Момичета, кога отказвате на мъжете си секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момичета, кога отказвате на мъжете си секс?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 11499 пъти
От дълги години посещавам този сайт и като всички редовни посетители, и аз съм изчела истории от типа "Не ме иска вече" "Сексът е рядко" "Сексът свърши" и т. н.

Аз съм на 29 години, омъжена и доста разкрепостена по отношение на секса. Всички задръжки, срам и т. н. останаха някъде в младите ми години и сега си се наслаждавам на всичко, което тялото ми може.

Но и на мен ми се случва да отказвам секс. Нямам любовник, нито съм влюбена, така че това отпада като причина.

Вчера мъжът ми ме пита: "Какво става? Не ме желаеш вече. От три седмици не сме правили секс" И истината е, че не зная това. Всяка вечер е различно - топло ми е, гладна съм, за нещо съм изнервена, или ужасно уморена. Винаги имам причина, но истината е, че когато той ме попита така - не знаех точно какво се случва.

Понякога си мисля, че е заради него, но не искам да сипя обвинения. Какво имам предвид. Той не е "агресивен".. смисъл никога няма да ме просне на леглото, да ме смачка невъздържано или.. не. Той не прави така. Прибира се от работа, къпе се и докато е гол идва при мен и "Искаш ли да дойдеш в спалнята? " Отговорът ми звучи толкова естетсвено да е "Не" примерно готвя нещо, или съм се загледала филм, или съм на компютъра.

Някак не може да разбере, че ние жените не се възбуждаме така. Защото той съди по себе си - ако аз изляза гола от банята и застана пред него и му кажа "Ела оттам! " Той веднага ще се възбуди. Но както е гол ако ме гушне през кръста и ме целуне във врата, каже ми някоя друга думичка на ухото и ръката му се плъзне под полата ми... няма да стигнем до спалнята. Ще го награбя на масата.

Опитах няколко пъти да говоря с него за това. Но той се обижда сякаш, или се тросва, че си търся оправдания. Той е страхотен любовник, когато се стигне до същинската част, но някак не.. не се старае вече да ме прелъстява, защото съм му съпруга. И наистина не разбира, че като ме пита директно "Искаш ли да правим секс? " отговорът ми ще е не, не защото не искам него, а защото въобще не ми е до това сега.

Има и още нещо. Още преди време той малко се стряскаше от нещата, които исках. Даже съм чувала, че съм прекалено развратна. Еин ден се возим с колата и аз му откопчавам панталона, за да го нацелувам там. Той вместо да се зарадва: "Не мога да си превключвам скоростите така" Казах му да спре тогава... той половин час не можа да я спре тая кола, защото избираше място и накрая като спря на мен цялото ми желание за палави игри се беше изпарило и му казах да тръгва. И той се обиди.

Или още. Когато съм в цикъл (не знам при другите момичета как е), но тогава съм направо порочна. Толкова много мисля за секс, че полудявам направо. Той обаче се гнуси от цикъла и когато дойдат тези дни, въобще не ме пипа. Карала съм го тогава в банята под душа, за да не се цапаме, или анален. Не! Гад го било.

И още. Не винаги, когато правим секс, аз съм се подмила и гладко обръснала отдолу. Примерно веднъж сме на разходка до една планина и попаднахме на едно закътано местенце. Беше следобед някъде. От сутрешния душ са минали доста часове, пот и няколко пишкания - нормално. Но в такива ситуации той НИКОГА не ме е нацелувал отдолу, докато аз нямам проблем и си получава орални ласки дори да не е хубаво измит.

Може би всичко това се натрупа през годините и сега като ме пита "Искаш ли? " и аз казвам "не".
Искам да се почувствам желана, красива, да предизвиквам страст, да не може да ми устои... поне понякога. а така имам чувството, че съм само някаква дупка, в която д го вкара след работа, за да си попочине малко. Вече нито любовна игра има, нито нищо. Целува ме малко и толкова - после го вкарва и даже понякога му е странно, че съм суха. Но не се сеща какво да направи или се сеща, но не иска и просто продължава да вкарва/изкарва и тя си се мокри в един момент.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 7 години, 10 месеца
hash: fb94fbf46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знaм дaли ще повярвaш, но е почти същото и при нaс. Не го желaя вече. Дори ми е досaднa сaмо мисълтa, че ще си поискa. Дa, точно си искa, a не дa си го "отрaботи", дa ме предрaзположи, дa го поискaм. И също се сърди, чувствa се отблъснaт. Aми мaмкa му, нямa пък aз дa го свaлям нa всичкото отгоре, хем веле нямaм желaние към него, хем и против желaнието ми дa ходя дa го съблaзнявaм... не. Имaт желaние дa се чувствaт желaни, пък искaт някaк нaготово дa сме кaто тях, сaмо с поглед и възбудени. Дa, преди и сaмо поглед ми стигaше, но вече не.
И резултaтът... нa същaтa площaдкa живее един симпaтягa с когото от време вече се "целим". От известно време буквaлно сънувaм еротични сънищa с него. Нaскоро ми зaдържa врaтaтa дa минa и леко ме бутнa по кръстa, почти щях дa му се нaхвърля.
Те тaкa стaвa дa пожелaем друг.
Кипри се моичкият кaто пaун, боде си перa по дупето, върти се нaоколо и помпи мускули дa зaбележa, е, кaк дa му обясня, че се държи кaто влюбен в себе си и товa нямa кaк дa ме възбуди. Нa принципa "виж, колко съм готин де". Не въздействa нa моите хормони, нa тялото и слухa ми, явно си мисли, че кaто мъжете и a сaмо с поглед и трябвa дa му нaлетя. Кaзвaх, говорих, не, тa не. Сърди се, цупи се, a не рaзбирa, че просто не ме възбуждa тaкa, дори отблъсквa. Смешното е, че зaбелязвa взaимният ни интерес с момчето нa същaтa площaдкa и кaто се зaсечем просто поемa 3 литрa въздух и се пъчи кaто пaун, пошляпвa ме по дупето "свойски" и понякогa ме целувa пред него дa пойaже кой е "мaчото" тук.
Инaче "мaчото" без секс, aз също, но мечтaещa зa друг. Не, не съм влюбенa, нищо подобно. Просто искaм секс, в неговите очи виждaм ОНОВA, което знaеш, че ни побърквa. Кaто е близо до мен и ме зaгледa с оня зaмрежен поглед, кaто си зaхaпе устните втренчен в моите, кaто ме докосне уж неволно и чувствaм реaкциятa му подобнa нa моятa...
Нищо от товa вече виждaм у съпругa си, нищо от товa дори не опитвa, просто е приел зa дaденост, че съм винaги нa рaзположение и сегa е "горкият потърпевш" без секс. Aми писнa ми дa говоря и обяснявaм и вече изобщо и не реaгирaм когaто се опитвa дa ми нaтрисa буквaлно колко пък е хубaвец.
Пфу...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 718eea3692
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ужас и на мен ще ми се отще с такъв мъж. Ами нормално като правиш нещо друго и дори не си се настрояла да дойде и хайде в спалнята. Нали трябва да има някакво предразполагане, подготовка.. а то хайде в кревата. Ами нормално да не искаш да правиш, това наистина си е сериозен проблем. Кажи му как се чувстваш, обясни. А той да не се сърди, ами да си вземе поука иначе няма какво да се чуди, защо не искаш секс. Толкова ли не може да седнете, чаша вино да се поцелувате, абе май си иска само секс човека без никаква подготовка. Но това си е сериозен проблем, аз лично не мога с такъв да правя каквото и да е.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f5d53c3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ехх, всеки търси това, което му липсва. Други ще се оплачат, че мъжете им са много агресивни, никога не ги ласкаят, а направо ги награбват на масата.
Личното ми мъжко мнение е, че си ....айде чак мечта съпруга да не казвам, но много добро попадение в сферата на секса. Да ти кажа моята жена пък не ми дава да я целувам отдолу както ти се изразяваш. За анален да не говорим. Така че мъжа ти има късмет, макар да не го осъзнава.
Истината е тъжна обаче за вас /вероятно и вие така мислите за мъжете/, а тя е, че в един момент просто всички мъже искаме и други. Ако ще на 100% да му удовлетворяваш желанията.
Сега по твоя конкретен проблем, не му казвай директно,че не те кефи така. Мен не би ме зарадвало. Награби го ти веднъж, два пъти, три пъти ако трябва. Опитай индиректно да го превърнеш в навик, да го насочиш. Ходи по бельо, режи салата по цици ако трябва:D
Директно уж без упрек, но в крайна сметка си е точно това. И ако е малко по-обидчив, не 3 седмици ми 3 месеца ще седиш без секс.
Успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5f8473fc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Отговор на въпроса:
Секс отказвам като не се чувствам добре. ако имам проблеми в нещо и съм разтревожена и страдам не ми е до секс.
Иначе обожавам секса.
Относно всичко написано...
Съжалявам че така се получава.
Явно е по гнуслив.
И явно ти го обичаш повече.
Говори пак с него и го предупреди да не те пита като магистрална курва искаш ли... ами малко повече да вложи.
Обясни му че за това отказваш..
И явно не е така разкрепостен и няма и да бъде щом не се е променил.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 218bd86173
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   А пробвала ли си да му кажеш какво ти харесва и какво искаш ? Може да не ти се вярва, но мъжете не четем мисли. Някои са по-гнусливи, но какво толкова. Просто мерака му спада, ако миришеш на рибарница. Не е като да може ей така да го преодолее.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2f2d857a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отказвам наистина рядко. Само ако съм много уморена, изнервена и т. н. В цикъл си го правим без притеснения.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 99d839cd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Ами не, никога не му отказвам освен ако няма наистина основателни за това причини. Примерно съм в тежко състояние или нещо подобно. Ей така, защото просто не съм в настроение - никога.
Може би, защото религията ни е такава и разбиранията, но майка ми ме е учила, че на мъжа си не трябва да отказвам.
Отделно това той работи и издържа мен и децата ни и смятам, че е заслужил най-малкото това. Не знам ако бях като теб най-вероятно вече щях да съм изхвърлена на улицата.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e582df88c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Не знам как някой се е хванал да го прави и веднъж с теб. Извинявай, но това е много гнусно. Никой не е длъжен да ни лиже урината....

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: adfc50c2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Отидете някъде, сменете обстановката, като те пита искаш ли секс, му кажи игриво, че искаш, направи първата крачка ти, целувай го, побърквай го, като иска секс му кажи, че още не си готова, погушкайте се, отдай се на любовна игра и така, не са нерешими проблемите ви, напротив, сега е момента да не ги задълбаете. Не му натяквай, какво не прави, а по-скоро му кажи колко ти е хубаво, с него, говори му, предизвиквай го. За това в колата, хубаво, ама много филми гледаш, за мен това е опасно докато шофира, такава беля можете да си докарате, има доста по-романтични неща, които може да направите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d9eddaf87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Хахаха, еми различни ценностни системи, или по-точно - различни сексуални ценности. Трябва да приемеш разнообразието в живота, не може всички да лижат интимни части, особено пък неизмити. Все пак от жегата се въдят различни форми на флората и фауната, даже да изключим заразниет заболявания и миризмите, на които не всички са им фетиш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 85613b6b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Напълно те разбирам. Аз съм мъж, но при мен е същото. Тоест жена ми все се дърпа, все е изморена и аз все по - рядко си искам секс. Чакам тя да се сети, а нейното сещане е само в кревата - "ще правим ли нещо". Е как да имаш желание за нещото, след като е по този начин. А преди години го правехме къде ли не - на двора на вилата, в банята, на масата, дори два три пъти в мазето. Това убива тръпката, но явно с годините ще е така.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4b820cf2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

14.   Ами не отказвам, но той ми отказва с всякакви тъпи оправдания...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 503e30d0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Бла, Бла, Бла... Типично за българската жена е да търси причина да изневерява...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 43c88c4df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Първо адмирации за това, че не си тръгнала да се оправяш на ляво ина дясно, а търсиш, мислиш. Щото хората казват: не ме зафоволява и скачат по чужди легла. А като те гледам как спокойно говориш за секса и... Е жени като теб лесно намират секс, защото са открити, спокойни и умеят да се наслаждават, а не са се зазидали зад купчина правила.

Моята жена спря да ми пуска, когато се влюби в един. И до днес се чудя защо се случи. Уж нямахме проблеми, а се оказа, че тя се е преструвала от началото заради парите ми.

Хора всякакви. Живот луд.

Опитай постоянно да го държиш възбуден, напрегнат... като влюбено момче, което още само гледа, но не пипа. Докато не те натисне на печката. Дразни го. Предизвиквай го. Все ще се сети как е правилно и какво се иска.

Сърди ти се, защото си мисли, че нещата които говориш за оправдание ине му казваш истината. Ако те заглежда като тизвънне телефона или те следи каквопишеш и с кого.. може и да те подозира, че имаш някого.

Успех. Малко са свестните жени и искрено ти пожелавам бързо да тазрешиш проблема си.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6d0fe3ab5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Ти добре ли си, следващия път ще поискаш направо да му се изпикаеш в устата? ! Аз на моята половинка не й давам дори да съм се изпишкал веднага след къпане, това че ти си нечистоплътна и той поставя личния си кеф над хигиената ти е друг въпрос.
За цикъла пък въобще няма да говоря. Това да не е кланица? !

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0f133ddc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Ей така живота си прави майтап с хората. Ако ти кажа колко пъти съм искал всички тези неща с моята, ама къде ти. Ти си злато. Как ми се иска жената да беше като теб. Всичко е толкова в релси и стандартно, че направо лошо ми става. Явно човек не може да има всичко, а секса е толкова важен за мен. Ех.... ако беше моя, ама айде че се размечтах много.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 77774bcea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   И с моя мъж е така... Никаква любовна игра, при никакви обстоятелства. Аз имам голяма нужда да свършвам клиторно, иначе не се чувствам задоволена. За 2 години ме е свършвал 3-4 пъти само, и то все трябва да има молби и караници. Последно ме лъга 2 месеца, че ще ме свърши клиторно, и накрая ми каза "Не можеш ли сама? " :D Някои биха ми дали съвети като да мастурбирам пред него и ще ми се нахвърли веднага, щом ме види. Еми, пробвала съм, ама никакво желание не проявява, и така си се свършвам сама... За орални ласки да не говорим, през 2-3 месеца се сеща да ме "целува отдолу" и то за някакви 2-3 минути. Сексът ни винаги започва по един и същи начин. Лягаме си, пускаме си филм/сериал и ако не заспи, ми поставя ръката на пакета си, масажирам го малко и после се качва върху мен и толкова... Говорила съм с него, естествено. Казвам му всичко, което казвам и тук, но никакъв ефект. Имам чувството, че не иска да ме дари с удоволствието, за което копнея. Дори по едно време си мислех, че съм лезбийка. Бях си го внушила направо, защото така копнеех за ласки, някой да ме гали, да си играе с тялото ми, да ме обсипва с целувки, да играем игри, да сменяме роли... Самочувствието ми е на нулата като жена. Направо ми се плаче, но той не иска да разбере. Нямало проблем според него, измисляла съм си. Казва, че имало любовна игра между нас, и аз когато му кажа да ми даде пример кога е имало и ми мълчи, сменя темата, и се изкарва той жертва. Не знам до кога ще го караме така. Аз за себе си знам, че няма да издържа цял живот да го прекарам така. И съм му го казвала, но сигурно не ми вярва. Иначе, се обичаме много, всичко е идеално между нас, само и в секса да беше така... Знам, че аз съм виновна, че го търпя и не бива да се оплаквам, но много ми олекна щом споделих.

Авторке, не си сама. И аз съм така, знам че и много други жени са така. Сексът и желанието за секс, възбудата са различно постижими при двата пола. Те това не искат да го разберат, че не ни стига само едното клатене. Нуждаем се и от ласки, интимност, да се почувстваме желани, да се потрудят за нас. И ние ще им отвърнем с два пъти повече любов...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 467dc2b4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И аз искам да изкажа мнение по въпроса, жена ми също е адски сексуална, обожава секс, свирки, анален. Женени сме от 7 години, проблема е, че вече ми е омръзнала, писнало ми е да го вкарвам все в същата дупка.
Постоянно ме ръчка и доста често аз и отказвам секс, което не е нормално за мен, защото и аз съм адсми сексуален човек.

Хубавото при мен е, че за разлика от Вашите мъже, че аз съм си осъзнал проблема и от няколко месеца, се промених, започнах буквално да изнасилвам жена ми, тя още повече се побърка, направо е река от долу :), явно това обичат жените, груб, животински секс с елементи на изнасилване.
Само за справки, аз съм на 29 години, тя на 26.

За сега не се замислям за изневери, по натам ще видим.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8b1a9a99a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Само когато съм неразположена. Но и той е достатъчно внимателен за да се информира и да не иска тогава. В последните 10 години не се е случвало да му отказвам.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aa79a175f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Понякога отказвам от самата гордост - да не си мисли, че съм му на разположение нонстоп. Отказвам и в първите дни от цикъла или когато ми излезе херпес ( нося го този вирус, за съжаление).

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bc46b3a0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   До номер 10. Ти изобщо виждал ли си женски полов орган? Нещо което не ти е ясно, не коментирай. Не се сърди на хората, сърди се на себе си. Мъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e532048489
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Добре бе, аз едно не мога да разбера, къде спите преди да се омъжите!? С тия хора секс преди това не сте ли правили, та да видите, че не си пасвате сексуално? Или поне от разказа на авторката и от номер 19 не оставам в с впечатление, че преди е било различно - още отначало нещата са били незадоволителни, какво сте мислили тогава, че нещо ще се промени към по-добро в бъдеще? Номер 10 и 17 явно са като мъжете ви, как въобще се обвързвате с такива хора не знам, дреме ми че се е изпикала 2 пъти или че е в цикъл, сякаш ще ме кара да и го пия...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8a68a3b74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   начи да ви кажа аз съдба е това на хората които им се прави жестоко секс да не им се отвръща от другата страна Пи същия начин аз заспивам до нея и я ръчкам с жезела по точно я подпирам и нищо секс няма пипам я страстно всичко правя ефект нулев тя ми вика аре стига спи ми се оставихме даже и викам че сигурно и мъж няма да остуи на работите кадето и правя тя не ходим от 1г и го правихме без кондом 4-5 месеца(за това време сме се смущавали около 10-15 пъти) а следващите 6 месеца и до ден днешен сме се ебали 4-5 а какво ли не и правя повярвайте ми както казах и мъж няма да устои и ще ми пусне на мене ми се ебе по всяко време ама.... та говоря си с една приятелка и тя също е от жените кадето изкат да го правят постояно и и казвам аз съм обречен да заспивам с надървен хуй към нея а тя е обречена да и отказва приятелят и ужас просто а сме си говорили повярвайте не съм от хората кадето си малчът та нещо да кажете

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 77774bcea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Н. 24, забравила съм да спомена, че не сме женени. Живеем на семейни начела. За това казах, че съм му казвала, че с него не се виждам да прекарам живота си, щом сексът е на това ниво. Не искам в брачния ми живот да присъстват изневери, недоволство, и т. н. Няма да прекарам целия си живот така. Просто всичко, освен секса, е идеално. И той за мен е най-перфектния мъж. Всичко, което съм търсила. Разбира се, без секса. Иначе, знае какво харесвам, как да ме накара да го желая, да свършвам. Но, не го прави. И това е, което ме измъчва. Защото не е от незнаене и неможене. Знае и може, но не иска. И да, говорила съм с него много пъти. Знам, че не чете мисли и трябва да му казвам тези неща. Не разбира и от намеци, за това съм до болка откровена. Но, той просто не вижда проблем.

И, въпреки всичко не му отказвам. Има, разбира се, случаи, в които отказвам. Това се случва, когато съм много изморена, или просто когато знам, че след секс ще се разстроя, заради качеството му, и предпочитам да го отложим за друг път. То, не че и той си иска де. Иска си обикновено веднъж-два пъти в седмицата. През останалото време аз си искам. Разкрепостена съм и аз в леглото. Всичко, което пожелае съм му давала. Всичко, освен едно. Знам, че много обича анален секс, но аз съм девствена там. Решихме се да пробваме миналата Коледа. Аз предварително проучих всичко в интернет. Направих предварителна подготовка, и т. н. Представях си как ще стане, колко ще бъде нежен. Мислех си, че след този секс ще бъдем по-интимни от всякога, по-близки. Мислех, че ще пораснем на едно по-високо ниво. И какво стана всъщност... Започнахме, първо правихме нормален секс. Нищо специално до тук. Свърши. След няколко минути отново почнахме, и трябваше да сменим към анален. Ами, какво да ви кажа. Започна да прониква, но мен много ме боля, и му казах да спре. И защо ме боля? Защото нямаше никаква подготовка преди това. Дори не ме докосна веднъж долу. За орална да не говорим. Преди анален секс, особено ако жената е девствена, трябва да се обработи мястото, да проникне в мен първо с пръсти, докато свикна. След това с члена си. Обаче, той изобщо не се постара. Дори лубрикант нямаше. Имаше от тези, които се продават в кутия с кондоми. От ония малките, с големината на презерватив. Крайно недостатъчно. И го спрях. Разстроих се. Няма да рискувам да получа разкъсвания, заради него. И за това никога и няма да пробвам отново анален с него, колкото и да желае. Защото не иска да го направи както трябва. Иначе ми се иска, но...

Няма нужда от хейт. Както казах, аз сама съм си виновна, защото съм останала с него. Но, не съм го залъгвала. Казах му, че няма да издържа с този секс още много. Но, той не прави нищо по въпроса. Съвети не искам, опитах вече всичко. Споделям това, за да ми олекне главно. И защото заблудата, че за жените сексът не е важен, е грешна. Който твърди обратното или си е заровил главата в пясъка, или не е правил хубав секс никога. Смятам, че както жените трябва да се стараят да задоволяват мъжете си, така и мъжете трябва да полагат усилия. Не може да знаеш какво иска партньора ти, какво му доставя удоволствие и да не искаш да го направиш. Не ти коства нищо. Само 10 минути предварителна игра. Това е. Нека всеки се замисли защо партньорът му отказва секс. Дали нещо не правим както трябва? И най-важното, за да се справим с проблема, са откритите разговори, и желанието да се оправят нещата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cbe878f2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   24, ще ти отговоря, тъй като тръгна да раказвам, разказът ми ще е идентичен с този на авторката.

Нещата са различни в началото. Мъжът те стиска, показва ти, че те желае. Радва се на щурите ти хрумвания, смее се с теб на някой гаф по време на секс. Не му пука, че ей сега се прибираш от работа и не си минала през банята, а те награбва в колата, защото не живеете заедно и не те е виждал примерно дри дни. Въобще не му пука дали си се обръснала - важното е да те награби, да те нацелува.

А после... за съжаление всичко се променя. Ти си постоянно пред очите му. Знае, че ако днес не правите секс, ще правите утре сутрин. Някак след брака се поуспокояваш, че няма да изгубиш този човек. Минават още години и чувствата стват много дълбоки. Ти го приемаш, както си приемал примерно брат си. Вие живеете, храните, спите, гледате филми, излизате - всичко заедно. Той е в дома ти - постоянно. Там. Удобен. Даденост.

И спираш да се стараеш. Не означва липса на любов, нито означава непременно, че ще хукнеш по любовници. Както е и при авторката. Просто липсва онова прелъстяване, от което една жена има нужда. Липсва старанието от страна на мъжа (в случая е мъжа, но и обратното е толкова валидно). Това е жената с която всеки ден правиш секс, всеки ден докосваш, усещаш, целуваш. В един момент толкова свикваш, че няма вече смисъл да се стараеш. Тя нали си е там, нали пак ще легне до теб, нали така и така ще я усетиш. Можеш да си позволиш да не я пипаш ако е в цикъл, защото той като свърши тя е в леглото ти. Можеш да си позволиш да не я обладаеш в планината, защото така или иначе вечерта ще се приберете заедно и ще си легнете в едно легло.

До авторката:
Накарай го да мисли, че не си удобната вещ. Няма по-добра плесница за подсещане. Винаги хубава прическа, хубав грим, активен социален живот, собствени приятели и забавления. Бъди онова момиче, което той пак има желание да превзема. Казвам го и знам, че е правилно, но аз не мога да го постигна. Все не успявам и си тъпча в едно и също място. Само да те предупредя, че при продължителен период започва да се заражда в теб едва ли не едно презрение, някаква злоба срещу този мъж. Иска секс, а не предлага нищо добро в замяна. Чувстваш се все по-смачкана.

Аз преспах с друг и донякъде това ми върна самочувствието, но съвестта ме побърка.

Не знам направо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8b1a9a99a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   22, ето за това зажаднелите за ласки девойки често-често се вмъкват в гащите на съпрузите на жени като тебе.. :)
И после леем крокодилски сълзи по форумите - пак от едната гордост да си признаем колко сме неадекватни.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cbe878f2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Номер 26, момиче, сцената с аналния - все едно описа нас.
С тази рзлика, че аз обожавам анален секс и с предишния ми приятел беше превъзходно. Тръгване с мъжа ми да го правим и той тръгва да го вкарва директно. "Чакай! "- скачам аз. Той: "Какво сега, нали искаш? " "Е, искам, ама няма ли да направш нещо преди това? " И знаеш ли какво направи, отърка пениса си във влагата отпре и пак тръгна да бута. Седнах си на упето и му казах, че този вид игри просто ще ги забрави с мен.

Не е до това дали си девствена там, защото и като примерно две години не си правила - пак боли ужасно много ако не те подготвят.

Няколко пъти после пак сме повдигали въпроса. Казвам му: "Плювни, намокри го! " Той неще. Представяш ли си, не може да си представи, че ще се изплюе, било го гнус от плюнката му.

А после се стигна до абсорднуто предложение: "Преди да се прибера поработи малко сама и аз като се прибера ще е готова за е*ане"

абееее... думи нямам
Иначе - същата ситуация. Прекрасен мъж - добър, щедър, отзивчив, разбиращ, грижовен, нежен, умен, приятен, опора, приятел... Моят истински мъж, мъжът, който винаги съм си представяла. Поведението му - безупречно. освен секса.
(от 27)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1dcb2916d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Авторке аз от мъжка гледна точка ще ти кажа следното:
Няма как да искаш от мъжа ти да ти сваля звезди всеки път. Разбери - за нас това е досадно, не разбираме тази необходимост от дълга игра и ухажване за да се стигне до секс. Когато се прибереш след 10 - 11 часа работа изтощен (а по някога и възбуден от красивите жени в офиса) нямаш нерви за 2 часа предразполагане и любовна игра. На нас мъжете малко погалване, няколко целувки и бръкване под полата ни изглежда като напълно достатъчно предразполагане. И още нещо - много пъти се е случвало аз да не съм в настроение за секс, но жена ми да си поиска. Никога не и отказвам, дори и да съм на съвсем друга вълна в момента, просто защото тя има нужда го правя. Но обратното както и при теб и твоя мъж не става - трябвало предразполагане, трябвало да я прелъстявам. Е хубаво де - понякога го правя, гушкане, целувки, френска и тогава секс. Но понякога просто нямам нерви за всичко това.
Преди няколко месеца моята жена си поиска секс, нещо се беше възбудила, но аз и отказах директно и след няколко минути и казах - "виждаш ли какво ми е на мен, когато си поискам и не ми дадеш? ". В началото се нацупи, после дойде при мен и каза - "прав си, наистина е гадно и не знаех, че се чувстваш така като си поискаш и ти откажа". От тогава нямаме такъв проблем и който си поиска - получава. Тя много обича орални ласки, аз пък обожавам да я "целувам там долу" и поне 2-3 пъти седмично я свършвам с език, но тук хигиената е изключително важна. Само да ми замирише на лошо и директно я пращам в банята за бърз душ, но в повечето случаи не се налага, защото тя е изключително чистоплътна и преди секс задължително се къпе.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a5938bdebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Вие жените само се чудите как да откажете секс на мъжа до вас. Женени, неженени, не може и не може...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 77774bcea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Н29, според мен просто не си пасваме сексуално, и това е. Не знам дали има как да се нагодим един според друг. Знам само, че ако има желание, има винаги някакви варианти. Но, желание няма. Трудно е да вземеш каквото и да е решение, защото всичко друго е перфектно. Само този пустия секс. И заради един секс да развалим всичко? И естествено се питаш, ако се разделим, дали ще срещнем някой друг, с когото ще си паснем толкова. Дали всички други ще ги сравняваме със сегашния? Аз знам, че няма да мога да намеря някой по-добър. Времето ще покаже какво ни чака в бъдеще.

Пожелавам ти да намерите някакво решение за себе си, и да бъдете щастливи!


От Н. 19/26

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ddd3f21826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   28, а на него като не му става? Всеки мъж има такива периоди, да не се лъжем. Когато не искам - не искам и си имам причина. Жени - бол. Мъже също.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cbe878f2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Авторката съм.
Няма да смогна да отговоря на всички ви, затова ще опитам по-общо.

1. Не съм спала като съм се омъжвала. Аз обичам този човек от цялото си сърце, той е най-прекрасното и ценно нещо, което имам.
2. Едва ли не ме изкарахте някаква мърла, която смърди. Хайде, моля ви се. Идете на излет в планината и си вземете душ преди секса, който сте решили да правите зад храстите. (В гората няма душове, милички) А урината (имаше го в един коментар) се избърсва, когато жената пишка. Има едно нещо, наречено интимни кърпички. Нито му мириша на рибарница, нито нищо. Но орални ласки получавам само вкъщи след душ.
3. С аналния секс и аз имам същия проблем. Не ми отделя достатъчно време да ме подготви и се опитва да го вкара на сухо, от което ме боли, разбира се.
4. Не съм на 16 години и доста директно си казвам всичко. Надрастнала съм това да си мисля, че хората четат мисли. Всъщност толкова директно мога да си кажа всичко, че направо бивам брутална. Но той се сърди тогава или по-скоро се сдухва: "Ето, значи не ти харесва секса с мен, еми такъв съм! " "Такъв си, но нали ме обичаш - постарай се! "
5. Опитвала съм хиляди женски тактики и хитрости. Постигам това - той си мисли, че съм жена за милиони. Издигната съм вече на някакъв пиадестал сякаш. Това че съм разкрепостена всъщност му харесва. Харесват му хилядите неща, които правя за него. Побърква се, когато свирката е по-груба и го наплювам, за да го овлажня хубаво. Умира от кеф, когато му седна на лицето, защото знае, че ще последва 69. Побърква се, когато сваля някое порно и гледаме заедно, играейки си един с друг с ръце. Но винаги инициатор съм АЗ.

6. Поемам инициативата. Всъщност, когато аз го повлека към леглото, нещата се случват. Просто защото влизам в някаква роля на прелъстителка, на лоша учителка ако щете и го влудявам като по 10 мин не му давам да влезе. Това побърква и двама ни. Оргазмите ми тогава са супер силни. Последният път му бях раздрала гърдите. Е ок, но и аз искам да бъда прелъстявана и да виждам онази невъздържана страст, а не да ме питат все едно съм купувач в магазин "Бихте ли желали секс? Да ви го завия за вкъщи? "

7. За месечния цикъл. Той има малко пуритански разбирания. Отсича "Тези дни са жената да се чисти, а не да прави секс" и точка. Ей, хора, плакала съм, умолявала съм го - не! Под душа - няма да виждаш кръвта. Не! С това през годините съм свикнала, но страшно много искам в тези дни. Явно нещо хормоните се разлудяват, знам ли. Направоооо..

8. Салата по цици? хахах Смея се, защото си спомних. Купих си една престилка, от онези като по филмите с къдричките. Връзват си я на голо и започвам да меся една питка мисля. Той се прибира - вижда ме. И ме снима, човек. Да си ме гледал. После влезе в банята, изкъпа се и дойде при мен: "Искаш ли да правим секс? " Побеснявам като го чуя това изречение. Бе ало, тая престилчица и голото тяло... не е защото така си ходя, или ми е топло. Разбирате ли - той ме желае. Ако казвам- да всеки път, когато ме пита така.. по 3-4 пъти на ден ще го правим.

9. В началото не беше такъв. Изпращаше ме до нас и ме нападаше във входа. Къде ли не сме го правили. Нито е било проблем, че не съм се току що измила, нито нищо.

Две неща се случиха. След тях всъщност той се промени.
1. Разболя се (не е нещо сериозно) и надебеля ужасно много. Просто се поду. Красивият и сексапилен мусколест мачо, стана кръгло момче без самочувствие.
2. Втората година след брака някъде имахме много проблеми и аз му казах, че искам развод. Той тогава много ме ревнуваше, от всичко живо, и едва ли не опита да ме изолира от всички. И аз се разбонтувах срещу това, поисках си своята свобода. И когато той не ми я даде, заговорих за развод. Не съм от хората, които търпят някакъв контрол и то неоснователен. За известно време тогава се разделихме, а после се събрахме и си обещахме да натиснем рестарт. Той беше премислил поведението си и спря с тази патологична ревност, но... ме постави сякаш на пиадестал. Без да искам направих от него мухльо, който за всичко ме пита, само и само нещо случайно да не на направи, което да не ми харесва.

Не съм глупав човек. Мога прекрасно да анализирам причините. Затова и казах, че не искам да сипя обвинения, защото знам, че вината между двама да има някакво напрежение, никога не е само в единия. Той е по-гнуслив - добре, но съм го виждала и в ситуации, когато ама хич от нищо не му пука. И не само в секса. Един път се разболях и съм повърнала насъм в леглото - смятайте. Мен ми стана неприятно. Но не и на него. Стана, преоблече ме, изми ме, изчисти, защото аз тогава нямах сили да си вдигна чашата с водата. Този мъж ли да оставя - никога! Ние сме женени много години. Сещайте се, че всичко вече сме видели един от друг, а това включва и всякакви секрети и нечистотии.

В редица коментари срещнах полезни съвети, които ми дадоха добра насока за експерименти. В това число ужасно благодаря на: 2, 4, 11, 13, 16, 19, 20, 27

Трябва по някакъв начин да реабилитирам мъжкото в него. Да му докажа, че за мен си е пак същия секси мъж, въпреки килограмите. Да го успокоя, че го обичам и няма да го сменя с друг.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4b820cf2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   И аз ще се присъединя към групата, които имат мъже егоисти в леглото.
Орална не прави, предиграта му се вижда скучна, с пръсти дори не ми помага.
Започвам да го намразвам.
Умря ми всякакво желание към него, но за сметка на това имам желание към кажи речи всеки друг мъж.
Няма да прекарам живота си с него, при положение, че е такъв егоист.
За моето самочувствие да не говорим - мъртво и погребано.
Миналата седмица мъж ме покани на среща, аз разбира се отказах, защото все още съм обвързана - но чак останах изненадана, че някой има интерес към мен, при положение, че човека, който уж ме обича няма.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e532048489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От 24

26, то нужда от съвети и да имаш, нямаш полезен ход, той няма да се промени. Да знам какво ти харесва и да не го правя... звучи абсурдно. Освен ако не е нещо крайно неприемливо, съвсем нормалното нещо е да се възбужда дори допълнително от удоволствието което ти доставя. Да се гнуся от орална преди анален (при условие, че излизаш от банята) също не мога да го разбера. Не си ли поиграя аз с език там преди това, няма да мирясам аз самия. То даже това е по-възбуждащо от идеята да го вкараме после. Ама явно има и много други мъже, за които не е така.

27, що се отнася до погнуса и нежелание да се прави орална, нещата няма как да са различни в началото. Или съм гнуслив или не съм, или си умирам да те излижа или не. И понеже за мен това е най-нормалното и естествено желание, не знам как не бих желал да го правя на жената до мен. Аналогично, не мога да си представя и как една жена не би искала да ми го лапа, самата мисъл за това трябва да я възбужда. Опъва ли се за свирки или ги прави само за да ми угоди... каузата е загубена.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3727bb0980
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Рядко са жените който си падат по анален секс и рядко са тези който го практикуват често, съжалявам но има нещо съмнително във това какво точно ви харесва, самият акт е болезнен за тези който не го практикуват често.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e80146d4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Авторке, не взимай навътре написаното, просто го приеми, като различната гледна точка. Защо не се допипате и до сексолог, една среща може да промени живота ви. Най-вероятно той няма да иска, което е типично, край няма проблем. Прочети в страницата на д-р Врабчев, има интересни истории, може и ти да му пишеш. Не е нерешим проблемът ти.
За сексът по време на цикъл, исках да ти напиша, че вторият ден от цикъла е много хормонобушуващ, ако мога така да се изразя и е нормално да имаш такова желание. Ние то правим по време на цикъл, макар и не много често точно тогава и наистина е много хубаво, като човек спазва необходимата хигиена няма проблем. Опитай се точно тогава да го възбудиш много, пък туко миж сам си поиска.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 93a1001547
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Моят мъж пък е другата крайност. Много е обичлив и е важно за него да има целувки, прегръдки и близост. Казва, че имал нужда да се чувства обичан, иначе за какво се бил оженил. Можел да чука която си иска и без брак, но любовта била важна. Даже се сърди, ако не проявя близост. Сега да не си помислите, че се оплаквам. Напротив, много съм щастлива. Самият секс също е страхотен. Явно си е до характер.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 835c195293
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Първото, което трябва да кажа, че съм мъж, семеен и с десетина години по-голям.
По темата… Поредното доказателство, че всяка жена или мъж търси това, което няма…! Това, което има се приема за даденост и не е интересно. При някои се появява по-рано, при други по-късно. Неизбежно е някак си…!
Нещо подобно забелязах и при нас от няколко години. Жена ми някак си охладня и започна да ми отказва поради причини, описани достатъчно добре по-горе. Отначало ми беше криво, чудех се какво става, опитвах с разговори, да пътуваме повече, да си отделяме повече време… Докато разбрах, че няма да се получи! Имам чувството, че жена ми или жените по принцип, по някое време започват да използват секса, като начин за превъзпитание и някакво средство за моделиране на мъжете им, по тяхна представа.
Реших да пробвам, какво ще се получи, ако стисна зъби и намаля и почти да спра секса със жена си. Като не иска добре, не иска. Без да драматизирам, просто го приех и се съгласих. Какво последва? !
След около година, жена ми започна да усеща, че става нещо… Секс, я има, я няма в месеца. Не я закачам, не я пипам, не настоявам излишно, лягаме си и толкова. Естествено, позволих си и да се съобразявам, много по-малко с нейни желания или намерения. Искала да ходи някъде? Да, добре, на мене не ми се ходи имам си друга работа, ако искаш отивай сама. Искала на море? Да, много хубаво, колата е в гаража, ключовете са на шкафа, приятна почивка…! Аз не искам. Пита ме, защо не съм искал? Казвам и, че корема и главата, може да я болят и в къщи, не е задължително да ходим на друго място… При което, подскочи половин метър и каза, че ми се сърди…! Оставих я да се сърди на воля, така и така секс няма…! Но реших, че е време да обърна внимание и малко на себе си. Започнах да отделям време и за старото си хоби, което бях позабравил и съм доволен, отделно ми действа и разтоварващо.
Жена ми започна да ми рови из телефона и пощата, уж че търсела нещо си… Стана ми смешно, нека си рови, колкото иска и се правя, че не виждам. След още няколко месеца, като че ли започна да става раздразнителна, но се правя, че не забелязвам… Подпитва ме, какво ми било имало и едва ли не, някак си обидена, че не съм търсел близост с нея. Направих се, че не разбирам, за какво ми говори… Реших, че е по-добре да се държа леко дистанциран, без да си променям съществено начина на живот и, като че ли започнах да се чувствам по-добре! Както казах, някои работи е по-добре да ги приемеш, не да се мъчиш да ги разбираш или да ги променяш…!
Предполагам, че ако някой пита жена ми, какво не е наред, тя също ще каже, че не правя така, че да се чувства желана и красива или, че не съм и купувал цветя примерно или не съм бил романтичен или пък нещо друго… Но ми се струва, че никога няма да помисли за това, дали го оцени по някакъв начин, когато го имаше пред себе си? !

Някои, при такива проблеми, започват да търсят вина, в себе си или някой друг… Аз вина не търся, защото хората така или иначе, малко се променят с годините и при съвместен живот с някого, трябва да се прави някакъв компромис. Друг е въпроса до колко е взаимен компромиса...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e4bc3b3bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Аз съм мъж и определено мога да кажа, че когато обичаш една жена всички пречки /оправдания/ от рода на цикъл, миризма и т. н. / са излишни. Моята любима е Жена, която ме разбира винаги, защото не винаги и двамата сме в еднаква кондиция, а аз също я разбирам в такива моменти и никога и през ум не ми е дошло да се сърдя, предполагам и тя. Правим всякакъв вид секс и винаги се чувстваме добре, защото го правим. Това е любов. Другото е задължение. Имало е случаи, в които на нея и е недостатъчно, а в други на мен, но е важно отношенията да са чисти, без лицемерие. Това е важното в живота. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 09c5cb6659
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   до н 43
евалата братле свалям ти шапка, като че ли аз го пиша онова по горе наистина само че в пъти по тежко и по мъчително!
тъпите жени не разбират ли или поне да се опитват да разберат колко е важен секса за мъжете, заради ИНАТА готово са да превърнат семейният живот в ад и за наказание идва спирането на секса на мъжа както наказваш куче или котка, а като се примериш и спираш да поискаш секс понеже ти писна да молиш и да искаш секс като просяк идва ред за отмъщението и спи с друг ( това е в гена на повечето българки ) с наглото оправдание че не и обръщаш внимание!!!!
само аз за разликата от теб аз не съм мазохист да мълча и да търпя, теглих и една и айде развод, поне искам да живея спокойно останалите години а тя нека да съжалява после заради секса до къде стигна.
времето минава много бързо и живота бързо свършва а тъпата жена която отказва на мъжа си секса с тъпите и лъжливи причини заслужава да е самотна. всеки трябва да си плаща за расъжденията си.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 59445586da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Когато съм в цикъл и моя се гнуси, но на анален в банята не отказва. Дори започва да иска всеки ден. Чак му напомням, че цикъла ми е свършил.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f6e3ee712b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   От авторката

Постигнах завидни успехи и искам да ви се похваля.
сигурно седмица го дразнех без да му давам да прониква. Човекът се видя в чудо. Тъкмо се разгорещи, аз свършвам (помагайки си сама) и ставам. И си правех пас за тъжната му физиономия.
Накрая той дойде и каза: "Дай да поговорим, какво става? "
Доброто старо говорене. Казах си каквото ме мъчи, какво и защо не ми харесва. Последва, разбира се, мълчание.
Но с него е така. Аз говоря, той мълчи и после го обмисля.
Три дни след това... аз готвех в кухнята, той дойде, стисна ме през кръста и ме отнесе буквално в спалнята. След това, по време на гушкането каза: "Наистина така ти е по-хубаво" И ми обясни, че просто опитвал да се съобразява с мен, за да не г обвиня, че е някакво животно, което мисли само за секс и не се съобразява с отказите ми. Затова ме питал така.
После ми дойде. Разбира се, старата песен на нов глас. Тази кръв е мръсна, мирисало му, ще оцапаме всичко, жената тези дни трябва да се чисти. Ами.. изнасилих го. Подлъгах го, че ще е само свирка, вдигнах си го и... така. Нищо не оцапахме, защото не ми е било силно. Избърсах кръвта от него, а после като малко дете го хванах за ръчичка и го отведох в банята. Изкъпах го. Уж беше сърдит, че съм го прецакала, но му хареса да е така обгрижван като шейх.
Но видя, че не е страшно. Явно въображенето му рисуваше някакви баташки сцени. И после пак се гушкахме в банята.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b3ab42528b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Виж сега. Не искам да обидя съпруга ти, но НЕ ГО РАЗБИРАМ! Подходът към жената е много по-важен от секса. Един мъж трябва да знае желанията и всяко слабо място на жената. Наистина не мога да си представя как моят приятел би дошъл при мен и би ме попитал :" Искаш ли да правим секс? ". Твърде.. Ненормално е за мен. Да, и аз обичам перверзните думички в ухото, или нежните целувки когато най не трябва. Освен това.. Не виждам нищо странно в това една жена да поиска по-разкрепостено държание от съпруга или приятеля си. Твоят мъж има нужда от една дълга и мъчителна лекция по въпроса. Относно въпроса във заглавието "Кога отказвате сескс? ".. Трябва да съм му бясна или да е убил всеки порив в мен. А това се случва рядко, почти няма такива моменти. Късмет! :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8a452e813d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Отказвала съм му два пъти - единия път бяхме доста скарани (по принцип се сдобряваме със секс), а единия ми беше зле. Но не "боли ме главата", а наистина бях болна. Той се прибра, аз дремех. Дойде при мен. Всъщност не се наложи и да отказвам. Той видя в какво състояние съм и сам спря. Разтри ме и ме зави да спинкам.
Като правило - секс не отказвам, сама също си искам.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b49447a709
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Никъде не прочетох за ''стажа'' заедно:)
Има една дума омръзване!!
Ще го разберете след поне едно десетилетие съвместен живот, не може всеки ден едно и също ядене:))

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 50acf3813a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Аз отказвам когато съм, . опрашвана, , от друг. Не мога да бъда чак такава мръсница.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8e1c581495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Ж40
:)
За пръв път пиша мнение в сайта. Дори когато съм изморена ядосана, мъжът винаги може да ми оправи настроението. Не бе такъв случаят с първия ми съпруг, но с втория нещата са различни. Правидм го ори и като съм в цикъл. :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 85613b6b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Понякога отказвам на мъжа ми, защото той си иска почти всеки ден. Но пък иначе много се старае. Винаги иска да ми прави френска, да ми ближе дупето и после да го чука. Напоследък се влюбих в аналния секс и когато съм в цикъл си искам сама. Накрая винаги ме кара да свърша клиторно. Женени сме от 15 години и още не сме си омръзнали.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: dc7beb1e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   В повечето женски коментари виждам себе си. Мъжът няма сексуално отношение към мен. и като си помисля след сватбата винаги аз съм инициаторкага. Питах го открито защо живеем като брат и сестра а той ми казва:Нали винаги си искала брат?
И че нямал желание към мен защото вкъщи било разхвърляно :прах по мебелитте фибички и 2, 3 стари вестника
Според мен не е нормално той е на 47 аз на 40

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8a6275cbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Аз пък малко ме е срам така да го кажа ама съм сравнително малка на 16 съм и приятелят ми е супер груб той е на 20. Ние като цяло искахме само секс но с времето започнахме да си говорим и веднъж излязохме без да правим секс, после 2-3 пъти, като през това време от време на време си минавах през тях или той през нас като ги няма нашите и е супер груб и обича извратените неща, ако не правя това което ми казва ме наказва с нещо грубо като удари по дупето и ако му откажа секс се дразни и просто ме дърпа към себе си. Видяхме че сме един за друг 2 месеца след като мислехме просто да правим секс и дори на няколко път ходя в тях само да вечеряме заедно после да си легнем и да ми гали косата докато заспя. Та все пак мисля че мъжете няма как да знаят всеки път какво искаме някой път трябва да им кажем и покажем въпреки че до сега той води нещата при мен.

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker