Защо ме харесват все такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо ме харесват все такива?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 4003 пъти
Живея в Рим вече малко повече от година и работя тук като дистрибутор. Бяла руса жена съм, със сини очи, с нормално телосложение и ръст 1. 70. Като магнит съм за чернокожи, мулати, араби, латиноси, по-тъмнички италианци. Докато бях в България също ме харесваха много роми. Интересно ми защо един бял рус мъж, каквито аз главно харесвам, не вземе да ми обърне внимание? Повечето ми приятелки казват, че противоположностите се привличат, затова някой синеок блондин не би искал мен, защото ще сме като близнаци и няма да има химия... да бе, а тогава аз как харесвам само такива? Наречете ме посредствена, но държа мъжът ми да има бяла кожа, такава ме привлича и предпочитам светлата коса. Други претенции нямам относно външния вид. Не съм виновна, че мургави и черни не ме привличат физически. Дори да са красавци, като много от моите ухажори, пак нищо не ми трепва. Но като видя някой рус сладур, тип скандинавец или руснак например, направо полудявам! Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9fcefec206
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че просто живееш в грешния (евтин) квартал с подобни типове, които си изразяват по животински предпочитанията. В Италия обаче като цяло не знам какви блондини си затърсила. Италианците просто са си сами чернички, дребнички и ти с твоите 170 см. си висока колкото един мъж там. Забрави. Черните и тем подобните също те търсят заради възможно гражданство да се закачат, защото са нелегални. Пази се от такива типове, а ако харесваш руси мъже, просто хвани самолета до Амстердам или Стокхолм - има много евтини полети от Рим с ЕаsyJet и тем подобните. Имаш и фейсбук!
И още един съвет от мен - НИКОГА ама НИКОГА не поглеждай към типовете, които ти подсвиркват по улицата, защото ги насърчаваш - знай, че нито един нормален мъж в днешно време не подсвирква след жени. Мога да изключа понякога майсторите, защото са в група и това си им е някаква традиция независимо от държавата, но като цяло само примитивните типове, които просто са черните, арабите и ко. се държат по такъв начин към една жена. Забележи малко по-нормалните и дистанцираните хора и най-важното - смени квартала с такъв, в който живеят предимно италианци!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f247d9c30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Много ти благодаря номер 1, абсолютно прав/а си! Искам само да уточня, че кварталът ми е добър, хората тук са много любезни (италианци са), но е сравнително далеч от централната част, където работя всъщност. Обикновено се придвижвам с такси, но пак има разстояние, което около самия център трябва да извървя пеша. И тогава се почва, подсвирквания, случвало се е да ме опипа чернокож (УЖАС! ), обграждат ме, особено от тези, които нали се сещаш - продават гривнички, сувенирчета, та започват да ми подаряват в замяна на целувка, правят комплименти. Но да бяха само те... Отивам на ресторант с колеги, луксозен, уж на ниво и там някакъв индиец от съседната маса ми изпраща вино, гледа ме перверзно, дали съм щяла да се съглася на среща. Като излизам на клуб е същото - привличам окото на всички по-тъмнички и по-нахални. В Сицилия като ходих направо беше кошмар, щяха да ме изнасилят сигурно (в рамките на шегата).
В същото време, аз не съм резервирана или прекалено нахална, не съм общувала с много чужди мъже освен италианци и българи. Намират се бели руси красавци, но те не ме харесват като нещо повече от приятелка. Какво повече да кажа. С радост бих посетила Амстердам или Стокхолм, но вече съм си уредила живота тук, записаха ме като жител на Рим тъй като си купих жилище, а другото ми е в Пловдив. Ако някой ден красив холандец или швед ме поиска разбира се, ще съм повече от щастлива. Съжалявам за дългото описание, но ми стана забавно. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 399290956d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мисля, че не трябва обръщаш никакво внимание на тея дето ги описа, щото всички те искат само едно, като стане дума за бяла руса жена...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1a6884cd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То и аз преди ги харесвах все бели със светли/сини очи но като се влюбиш може да бъде в някоя противоположност. Живея извън България и всякакви мъже са ме харесвали не знам защо привличаш все такъв тип мъже мен са ме заглеждали от всякакви народности дори и руснаци но рядко някой се оказва сериозен макар и сред самите българи, приятелят ми е по тъмен, чужденец въпреки че аз държах да бъда с българин.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3d5b1b8ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз съм така - бяла кожа, кафява коса, слаб, и харесвам слаби момичета с бяла кожа и кафява или русолява коса, но ми се лепят или дебели или циганки. Нищо против тях, но просто не ме привличат. Искам някоя спортна натура, че да ми дава стимул да тренирам, а не по-мързелива и от мен. :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 03c80f381c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ми ходи в Скандинавието, к'во си отишла в Рим. Нормално е да те заглеждат такива. Италианец със сини очи ще намериш, когато си видиш ушите без огледало. Или смени квартала, или директно държавата. Руси италианци няма.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9fcefec206
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, Авторке, знам за какво говориш. Аз самата съм 175 см. висока, руса, светла и си падам по много бели и високи мъже и затова съм омъжена за скандинавец, но Рим ми е любимият град и често си намирам повод да придружа съпруга си на някоя командировка там, така че обикалям сама често из града, пътувам сама от летището и общо взето само вечер съм със съпруга си. До някъде без да се усетиш с наивност привличаш нежеланото внимание. Като квартал много ти препоръчам да се преместиш някъде във Ватикана около Novotel. Има вярно туристи на две преки, но там живеят много по-богати италианци и черни на практика няма - има трамваи и можеш да пътуваш навсякъде, така че спестените пари от такси ще си ходят за наем, но си заслужава.
Не знам дали ти идва на акъла, но някой да те обарва без твое желание е вид сексуална обида и на Запад се преследва и наказва със закон. Точно в Италия не знам как е, но в повечето страни е 3 г. затвора. Така че следващият път, когато те заобиколят чернилки, почни да викаш ПОЛИЦИЯ, ПОЛИЦИЯ И ПОМОЩ. Има ефикасен начин да не те заобикалят чернилки - никога ама никога не ги гледай в лицето, очите и така нататък. Това в техните култири е намек за сексуалност и достъпност. Колкото и да са ти инересни, не ги гледай!
Не само Рим има този проблем, но в Ню Йорк също е плъзнало с такива типове, движещи се на тумби, които продават разни неща, най-вече билети за туристически автобуси. В Рим дори са сравнително ОК, защото обикновено не са в група. В никакъв случай не се заглеждай по стоките им и не купувай нищо от тях!!!
Колкото до индиеца - тук малко бъркаш да го сложиш в тази категория. Прави разлика между цивилизована покана и насилствено обарване. Разбира се, че когато една жена е хубава и млада, тя ще получава разни намеци, но това, което е сторил индиецът е ОК и прилично - все пак хората трябва да се запознават някак си. Замисли се обаче ти дали не гледаш твърде открито мъжете просто от интерес към облекло и нация, без да осъзнаваш, че те могат по друг начин да тълкуват погледите ти.
Италианците иначе са много приятни в своите безобидни свалки и не ги взимай много на сериозно - това за тях е начин на общуване и сякаш го правят автоматично.
Също си виж начина на обличане, макар че в Италия сигурно и ти се обличаш стилно, но виж да не би да е предизвикателно направо.
Друго няма какво да направиш, но не позволявай нещата да излизат извън контрол и да бъдеш обарвана без да го желаеш. Много е важно никога да не излизаш сама и да не се прибираш сама към вкъщи. Ако си нямаш приятел остани да спиш при приятелка или обратното, но не се джуркай в грат като Рим сама. Може да дава някаква илюзия за сигурност, но това не ти е България, а там се случват истински престъпления, изнасилвания и изчезват хора. Това е голям град, не си на село все пак и хора всякакви. Внимавай много.
Аз от дълго време живея на Запад в големи метрополиси, различни държави и си имам едно правило - стъмни ли се, аз никога не съм сама навън. Може зимата да е 4 часа, понякога на Север се се стъмява и в 15 ч., но аз не се шматкам сама в тъмното и не се шматкам изобщо сама, не гледам мъже, колкото и интересно да са облечени и така нататък и игнорирам викове. Само един път ми се е случвало някой да ме опипа на една метро станция в Берлин и то беше бял немец - показай му среден пръст и имаше късмет, че бягаше иначе щях да викна полицията. В Ню Йорк наскоро една жена беше хванала в метрото такъв ненормалник и го осъдиха, така че не е безобидно и не си парче месо за обществена употреба, но пък е нормално и приятно да получаваш комплименти и покани - не бъди расистка, дори да не харесваш тъмни мъже - чаша вино от цивилизован мъж е в реда на нормалното, а възпитани и добри мъже има от всички цветове. Прави разлика между маймуните и нормалните мъже. Цветът на кожата не е достатачен критерии.
н1

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: be4b489a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Негрите са отвратителни - тъпи, миризливи, грозни, мързеливи и нахални, но това може да се каже за всички малцинства в Европа. Разбирам защо не ги харесваш. Индийците са направо противни - гнус! Циганите навремето са дошли от Индия. Арабите пък са фанатизирани от исляма. И много се дразня как само нас белите обвиняват в расизъм, а в същото време по цял свят правят атентати и убиват само бели хора! Спирам, защото много ще се политизира темата.
За една бяла жена най-нормалното нещо на света е да харесва и предпочита бели мъже, нали така? Вече дали руси, рижави или кестеняви, със сини, зелени или кафеви очи - въпрос на вкус. Ние поне имаме това разнообразие от цветове на косата и очите, а онези чернокожи маймуни всичките са едни и същи (гнус).

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e8229fcacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боже какви проблеми с тия чернилки от която и националност да се водят. Направо не мога да повярвам, а помните ли времето в бг когато циганите и другите "бежанци" не бяха на такава почит и нямаше такива изроди или те не смееха да гледат хората в очите. Съвсем скоро беше това време, как се обърнаха нещата... Да не може жената спокойно да ходи по улицата, да й се препоръчва да не е "предизвикателна", да не гледа хората в очите, като че ли е направила нещо. Разбирате ли в какъв свят заживяхме, и това в Рим...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e4bb356e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно си сбъркала държавата в която да живееш.
Ако имаш възможност се ориентирай към скандинавските страни. Там всички са такива каквито харесваш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker