Въпрос към мъжете, които се кефят на анален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете, които се кефят на анален секс
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 5035 пъти
Момиче съм на 24 и както личи от заглавитео, искам да се обърна към мъжете, които практикуват или са практикували анален секс с партньорките си.
Винаги ли използвате презерватив когато го правите, предвид бактериите, които се намират там и след като сте обработили зоната с пръсти предварително тичате ли в банята, за да се измиете, преди да посегнете към друга част от тялото на момичето.
Мен като жена страшно много ме притесняват инфекциите- получавала съм няколко пъти цистит и 2 пъти бактериална инфекция и съм доста наплашена, та мисълта ми е, че изобщо си ме е страх (а и гнус) след като ръката му е била там да ме пипа където и да е, а ако сексът се прекъсва, за да си мие мъжът нон-стоп ръцете щателно, някак би се изпарила цялата тръпка.
А вие как процедирате? Има ли момент, в който успява да се прокрадне мисълта за какво реално е предназначен този отвор и влияе ли негативно на настроението, а и ерекцията?
Правила съм 3 пъти анален секс, и трите пъти с клизма преди това, (както повечето смятам са наясно, тя е по-скоро с естетична цел, т. е. бактериите си остават, защото тях трябва да си ги има) но получавам жестоки болки в корема от нея, а без клизма не бих се престрашила да правя каквото и да е там, дори и пръст, макар че приятелят ми ме убеждава, че няма проблем...
Според вас задължителна ли е клизмата преди анален секс, случвало ли ви се е да... попадате на някакви "находки" там и как бихте реагирали ако се случи?
Аз като жена бих се сдухала адски много и най-вероятно би ме отказало завинаги, но искам да чуя мъжката гледна точка. (Жени, на които им се е случвало също биха могли да споделят мнение).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: f4e33b3036
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като не ти харесва, защо го правиш? Какво значение има другите как го правят? Ако не искаш здравни проблеми, ползвай презерватив.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f4e33b3036
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като не ти харесва, защо го правиш? Какво значение има другите как го правят? Ако не искаш здравни проблеми, ползвай презерватив.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf8fe00a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Мисля, че за едното удоволстве на мъжа, който и без това я остане с теб я не за цял живот, не си струва да рискуваш здравето си. Щом те е гнус защо се измъчваш? А ако гаджето ти те зареже значи е боклук, който не те заслужава. ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ТЕБ ЩАСТЛИВА!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f37433c459
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аналният секс не е удоволствие за него, а усещане за власт.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5f8cfb2ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От авторката:
На въпроса защо го правя- много го обичам, а знам, че това е нещо, което много му харесва- правил го е с други, присъства във фантазиите му и гледа такова порно. Той също ме обича и не би ме зарязал заради подобно нещо. По никакъв начин не ме притиска и не настоява, но знам, че вътрешно го желае, макар и да обяснява, че не му е важно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6933529331
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом имаш притеснения, моят съвет е - не го прави. Както ти пишеш - "има момент, в който успява да се прокрадне мисълта за какво реално е предназначен този отвор", и докато го има този момент в главата ти, винаги ще е неприятна процедурата на аналното съвкупление. Именно процедура... всичко предварително обмислено, преценено, изчислено... за да не те е страх и гнус, и за да няма находки... Извини ме... нищо лично.
Определено съм за хигиената, не знам как се прави клизма в медицинските заведения. Вероятно ако си следвала медицинско упътване за правене на клизма то не изключвам да те е боляло в стремежа да прочистиш всичко. Понеже обичам приятелката ми да ми масажира пениса през ануса си правя прочистването по следния начин: пускам топла вода /не гореща и не много силно / на маркуча на душа и притискам края на маркуча към отвора на ануса. Водата навлиза в правото черво и вероятно и към червата но в момента в който почувствам дори и леко неприятно усещане от водата, го издърпвам и водата се освобождава заедно с част от "находките". Забравих да спомена че съм седнал на тоалетната, все пак логично нали :). Тази процедура я правя няколко пъти... не съм ги броил но поне 10 до 20 пъти... докато не започне да тече вода без находки. Колкото и да го обяснявам практиката ще ви води сами как точно да го правите и колко. аз даже вкарвам маркуча в ануса но съвсем за кратко примерно колкото да преброя до 3 или 4.
След подобна процедура няма "находки". Иначе като лубрикант ползвахме вазелин. И да, Задължително презерватив когато аз прониквам в нея за нейно спокойствие, но само тогава. Ако не е правилно това което правя нека някой по-запознат да сподели... въпреки че май в мрежата има доста обяснения. Това е мой личен опит, възможно е да не е правилен от медицинска гледна точка, просто споделям ако мога да съм полезен. Успех на всички които са решили да правят анален секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 540f1c52a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   № 4 е па как ги написа тия глупости за властта? Моля, като не сте наясно не пишете щуротии. Аз като жена харесвам и практикувам анален секс. Не си правя клизма, когато съм ходила по нужда, като мине известно време, няма проблем да се прави такъв секс. Мъжът ми свършва в мен, и двамата се измиваме хубаво. Никога не правим секс с презерватив, никога не смесваме дупките. Аз също държа на хигиената, и до момента, нито той, нито аз сме имали проблеми с този вид секс. Но за да се кефиш максимално, трябва да е партньор който те познава добре, да знае как да го прави, за да не те боли първоначално и да ти стане хубаво при същинската част.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 90e902182a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Пост номер 4 е откровена глупост.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: df67e0c695
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Практикувам с жена ми този вид секс близо 20 години и преди нея съм го практикувал и след нея, разликата е че с чуждите жени ползвам презерватив. За този вид секс е нужно умение и знание, освен възбудата и задължително много лубрикант, игра с пръсти и да не се смесват дупките. Общо съм бил с 5 жени с които съм практикувал, само с едната нещо не се получи иначе за другите 4 вс си е ок и в реда на нещата. Сексът все пак не е за гнусливи хора, когато той вкарва език в теб, дали си задава въпроса какъв тип бактерии живеят там долу млечни или кисели, вредни или полезни, просто действа под влияние на възбудата и ти се наслаждава максимално. Желая ти много приятни моменти в леглото и не слушай хора, които ти казват, че ако те зарежел ще си ''прецакана''. В живота няма гаранция за нищо, а още по-малко за продължителността на една връзка, защото колкото и да го обичаш в момента ти също не би могла да дадеш гаранции, дали ще е завинаги. нали така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 93dd38ee76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, благодарение на сегашния ми партньор преоткрих удоволствието от анален секс. Клизма не съм си правила никога за три години, но се е случвало макар и рядко да има зацапване и въпреки че партньора ми реагира нормално, аз си умирам от срам. Затова по добре е промивка с дамски душ, въпреки че когато секса е спонтанен и неплануван и няма време з атикива неща -малко е тъпо да започнеш секс и да кажеш отивам да си изчистя червото, да се прескочи аналния секс за да няма изненади

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 20a5f4ddf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И с презерватив и без. Както дойде. С жена ми го правим от години почти всяка седмица, понякога и всеки ден както се случи. Никой не се е оплакал от инфекции! И некакви клизми не е правила.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8298784a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се занимавай, само излишни усложнения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 241f473eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не аз, а жена ми иска без презерватив. Но винаги си прави клизма.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ad85269768
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хубавият секс не е за гнусливи!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ea6847b15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Задължително преди анален секс се прави клизма и въпреки това мъжът трябва да ползва презерватив, за предпазване от инфекции. Тия по-порно филмите, където мъжът от дупето и го пъха в устата и после във вагината, не ги гледайте, те преди сцена са пили очистителни. Аз като мъж, обичам аналния секс, по-възбуждащо и перверзно е.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 241f473eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И аз се сблъсках с подобен абсурд. С гаджето ми правим секс с презерватив когато е в овулация. Но когато го правим и в дупето, тя ми сваля презерватива, защото така и харесвало повече. Разбира се, прави си клизма задължително.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a5c193a99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   може ли някоя дама би ли описала каква е разликата в чувството в двата случая анален и вагинален моля ви.
и дали може да ви помоля за подробности за техниката за анален секс и всичко което правите, винаги ми е побъркала женската интимност в това отношение.
поздрави

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4359cdf3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Здравейте, искам да кажа, че в днешно време жените са полудели от манията да несе изцапат, да не са с мръсни ръце и да не са докоснати от ръце, които преди това не са дезинфекцирани, това е мания, а превода е лудост. Явно Ви липсват уроците по биология, че кожата е най-големия орган, че във влагалището има секрет, който служи именно за унищожаване на влезналите бактерии и вируси и т. н. Четете и се ограмотявайте.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 20f7aca6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Никога не съм го правила без клизма. Без презерватив, да, с мъжа ми. Усещането е по-директно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7c9e3f5251
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 19, ние четем и се ограмотяваме, ама ти наясно ли си, че от тия порно изпълнения има двойки, дето висят по клиниките за безплодие. Бактериите от ануса нямат работа във влагалището!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8c7dc55067
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Преди години правех редовно анален секс с няколко поредни партньорки. Много рядко се случва да има фекалии, че и да се разтекат, но се е случвало. Чудо голямо, всички знаем за какво е този отвор.

Бактериите по кърпата в банята, с която госпожицата си бърше ръцете са не по-малко от тези в дупето и. Да не говорим че по чаршафите, по самите ни тела има колкото си искаш. Изобщо около нас има много бактерии, дори в чист дом.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a5c193a99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Проблема при мен и мъжа ми че нямаме никакъв опит и искам да си пробваме , млади сме и ще съм радостна ако някой описва как да постъпваме та да получа анален оргазм .

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2002effc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Не съм мъж, но:
От здравословна гледна точка е редно да се ползва презерватив, дори и с постоянен партньор, а с непостоянен е просто задължително. Клизмата и измиването след акта отмиват фекалиите, но не предпазват от бактерии. Често мъжете не желаят презерватив. Ти си прецени, но ако решиш да го направиш така да е с постоянен партньор, на когото вярваш, пуснете си предварително изследвания (кръвни и фекални) и след акта се мийте.
Отпусни се, задължително "смазвайте" (ако не си достатъчно възбудена, за да стигне естественото овлажняване - с други средства) и се наслаждавайте! :)
Ж30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker