Не съм свършвала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм свършвала
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5594 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 20 години. Досега съм имала сексуални отношения само с един мъж. Всичко ни е вървяло добре в секса, любовната игра всичко както си му е реда ... но за 2 годишната ни връзка не съм свършвала нито един път, доста честъо съм била много възбудена и на ръба но не съм успявала да свърша! Мъжът найстина си беше надарен ( не че това е най - важното ), имаше си сексуален опит но ... Споделяла съм му за това, че не мога да свърша и той се е опитвал по много начини по време на секс да ме доведе до пълен екстаз но не се получаваше! Дали е възможно да се дължи на това че нямам голям сексуален опит, но все пак 2 години сме били заедно и сме си правили редовен и страхотен секс, дори и да не съм свършвала при секса, изпитвах голямо удоволствие! А и също така съм чувала, че за всяка вагина си има определен мъжки полов орган който й пасва най - добре .. Дали е вярно и дали има значение ? Благодаря предварително ... Надявам се на адекватни, нормални и смислени коментари :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1da9d7df1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако мъжът до теб е с опит, няма как да не свършиш. Изгубила си цели две години. Ужас.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a0bd24e59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прилагам коментара си от една съседна тема по тази проблематика:

Аз лично почти не съм имала проблем с това, освен с последния си партньор. И открих някои неща за себе си.

Но първо искам да уточня, че няма клиторен и влагалищен оргазъм - има различни ерогенни точки, били то клиторът, G-точката във влагалището, гърдите и пр., които ерогенни зони подават импулси. Но оргазмът винаги се случва на едно място и колкото по-силен е, толкова повече контрахира мускулът. Става въпрос за мускулът, който е на входа на влагалището и е в една група с ануса, ако мога така да се изразя. Този мускул, ако не е достатъчно трениран, води до това, че оргазмите са много слаби като усещане или изобщо отсъстват. След раждане например се препоръчват едни упражнения за възвръщането формата именно на този мускул. Упражненията се изразяват в следното - свиване на мускула, сякаш се стискате да не пишкате (ако се бръкне с пръст във влагалището, може да бъде усетен, като се стегне съзнателно), броене до 10, отпускане, стягане, броене до 10 и пак отпискане, и така 10х10сек. Доста жени могат така да симулират и оргазъм, и мъжът изобщо да не се усети, но не това е предмета на разговора тук. След едни такива упражнения, винаги има подобрен ефект върху свършването.

И така, ето я моята история - имала съм 9 мъже в живота си, като не съм свършвала само с първия, но тогава е разбираемо, защото тогава човек не знае какво прави и какво харесва в секса. С всики останали мъже съм свършвала винаги, но само при едновременна стимулация както на G-точката, така и на клитора. Това не е съвсем удобно при всяка поза, но при повечето е възможно. С бившия ми мъж сме правили секс всяка вечер и всяка вечер съм свършвала. Дори след като се разведохме (причините нямат нищо общо със секса, просто несъвместимост на характерите), продължихме да имаме много силно сексуално влечение един към друг. След това се появи последният ми приятел. С него нещата бяха повече от странни - голяма възбуда изпитвах, но не можех да свърша с него над месец, с изключение на втория път, когато го правихме и то след дълъг секс, почивка и повторно заиграване. Та, някъде след час и нещо се случи чудото, което си беше чудо за мен, защото оргазмът не беше стимулиран клиторно. Той твърдо вярваше, че отдолу е за да се е*е, а не да се гали... Какво да ви кажа, мачо... И така няколко седмици. Накрая си имахме разговор, че всички бозайници си имат клитори и това не е случайно - по време на секс при стандартната поза на 4 крака и ако е с достатъчен интензитет, тестисите се потупват именно в клитора и го стимулират. При мен проблемът е, че не се чувствам добре сама да се потърквам там, разсейвам ли се, притеснявам ли се да го правя, но не изпитвам удоволствие, освен ако не съм сама. И така, той се нави да ме гали, и за негово учудване, се получи от първия път и така до последния... Та мисълта ми е, че просто някои мъже не искат или не знаят как да стимулират клитора, а също и G-точката, за да стигне жената до оргазъм. Трябва да им покажете, момичета. Не е толкова до пози, колкото до ерогенни зони - открийте своите и ги стимулирайте с помощта на партньора си.

Разберете и дали предпочитате бърз или бавен секс, също така дали обичате честата смяна на пози или ритмичен непроменлив секс. Аз например имам случаи, в които аха да свърша и мъжът да промени скоростта, от което хайде всичко отначало... Мога да сменям по няколко пози, дори се наслаждавам на честата смяна, но когато вече искам да се ориентирам към свършване, имам нужда от постоянен и непроменлив ритъм. И не на последно място - фантазиите. Понякога е много трудно да се свърши само с тялото, без участието на ума. Изгледайте няколко порно филма, разберете какво ви кара да се възбуждате и после го опитайте в секса, а ако ви е притеснено да го споделите с партньора си, просто си фантазирайте, че прави дадено нещо с вас като допълнение към случващото се в момента - отключването на сексуалната енергия става в главата, така че отпуснете се, мислете си за неща, които ви възбуждат, ако има нещо което ви разсейва, като например пъшкането и стененето като по филмите (при мен много ми пречи да го правя), премахнете го. И ще видите как за нула време ще започнете да се наслаждавате на мощни оргазми. Късмет и всичко добро.

/http://spodeli.net/1/story-743.html/
Погледни и останалите коментари, може да намериш нещо, което да ти помогне.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7965e5f330
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сега,да ти обясня.На 20 год. си ,а още не си разбрала как се прави оргазъм. Имам предвид,че той наистина се прави ,а не се чака да дойде.Жените , които свършват лесно са късметлийки ,щото могат да оставят всичко на мъжа и да се наслаждават на секса , а тези като тебе трябва малко да се потрудят за да стигнат докрая.Главната грешка ,която правите е че оставате всичко на мъжа и чакате-е няма да стане.Колкото и да е опитен ,какъвто и чеп да изкара няма да стане. Всичко е в главата ти и ти сама трябва да си направиш оргазма.Свършвала ли си сама?Ако не си първо това трябва да усъваршенстваш.Не мога да ти дам съвет точно как,щото всеки човек е индивидуален,но ако сама не можеш да се задоволиш,не чакай това да го свърши друг.И между другото как може да казваш ,че правите страхотен секс ,а да не свършваш.Ти просто не знаеш какво е страхотен секс.Запознай се с тялото си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ff708606f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам позната която е сменила много партн ори и получи оргазъм за първи път на 29. От тогава също смени още няколко партн ора и със всички казва, че се получава. Извесно е, че върхът на сексуалното либидо при жените е около 30 годишна възраст. А това за вагините и половите органи е невероятна глупост. Може би е нужен и специален тип език при френската любов. :) Аз обичам влажни и грапави езици.
М-27

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5a038db12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Проблемът ти е психически, а не физически (т.е. не е до "пасващ на твоята вагина мъжки полов орган" ). Просто се отпусни, не мисли за нищо, не очаквай нищо, отдай се на удоволствието..... и нещата сами ще се наредят.

Жените имате този навик сами да си блокирате на психическо ниво изживяванията.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e2ccec4942
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз мисля,че това е временно.Не е от половия член на мъжа..просто някакъв етап,и аз незнам какъв.Ако до месец не се оправи иди на генеколог!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a9e92ffa5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   трябва да си отпусната, не мисли дали този път ще получиш оргазъм или не и опитай следното, нека той легне по гръб, а ти върху него и се наклони към лицето му, така че докато прониква в теб да може да целува гърдите ти и едновременно с това, когато се наклониш се стимулира и клиторът, така че едновременно се стимулират три ерогенни зонни клитор, вагина, гърди
пробвай различни ритми на проникване, избери си този, който ти харесва и го задръжте докато не свършиш
можеш също така, ако на теб и на него това му харесва, да му даваш команди и да му казваш какво тошно искаш във всеки ммент, ниакои мъже, особено тези, които обичат да бъдат доминирани се възбуждат допълнително от това
успех и най важното не мисли за оргазма по време на секс, той сам си идва, просто се наслаждавай на всеки момент

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a0f6c3aab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Започни сама усилено да стимулираш вагината си, обарвай се опипвай се да усетиш коя ти е ерогенната зона и скречирай мястото докато започнат да се леят едни чудесии. Имай нещо като легенче под ръка, че не се знае като за първи път как ще е. Успех и ако има нещо се обаждай да помагам.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d8f5a54ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Авторката: Сама когато го правя си свършвам идеално и ми е много хубаво, даже по няколко пъти в това отношение нямам никакви проблеми, но когато съм с някой партньор просто не се получава не стигам до края и това си е ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 792b2078f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Опита ли някой от горните съвети? Просто му покажи или направо му кажи какво и как ти харесва. Щом сама можеш, значи няма основания да не можеш и с партньор. Ако при самозадоволяване практикуваш едновременна стимулация на клитор и вагина, има значение и с коя ръка в каква посока го правиш обичайно. Просто си свиканала на един тип стимулация и трябва да му обясниш какъв е той. Няма страшно, поотпусни се малко в това отношение и действайте. Късмет и скоро да се похвалиш с положителни резултати.

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: be05be2185
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Повечето жени стигат до оргазъм чрез стимулация на клитора. Пробвай да го докосваш докато прониква в теб. Или му кажи той да го прави и ще усетиш резултата веднага :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: dcb84db73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Усмивки! Не голямата патка носи оргазъм. Ти си още малка и макар да имаш опит от 2 години, явно трябва повече практика. Ако си смела! Казвам ако си смела сподели това с момчето, ако е такъв за какъвто го описваш той и сам би трябвало да се досетил, ако ли не почетете малко литература и си поискай да те задоволи. Предизвикай го и стой та гледай. И последно ако няма ефект то се обърнете към - ТАНТРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 60f3b5943c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Напълно съм съгласна с номер 5, да така е-отпусни се, отдай му се напълно и нещата ще си дойдат на мястото и това за клитора също е добър съвет, на мен лично много ме кефи, полудявам когато приятелят ми ме стимулира и не на последно място-задължително сподели с приятеля си, успех мила.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker