Към суингърите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Към суингърите
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 6255 пъти
Здравейте,
Заедно сме с партньорката ми от 10 г. и обмисляме идеята за интимна среща с друга двойка...може би в по-лека форма...
Питането ми е как се чувствате след първият път след среща с друга двойка и оказва ли влияние това върху връзката след това?
Благодаря за откровеноста предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 58a87bfe87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И без да съм суингър, ти казвам, че със сигурност оказва влияние. Друг е въпроса в каква насока.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aefa44646f
гласове:
1 2 3 4 5
  (67 гласа)

2.   Бивш Суингър: преди време с жена ми правихме много СУИНГ с десетки 2ки и семейства. Първия път бе добре защото бяхме с 2ка които бяха нормални и ни предразположиха. Но последния път бяхме с 2ка при която мъжа имаше явни по дълбоки мераци към жена ми и искаше да прави неща които тя не искаше въпросната вечер, отделно направи неща в друга стая които след това костваха 1 месец ходене по доктори, което и сложи край на СУИНГЪРСТВОТО НИ!
Много зависи 2ката отсреща какви са. Има слу4ай в които след 1 среща се разтурят бракове, връзки и т. н. Има и други в които си правят суинг периодично и не е проблем. ВЪпрос на късмет според мен.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ba81b83aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ми то ако не е суингърство ще е изневяра - при единия или при двамата. Така че по-добре това.
Как се чувстваш? Ми като освободен от клетка! След 10 години надлежно партньорство няма как да е иначе.
Във връзката ставате по-независими. Успокояваш се, че все още стваш, че и без другия можеш да оцелееш и т. н. Особено за двойки, които прекалено много са се оплели и вече "не могат да си представят живота един без друг".
Абе отрезвяващо е, а от друга страна вдъхновяващо.
Пробвайте.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 774ea14527
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравейте, бъдещи суингъри!
Много е важно да си подберете правилните хора. Да уточните какво точно искате. Жените е много важно да си допаднат. Вижте се на кафе няколко дни преди това. Зависи какво доверие си имате. Много е важно да не пренебрегнеш жена си, за сметка на другата жена. След това в началото може и да не се чувствате удовлетворени, но след време пак ще ви се поиска. Освен. ако не сте попаднали на идиоти. Ако и двамата го искате еднакво, не мисля, че ще имате проблем в отношенията си и след това.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 359fc80d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Имаше по ТЛС едно такова предаване, можеш да го гледаш, все пак са в Америка, събираха се, забавляваха се, някой имаха уговорка да не стигат до проникване, другото е позволено, за мен беше интересно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fdfbf33847
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   М 60. Щом заедно обмисляте да станете суингъри, значи вече сте навити и двамата. На въпроса Ви - със сигурност ще има промяна в отрицателен или положителен смисъл. Ако сте сигурни в чувствата си един към друг и сте настроени да разнообразите и подсилите емоциите в секса Ви - това е верният път.
Не пишете дали сте женени, имате ли деца, на каква възраст сте. Все неща от които не би следвало да се притеснявате да споменете в анонимен сайт, но много би помогнало на отговарящите на вашите въпроси. И ако разбира се не е някаква фантазия или мокър сън!
И тъй като в момента не мога да ви кажа нещо по-конкретно, ще разкажа за моя не много голям опит в суингърството със съпругата ми (57 г. е сега), с която правим страхотен секс и в момента.
Преди 20 г. и кусър години бяхме 4 приятелски семейства с които се събирахме всеки месец на купон обикновенно у нас. Голяма веселба и естествено много приказки на тема секс. След такива вечери жена ми беше неудържима и труднозадоволима. Всички сексуални техники са измислени още с появяването на човека, така че не сме пропускали да ги практикуваме и ние.
С едно от семействата започнахме да си гостуваме по-често и то, без децата. Почерпвахме се добре и отпускането беше пълно. Пускахме си порно, танцувахме и се веселяхме. Веднъж останахме да спим у тях, защото те много настояваха. Само да спомена, че вече се познавахме от 5 г. и нямахме търпение да се събираме заедно било на вилата, било на екскурзии и най-вече по апартаментите.
Та въпросната вечер легнахме всички на голяма спалня, като ние мъжете трябваше да сме от двете крайни страни. Естествено започнахме да се кикотиме и гъделичкаме, докато другия мъж не вдигна краката на жена си е започна да си я чука все едно ние не сме там. А и тя се кефеше и като че ли ни подканяше и ние да почваме.
За пръв път гледахме секс наживо на две педи от нас. Малко насила свалих бикините на жена ми и се почнахме и ние. Беше се подмокрила и възбудила здраво. Те гледаха нас, ние гледахме тях и изкарахме една страхотна вечер. На другата сутрин вече изтрезнели, жена ми каза веднага да си тръгваме, че не можела да погледне хората в очите от срам!
Две седмици след това такъв страхотен секс сме правили, какъвто и в медения месец не сме правили. А вече имахме 15 г брак.
И така повторихме същите емоции у нас, като този път в любовната игра преди секса си бяхме разменили съпругите. Нали се сещате, че за всичко станало след това, обвинявахме гадния алкохол! Нашия приятел опъна жена ми на дивана в хола, която се съпротивляваше протоколно само в началото, а пък неговата жена направо си ме яхна както си седях на фотьойла. Тогава не сме и чували за наименованието "суингъри", но и двете семейства започнахме два пъти в месеца да си правим секскупони. Те твърдяха, че това им е за пръв път, ама не им повярвахме.
И сега пак на въпросът ви - Моите опасения, че жена ми ще хлътне по другия мъж с по-големия и по дебел кур не се оправдаха. Усещахме и двамата със съпругата ми, че тези купони ни изтрелват на върха на възбудата за дълго време и само като споменем имената на приятелите ни и се хвърляме на леглото!
Така продължихме близо половин година, докато една вечер другата мацка не обяви че е бременна! На нас с жена ми ни се изправиха косите в първия момент, но после поясни, че това им е планувано и са сигурни, че си е тяхно дело.
Този суинг ни държа влага(в положителен смисъл) близо 15 г. след това, като на предложенията ми да възстановим контактите си с това приятно семейство, жена ми отказваше под предтекст, че не иска да се спуска повече по пързалката, че не била сигурна дали ще може да се спре.
То така и стана в крайна сметка, моя най-добър приятел се разведе и година след това оформихме тройка с мойта. Но това е друга тема.
Описах всичко подробно специално за кандидат суингърите и дано по някакъв начин съм ги стимулирал да направят това от което и на двамата със съпругата ни действа като виагра преди да почнем секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker