До дамите - бихте ли се видяли отново с човек, ако първият секс не се е получил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До дамите - бихте ли се видяли отново с човек, ако първият секс не се е получил?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 3154 пъти
Здравейте,
Наскоро се запознах с една жена. Аз съм на 30, а тя на 29. Супер много си допаднахме като характери, много общи теми за разговор, сходно чувтво за хумор, а имаше и доста силна химия. На втората среща отидохме в парка, натискахме се един час на тревата и след това я заведох вкъщи. Но мацката много ме кефеше, за мен беше важно да се докажа и... не ми стана. Супер неловко се почувствах. Все пак направих каквото мога - език, ръце. После целувки и гушкане. Даваше си вид, че й е много приятно. На другия ден даже ми прати съобщение, с което ми благодари и ми каза, че съм бил страхотен, че никой не се е държал така с нея. Но... след това започна да ме отбягва. Обяснението й беше, че още имала чувства към бившия си. Не знам дали това е причината или излагацията ми в леглото. Но ми е супер гадно. Какво да направя, човешко същество съм, всеки може да засече. По принцип нямам проблеми с ерекцията, просто така се случи. Но не я виня и нея. Та, на дамите случвало ли им се е с някого и давали ли сте втори шанс?
Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 16868fe7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, случвало се е, да - давала съм втори шанс и сега сме семейни, а "засечката" е забравена отдавна. И съм доволна от леглото. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7bb2b54a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко, на всеки може да се случи.
Досега никой от моите партньори не е имал подобна засечка, но
1. не съм имала много (8)
2. повечето от тях (5) не са се спрявяли добре по други параграфи: наличието на ерекция не означава автоматично добър секс. :)
Аз лично давам втори шанс на човек, с когото ми е било приятно да общувам, а и сексът с нов партньор рядко се получава качествен за мен от първия път.
А ти щом си се и постарал да компенсираш, значи всичко е точно, не вярвам да те отбягва заради това.

Та с една дума ДА! :)

Ж 24

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b8c819ab9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Съвсем нормално е първият секс да не се получи - човек е притеснен, или има някакви свръхочаквания от себе си или от партньора си, все неща, които убиват възбудата и усложняват нещата. Дори и сексът да се получи, то след това трябват 3-5 срещи за да могат партньорите да се напаснат и синхронизират, да се отпуснат и да се отдадат на изживяването без да се притесняват или да се следят себе си или другия.
Естествено, че бих се срещнала повторно с човек, който ми допада и когото обичам. Всъщност с него съм заради човека, а не заради секса, макар че и сексът е важен като елемент от интимното общуване. Проблем би било ако месеци и години няма секс.
Напротив, първите 2-3 пъти бих се постарала съвсем дискретно заедно да преодолеем проблема, като го предразположа, възбудя, покажа му че няма от какво да се притеснява, че всъщност не очаквам никакви чудеса от него от първия път, и ми е приятно всякакво взаимодействие с него, дори и да няма секс, или ако има той може и да не е като по учебник.
Ако проблемите продължават примерно месец-два и се стигне до някакъв вид зацикляне от негова страна, и пълна неспособност да се справим със ситуацията, тогава, отново дискретно, бих назовала проблема гласно и започваме да търсим първопричината, и да мислим дали и как можем да го решим - дали да потърсим външна помощ, или да си дадем още време. Нали всъщност градим връзка, а не сме се събрали за едното чукане и за едната вечер?
Имай предвид, че има хора с много тежки психологически проблеми, били те съзнателни или подсъзнателни, хора със скрити страхове и т. н., които точно в такива моменти излизат наяве. Например на една приятелка гаджето и имаше такъв сериозен проблем. Някъде година и нещо ходи по специалисти и пробваше разни терапии. Накрая се оказа, че родителите му още от люлката, та до ученическа възраст са го били през ръцете, когато си е пипал чурката. За радост, към сегашния момент от 3 години вече са семейство и си имат детенце.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 012c2d3dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич според мен тя си мисли, че причината е в нея и не е била достатъчно привлекателна за да те възбуди. И сега използва това с бившия като оправдание да те отбягва, защото изпитва срам.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8ab1762f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сегашният ми приятел се беше притеснил първия път и му спадна, но една свирка оправи нещата. След това той ми се реваншира подобаващо. ;) Ако жената знае как, ситуацията може да се преодолее.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d5d8da8109
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 23fafe86a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изобщо не вярвам, че си нямал и досега проблеми. Вярно е, че всеки може да засече, но въпросът е колко често се получават тези засечки.
Да, случвало се е. Много зависи кой е човекът отсреща. Когато става дума за ценни отншения, давам шанс, но ако се проточат нещата с провалите, ми писва. В крайна сметка добрият секс е важна част от една пълноценна връзка. Обяснението на мацката в твоя случай красноречиво говори, че те е отрязала уж деликатно. Явно целта на срещата е била само секс, който за съжаление не се е получил.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9d3daa44bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Езика и пръстите често доставят по-голямо удоволствие от пениса.
Ако си я накарал да свърши всичко е ОК.
Може тя да и а някакви съмнения, че не ти е станало, защото не е достатъчно приялекателна - направи й комплимент, поглези я, нека се почувства красива.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 085370605e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей!
Първи вариант: Да "провалът" на ерекцията би означавал много. Никоя жена не го "харесва", особено ако е имала вече опит в подобна ситуация. Много е неприятно да му се "молиш". Като жена ще кажа, че усещането е "не го привличам достатъчно" или "не съм достатъчно секси". Аз като много преживяла жена в зрялата възраст, включително и такива ситуации ще кажа, че бих избягала веднага под предекст, че бившия иска да се върна при него. Зная много добре, че това ще накърни мъжа. Ще избягам под всякакъв претекст, ако не държа на мъжа. Няма и да се замисля какво оставам зад себе си. Но Вариант №1 важи само, ако не държа на мъжа!
Втори вариант: Всеки мъж има такива моменти. Тук идва ролята на жената. Ако тя е опитна веднага ще насочи мъжа към варианта "не съм готова все още" и хайде само да се погушкаме и да го отложим за друг път. Иначе казано, ще даде шанс на мъжа. Имала съм такава връзка в продължение на близо 10 години. Обичахме се, но сексът беше мъка, мъка, мъка.
Търпението печели битката. В любовта и секса се иска търпение. Принципът е, че първите 3 срещи темата за интимност е табу. След това действайте. За съжаление мъжете бързат да се качат на влака, а жените като парен локомотив бързат за следващата гара.
Търпение! Идва следвашия влак. Ако не на тази гара ще го хванеш на следващата. Ако си ценен пътник, ще кара по-бавно. Ако си един от многото и да се скъсаш маратонките от тичане, пак няма да го хванеш.
Извод: Приеми станалото като един натрупан опит за който ще си спомняш с усмивка и нищо повече. Важното е да имаш желание да висиш на гарата :) Ако влакът не идва, бързо сменяй гарата!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1f95726a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, случвало се е... Малко е кофти, защото аз веднага си помислих, че нещо не е наред с мен (не съм достатъчно привлекателна, имам някакъв недостатък и т. н. ) и затова не може да му стане/задържи ерекция.
Все пак от един път е много прибързано да се съди, не бих имала против да пробваме пак, но жени всякакви. Ако е разбрана, ще ти влезе в положението.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d1142d1215
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей наборе:). Преди две години много си паднах по един мъж аз бях на 28, той на 32. Голяма страст, привличане, общи теми на разговор. Освен всичко беше и много голям сладур. Излизахме и дойде първият секс, който беше такава трагедия, че не повярвах какво се случва. Имам чувството, че толкова бяхме навити един на друг, че се претеснихме и двамата и после не ни се получи секса. Аз бях склонна на втори шанс, но някак си и двамата се одръпнахме. После срещнах друг мъж който не ме кефеше толкова, но секса беше страхотен и така. Какво да ти кажа ние жените си имаме изкривено мислене на момементи. Знаем, че стават засечки, но все пак не ни кефи, че мъжът не ни е побъркал от секс пърия път. Успех ти пожелавам, и ако получиш 2-ри шанс, не го изпусакай, защото 3-ти няма да има.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c0228c941
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако човекът наистина ми е харесал, бих се опитала пак с него. Говори с нея и се изяснете. Кажи ѝ, че става дума за пренавиване. Да не си е въобразила, че не те възбужда и т. н.? Не я оставяй да гадае и да си въобразява, говорете честно.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 583a9db272
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен зависи ти как го приемаш, я не тя. Не ти е станал защото много си се пренавил, ако тя не допуска този вариант, значи е доста тъпа и не е за тебе. От друга страна - възможно е и двамата да сте готини, но да не сте за друг, така викат разни астролози и т. н. Може би имате различни цели в живота. Но най-важно е - на теб да не ти пука и да не го мислиш това, че не ти е станал. Още повече, че е била една случка поежду много други. Опитай се да не я идеализираш много ако пак ти даде шанс, може това да ти е от полза. Гледй по-практично на нещата, слез на земята.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ff6ae415fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ако не бях давала втори шанс, нямаше да съм омъжена с дете :))

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 088a55681c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 4, кaк си помисли подобнa глупост пък ти :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1e7e3434d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, разбира се. Сексът отначало е тегав, изнервен много често. Всичко става по-хубаво с времето. Или изобщо не става.
Така че бих дала шанс, даже 3-4, но повече не.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c7d376a01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Няма кво да го мислиш, кристално ясно е, "все още имам чувства към бившия" е в топ 3 на женските оправдания, когато искат да се измъкнат. Ако я беше скъсал от секс едва ли щеше изобщо да се сети за бившия си. Как пък го осъзнават след като си легнат с друг, а преди това нямат търпение да се изчукат с него...Не я мисли, не е била за теб, тази която държи на теб наистина ще ти даде 2-ри шанс, виждаш от коментарите че има достатъчно такива.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4d991f7479
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ей юнак не се притеснявай. Моя първи път беше още като бях ученик с една страхотна мацка от първи курс аз бях в трети. Сигурно десет пъти в смисъл десет различни дни се мъчехме ама не влиза напъвам ама не става. И най накрая аз легнах по гръб тя седна отгоре и бавно и величествено и влезна. За съжаление и двамата девствени и неопитни. След няколко месеца мацката ме заряза заради един батко уволнил се от казармата. Малко преди да завърша хазяйката ме прелъсти тя беше вдовица и там пак брах срам голям срам. Понеже много ми харесваше и се възбуждах за две милисекунди целувки милувки галене и като го вкарам за една минута свършвам. Но мацката беше страхотна и ме изтърпя. Един ден открих че щом ми е станал мога и втори и трети път. И започна да ми се получава. Първия път свършвах сравнително бързо но втория и третия вече ставаше по бавно. Така само за два месеца се научих да се контролирам и вече не се възбуждах толкова бързо.. С тази мацка бяхме гаджета осем години. За мой късмет войник бях във същия град после отидох да уча в София а тя ми гостуваше.... Най готино беше отиваме срещу квартирата на кино там и бърках под полата и с пръсти я докарвах до полуда след киното се награбвахме още в асансьора и следваше див секс. Но всяко нещо има край. Съкратиха я от работа и тя замина в чужбина...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker