Бърза еякулация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бърза еякулация
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2486 пъти
Здравейте приятели. Прочетох доста неща за бързото свършване, но исках да добавя и аз една тема. Проблемът е следният - на 17 години съм и свършвам за има няма 1 минута докато мастурбирам. Това дали е нормално и след година - две дали ще се оправи или когато го правиш с момиче издържаш повече. Не знам имам приятелка от 2 месеца и ни предстои да идем на лагер. Ако се случат нещата не знам какво ще правя. Тя като вземе да ме барне аз ще свърша на момента и ще стане много кофти, а бих искал да издържа повече поне 10 минути. Чакам съвети, защото проблемът е сериозен ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 51e7f6bade
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много "чикии" си правил, спри ги напълно, иначе забрави за жени! Казвам ти го от опит. При онанирането, човек се съсредоточава само в една точка-пениса. Целта му е главно разтоварването, а не удоволсгвието. Но щом само това е целта, организма не губи време за дълго ръкоделие, за много кратко време отваря клапата и вулкана бликва. Това остава като придобит инстинкт и се запаметява в мозъка. После когато се срещнеш с момиче, този инстинкт ще ти играе гадни номера. Още си млад, може и да опиташ корекции. Ако момичето ти, има чувства към тебе и ако иска да ти помогне, мисля, че ще се получи. Първо, не се прави на мачо, кажи й предварително за проблема си. Така и ти ще бъдеш подготвен за евентуален неуспех. Млад си, самолета лесно рипа, затова е хубаво първото празнене да стане предварително(но не ти с ръка), а да го стори момичето, в самата любовна игра(както то иска), ти само се опитвай да остискаш, колкото може по дълго. Вторият тек вече може да стане в шлифера, но вече в пещерата й. Във всеки случай ще е по продължителен. Така постепенно ще удължаваш времето и при добра воля(и най вече разбиране от страна на момичето), нещата ще се нагодят. Но забрави вече за ръкоделието, това е като алкохолизмът, пристрастиш ли се веднъж, няма връщане назад. Ако искаш ми вярвай, вече съм пенсионер и още имам този проблем. Навремето лъсках бастуна по 5-6 пъти на ден. Ти си още в началото, не прави моята грешка, после ще съжаляваш като мене!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b339d494f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно приятел. И аз първия път свърших още като ми го хванаха. Млад си и ще повториш, че и потретиш. :-)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 463697dad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Метафорите на Н1 избиват рибата. Иначе п. т. ами първите пъти има 2 крайности. Или свършваш бързо, или изобщо не ти става. С времето (по-точно опита) нещата се нормализират. Вече, ако на 25 редовно го правиш и пак свършваш бързо, вече е проблем. Ако искаш да забавиш нещата, преди да идеш при момичета, удари една ръчна. По време на акта, мисли за напълно странични неща, но ако прекалиш, може да ти спадне. Не си стягай мускулите на дупето, също се издържа по-дълго

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ecbd1432be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   момчето иска решение а не думи, , ,
слушай братле отиваш в секс шоп и взимаш шпрей за забавяне то едно малко червено шише прескаш на главичката половин час горе доло по рано от акта и си секс герой, , 2 часа няма изправане и пък си твърд. струва 30 лв и ще ти стигне за 20- 30 акта. успех и пиши какво направи и как беше.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e74e37bd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз когато дълго съм преследвал някоя супер секс бомба, която е изпълвала мечтите и сънищата ми, желаел съм я неистово и понеже съм бил сигурен че ще бъда с нея съм се, , пазил, , само за нея, повярвай ми достатъчно е само да му духне, за да избухне. Това също е очарователно и комплимент за нея, ако го знае като факт, все едно ти докато и отместиш гащичките и тя да свърши. От първия път трудно ще ти станат нещата. С времето ще си паснете.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d54aa2289b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Разбрах, да с времето, но аз мисля за сега. Искам поне малко да издържа. Не искам да се излагам разбиратели първо ще врътна една любовна игра и след това искам поне 8-10 минути да издържа. Дали да не взема някакъв Спрей или тези специални презервативи Дюрекс Перформа. Ако трябва и ще ударя една ръчна преди това. Разбира се в така възраст съм, че когато не успееш нещо ти се подиграват и става кофти ако ме разбирате. Тинейдърски глупости :) !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9902e6725f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз свършвах бързо, но попаднах на една разведена кака. Тя ми помогна. Като усетеше, че не издържам, спирахме. Лягаше по корем и ми даваше един крем да и масажирам дупето и да и подготвя с пръсти дупчицата. През това време ми минаваше. После, както е по корем, влизах в дупето и дълго време да не се движех, но искаше да я галя и целувам по врата и гърба. Така изкарвахме много време. На края тя си пипаше клитора докато се движех и успявахме да свършим заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bc4df9f7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На 35 съм и аз понякога свършвам бързо, понякога не, но като за начало се отпусни и не мисли за това, знам че няма как но трябва. свърваш, миеш го бършеш го и веднага почваш наново, няма да му даваш да спада. Преди почивах между тековете, голяма грешка, сега така се е случвало по няколко часа да лашкам. Мисли за нещо друго когато дойде момента, спираш забавяш. Моята приятелка когато свършва се стяга много отдолу и това веднага ми оказва влияние и понякога съм на ръба да свърша с нея, но повечето пъти успявам да го отклоня и следва втори че дори и трети нейн оргазъм. Голяма част зависи от главата, горната.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker