Поредният 25+ задръстеняк. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поредният 25+ задръстеняк.
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 11178 пъти
Добър вечер, предварително се извинявам за правопис и ако има хейт. Изчетох повечето от коментарите от историята "За мъжете над 25 години, които все още не са правили секс" , другите просто ме домързя. Та така аз съм мъж в същото положение след месец правя 27, бил съм 2 пъти на проститутка в ранните младежки години, опита се с уста, но от притеснение нищо не се получи тя все едно пишаше мъртвец през калъфка, а и бях дебел, което уби чисто рибата на сушата, което и значи, че и аз още съм девствен. Но после за мен, първо за някой от коментиращите, някой номера ги помня други не, онзи от 24 коментар дето е писал с меркантилно момиче, го подкрепям напълно в написаното. Аз съм нещо м/у автора девствен и м/у него с неприязъм към жените, макар че, си има защо де. Има един дето е писал, че ако се спре порното и чекията всичко ще се нареди, не пич не мисля, същото ще си е, да го кажа направо колкото и грубо да е, отнасясе за мен и автора също, ако онзи от горе пожелае, ще се случи, другото е само самозаблуждение и излишно губене на време (срам) ако се съди по моя "богат" опит с нежния пол. Автора е прав за едно или там кой го написа, жените и мен са ме имали или за приятел (отдушник на любовта) или за подигравка най-вече за това, получих такива душевни шамари по егото си на мъж още от ученическите години от нежния пол, че много малко хора биха били душевно живи след това, знаете педал, задръстеняк и тн, което се стигна и до ушите на квартала в който живея понеже аз сгреших и учих средното в малък град, та мъката продължи до 22 не смеех носа на вън да си покажа, за да не ме ебават, понеже ме бе страх да се защитя защото както винаги нямам и гръб (приятели, стабилни мъже роднини) които да ми окажат физическа подкрепа при нужда, срещу тези т. нар. от жените "пичове" които си се помпат, рисуват се по тялото друсат и ви опъват доколкото могат от консумация на химия + дрога с извинение на израта, докато такива като мен си седят и се питат къде е проблема, даже на моменти защо са се родили, питал съм се даже дали това е наказанието ми за това, че съм се родил от бог, може би е това. Но има едно друго нещо, за разлика от Автора и много други в нашето положение, това е проблем когото аз лично не искам вече да реша, да остане така за цял живот, започва и да не ми пука, честно. На тези години да започвам нещо което не ми е било писано никога, а именно да трупам опит няма да стане, както казах ще се изложа и най-вече ако се стигне до кревата, а тогава пак ебавки и тн. Плюс това както каза номер 24 и моя живот се състои от почти пълно безпаричие, още съм донякъде зависим, но от друга страна и обгрижвам други хора с тези пари които взимам от работата и 3-ти лица, но както и да е, за мен все не остават.

А за моя проблем никой не му пука отговорите "а бе кфо се косиш за всеки влак си има пътници", "и на 60-да е важното е да стане" и тн, това значи, че аз си въобрзявам и всичко е нормално, което не е така, предпочитам критика, укор обида, безсънни нощи, но бих искал да бях видял пукизъм на близките ми относно този проблем, но уви. Както и да е аз казах няма и да се опитвам да го решавам, ще огранича до максимум ръчните, изтрих всякакво порно, изобщо не знам как но ще насоча вниманието си към нещо друго, дори пак да се завърна към комютърните игри както едно време, те ми бяха утехата в този загубен и сбъркан свят в който трябва да си татуиран идиот или заядлив побойник за да те хареса и най-невинната. Така си е. Имах проблеми с килограмите бях много над 100, сега съм под 85 някъде към 80, за сега слава богу успях да реша този проблем с фитнес, който още продължавам да отивам, но той няма да реши основния, това е заблуда.

Поне за мен, онези "пичове" които ме ебаваха в махалата и класа, си имат гадженца на 16-17 са си вкарали тира в тунела, правили са еднократни и дълги връзки, вече и семейства ще правят, някой от тях вече съжаляват за подигравките, но това не ще ми върне годините прекарани в самота, омраза и изгубени времена. Неща които се питам, дали даже си струва да започвам, след като 95 процента от мъжете не са отдавна девствени, а аз още съм. хахах ама пък и аз, даже си въобразявам, че имам шанс да започвам, че коя би ме погледнала пък мен, нищо не струвам, девственяк, без пари, с проблеми, с луди роднини които само омраза демонстрират един друг цял живот. Но не мисля да се самоубивам, напротив искам да си навредя още толкова, след като е почнало та да се стига докрай, обмислям с времето да се докарам до рак на простата, от липса на полов живот и ръчност, да наистина това обмислям, същевременно да тровя и живота на останалите, някой разбира се си го заслужават, цял живот отстъпвам на всеки, мълча, защо за да няма кавги и понеже нямам физически гръб от никой и за какво ми е, че имам и висше и че съм интелигентнен за какво послужи? -Някой ще кажат решението е чужбина, е да обаче това няма да ми промени мисленето, нито ще върне времето назад, по-добре вярно да бях педерас щом това искаха всички. Вижда се, че от това да си мъж полза няма.

Иначе много е лесно да кажеш "ти си въобразяваш" "излез на вън и си намери гадже" ами не не си въобразявам, а казвам истината, навън няма как да си намеря имам 2 ма приятела от скоро, но те живеят по селата, тъй като в нашата държава има голямо "изобилие" от работа, та да са тук да излизаме. А и както казах никоя няма да ми обърне внимание, аз съм прокажен да съм сам и с ръката в гащите, която както казах не мисля повече да пъхам, това е унижение, гнус ме е вече и от самия мен, проклето да е всичко създадено от природата за удоволствие. Питам се как можах да се родя мъж, не че искам да съм педи или жена, но изобщо да не се бях раждал, това щеше да бъде решението. Вие жените си ги искате онези "мъжкарчета" дето ви ревнуват и командват навсякъде, като днес на една случка в която бях свидетел, младо красиво момиче, на публично място в една проста закусвялня бе унизена с думите "сядай мирно ти казах бе" от своя ален делон, ами честито да ви е. Аз не се имам за съжаление, вие сте за такова, аз не съм загубен, а вие, понеже аз не очаквам нищо и съм свикнал да губя и живея в проблеми, ама вие от желанието да живеете в ухолство, губите честта си и си създавате куп проблеми, ревност, изневери и побоиша, айде да ви е честито. Аз какво правя с жените ли, по фитнеса пълен игнор, в работа "здравей" един път в деня даже някой път изобщо и това не правя и освен нещо служебно, друго не говоря с тях, нито с никой. Какво си мислят някой роднини и хора дори от тук, че ще им се усмихвам и правя комплименти, да бе да. За тях това е било обида цял живот, аз да ги лаская. А бе, изобщо няма какво да се обеснявам повече, изчешах си краста и излях душата. Извинявам се за правописа, но просто от толкова неизказани мисли и чувства, се съсредоточих в течението на мисълта и не ми направи впечатление от правописа. Както казах искам само да чуя мнения, ако искате и хейтвайте, но съвети не ща, както казах този проблем не искам да го реша, просто реших да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 7 години, 10 месеца
hash: ee5c06ed8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да бе, да, бил роден от бог, не се бил съсредоточил в правописа, имал висше, друг път!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 06b893ae80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, симпатяга, със сигурност не си и интелигентен, както си написал самия ти. Не те хейтвам, просто давам мнение, както ти пожела. И то не заради правописа ти, а заради начина ти на мислене. Абсолютно нищо ново под слънцето. Много пъти съм виждал хора като теб и проблема им е, че все си мислят, че са единствените прецакани от съдбата. Няма да те критикувам, а и ти не искаш съвети. Разбирам те донякъде и може би си прав, че не е трябвашо да се раждаш. Ти си с потенциала на психопат, който съвсем спокойно може да облече жилетка с експлозиви и да влезне в детска градина. Злобата, която си събрал е обяснима, не те съдя. Най-добре е да се самоубиеш, за да не страдаш повече, но ти искаш са стигнеш дъното, както си написал, да видиш до къде можеш да пропаднеш. Чакат те тежки времена и знай, че винаги може да стане по-зле. За твое успокоение ще ти кажа, че не е твоя вината, че си се родил. Природата, понякога създава и плевели и болестотворни организми, като раковите клетки и т. н. Но и те са необходими щом природата ги е създала. Няма нищо по-силно от нея.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 552c04873c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Причината жените да ходят след "пичовете" или както искаш ги наричай е защото имам увереност в себе си. Говорят с някоя, ще ги отреже, ще се запознаят с нова. Като си някой безгръбначен смотаняк, който не може да завърже 2 приказки, какво очакваш? "Свестните" "добрите" са винаги едни захлупени мишки, страх ги е да кажат едно здрасти, насират се когато трябва да отстояват позиция. За съжаление повечето, които имат малко самочувствие се превръщат в гореспоменатите кретени, от които все се оплакват жените, но явно нямат по-добра алтернатива. И грозници съм виждал, и дебелаци съм виждал, и бедни съм виждал, и грозни и бедни съм виждал, ама са били с гаджета, че някой и с "най-яките п*тки" Ама не са някакви ударени, да мълчат като дървета, ама имат самочувствие. Понякога даже и в повече, ама го имат.
Докато продължаваш да ревеш, че жените гадни, мъжете гадни, всички са гадни, ти си жертвата, ще си стоиш девствен.
Честно казано, на 27 си доста силно психически наранен и повреден. Потърси психолог, ако нищо не помага, има алкохол и наркотици. То за това са измислени. Ако пък си изпържиш мозъка с амфети и кокаин може и да се подобриш (шегувам се и не се шегувам)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ba54616b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Еми да, то даже от някои гледни точки нямаш проблеми. Иначе виждам един - недобра семейна среда, която ти смуче силите и средствата. Това, че си девствен не е проблем, защото на никой не му дреме за твоята девственост, освен на евентуалната жена, която би те харесала. Животът не е само секс, даже ако се направи една сметка, средно аритметично сексът в него е под един процент дори за по-активните сексуално, а само многото мислене за секс създава илюзията, че е много и важен в живота. Хич да не ти пука, има толкова много други приятни, смислени и удовлетворяващи неща, стига човек да се размърда от мързела си и да се заеме с творчество, което е същинското призвание на вида ни.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: da2114037b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, открил си истината - ти си си наред, но жените искат нарциси и психопати. И преди да ме нападнат - учените в Австрия са го установили, а не аз, който вече съм в подготовка да бъда набеден за некачествен, женомразец и прочее от всяка горда жена тук, за която е обидна дори мисълта, че не знае какво иска макар да е така и никоя да не си признае доброволно, че я влече към такива субекти. Само дето не аз или ти, а жените не струват - докато правят лоши избори, някои хора ще стоят изолирани, а те ще се оплакват как пък техният психопат не се държи мило, а всички мъже ще бъдат "прасета", "гадове", "тъпанари" и т. н. Такъв сте си го избрали, мили дами, такъв ще бъде! Няма как да си купиш Трабант, а да вози като Опел. Няма начин да четеш Дон Кихот, а сюжетът да е на "Сто години самота" на Г. Г. Маркес.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4ff6ee5545
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Озлобен си излишно много, и то към целия свят. Бих ти дал съвет да спреш с цялото черногледство, но ти не го искаш, затова няма да ти го дам.

Аз съм задръстеняк на 29, бях девствен задръстеняк до 26. И знаеш ли какво? Едно момиче, момиче което аз не съм свалял, само ми се пусна. Една наивна девойка, малко по-млада от мен. Бях адски нервен. Първият път от нерви не успях да свърша нищо. Вторият - долу горе. Чак на трятия път с въпросната мадама разбрах какво е секс. След това се отпуших яко.

Пожелявам ти да спреш да се самосъжаляваш и да забиеш нещо. Наздраве.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8ed7403b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   Абе ти си някаква путка. Жените не обичат путки. От там ти идва проблема.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d96f38fd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всеки има проблеми.. а някои хора и здравословни дори и пак не се оплакват. Какво трябва да плачем на това разказче ли? Пич, стегни се.. намери си хоби, учи нещо много депресивна си я подкарал. И като момиче ти казвам, че се самонараняваш. Моят приятел не пие, пуши рядко, няма и 1 татус, повярвай ми не е и изобщо богат (та дори напротив), не е по дискотеките и пак си го обичам и вече 9 месеца сме заедно. Горе главата.. пък и това за девствеността не е болка за умиране. Аз си загубих девстеностто на 22.. че даже не бях сигурна дали да не почакам още..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f48b7e5f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   " след като 95 процента от мъжете не са отдавна девствени, а аз още съм " Колко процента? !? !? !? Да бе, 105 процента са така. :D Ти чуваш ли се? Сред приятели и познати излизат някъде 50 процента "задръстеняци" , ама както и да е. Определението в заглавието ти е много относително.
Аз съм си супер външно и по акъл, ама не бях освободен и ръкомахащ клоун, понеже по такива паляци си пада всяка, и си бях извън тунела. После счупих тая психологическа преграда и след секс много от подигравчииките са ме търсили отново и отново, защото съм си свършил прекрасно работата. Една от тях си спомням, че ме определяше за мухльо, който нямало да го вдигне в решаващ момент, а най-якото е, че точно тази я оправих повече от всички други и сама ме търсеше. Усетил съм ги и вече няма такава, дето да ме респектира с нещо. Веднъж и една омъжена с деца и щастлив брак се нави, ама тогава ми се обади съвестта и се отказах. Просто са кухи лейки и не ти дават шанс ако не си настъпателен, но изявиш ли се веднъж само! И нямаш нужда от трупане на опит.. Природата си знае работата. Сега много момчета са така, не се тревожи. Едно време са създавали смемейство на 20 години, сега на същите е пълно с такива като теб. Обсебени са от парите и са морални мърли, но ти не се отказвай. Не е важна комуникацията, комуникацията е между камиончето и тунела ;) останалото са просто измислици, за да може да не ти пускат на теб и много като теб. Лощата новина за дамите е(предвид събитията в Истанбул, Париж и Кьолн миналата година), че съвсем скоро няма да ги питат дали ще пуснат на някой, а мъжете сами ще си го взимат, само дето тия мъже няма да са Християни. Чувал ли си за Халифат? Ще чуе цяла Европа скоро. На мен ще ми е много забавно, тъй като НЕдашните жени ще изчезнат напълно от картата на България и Европа. И всичко ще стане съвсем закономерно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 49683d9fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Едвам изчетох историята ти до средата. Сливаш изреченията и на моменти нищо не ти се разбира.
От това, което прочетох останах със следното впечатление: ти се самосъжаляваш и виниш другите за проблемите си.
Първо, нищо не отблъсква повече хората (не само жените) от самосъжалението. Има много момчета, които нямат пари и живеят при техните и нямат проблем с жените. Така че това не е причината.
И какво от това, че си на толкова години и си девствен?? Не заслужаваш любов ли? Говориш все едно ти е минал живота, а той тепърва предстои.
На твое място бих потърсила психолог, който да ти помогне да преодолееш самосъжалението и усещането за непълноценност, които ти пречат (но не от онези, които ще те натъпчат с лекарства).
И спри да търсиш секс, търси общуване. Запознавай се с хора. Търси приятели, познати. Хората на твоята възраст вече са надраснали начина на мислене, заради който си бил тормозен. Търси хора, с които ще имаш общи интереси. Ще видиш, че като не мислиш за 'проблема', а се забавляваш, неусетно ще срещнеш и любов. Ще намериш и така желаната от теб физическа близост. Но запомни, че това, че си девствен не те прави по-недостоен от останалите, нито пък те определя като човек. Развивай се като личност и не се тормози. Най-вече трябва да излезеш от дупката на самосъжалението, в която се намираш.
Успех.
Ж27

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 80f666f0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мило момче,
Разбирам болката ти, но тя е напълно инфантилна и присъща за момче на 16 излизащо от пубертета. Ако наистина си на 27 години не би трябвало да мислиш по този глуповат и примитивен начин. Не можеш да очакваш да си стоиш постоянно у вас и някое красиво момиче да ти позвъни на вратата и да ти предложи връзка. Необходимо е постоянство, необходимо е да излизаш да комуникираш с хора ( в това число и жени ). Изпълнен си с омраза към онези, които са ти се подигравали и са те "ебавали " през ученическите ти години, но това не ти помага да излезеш от състоянието в което се намираш. Проблемът ти не е че си девствен, проблема е в това че не си се научил да обичаш и да приемаш себе си. Мразиш се, мразиш хората около теб. Обричаш се да живееш живот изпълнен с злоба, мъка и завист, който ще те разяде.
Мисля че трябва да се стегнеш психически и да постъпваш като зрял 27 годишен мъж, вместо да се жалваш като разгонен емо тинейджър.
Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5035c468d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Хей, нямам намерение да те хейтвам или да се опитвам да ти давам съвети като "не се отчайвай, живота е прекрасен, все ще си намериш някоя.. ". Това вече се превръща в клише, а и такива като нас няма защо да се заблуждават с такива думи. Напълно те разбирам, с разликата че аз съм момиче и съм по-малка от теб. Аз пък вече не се и оплаквам, че съм сама, примирих се, че така ще си остане, няма нужда да страдам и да се измъчвам с липсата. Не ти е нужна приятелка, за да си щастлив или пък секс, едва ли не ще свърши живота, ако си девствен.. Има такива, които много се вживяват и са готови дори на крайности като че ли ще свърши света, ако останат сами. Аз съм на принципа, че е писано на някои хора да са сами, не може всички да са щастливо влюбени, да са преживяли нещо вълнуващо и т. н, нали трябва да има и прецакани като нас. Не трябва да се отчайваме, а от една страна да се радваме. Според мен ти си се примирил и явно не искаш промяна, може би доста хора ще ти кажат, че грешиш, но според мен си прав. Проблемът ти не е в това, че си бил по-затворен, подигравали са ти се, имал си проблеми с теглото или пък със семейството. Не можем да накараме някой да ни хареса. Погледни колко наистина грозни и смотани има, но си имат приятелки и нищо не им липсва! Според мен вината не е в теб, нито си бил прекалено смотан за момичетата, нито пък недостоен.. просто така трябва явно, няма смисъл да се обвиняваме. И няма смисъл да се залъгваме с глупости като "за всеки влак си има пътници" Има и товарни влакове, хаха. Не, сериозно, това си е твоя живот, ти си решаваш какво да правиш с него. Аз те подкрепям, прочетох всичко, което си написал и според мен си прав. Аз съм си песимист по принцип и само за лоши неща мисля и то напоследък. Преди се залъгвах с някакви представи, но с времето разбрах, че няма смисъл и осъзнах колко по-хубаво е да съм сама.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b1f88eddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Автора
До 2.

-Виж кво педалче.Природата е сбъркала като е създала такива като теб,консуматори на чуждо щастие,безгрижни същества,които в живота си освен пиано барове друго нищо не са посещавали.Психопати или злобари ставаме заради такива като теб,ние нормалните или по скоро бившите такива,понеже вие сте напаст божия нагла твар която краде и се лизни за всичко от този живот,а всъщност нищо не е видяла или изпитала от него,всичко ви е лесно,за това не ме съди за действия или мисли,а върви се застреляй нагла партийна твар,идиот смотан.Раковите клетки сте вие,такива като теб,за това България е на този хал,а за твое успокоение ще ти кажа баровецо,дето гушкаш онази сган жените,че са с теб заради съботните излизания и заради колата която очевидно караш,съдейки по спокойния ти тон с който си писал и при първа възможност ще офейка от теб,което ще бъде твоето страдание ххахаха

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e855e13369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хм, и номер 2 има такъв потенциал, поне така звучи. Или просто е голям филмар. Това за детската градина счупи глупомера, честно.
До автора: май си на грешен път, задръстеняците са на мода днес. Ти ако беше смешник 100 пъти да си се въргалял с някоя, ама...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bc0cebfa08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Тази изповед ми напомни за проблема който имам и аз. Същия като твоя.
Бях забравил. Аз стигнах до тук от страх и от липса на акъл. Мисля, че трябва да събираме пари за платена любов е това е, докато си намерим някое момиче. Само така ще се оправим. Като се замисля ако отида 20-ина пъти на платена любов все ще добия някакъв начален опит. А що се отнася за онези типове с татусите и дето се друсат-ами да са живи и здрави. Не можеш да виниш моми4етата, че си падат по такива, това е природа. Но не всички момичета са такива. От какво те е срам? Да не мислиш, че тези които са ти се подигравали не правят глупости и са нещо пове4е от тебе? Човек не трябва да се срамува от това, което е бил и което ще бъде. Най-важното е да уважаваш себе си а другите да си гледат работата. Пътя към промяната е труден, но няма да спра да опитвам!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 95f7b3bfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Ами, ти си написал, че не искаш да ти даваме съвет и аз уважавам това. Мога само да напиша, че се радвам, че не познавам хора като теб, и другите, , които те подкрепят. Пълни сте с негативизъм, и това отблъсква хората, а не защото сте девствени, без татуси, пари и живеете още при мама.

Желая на теб, и на всички като теб, един ден да осъзнаете до къде сте се докарали, и да вземете мерки. Дано този ден бъде по-скоро, но каквото-такова. Желая ви да намерите удовлетворение от живота дали с жените, или нещо друго, пожелавам ви да запълните дупката в себе си, най-искрено. Без хейт, моля.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f63032c036
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Авторе, ето че не си чак толкова за съжаление. Щом можеш да скочиш по този/15/ начин на келеши като 2, значи има в какво да се хванеш, за да излезеш от дупката, в която си. Опитай нещо подобно и на живо, а не само тук. И самочувствието ще се подобри. Но да е подобно, а не същото/или да не си сам/-защото има голяма вероятност да те наредят лошо. Прочети внимателно и това - http://spodeli. net/1/story-107603. html? err=103&commentID=16#comment16
Има какво да научиш от него. Искрено ти желая успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2b9d462118
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторе ма каква е тази злоба от теб? ! Виж аз съм на 28 и съм сам, направих го на 23 с човек от интернет, защото е по-лесно, но се смятам за девствен, защото ми беше гадно и нямаше любов. Последно имах нещо като гадже в но не се оплаквам, нито мразя хората, приех че има карма, съдба или ми е направена магия, вече не се и опитвам да заговярам момичетата, защото никога не става нищо. Освен това имам много по-важни проблеми от самотата, а те са ми по-важни от някакви си любови.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aac2db0e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Как се радвам, че има прекрасни жени като номер 12 които дават точни и смислени съвети. Авторе чети и отсявай. Мисли. И най-важното действай.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ba54616b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Хаха, какъв опит ще добиеш от ходене на простутутки бе 17? Ти ще се учиш как да откриваш проститутки или как да намериш момиче за сериозна връзка? Коренно различни знания ти трябват! А тези свестни момичета като подушат, че си ходил на проститутки, дали ще искат да се занимават с теб? А те ще подушат рано или късно, и тогава започват проблемите в така бленуваната връзка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b1f88eddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Автора

-Наистина извинявам се, за злобата която излях, явно се е била насъбрала, дълбоко в себе си не чувствам точно така нещата или поне толкова гадно. Благодаря все пак за куража който ми давате, повечето от вас де, хора като номер 2. няма какво да ги коментирам, само човек който е усетил това което аз и другите подобни автори на такива истории може да ме разбере, иначе само времето ще покаже какво ще се случи, това бог решава, а дотогава каквото дойде, пък и ако никога не дойде явно така е било писано, в такива времена живеем все пак. Но не звучи просто така излез на вън и толкоз, като няма с кого, а имам 1019393932 познати които само акъл дават а никой не му се бръква в джоба да те подкара на вън с тях, не че аз пия де, ама все пак народ да видя. Ако се вярва на астрологията, моя живот е труден с проблеми на всякъде, печеля най-хубавото по-най трудния начин. Но живи и здрави, лека вечер.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b1f88eddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Автора

До
5.
Виж, аз нямам проблем да говоря с тях, проблема е, че ако я харесам си създавам илюзии и ме е страх да действам от отговора и в по-късен етап на комуникацията, а не че, не мога да вържа 2 думи на кръст, това съм го преодолял. Просто нямам късмет, не ми върви с тях. Ама не психически не съм наранен, не ми дава душата да ударя момиче и така нататък, в гнева си написах тази история само да поясня, а не понеже съм психопат както се изрази "симпатягата" от коментар 2.

до
9.
Не не съм путка и съм сигурен, че на хора като теб е нужно алкохол за да говорят с жена, за това не се прави на много отракан, щом висиш и ти по такива сайтове, значи и на теб психиката ти е на среден (3)

до
11.
Ехее, едва ли и 0. 1/4 от твоя опит ще имам ама айде, мерси за думите.

до
17.
Жив и здрав да си, аз мисля, да се откажа изобщо грам да не мисля за това, по карма моя живот е и винаги е бил с много трудности и малко късмет, а какво ли ме очаква още, за хубаво в личен план едва ли, все става така, че да попадам на "подходящите", а това не говори ли за лоша кармичност, ако се вярва на това.


до
8.
Ами не знам, може би ако нещо в късмета ми се пропука и се отключи да мисля след това и аз като теб, знам ли!


до
1.
Да бе, да, бил роден от бог, не се бил съсредоточил в правописа, имал висше, друг път!

Това е може би най-глупавия и смешен коментар когото изчетох, даже този на номер 2, не струва и бледнее. Човече, кога съм казал, че съм роден от бог, четеш ли изобщо какво пиша, ами да така е, не съм се съсредоточил в правописа, тъй като изразявам емоции, ти да не си даскал по БЕЛ, че да ми проверяваш контролното, ако на някой не му се чете и му се струва глупаво и злобно да не чете. Ами да имам висше завършено в колеж с 5. 00 ако можех да публикувам лични данни щях да те просветя малко

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b1f88eddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Автора

-Да се доизкажа много моля, хора които не са преживели такова нещо, да не изразяват приказки без посоки. А за да си настъпателен и да не си както пишат някой човек който не може да върже две думи т. т да имаш увереност и самочувствие, то ти трябва да си го направил "секса" преди това, т. т да си знаеш стоката за да я продаваш, а за проститутки пари няма, а и плюс това те гледат само парите да ти вземат, а нищо не правят, нито разбират.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 61a492a170
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм на 26 Мъж, ето какво бих ви казал аз, първата ми не беше кой знае какво ама бях на 14 викам време ми е подбирах подбирах и накрая с тая нищо особено но се раздаваше сега като направя сравнение... И така почнах доста да ми връзва с течение на времето с по 4 различни на седмица съм бил и все доста хубави, да речем че съм претенциозен и си подбирам слаби с хубави тела дълги коси... И така бил съм с много, според мен фани се и влезни във форма нищо не правиш, тренирай чети списания в интернета за жените какво искат, какво желаят как се говори с жени, нямай много голями изисквания към първата, търси и някоя по едричка така да се каже най-важно е да тръгне влака веднъж после няма спиране :))) Ако неможе да намериш влезни в някой тъп сайт за запознаства, те са там за това както и ти не мисли, че са за друго. Почти да им пишеш от 100 една да върже пак е нещо, прави им комплименти свали им звезди ако искаш, важно е да удариш нещо. Извинявам се за коментара колкото и груб да е, но така правех преди като бях по млад сега вече е друго хората израстват

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf9b9afccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   До 18.
Деправити

до
20.


- Автора е, деправити, не имам за хейт това което написа, понеже го написа без обиди и с добри чувства то се вижда, ама по-добре да живея с нашите и без 2 лева в джоба (макар че имам работа), ама да съм наясно с нещата, отколкото отделно с много пари и да се заблуждавам, че имам човек около себе си. Съжалявам хората /мъжете/ с голям или среден джоб повечето гаджетата им са заради съботните излизания и леката кола. Ами какво да ти кажа, пак казвам, ако искат да ме харесват жените и хората изобщо, ако искат не, все пак данък обществено мнение не плащам. Но все пак не видях, негативизъм в тези коментатори които ме подкрепят, но както и да е.


до 20.
Ама май ти си същият като мен по карма или там каквото му се вика, с тази разлика, че аз съм по-зле и от теб в онази насока, иначе да и аз имам 2190232939 проблема за решаване освен този.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ee5c06ed8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   От номер 1. Авторе, Спори със Себе Си тогава!!!

"

докато такива като мен си седят и се питат къде е проблема, даже на моменти защо са се родили, питал съм се даже дали това е наказанието ми за това, че съм се родил от бог, може би е това
"
!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6bbcfae40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   От всичко което си го написал си личи, че нямаш капка себеуважение и себелюбов. Страх те е да изразяваш мнение и да държиш на своето. Да се изказваш не означава да нападаш някого вербално, но ако те реагират по отрицателен начин това си е техен проблем. Ако някой те нападне физически или вербално недей стоя там и да търпиш като идиот, защити се без да нападаш. Стига си поемал отговорност за това как някой друг се чувства (не това не означава нарочно да караш някой друг да го боли). Ако покажеш, че никой не може да ти влезе под кожата (не реагираш), ще те оставят намира, даже ще изградят уважение към теб. По отношение на игнорирането от страна на жените - разбери че жените са емоционални същества. Една жена гледа как се чувстваш ти (поведението ти, походката ти, тона на гласа ти, погледа ти), а ако си страхливец (страх те е и те е страх да те е страх) естествено че ще те игнорират. Върви с високо вдигната глава, раменете назад, гърдите напред, уверена усмивка, блестящ поглед, гледай хората в очите, чувствай се горд от себе си и комфортно в собствената си кожа и т. н. Жените веднага ще реагират различно на новото ти излъчване, даже и тези които си познавал отдавна. Контролирай си емоциите, вземи решение че никой друг няма контрол върху начина по който се чувстваш и реши че се чувстваш уверен и комфортно. Ако трябва си го повтаряй по цял ден "Аз съм уверен", "Чувствам се комфортно", докато наистина започнеш да го чувстваш и тогава просто ще го правиш, няма да изисква усилия, ще ти е първа природа. Също така те е стеах от провал. Пак този страх. Да кажем че се изложиш в леглото - ЧИ КО!!! Дан ти пука. Бъди уверен. Дай пак, трупай опит, недей да правиш извинения нито пък да се обясняваш на някой за провалите си. Ако на някой не му харесва провала ти - ЧИ КО!!! Това си е техен проблем. Покажи им че си уверен. Кажи че си се провалил по напълно уверен и горд начин. Стига си смятал че си загубеняк само защото си се провалил или си девствен!!! Бъди искрен и горд от себе си. Някой ако ти се присмее за увереността, погледни ги с уверен поглед и усмивка и с поведението си им докажи че не могат да ти повлияят или да ти влязат под кожата. Срам те е от теб самия! Защо? ! Смяташ че си неподходящ/зле за дет не си като другите? Ти си абсолютен оригинал, няма някой друг на света като теб. Започвай да се гордееш от този факт, но ако те е срам ще бъдеш игнориран. Давай си комплименти, оглеждай се в огледалото, бъди мил и добър КЪМ СЕБЕ СИ. Всичко е въпрос на себелюбие и себеуважение. Ако си в ситуация която не ти харесва - или стани и напусни или покажи на ситуацията че си уверен МЪЖ А НЕ ПУТКА и се чувствай добре/уверено/секси, но недей да стоиш да търпиш като идиот, защото "Ооо аз за нищо не ставам, аз съм нищожество, ооо Бог ми е виновен, жените са ми виновни, мама и тати са ми виновни, аз нямам избор" НЕЕЕ. Дръж се като мъж, извади си главата от гъза, хваштай си топките и почвай да се уважаваш! Майната им на другите какво искат или какво избират или какво мислят! Гледай себе си! Няма нужда да казваш перфектното нещо или да си перфектният любовник или да си перфектен в каквото и да било отношение. Прости бъди искрен със себе си и другите, а ако не те харесат - Майната им! Важното е ти да се чувстваш добре. Ако търсиш някой да ти обръща внимание и да те харесва погледни в огледалото. А ако човека в огледалото не те уважава и обича защо смяташ че някой друг ще го прави или пък е длъжен да го прави!? Дай им пример как да се държат към теб като ти се държиш към теб както искаш другите да се държат към теб. Води чрез пример.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f63032c036
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Могат ли модераторите да обяснят кое от четирите правила на сайта /преди карето, в което се пишат мнения/ не е нарушено от 2/27/, за да не е изтрит? Защо когато кажеш на жена, че е путка, си изтрит, а когато кажат путка на мъж/както в настоящата тема/, няма подобни действия?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf9b9afccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Автора

до 34.
Иначе да "от всичко което си написал си личи, че нямаш никакво себеуважение и себелюбов" точно така е, дори мисля, че се мразя в повечето моменти, винаги съм себекритичен, не се приемам нито вътрешно, нито външно. Аз съм всякаш свекърва и снаха в едно тяло.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 33bd9ea803
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Бил съм на това положение, макар много отдавна като тинейджър и ще ви разкажа аз как се справих с това. Бях много задръстен и притеснителен, не можех да кажа две думи на кръст на някое момиче, а пък да й кажа че я харесвам - абсурд. Чувствах се пълен аутсайдер, но постепенно нещата се промениха към 18-тата ми година, и аз незнам точно как стана. И преди това имах приятели, но започнах да движа доста повече с тях, да създавам нови приятелства и така постепенно се разчупих, започнах да общувам и с момичетата. Вече бях станал доста по общителен когато на шофьорския курс се запознах с едно момиче, започнахме много да си говорим с нея, беше наистина много красива и това че самата тя ме харесваше и търсеше, ми подейства като допинг, повдигна ми самочувствието много. Аз се влюбих в нея, но по различни причини нищо не се получи, само че от там нататък вече всичко беше различно. В следващите 1-2 години имах няколко не сполучливи опита за връзки, но вече не изпитвах никакви затруднения в общуването с жените. На 21 срещнах първата си сериозна приятелка и с нея го направих за първи път, бяхме заедно около 5 години с няколко прекъсвания, в които имах и други връзки. Спомням си, че бях много добър на първия си път, тя изобщо не разбра, въпреки че имаше доста богат опит от преди мен.
Още нещо ще ви кажа - пълни глупости са оправданията че сте бедни и затова не ви искат. Возих различни момичета, както и първата ми сериозна приятелка в една изгнила жигула, на която стъклото на шофьора се подпираше с дъска. Но това не пречеше да се забавляваме супер яко, нито ми е било някаква пречка.
Основния проблем на повечето от вас е, че гледате на жените като на някакъв друг вид, може би като на някакви низши същества или пък извънземни, нахвърляте се на най-атрактивните или на разни кифли и естествено като ви режат почвате да ревете че всички жени са такива или онакива. Тази увереност и самочувствие, за които говорите не се получават за един ден. Нужно е много време, може и години, но най напред се научете да общувате с жените, да бъдете приятели с тях преди да търсите нещо друго. Търсете по-скромни момичета, с тях може да имате успех. Важното е да се преодолеят психологическите бариери в комуникацията с другия пол.
Конкретно към автора - виждам че си доста озлобен и всичко ти е криво, обаче нещата си зависят само от теб. Като минат годинките и станеш на 50 тогава вече ще ти е много, ама наистина много по гадно за пропиляната младост. Имам го такъв пример нагледен. Забрави проститутките, не ти трябват такива, просто започни да комуникираш повече с различни жени. Казваш, че изглеждаш добре, облечи се добре също и ще почнат да те заглеждат и тебе. Просто си говори с тях, не се опитвай да се правиш на някав сваляч или нещо което не си, остави нещата да стават от само себе си. Остави тоя хейт, с лошо нищо хубаво не става.
М33

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b1f88eddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Автора до 43.

благодаря ти за съветите, ама да кажеш, че на 21 и на не знам си колкото аз, ако изобщо го направя, е нищо особено не е така. Днешно време на секса гледат като как гледат северна корея на ким ир сен, за нещо много велико и ако не го направиш за 1-ви път много млад, то ти си педал, аутсайдер и тн, макар че, секса вече в днешно време е лукс, а не нещо което можеш да си позволиш нормално. Много ти благодаря за съветите като по-голям оценявам това, но на мен младостта ми е минала вече (почти) с още има няма там някоя годинка и съжалявам, че съм се пробвал, за това съжалявам. Такава която да ме загледа външно и вътрешно не съществува, просто я няма, или трябва да е извънземна, няма скромна, няма кифла, всички вече гледат "хубавците". Имам си и доста семейни и служебни проблеми като гледам и там се очертава тъй, че коклейла е пълен. Почти не излизам освен на фитнес и до заведението на баща си, ако ме викнат 2-3 ма приятеля от селото когато дойдат от 100 години веднъж отивам на кафе и до там, но те по-скоро са общи познати. Просто нямам желание да започвам вече нищо (късно е) пак го казвам. Аз не знам другите автори на подобни истории как го възприемат този проблем, но аз повече патрони за изпукване в пистолета нямам и не желая да се унижавам. По живо по здраво, момиченцата да си хващат пътя при гологлавите напомпани нататуирани гъзарчета и това е. Мислил съм, че никога няма да ме сполети такава съдба но ето на, както се казва това което най-малко очакваш това те спохожда. А до 50 години аз няма да доживея, тъй, че няма за какво да съжалявам. Съжалявам сега както казах, че съм се пробвал, просто си изгубих времето там където трябва, а спечелих само отритване, тъпо приятелство даже и такова не е, а просто използване за любовен отдушник и подигравки и парамони. Пикая и на секс, пикая и на жени, пикая на всичко това. Защо се родих мъж, още си задавам този въпрос, подигравка на природата ли е това, или какво. Ако съм знаел, че това ме очаква, да бях вярно педал, както искат явно всички и най-вече жените. После е лесно да кажеш озлобен, хейтър и тн, ама да видя хора като номер 2, ако машината на времето го върне назад и го очаква такава съдба, как ли ще мисли сега, устат нахалник такъв. Това все едно да загубиш близък човек и да критикуваш този който страда, че е в депресия. За 100-тен път го казвам, а може би не съм, за това сега ще го кажа, не опира въпроса до отракване, аз нямам проблем да говоря с тях, просто всичко до това си остава, те харесват други, ако евентуално не са свободни, а и съм правил опит за флирт, чух само "не ме докосвай" "тоя е луд" и тн, айде моля няма смисъл, лоша карма имам и това е, свикнах вече да живея с нея, няма какво да коментирам повече. Жените мен освен да ме използват или критикуват друго нищо, то да беше използване говорим секс с/у нещо което искат, ех и това не е. Просто ако усетят, че ги харесваш, се правят и те на такива, но не го показват физически, а с лигня и до там, докато не научат от теб това което искат, ама аз не съм тъпак на 15, че да не знам. А бе изобщо няма какво да се говори, да затъваме малко по-малко боли ме вече.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b1f88eddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Автора до 20.

Моля ти се, да кажеш, че си девствен след като си го направил на 23 в най-хубавите години от живота, моля ти се сега. Благодаря за куража, ама след като си спал с жена без значение любов или не, значи не си.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 084a4a9555
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Авторе, ти да не си онзи младеж, който преди време беше написал една тема, в която ставаше въпрос за конфликт между роднини за някакъв апартамент... Твоят уникален стил на писане, много ми напомня на онази тема!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cf9b9afccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Автора до 48.

Не мисля, от тебе чувам за такава тема, просто съвпадение в стила ни, аз нямам проблем с жилище лично.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e390425565
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Номера 2 и 9, потърсете нещичко за мизантропията и си помогнете, сериозно! Имате доста по-сериозен проблем за решаване, не си губете времето да давате съвети..

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 33bd9ea803
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Авторе, Н43 съм. Не си прав, всичко е много относително. Жените са също толкова различни една от друга, колкото и мъжете. Кифлите и меркантилните са много и основно те се набиват на очи, обаче и много голяма част от тях искат и търсят съвсем нормални неща - да бъдат обичани и уважавани, добро отношение и внимание и т. н. с две думи някаква по-сериозна връзка, а не нещо за едното е... не Момиченцата си падат по тези напомпаните и татуираните където го раздават лошите момчета, обаче тези същите рядко стават за сериозна връзка и повечето жени го знаят това. Покрай жена ми познавам доста жени и момичета на възраст около 25-30 и това са ми наблюденията.
Грешиш и за това, че не е трябвало да опитваш- абсолютно всеки мъж е бил отритван, отхвърлян и се е унижавал заради жена, простно някои няма да си го признаят. Имаше един лаф, че влюбения мъж е като п.... тка и така като гледам си е вярно. Едва ли има някой, на който всяка жена която е поискал да му е връзвала....
Другото - това, че не си го правил не го пише на челото ти и не е нужно да се знае. Все пак и аз съм го крил и не е толкова трудно. Много мъже са зле в секса, независимо че имат опит. Така че сам си вкарваш разни такива глупости, все пак и аз съм си ги мислил тези неща, едва ли не, че съм нередовен щото не съм бил с жена.... Просто се опитай да не обръщаш внимание на този факт.
Всичко си зависи от тебе, тука няма как да ти помогнем. Ако се предадеш и се затвориш в черупката ти, нищо няма да се промени. Възприел си се винаги като губещ и отритнат и от там ти идват голяма част от проблемите. Според мен не е лошо и да се консултираш с психолог. Това е от мен, надявам се да съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cf9b9afccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Автора до 50.

ООо техния проблем, за съжаление е нерешим, моя с жените, ако е рекъл господ, виж може да се реши, ама на тях господ за съжаление не може да им помогне, понеже всички кабели са им изгоряли :Д

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: eddab6d516
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Аз съм на 34 и съм дествен. Като цяло, искам да кажа с жена не съм го праил и ко? Винаги ме е било срам да си го призная, че се възбуждам от мъже. Но да правя секс със някой гей, по-скоро бих умрял. Така съм си мислел през целия си живот: какво ще кажат всички познати, приятели роднини...? , а на тях, най-вероятно няма да им е пукало. Искам да кажа защо не харесвам жените. Те винаги са харесвали, лошите момчета, щото знаят че рано или късно ще бъдат наранявани. Търсят само единия секс и реват после че са нещастни и наранени "горките". Вие жените сте неблагодарници и никога няма да обърнете внимание на чувствителна душа като тази на автора. За това си патете и си страдайте, като си избирате все "мъжкари". Подкрепям автора и му казвам да не се дразни от боклуци като номер 2. Аз съм гей, но това си е лично мой живот и ще си го живея както аз си искам като цяло. Правих секс наскоро с мъж и беше невероятно за мене. Изгубих толкова години от срам и за какво? Щастлив съм и дишам свободно. Не мразя жените, но без тях е по-добре. Като цяло само интриганстване виждах от тях и приказки, кой каква кола карал. Повръща ми се от вас, жени. Съжалявам че го казвам и подкрепям автора изцяло да не се предава. На 25 години живота тепърва предстои.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9ac5c7d0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

54.   Номер 9. Според мен го е казал най -точно, кратко и ясно :
9. Абе ти си някаква путка. Жените не обичат путки. От там ти идва проблема.

Може да ти звучи грубо, но това е истината. Жена съм, имам дълга връзка и само един интимен партньор /гаджето ми/ , но много мой приятелки пред очите ми са разкарвали такива като теб точно поради причината , че са неуверени, не знаят как да завържат разговор и тн. Една жена иска силен мъж, който знае какво говори , гледа те, сваля те подобаващо и тн. Може да имаш шанс с някое притеснително и неуверено момиче, като теб, което няма опит с мъжете и заедно да се научите ..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1dfe913b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

55.   Прочетох всичко и коментарите и размишленията ви. Първо да кажа, че съм момиче на 17. Направо ми стана лошо, ако това са мъжете в България. Във коментарите си пишете, че жените избирали винаги някви утрепки. И, че едва ли не, виждаш ли, всичките сме тъпи гъски, слушащи само чалга и се захласваме по мутри. На автора искам да кажа само, да, има и такива кифли, но те са много малко. За това, че не си правил секс не са ти виновни жените, ами ти, с твоето ниско самочувствие и озлобеност. Аз никога не бих те харесала, ако постоянно се подценяваш. Секса не е най-важното нещо в света. Има приятели, семейство, среда, работа, познанства нови... Неща които не ги забелязваш май. Замисли се, дали не трябва да си по-позитивен, за да те хареса някое момиче. Недей да плачеш като малко момиченце по тия форуми, ами се стегни, усмихни и недей да виниш съдбата само. Ще срещнеш твоето момиче, само по-ведро.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b2e8bd7b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Рекъл 9 пред огледалото и навел главата. Нищо, не се променяй, те жените точно на такива налитат. Остани си такава 9, а пък автора никога да не става путка за едното женско внимание.
;-)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b2e8bd7b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

57.   До автора, то и 54 е ново попълнение в отбора. Прогресиращо деструктивена дебилщина го разтриса, но пък аз бих му отворил очите с едно изказване на една велика писателка -

"Жените могат да избират и това е нещото, което им дава
безкрайно предимство пред мъжете: Всяка жена може да избира
между формата на живот на мъжете или тази на тъпо,
паразитиращо луксозно създание - и почти всички избират
втория вариант. Мъжете нямат такъв избор. "
Естер Вилар - германо-аржентинска писателка

Дано отшуми модата на гейовете(избранници на съвремената българка) наложително е. 54 примерно си си мисли, че мъжът до нея не е путка и няма да му вдлъбна носа, ако го видя някъде. Да живееш в химера е хубаво нещо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f63032c036
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   До 55-Нищо не си разбрала, моето момиче. Нито от темата на автора, нито от мненията. Хубаво е, че си прочела, няма лошо да изразиш мнение, но да даваш акъл? ! Рано ти е още-май наистина си на 17...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b1f88eddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

59.   Автора

Мързи ме да чета, ама както каза хомото, явно от това и човек се из педерастява, защото жените са виновни за упадъка на нормалните мъже, това го бях чел от други истории но не знам точно къде, май беше нова, в друга категория. Айде ся, ако съм имал самочувствие и не съм мрънкал съм щял да имам гадже, поредната глупост която съм чувал и друг път, то пък вие едни оптимисти са вашите гологлави ален делоновци при едно паркиране на колата, от които вие не слизате изпадат в паника пък камоли за нещо по-сериозно, ама и това съм правил бил съм оптимист, не помогна, поредния приятел за любовен отдушник станах, да слушам тъпизми за тяхните ЕООД наследници с татуси, а в друг случай пък съм излизал нахалник и тн. Както казах започвам да се занимавам с личните си (семейни) проблеми, аз съм човек с проблеми у дома с джоба и тн, имам си вече други цели и ще ги гоня, това специално да ходи в хел(ада) не ме вълнува и не искам даже да знам какво е, стар съм вече за такива глупости, както казва майка ми "кой го правил, правил" е аз не съм, ама няма да търся и сериозна за семейство, след като не съм изпитал на младини тръпката, аз последния влак цял живот за всичко няма да се унижавам да хващам, пък камоли за такива глупости. За мен жените като жени не струвате, както и аз за вас цял живот, защото за да съм това което съм днес, сте виновни вие, но ви прощавам, в крайна сметка аз не съм отмъстителен психар както ме нарече номер 2 на няколко пъти и ви давам на вашите гологлавчовци те ще се постараят да ви накарат да роните кървави сълзи с гной заради избора ви, аз лично ще се отдам на юридически живот (професионален) само работа без значение каква. А и не ми пробутвайте клишета сега, че покрай работа и онова и това, сори аз вече ще знам, че са с мен заради парите и веднага ще ги отблъсна, понеже може да съм всичко друго но не и глупав и лесен, без жени и секс до гроб, не ми дреме за тази природна глупост секса, отвръщава ме!!! И престанете да пишете, да ми давате съвети, кураж и тн като не сте го изпитали. Четете други истории

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 24e14da371
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

60.   Като не искаш да ти дават акъл защо си пуснал темата? Седи си така.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2bce4fd35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

61.   Авторе - чудесно си го решил без жени и секс до гроб!
Такива като теб не трябва да се размножават!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 194b43851f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   Хомото съм, към автора.
Здравей, авторе и се радвам, че си обърнал внимание на написаното. Малко съм ти обиден, че така ме наричаш, но щи простя, чи ко нии стебе сме разбрали, вече че жените са за гавра на мутрите. Започвам да те заобичвам все повече щот ти имаш смелост да кажеш всичко точно както аз съм си мислел в тоз мой живот. Искам да си до мен и да се запознайми, но знам че е невъзможно. Ще ти изпратя подкрепата си в целувки и знай че съм до теб. Всичко което казваш е така за жените, меркантилни долни същества и че са с гологлавите мутри за изгоди. И аз като теб съм ги оставил на тях да си чупят главите с тях. Знам само че те обичам и че от туй дето го написа аз научих много. До теб съм мислено и знай че те подкрепям. Дано повече хора има кат нас и знаеш ли аз знам че хора като теб и мен ще помогнат на България да излезне от кризата, а не скапаняци и злобари кат номер 9 и 2. Целувам те, обичам те и с нетърпение чакам какво ново ще напишеш. Подкрепям те във всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 01ba4e03e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

63.   Авторе имам два съвета към теб. Първо спри да пишеш тук хората са зли и ще почнат да се заяждат с теб особено след последният ти коментар. Вторият ми съвет е да започнеш да ходиш на проститутка така ще се почувстваш много по-добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cf9b9afccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

64.   Автора....

До 60.
Ами аз ясно казах още от началото, че не искам съвети, защото те са едни и същи, а резултат от вслушванията и изпълняването им никакъв. Ама ти като си минал покрай тези думи като шофиор през призрак не е мой проблем. Какви съвети могат да ми дадат хора като теб и други, които не са изживели това което аз и другите подобни, никакви!!! Тъй, че какво се напъваш като в кенеф, да се изхождаш? По-добре не пиши.

До 61
За мен не знам, ама се питам за теб защо такива като теб се размножават, какво като правите СЕКС, полза никаква и. Вие с тия уискита, сте по малоумни и от мен, аз се чудя как някой имат и деца. То за това женките имат бръчки на по 30 години, щото лягат и чакат любов от ферментирани мозъци
и епилирани педрухини


До 62.
Благодаря за обичта ти, оценявам я. Ама, някак си мъж така да ми говори, не ми понася. Мога да ненавиждам (донякъде)
жените, ама да легна с мъж, ех в пубер годините ми е минавало и това в главата, ама не мен да праскат, то човек като откачи за ласки може би посяга и собствения си пол, не знам, ама от изв, време контролирам импулсите си със спорт, сериозни разговори и почти не мисля за това, но не знам как не те е било гнус теб, а и не разбрах, понеже ме мързи да чета дългия ти коментар, ти отпатка, или той теб.


До 63.
Е нали аз казах, че бях 2 пъти в чужбина и нищо все едно да разпознаеш мъртвец през чувала, те са по-гнусни не физически а мисловно и от обикновените жени, как да ти стане, докато лапат те кълнят. Не стига, че са некадърни, ами и скъпи. Ама то така е в България, скъпите стоки също са некачествени. А относно хората които ще се заядат с мен, аз предварително казвам, че нямам вина понеже не правят секс както трябва и колкото трябва, тъй че нека си хейтват ама по тихо, че ми е досадно на моменти, ама окей подготвен съм :Д

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cf9b9afccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

65.   Автора

до 55.
Ахх такива с клишета като теб цял живот съм и още ги слушам, дето се правите на Росалинда

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker