Проблем с отпускането - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с отпускането
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3752 пъти
Здравей те на всички,моля хората които не могат да ми дадат съвет да не ми пишат и никой да не ме съди ....

Приятелят ми има рожден ден скоро и реших един от подаръците му да е стриптиз,и една невероятна нощ. Имам огромното желание да направя толкова много неща а някак нямам смелост. В моите мисли си представям един хубав стриптиз после малко френска любов и т.н.. Както искате ме разбирай те но н е мога и не мога имам чувстото, че ме е срам от начина по който ще реагира мисля си че няма да се справя. Бяха ми казали преди че малко алкохол ще свърши работа за да се отпусна, пробвах и пак не става. Моля дайте съвет какво да правя, какво харесвате мъжете и как да махна това притеснение! Защото наистина имам желание да му доставя максималното удоволствие!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: f13df210f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ако не ти идва отвътре не го прави!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ea1cad58d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е то няма да е нормално да не ти е притеснено мисля, освен ако не го правиш професионално. Един стрипданс си изисква доста добра физическа подготовка, хореография и репетиция, за да се получи както трябва. Иначе едно питие, приглушена светлина и подходяща музика ще ти помогнат, както и да го изтренираш достатъчно пъти предварително, задължително пред огледало. Намери в мрежата и поредицата на Кармен Електра, има много интересни и достъпни идеи. Като видиш сама, че не е толкова трудно да се получат някои движения, ще придобиеш самочувствие и няма да се притесняваш толкова. Мисля, че на него ще му хареса определено. Започни първо така, че той да те гледа от разстояние и постепенно интегрирай и него в изпълнението, дори само да ти служи за пилон. Не се отказвай и успех.
G.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d2c211ebd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако искаш да го направиш, а мислиш, че той ще го приеме като неще курвенско, по добре не опитвай, щом държиш на него. Трябва да познаваш много добре характера му и онези скрити, тайни мисли, които витаят в главата му, за да можеш да направиш нещо, което той би харесал без да променя мнението си за теб, което го е подтикнало към теб. Ако той е с теб заради курвенско поведение и ти държиш на него, значи няма значение каква си пред останалия свят -с него трябва да си курва и да пробваш всичко. Ако си с него заради облика си на порядъчно момиче, не му предлагай курвенски номера, защото той не те иска такава. Това е ако застанеш откъм неговата позиция. А ако търсиш собственото си удовлетворение във връзката, тогава опитвай всичко. Само така можеш да разбереш що за човек имаш до себе си. В поведението си бъди естествена и откровена. Когато разбереш какво харесва и какво не, прецени с какви компромиси ти би се примирила и кои отхвърляш тотално и едва тогава решавай искаш ли или не да бъдеш занапред с този човек. Всичко друго са фантазии с непредвидими последици.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker