Работа на секс телефон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Работа на секс телефон
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 14409 пъти
Здравейте, аз съм на скоро завършило момиче и от дълго време си търся работа, кандидаствам на всякаде, но никой не ме търси за работа. Опитах и край морето, но ударих на камък за съжеление. Та както се ровех из нета попаднах на обява за работа на секс телефон, писах си с хората и се чухме и ми обесниха, че се таксува 10 ст. на минута и че от мен зависи колко ще си искарам, моя въпрос е струва ли си и дали въоще да се захващам. Моля не ме опреквайте искам само съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: c63312b19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Още ли ги има?
То номера с добавена стойност - колкото щеш ама мислех че индустрията е умряла. Сега в нета кеф ти филми, кеф ти чатове, кеф ти сайтове за запознанства. Дори не си представям че някой ще тръгне да звъни на такъв телефон :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2ca708d316
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   По принцип хората, които държат тези телефони държат и други неща като секс чатовете и така нататък. Ще се закачиш на телефона, но ще ти предложат скоро и повече - първо секс чатове с чужденци, после ще минеш на масажи и накрая ще свършиш като истинска проститутка. Всичко е свързано в еротик сектора.
Не се занимавай е съветът ми.
Не чакай и да те търси някой за работа, а си вземи CV в една страничка с ВЕРНИ контактни данни (мейл и телефон) без други неща като дипломи и мотивационно и почвай ЛИЧНО да търсиш среща с управителите на хотели, заведения, магазинчета в града ти или най-добре на морето. Дори да нямат работа, остави копие от CV-то си и толкоз. Задължително 1 страничка!!! Никой няма да се занимава да чете повече. Все ще ти се обадят. Ако така си търсиш работа на хорат им е неудобно да те отпратят с празни ръце и често ще се обадят на близки и познати дали те нямат работа. Работа така се търси, не по обяви. Говоря за първа и ниско квалифицирана работа. След това вече само нагоре ще вървиш.
Веднъж почнеш ли обаче в еротик бизнеса и край - свършваш вече с нормалата работа.
Освен това помисли за преквалификация като фризьор, козметик, маникюрист, масажист и така нататък. Не пишеш и какво си завършила, какво можеш да правиш, за да ти дам конкретен съвет за търсене на работа. Запиши се задължително в бюрото по труда, за да имаш и достъп до различните ЕС програми

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2c793ee8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Рaботилa съм го. Лесно, дори приятно е, бяхме в офисa няколко момичетa, всякa нa свое си дивaнче, с кaфенцето и безaлкохолните от фирмaтa. Кaто нa рaздуккa. Клиентите обикновено търсехa определено момиче, зaдължително измислено име/ псевдоним.
Помaгaхa ми другите момичетa, примерно кaк дa симулирaм бой с кaмшик или пишкaне...
Обaче имaхме двa случaя нa клиенти, които открихa офисa/ aпaртaмент, където рaботехме. Единият си беше въобрaзил, че е влюбен и искaше дa "спaсявa" колежкa от "робство" според него. Полоциятa си го прибрa, издaдогa огрaничителнa зaповед и повече не го видяхме. Въпреки товa шефовете веднaгa сменихa офисa и се нaстaнихме в новият.
Първото и нaй- вaжно условие е aбсолютнa дискретност. Никогa не издaвaш истинско име и местоположение. Излaгaш не сaмо себе си, a и остaнaлите нa риск.
Вторият, който откри офисa ни беше aбсолютен психaр. Нaхлу с някaкви мечове, ножове окaчени по него. Били сме прaтени от дяволa дa рaзврaщaвaме и Бог му е кaзaл дa ни унищожи зa доброто нa човечеството.
Тогaвa обaче, след първият вече случaй имaхке живa охрaнa. Беше в съседнa стaя и си гледaше телевизия в този момент гaрдa.
Влезе буквaлно с врaтaтa и помля от бой "Божият прaтеник", който беше успял леко дa пореже по ръкaтa еднaтa колежкa в опит дa стигне до мен. Срaм ме е сегa, но се бях скрилa зaд нея, бях нaй- млaдaтa (19 г. тогaвa) и умирaх от стрaх.
След този случaй нaпуснaх.

Aко приемеш подобнa рaботa:
1- подсигури се, че си зaщитенa от фирмaтa, дa имaт живa охрaнa.
2- aбсолютнa дискретност, дори йa приятели не споделяй кaкво и къде рaботиш, дори в случaен рaзговор може дa споменaт пред някой психaр.
3- никогa не кaзвaй истинското си име, нито кaквaто и дa е личнa информaция. Имaй подготвенa история зa любопитните, друго име, от друг грaд си и т. н.
4- кaто временен вaриaнт е добро решение тaзи рaботa, но (! ) нещо не ми връзвa в тези временa нa свободен достъп до порно, чaтове и т. н. дa си плaщaт зa рaзговор. Сaмо хорa, които имaт нуждa от емоционaлнa близост, изолирaни и/ или неспособни зa живи контaкти бихa плaщaли зa дa се почувствaт "близки" с някого. И товa може дa е огромен проблем, зaщото бихa те търсили под дърво и кaмък aко си добрa в рaботaтa и нaистинa решaт, че го хaресвaш...
Проучи и рaботодaтелите, зaщото... дa не е дa имaт други нaмерения и товa дa е сaмо уловкa.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9dfa38ee46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не знам защо, но НЕДЕЙ! (ж. 26г)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 949a785277
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Недей ще свършиш като проститутка,
все ще се намери нещо търпение и търсене.
А и ако го направиш че четем за поредното изчезнало или убито момиче
забрави това.
Свикнеш ли веднъж на лесното и да не се бориш в живота край.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 58b2d99a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ба, работа като всяка друга. Стига да няма градация както е казал номер 1 и накрая не преминеш към чатове, камери и лични контакти, но ако е само пъшкане по телефона... вярно, звучи доста затъпяващо, пък и сигурно не е лесно, да се правиш на адски възбудена докато те боли главата или умираш за сън, но все пак са някакви пари. Обаче направи ми още нещо впечатление, няма да си на твърда заплата, а на "колкото изкараш", което никак, ама никак не е добре. Модата на тия телефони мина отдавна, вече има толкова много неща в интернет, че кой ще се набутва да звъни. С две думи няма да изкарваш почти никакви пари, няма да те осигуряват, няма да ти тече и трудов стаж. И направо ще си губиш времето да висиш и да чакаш някой скучаещ пенсионер да ти звънне (както казах младите ползват интернет). Така, че по-добре продавачка в някое гаражно магазинче. За мен това със секс телефона си е чиста загуба на време, което иначе можеш да използваш за нещо полезно.
Номер 2 ти е дал добри съвети. Изкарай някакъв курс, фризьорство, маникюр или нещо друго. Научи някакъв език (по кол центровете винаги търсят хора, особено ако знаеш прилично някой език различен от английски)... винаги има по-добър вариант от това да пъшкаш по телефона. Даже с телемаркетинг да се занимаваш пак е по-добре, но каквото и да почнеш никога не работи без договор и гледай да те осигуряват (ако ще и на минимална заплата) и да ти тече стаж.
А, защо не питаш в Бюрото по труда за програмата "Старт в кариерата"? По-принцип те не вършат много работа, ама тази програма е направена за млади хора, които търсят работа, та може да се окаже полезна.
Успех! И се научи да се уважаваш като професионалист. Учила си толкова години, не се унижавай така да правиш някоя глупост, която може да я прави всяка с 5 клас, при това и за без пари.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9606c8fbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От авторката- завършила съм Туризъм.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d2054e8a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ми сметни си ги, бе, човек - т. е. като "нормалните" работи да работиш по 8 часа 22 дена едва ти се връзват 1000лв. А това просто няма как да стане - т. е. ще печелиш някъде към 400-500лв., даже и това са много за тези 10ст. Замисли се дали си заслужава за толкова малко пари да се нервиш с някви...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11d8d6713a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За такава грамотност, работата е подходяща. Замисли се защо не те искат за работа? По добре си отвори ателие за еротичен масаж, със сигурност ще печелиш повече от секс телефон, ще имаш много клиенти, а и сама ще си си шефка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a4479d5862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти си неграмотна,виж си правописа,май за друго не ставаш,разбра ли ?

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0956c8c8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Леле, болезнена неграмотност. Наистина внимавай какво ще работиш и се ограмоти малко.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5baf576f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Работа ще си намериш, просто тряя продължиш да търсиш. Ако ти се занимава с това е друго.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8b2560863f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Днес секс телефон - утре модел в някой сайт за гледане с камерки, а след това и порно актриса.

Парите са добри, но това ли е нещото което ти е на сърцето?

Помисли си добре какво искаш да правиш. С какво искаш да се занимаваш.

Моя съвет е да залегнеш над уроците и да кандидатстваш някъде, за да учиш нещото което те влече.

Само по този начин можеш да успееш в живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker