Както преди? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Както преди?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1751 пъти
Здравейте, казвам се Я. и съм на 24. От около година имам взаимоотношения с един мъж, с когото винаги сме на периоди. Не сме заедно. Приятели сме и уговорката ни беше да правим само секс. По цял ден се чувахме, буквално, не можехме един без друг, отношението му беше най-доброто, което съм получавала. И въпреки, че повтаряше, че е само секс, много от нещата, които правеше за мен, досега не си беше правил труда за други. Имах тежък период и бях ужасна с него на моменти, тук идва и моята грешка. Е да, ама стана така, че аз се влюбих. Казах му го, но се стресна от това и спряхме да се виждаме няколко месеца. Допреди две седмици, когато отново поиска да е с мен. Ясно, че сексът му е липсвал. Притеснявам се обаче, че всичко ще се повтори наново, макар да не чувствам вече същото към него. Дали изобщо може да погледне на мен като на човек за сериозна връзка? Защото искам да съм с него и го знае, но държанието му е коренно различно - няма я тая тръпка, усмивка и това желание. Случвало ли се е на някого да се раздели с човека до себе си, а после нещата да са по-хубави отпреди? Или тая надежда бързо трябва да я разкарам от ума си?
Е, сега поне ми олекна, че споделих.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: cac796a4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен не ми се е случвало след раздяла отношенията да се подобрят нарочно пробвах ,за да си знам че съм опитала ама резултата беше ужасен. Ако искаш пробвай единствено ще получиш опит лично за себе си. От цялата работа смисъл няма защото той си те използва,а ти си имаш чувства и вървиш след него ,но накрая ще страдаш според мен. Пробвала съм един път,но и от опита на приятелите ми съм разбрала че просто не си заслужава ,а и животът продължава.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cb9160f728
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен отношенията ви никога няма да бъдат както преди. Но винаги има възможност да се подобрят за това е най-добре да опитате отново. Има голяма вероятност да е изпитвал сериозни и силни чувства към теб но да не ти ги е споделил. Дай му шанс. Бъди внимателна ако виждаш че не изпитва чувства към теб а иска само секс най-добре ще постъпиш ако го оставиш. Много е важно да те уважава за това не си губи времето с човек който просто иска да те ебе и нищо повече. Желая ти всичко най-хубаво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker