Да го направя ли с циганка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да го направя ли с циганка?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 19291 пъти
Здравейте. Няма да изпадам в много подробности - само ще кажа, че живея в не толкова голям град. Работя в завод за автомобилни ел. инсталации. На съседната линия до нас има една циганка, която от няколко дни се закача с мен, усмихва ми се - даже два пъти връщайки се от почивка ме хвана за пакета без дори да успея да реагирам. Не е някоя грозна, мърлява - даже напротив хубава е, има също хубаво тяло - оформено, стегнато. Има хубави големи гърди. До колкото разбрах има две деца, но са се оставили с мъжа й - той от години живеел някъде в чужбина и не ги търсел изобщо.
Определено тя иска нещо от мен, но това което мога евентуално да й предложа е само секс. Не искам друго - просто секс.
До сега съм имал сексуални контакти с няколко момичета - все българки и честно казано някои от тях не бяха кой знае какво. Едната беше пълно дърво - просто лежеше и ме остави аз да върша работата. Другата път беше много разхлабена (широка) и не усещах почти никакво удоволствие. Чуках я сигурно повече от половин час и можех още дълго така да продължа. Тя явно усети и реши да ме свърши със свирка.
Много се колебая за тази циганка. Дали да си поискам..? Навярно ще ми пусне, но не искам много да се разчува на мястото, където работя. От една страна ще опитам нещо ново. Знае ли човек - може пък секса с циганка да се окаже най-хубавия, който съм правил..

Какво бихте ме посъветвали? Има ли тук такива, които също са го правили с циганка и ако да - как е било? Раздават ли се?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 17aa86b2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Да ти имам и проблемите! И цитанката си е просто... вид българка, но всяка жена е различна. Не мисля, че тя иска повече от секс с теб щом директно те е обарала, но има едно НО - всяка жена рано или късно иска повече от своя редовен сексуален партньор, а тя има деца. Проблемът е не че е циганка - колежка ти е и ти е на едно ниво по образование и така нататък, но проблемът е, че може би ще се привържиш към нея, към децата и, а май не си готов за това? Но пробвай - сексът няма да ти навреди. После можеш да вземеш фундаментални решения. Може би и тя иска само това и е разочарована от мъжете, но кажи още в началото, че не си готов за семейство, а искаш само секс, за да не стане някакво недуразумение. Ползвай кондоми - не защото е циганка, а защото е уважение към теб и партньора, а и да не станеш млад татко!
Лошо иначе няма. Има много качествени хора сред тях. Братовчед на баща ми се ожени за циганка на стари години и само хубави неща мога да кажа за нея - чиста, гледа си добре децата, а и него като се разболя, гледа майка му, дори бившата му жена като беше болна от рак гледа. Циганките са и те хора.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 83e5c89c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Недей. Пусти му нагон...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7aa02765b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпросът не е дали ти да си поискаш, а дали ти ще и пуснеш, след като вече тя самата си е поискала. Като гледам нейното поведение и твоите разсъждения - отивате си, така че - да, из.... се!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c12254ef23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   По принцип циганките са доста темпераментни и освободени в леглото. Ако не ти беше колежка, щях да те посъветвам да я пробваш, но аз по принцип съм против подобни отношения между колеги, понеже може да се разчуе или пък да се появяват някакви чувства като ревност и други подобни и после да станат разни панаири и да се изложиш.

Иначе тя едва ли иска нещо повече от секс, но това не означава, че не може да се привърже впоследствие или ти към нея.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a47cb0e8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Тъпчи, брат, тъпчи здраво! Това е единственият шанс да ги интегрираме! Ако забременее, децата ви ще са 1/2 българчета. Ако и тях хареса някой като пораснат - внуците ви ще са 3/4 българчета. Техните деца пък ще са 7/8 българчета и така по веригата, докато не остане нищо циганско у тях, освен може би чарът и артистичността!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f48cd09da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Е, какво като е циганка, голям праз, дори в днешни времена се по-колоритни, защото изглеждат по-екзотично и по-различно.

Дерзай!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 43124ac7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не е проблемът, че е циганка, а че работите заедно. Недей, че могат да станат драми. Иначе циганките се раздават, защото наистина се кефят на секса.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6e2e0228ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Направи го. А, не, недей. Или да го направиш, а? Абе я го направи. Или недей. А, забравих да попитам, защо ние трябва да решаваме? !

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d2e90997c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Аз ако знам, че някой преди мен е спал с циганка не бих му дала да ме пипне. Сигурна съм, че ако питащия беше от женски пол веднага щяхте да му се нахвърлите. Двойни стандарти...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: abbd897cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И на мен ми е фетиш напоследък да правя секс с циганка. И тук не говорим за някоя проститутка, защото не е същото, а за съвсем нормален и безплатен секс с най-обикновена циганка. Това напоследък адски много ме дърви само като си го помисля.

Лошото е, че изобщо не им знам нравите, обичаите и порядките, така че хич не съм сигурен дали ако се разчуе, че човек е правил секс с някоя циганка няма да има после проблеми с родата, даже и да не е девствена вече циганката. Мен поне това ме спира засега да пробвам, защото дето се вика - страх лозе пази.

Теб те съветвам същото - да видиш как стои въпросът с родата, че да не стане така да те подлъже за единия секс, пък после да трябва едва ли не да се жените, че и децата й да гледаш. Съвсем отделен е въпросът, че бидейки колеги това също е нож с две остриета, но като цяло по-сериозната пречка поне според мен е в начина на възприемане на нещата.

Ако тя е окей само да правите секс и нищо повече - скачай смело, но ако усетиш някакви странични помисли, тогава бягай надалеч, че иначе... И това с мъжа й, дето ги бил изоставил - имай си едно на ум, че да не стане така той да не върне в България и да го удари на чест, че българин е бил с жена му (било то и бивша), и съответно да ти прави циркове и панаири.

Познавам мъже, които са спали с циганки и са нямали никакви проблеми, като всичко си е оставало в рамките на секса без обвързване, но познавам и мъже, буквално принудени да се женят за циганката след секса, така че...

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c0a7edc576
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Щом искаш да си разсипеш живота поради духовно безхаберие направи същата грешка като мен. Това е положението живеем в България и тук няма кой да образова духовно народа. Затова и сме една от най-нищожните и смачкани държавици и нации на света. Съветвам те да вземеш изключително сериозно казаното от апостол Павел в Библията-мъжът и жената като се съберат стават една плът. Тялото не съществува само по себе си, без душата. Остане ли то се разпада на прах. До смъртта тялото и душата са една сплав. Който прави секс с блудница става една плът с блудница, тоест става физическо и духовно срастване с нея, който прави секс с циганка става едно с циганка. Последиците върху духовното тяло на човека от блудни връзки са катастрофални. Все едно да ти бъде зашит един пръст към ръката, а после да бъде изтръгнат и пак да бъде зашит друг. Това се случва с душата при всяка смяна на партньора-тотално израждане. Настъпва духовно умъртвяване-затова се нарича смъртен грях блуда. Само връзката в църковен брак дава благословия и неутрализира горенето на плътта. Въобще плътта е враг на човека и той трябва да я умъртвява, а не задоволява. После живота ти като стане цигански, и кошмарен да не кажеш, че не съм те предупредил.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a0fc850a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Съветвам те да се въздържиш. Намери си българка и си гледай живота. Колеги сте и дори да стане един секс, после все ще се гледате на криво.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 89e83f8bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Абе какво те бърка, слагай капута и си я цепи, какво като е циганка, с негрите не е ли същото и с китайците? !? !

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1ea6e4b334
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Фирмата да не е СЕБН Мездра? Щото и аз работех там и почти по същия начин една колежка се закачаше с мен, уж станахме гаджета ходихме 4 - 5 месеца докато не ме накара да й стана поръчител за заем и после познай какво стана - изчезна, ас също напуснах работа от срам ама ако питаш някой от по стртите колеги ще си спомнят за мен с гаранция! Нищо чудно тая дето те закача да и е сестра или братовчедка на моята! Добре поне че бяха само 4000 лева та ги изплатих ама вече си имам едно на ум!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 61bb207a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (152 гласа)

19.   11,бъди от сигурна по-сигурна,че никой не го вълнува.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9e22bfabdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Имаме една много хубава поговорка: Не си вади х*уя там, където си вадиш хляба. Ако не бяхте колеги - мушкай, не бой се. И все пак имай едно наум (не само в дадената ситуация, а по-принцип), че булката е с две деца, със сигурност ще и мине през акъла някоя мисъл за нещо по-сериозно с тебе. Внимавай да не се опариш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8e98df50ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   НЕДЕЙ !

Бягай далече от нея!

1. Жената НИКОГА не иска само секс, освен ако не е много объркана и изпаднала. Другото са само мъжки фантазии и глупости!
Жената иска секс, когато всичко друго във връзката е наред

2. Циганка с ДВЕ ДЕЦА, изоставена от мъжа си. Никак не й е леко!
Естествено търси някого, за когото да се върже. Въпрос на оцеляване, в който всички оръжия са приемливи !

3. КАРМИЧНО : Ако й направиш дете - бъди готов в следващ живот ти самият да се преродиш в циганин, поради създадената чрез детето кармична връзка. Готов ли си на това ?

4. АКО Я ОБИЧАШ - тогава всичко е наред и пътищата пред вас са отворени. Ако не си сигурен в чувствата си - или не прави нищо или само с презерватив!

5. В циганското общество все още съществува ПАЗАРА НА БУЛКИ.
Там мъжът просто си купува булката и е пълновластен господар !
Може да я бие, изостави, преотстъпи - каквото му кефне.

6. Няма как да минеш без циганската рода ! Никой циганин не живее извън родата си и против нея.

Михаил Вохам

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3df3b7f26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Минало р доста време от публикуването на историята и вече е станало, каквото е станало ... но все пак ... Циганките винаги са ми били слабост. Първата целувка и първия секс бяха с циганки, пътвото гадже беше ... циганка разнира се. Бил съм и с други такива и ме ми пукаше какво ще кажат другите ... както каьах вече слабост са ми. Но, винаги има едно но ... С времето видях, че възпитанието им, манталитета им, начина им на мислене и мс живот са доста различни от нашите и не може да съсеа и дума за някаква сериозна връзка с тях, за съеместен живот пък съвсем. Така че .... задоволявай си нагона с нея и ... толкова, не мисли за нещо повече от това!
.
...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e2ecbe8bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   №8 - Щом толкова те влече към циганките, нищо чудно и някоя пра пра баба твоя да е имала същия мерак на някой циганин.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d5d7cb3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Гледай да не те върже да и гледаш циганетата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0619b14446
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Прави го, то си в помощ на интеграцията на малцинствата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker