Само за секса ли ме използва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само за секса ли ме използва
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2824 пъти
Здравейте, искам да споделя това което ме мъчи и ако може да ми дадете някакъв съвет, защото в момента съм много объркана и не мога да мисля адекватно.
Става въпрос за едно момче с което се познаваме от няколко години, от самото начало имаше някаква заигравка, излизахме на кино, на кафе, постоянно си пишехме ии аз се влюбих в него, но не сме имали някакви по-интимни отношения затова не му казах за чувствата ми. След някакво време той си хвана сериозна приятелка и спряхме да си комуникираме, а след раздялата му с нея той го прие много тежко и замина да учи в чужбина. Аз почти бях забравила за него, докато един ден той ми писа, че се връща в България. Започна да ми пише всяка сутрин със ставането ии един ден така се случи, че отидох в тях и правихме секс... Иии това започна да става все по-често. В началото бях с нагласата, че ще правя само секс с него (да уточня, че той ми беше първият, но не му казах) иии ето, че отново започнах да изпитвам силни чувства. Лошото е, че не знам той как го възприема, защото постоянно ми пишеше, звънеше, излизахме с негови приятели, но от няколко дни никакъв го няма и когато му пиша или звънна ми отговаря с по няколко думи... Последно като се видяхме останах с впечатлението, че ме мисли за несериозна и че не спя само с него, което както ви казах не е така.... Не знам как да постъпя, досега не сме обсъждали това което се случва между нас иии се чудя какво да му кажа, да му призная ли как се чувствам, какво изпитвам към него илии просто да изчакам....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1dfb9b348c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да поизчакаш. Остави му малко време да имигрира, да се устрои отново. Има сигурно много неща на главата в този момент, но мисля, че трябва директно да му кажеш, че ти е бил първият и че не излизаш с други. Без други обаче намеци за чувства. Просто изчакай, но не бива да го оставяш с впечатлението, че едва ли не си за всеобща употреба. Накарай го да се чувства специален. Разкажи му как е било за теб първия път и така нататък. Остави нещата да се случват, не бързай с признаването на чувства, защото ще прозвучи фалшиво
Можеш спокойно да му споделиш обаче, че си го харесвала преди и изобщо - почни да се заседяваш у тях, да разговаряш с него за разни неща, не оставяй само за секс.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b777ce56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, бъди откровена, недомлъвките са развалили много взаимоотношения.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2bf3ebe859
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   " Последно като се видяхме останах с впечатлението, че ме мисли за несериозна и че не спя само с него, което както ви казах не е така.... Не знам как да постъпя, досега не сме обсъждали това което се случва между нас иии се чудя какво да му кажа, да му призная ли как се чувствам, какво изпитвам към него илии просто да изчакам.... " - Ако не го споделиш и му предлагаш само секс, какво друго да си мисли за тебе? Жена, която първо прави секс, а после говори за чувства и любов, си е чиста к...! Той не е гадател, кажи му какво чувстваш. Вероятно и той има чувства, но като е видял лековерието ти, не иска да ги покаже, просто не вижда смисъл. В младите си години, повечето момчета търсят само секса, тогава са ненаситни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e02da7b39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В подходящ за това момент му кажи - ей така между другото, че искаш връзката ви да се развие от само себе си във времето и че не бързаш за никъде, но се виждаш само с него. Без други признания.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e8859379a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами ако те мисли за несериозна, споделянето на чувствата ти би трябвало да го накара да разбере, че не си... Но това е само по пътя на логиката, която не играе роля в чувствата. Най-добре просто му показвай сериозните си намерения, я недей да се изтърсиш изневиделица с "Знаеш ли, че те обичам?"

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f05cdcc581
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ето това наистина е тролска история! Няма как да ти е първият пък да не разбере, следвай си логиката тролче, не сме изпаднали от Марс!!! Противоречиво тролче си... бил/а си с нагласата, че ще правите само секс ми тогава какъв е проблема? ! Нямаш право да пишеш използва ли ме, заигравка ли е само? Като ти сам/а си го написал/а, че сте се виждали само заради това... изобщо защо ни занимаваш с фалшиви писания?


Ж 19

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bf9440a4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сексът е единение. Двамата стават едно. Кой кого би могъл да използва тогава, когато са едно цяло?

Всичко останало е просто някаква жалка имитация на секс от недорасляци. Случките по околовръстното и по хилядите знайни и незнайни бардаци изобщо не могат да се нарекат секс, по-скоро са някакъв вид автоматична чекия срещу заплащане.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c1b29d1642
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Защо повече от половината жени се чувстват като някакви жертви, когато стане въпрос за секс? Защо правиш секс с него? На теб не ти ли харесва? Ако ти харесва и се чувстваш добре що не го погледнеш от тази страна, че и ти него може да използваш. Аман от такива! Аман! Ако не се чувстваш добре защо си му пуснала?

Егати идиотщината!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ed124d7be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, не си разбрал нещо. Жените, които са били с някого който ги е ИЗОСТАВИЛ се чувстват жертви, не от самия секс, а от изоставянето!!! Което въщност е адски логично според законите на природата, жената в крайна сметка иска (програмирана е от природата!) семейство и деца. Ако една интимна връзка НЕ Е завършила така, то тя Е ЖЕРТВАЛА ценно репродуктивно време, което НИКОГА няма да се върне!! Така че от репродуктивна гледна точка, жената СИ Е ЖЕРТВА, ако след сексуална връзка тя НЕ Е забременяла И Е изоставена!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0c697ac297
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   То забременяването може да се планира и не е задължително непременно да се случи. Какво ценно време, ако е на 20 години? Та едни взаимоотношения могат да се изяснят още в началото. Не е необходимо да си жертва. Какво ако забременееш, родиш, обвържеш се и после се разведеш? Няма ли да си изоставен?

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: af2cdccbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10: А, какво ще кажеш за всички жени, които се хвалят в темите, как са имали по 10-20 партньори? Сами ли са си изгубили времето или пак мъжете са им виновни?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker