Споделяте ли интимността си с приятелките ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Споделяте ли интимността си с приятелките ?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 4154 пъти
Не знам дали темата е за тук, но съм страшно объркана и понеж тук предполагам по-възрастни хора четат в този отдел.. та да ви попитам.
Момиче на 16 съм имам приятел от повече от половин година, но понеже ми е първия, с който съм в така по-сериозна връзка имам въпроси.
Вие споделяте ли с приятелките си интимността между партньора ви и вас. Девствена съм и с моите приятелки си обсъждаме нщата между мен и приятеля ми. Смисъл казвам им винаги когато сме на саме къде ме опипва какво правим и така нататък, обаче той аз и моите приятелки + негов приятел сме в една компания и се оказва, че аз разказвам на тях, а той на неговия си приятел и реално погледнато се оказва, че всички в групичката знаят всички интимни моменти... Много се нервирах понеже последния път моята приятелка се беше намесила и му беше казала, че знае всякакви подробности за предната нощ (когато той спа в нас) и "другия път ще ти пусне"... вечерта той беше засегнат, че съм й казвала че си е слагам ръката на определени места и му казах, че повече няма да им споделям. Но гледайки в сексът и града там момичетата всичко си казват и не знам.. и все пак един ден, когато преспя с него и първия ми път все ще искам да им го разкажа, но след ккто така ще говорят няма, не знам какво да правя вече да не им споделям за да не се мешат?
вие какво мислите? Мисля да говоря с него и да се разберем вече всичко да си остава между нас си..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: f17c2e3c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, виж какво секса и града е просто филм за забавление ама като гледах си го приела доста насериозно. В реалността нещата не седят така. Да си видяла във филма да се предават една друга? Не. Същност хората се предават един друг вечно ама този сериал е комедиен, не с цел драма на развалени приятелства. Според мен е огромна грешка да споделяш с приятелките си както и той да споделя с приятеля си. Време е да седнете и да поговорите с него и да се разберете да казвате.. ее нищо. всичко си е окей.. и нищо повече като обяснение. Ще дойде ден в който ще се скараш с тези момичета и те ще започнат да разказват какъв боклук си и как и къде даваш да те обарват. Забрави да им казваш ако правите секс с твоето гадже. До последно казвай, че не правите и вече като станеш на 18 ако все още сте приятелки тогава може да им го кажеш, но сега не прави тази грешка. Сама им даваш нож с ръцете, който да ти забият в гърба. Интимен живот означава личен живот който е само за теб и гаджето ти и е глупаво да го разказваш. Явно още не си достатъчно порастнала щом го правиш и те съветвам поне до другото лято да не правиш секс, не си готова.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b55ec0f175
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Всички сме били така като деца, да споделим всичко до последно все едно 3-я човек е бил с нас, ще мине и това, но спестявай някои подробности

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8c9e727923
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Всички зависи от това как ти се чувстваш. Ако имаш доверие на тези момичета и чувстваш, че можеш да им се довериш и искаш значи всичко е наред. Дори не е нужно винаги да казваш на приятеля ти какво сте си говорили. Някои неща трябва да останат между теб и приятелките ти :)

Ж. 19.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3e4995b5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направо, егати тъпата история... Интимните неща са само за Вас двамата за това се казват интимни. Утре какво ще тръгнеш да им обясняваш къде те е лизал, къде ти е бъркал, колко време те е ебал и къде е свършил... Егати гнусната работа...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2082402f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Мисля, че това са интимни моменти, които засягат само вас двамата. Другите не ги засяга какво правите в леглото. Изобщо не се връзвай на "Сексът и градът". Това е сериал, който няма нищо общо с действителността. Нали не мислиш, че жените всеки ден излизат по клубове, всеки ден спят с различни мъже, и т. н.? ! Та, този сериал има 6 сезона. Ако всеки сезон е по 20 серии, това означава, че момичетата там са спали с минимум 120 мъже? ! Реално ли ти се струва това? Та, недей взема примери от сериали, филми, и т. н. Това са литературни измислици. Нито в реалността има такива приятелки, които си знаят и кътните зъби. Да не мислиш и, че в реалността тези приятелки ще си държат езика зад зъбите? 100% ще научат и още хора, и още. Просто в тази възраст не сте много на ясно какво е правилно и какво не. И смятам, че много рядко тинейджърското приятелство е истинско, без двуличие, и клюкарстване.... Но, там вие си знаете.

И, последно, как би се почувствала, ако го направите за първи път, и гаджето ти тръгне да разправя на негови приятели всяка една интимна подробност за теб? Как изглеждаш, дали си обезкосмена, дали е имало кръв, дали те е боляло, как си му правила свирки, в коя дупка си му пуснала? (извинявам се за вулгарността :)) Няма да ти бъде приятно, нали? Тогава, премахни тези двойни стандарти (момичетата могат да говорят, момчетата не) и бъдете щастливи заедно, излизайте и общувате с приятели, но подробностите за вашата връзка, си ги пазете за себе си.

Depravity

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 10bb07b19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Няма нищо лошо да споделиш на приятелките си за първия си път, как си се почувствала, какво ти е харесало и какво не. Но да обясняваш къде е била ръката му, къде е била твойта... вижда ми се доста голяма глупост, защото изтрива интимността между вас, просто я обезценява. Необходимо ли е приятелките ти да знаят как му харесва на него?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c3a8587f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Но гледайки в сексът и града там момичетата всичко си казват и не знам.. и все пак един ден, когато преспя с него и първия ми път все ще искам да им го разкажа, " - Моме, живота не е кино! Ако ще живееш като на кино, по добре не мисли за сериозни неща, разказвай си вицове и остави сериозното за по големите. Не се навирай в този раздел, още си малка(по акъл), не по години!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 75341c1f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Живота не е пикантен сапунен сериал! Такива неща можеш да разкажеш (ако изобщо се налага) на най-добрия си приятел(приятелка). По мое мнение и двамата сте яко в грешка, че ги разказвате тези неща, неслучайно се наричат интимни!!!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8b4dfd0ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Споделяме си, но си ги пазим в тайна, за да не стават такива гафове.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9c437114d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Не им казвай бе, момиче! Много ще си изпатиш, особено предвид факта, че на 16 години е под въпрос колко истинско е вашето приятелство! В "Сексът и градът" това са жени на 30 , които отдавна нямат желание да портят приятелки и да си забиват нож в гърба, плюс това - това все пак е сериал, не истински живот. Момиче на 18 години съм и всичките пъти, в които съм казвала нещо на приятелка в компания, то цялата компания е разбирала. Сега споделям само на най-добрата ми приятелка от детството още и на никой друг, а тя живее и в друга държава.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c4516d265b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Хубаво е да вярваш на приятелките си и да си споделяте разни неща (не само за гаджетата), но не изпадай чак в такива подробности. Не е казано всички да знаят как точно те е докосвал и ти какво си му направила. Това са си ваши неща и не е казано всички да разбират всичко. Да, един ден ще спиш с него и сигурно ще кажеш поне на 1-2 от момичета, а и той ще се похвали на приятелите си, ама просто им кажи, че сте го направили, а не с всички подробности. Сама виждаш какво става като прекалиш с информацията как след това всички знаят всичко и ви се бъркат в отношенията и ви обсъждат... абе, често много си обичам най-добрата приятелка, но никога не бих и казала точно в каква поза съм го направила снощи и какво ми е направил мъжа ми. Това си е лично!!! Така, че друг път бъди малко по сдържана и не излагай на показ целия си личен живот.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 96655de6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз ако чуя че моята разказва какото и да е директно ще я изхвърля!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e46a29d8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз всичко си признавам, знам, че и приятеля ми, също споделя. Моя най-близък приятел е мъж, но пак всичко си споделяме, даже понякога ме е молил да говоря с гаджетата му като жена с жена и да им намеквам той какво иска и харесва в секса и да им давам съвети и насоки.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ab464f009e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Изглежда е от приятелките ти, не им разказвай нищо според мен :)! Много гадно е постъпило това момиче.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1a17b48b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Мисля че гледаш много филми, изглежда си още малка.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 22811b5a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Па казвай на тея къде си траят. Няма файда да се разказва на разни клюкарки. Цял живот ще патиш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 36da13240b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ако не се научиш да спазваш някаква дистанция, ще патиш много. Сега още сте много малки. Това са много лични моменти, само между вас двамата, защо ги споделяш на друг. Това касае не само секса, но и други неща, но ти си знаеш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f2a1cd9f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Още сте много малки. нито връзките ви са връзки, нито приятелствата - приятелства, нито разговорите - разговори.

С течение на времето ще осъзнаеш някои неща, но просто трябва да си преминеш през това. Опитай да не разказваш щом не си траят, а те взимат на подбив после и се мешат.

Иначе - да!
Разговор между жени за секс е нещо много... хм... странно.
Ние сме способни в най-малките детайли да обсъдим всичко, за да го анализираме. Но разговор между зрели жени... с доста опит, както в секса, така и в живота.
Мъжете не обичат да знаят, че жена им говори за това. Те също си говорят, но не така. Не описват детайли.
Горе-долу разговорите им изглеждат така:
- Е, как е новото момиче?
- Много е яка, побърква ме.
- Легнахте ли си вече?
- Още не. Натискаме се.
- Е, супер.

Това е в общи линии.
Ние всичко ще обсъдим, включително и каква ни е интимната прическа, покрай това и как си бръснем/епилираме краката, с какво да си освежаваме дъха, как точно, под какъв ъгъл, защо, ама така, ама ако иначе, ма то ръката му, пък моя крак, пък бях облечена така и така, а той с това и това.... ужасни сме с нашата бъбривост.

Но още сте мънички и всичко ви е ново, затова и не знаете как да "боравите" с него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8cd34db838
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Всичко казвам на приятелките си, но те са желязни. Никога не биха ме издънили. Но аз съм много по-голяма от теб, така че приятелствата в по-късни години са истински.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b2a5266b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Подкрепям с две ръце и два крака номер 5. Моето мнение е същото, все едно съм го писала аз. Каквото се е случило си е между вас, не описвай и разказвай на никого.. само ти ще си изпатиш.. вярвай само на себе си. Според мен един ден ще си чуеш думите, които си казала.. не е хубаво просто, а и затова е интимен.. само за вас двамата. Сериалите са си измислени, животът е съвсем друг, мисли. Аз съм на 17, но не го правя.. препоръчвам ти и ти да не го правиш. :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e6e8e4212d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Приятелките ти те питат щото леко се възбуждат като им разправяш такива неща, щото и те искат да правят същото. Кажи им да си намерят гаджета и да мирясват. Интимните неща са си само между двама.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5602449a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Ако искаш да ти се развали връзката, давай разказвай, това е сигурен начин да намесиш и други хора между вас, макар и индиректно. Наистина не се води по сериали- те се правят за да са максимално интересни и гледаеми, а не реалистични. Това което си е между вас си е между вас с гаджето ти, няма какво да споделяш насам натам. Имах преди време приятелка, която сама обичаше да разказва интимните си преживявания с подробности. Е да ти кажа в един момент ми опротивя да го слушам това и се отдръпнах от нея. Близки бяхме и аз не съм разказвала на никой, не съм такъв човек, но ти можеш ли да си сигурна, че няма да те разнасят някой ден? Жалко че в днешно време думата интимност вече се превърна в чиста показност и то за неща, които наистина трябва да са интимни.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2775bca5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Нормално е да се споделят такива неща с приятели, но е много неприятно да чуеш лични неща от трети и четвърти лица.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ac449c67f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Сама ще разбереш дали това което правиш е правилно или неправилно.
Може да получиш много съвети от тук, но сама ще си направиш изводите чак когато живота те опари. Чак когато твоите приятелки ти забият нож в гърба.
Живота учи. И най-важния урок е да се научиш да преценяваш хората. На кого можеш да се довериш и на кого не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker