Вагинални гъбички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вагинални гъбички
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 3023 пъти
Така момичета откъде да започна... Преди няколко дена усетих сърбеж в интимната област, но този сърбеж се усили и мисля че имам вагинални гъбички. Едва на 15 съм, но водя полов живoт колкото и да е странно. Обмислям вариянта да отида на гинеколог, но не мога да споделя това на майка ми или на по-голямата ми сестра, чивствам нещо като срам. Та въпросът ми е дали сте имали такъв случай и ако може да ми помогнете, рoвих се в интернет, но без успех.
П. С. Искам адекватни коментари и ако може да не ме съдите, че водя полов живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 24766f28fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, не е странно да нямаш секс на 15 г., така както често се случва девствени момичета да имат гъбична инфекция, защото тя най-вече е признак за слаб имунитет.
Често се случва след употреба на антибиотици, заради стрес, диета....
Може обаче да не е и гъбична инфекция, но ти препоръчвам да си купиш от Аптеката БЕЗ РЕЦЕПТА лекарството Vagisan Млечна киселина. Не е скъпо -20- 30 лв. ще ти излезнат поне 14 свещички за 14 дни. Пъхат се дълбоко във вагината, не се притеснявай - не можеш да си отнемеш девствеността така. Подобно на тампон се пъхкат, но по-дълбоко ако можеш. Слагат се вечер преди сън и сутринта се подмиваш задължително, разтварят се вътре и не трябва да ги изваждаш или нещо такова. Имат формата на тампон, но са приятни като усещане и почти веднага усещаш леко облекчение в сърбежа.
Тези свещички са напълно безвредни и просто имат за цел с напълно естествена млечна киселина да възвърнат естествената киселинна среда на вагината, а с това и гъбичките сами ще си отидат. Вагината е лигависа с леко киселинна среда, което я предпазва от инфекции, но при теб нещо се е объркало.
Опитай 1 седмица с тези свещички. Има подобни свещички и на други производители - питай аптекарката. Има с естракт от разни билки и боровинки - няма значение, важното е да са за подобряване на средата във вагината.
Ако те е срам можеш просто да кажеш, че взимаш антибиотик и си почувствала лек сърбеж и искаш профилактично Вагизан или нещо подобно.
При прием на антибиотици е страшно често.
Ако до 1 седмица не почувстваш подобрение, а се влошиш обезателно потърси обаче гинеколог.
Ако почувстваш подобрение прави лечението 14 дни и трябва да си се излекувала напълно накрая. Ако не е така, потърси лекар
Задължително след като си се излекувала си вземи пак без рецепта препарат с живи Млечни бактерии -вагинални таблетки са, за да си заселиш правилните таблетки във вагината, които ще те пазят от по-нататашни проблеми
Промени начина си на хранене, излизах навън, печи се на слънце, храни се здравословно най-вече и виж какви дамски превръзки ползваш. Не ползвай тампони, купи си памучни бикини и не носи известно време прашки.
Изпери цялото си долно бельо при 60-90 градуса температура. Ако имаш финно бельо, което не позволява това, го сложи в найлонов плик и после в хладилната камера за 3 дни, за да умрат възможни гъбички. Изпери си хавлиите на 90 градуса и не ползвай общи семейни хавлий или кърпи за къпане, а имай собствни.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 531b846996
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По бельото гъбите няма да умрат от студа. Пране и ГЛАДЕНЕ му е майката. Противно на всички мнения на повечето жени, НЕ Е НОРМАЛНО от там да има каквото и да било течение(освен онези дни и по време на възбуда и секс), бяло, кафяво или не знам си какво. Младата, здрава жена няма дискомфорт в интимната област и нужда от ежедневни превръзки.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4605976a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм на 15, водя полов живот. С мен беше същото, сърбеж, зачервяване, течение и казах на майка ми. Тя ми каза да се подмивам с калиев перманганат. Напълваш една кофа с леко топла вода и слагаш много малко калиев перманганат(леко розов цвят трябва да се получи) и се миеш одолу. НЕ ТРЯБВА ДА Е ЛИЛАВО А РОЗОВО!! Защото иначе ще си изгориш всичко. Мий се по 2 пъти на ден и няма да имаш нищо. Наистина е ужасно, аз неможех да спя от тоя сърбеж. Потърси в интернет "как да махнем вагинални гъбички с калиев перманганат" и прочети по-подробно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6507a957c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Присъдата да си жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker