиче или фриртуване с момиче. Флиртувай с непознати поне ако не ти се получи не те познават.

 
  ...

1-50 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker