Не му става и иска раздяла! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не му става и иска раздяла!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 5241 пъти
Едва ли ще мога с две думи да опиша всичко, но ще се опитам. Преди една година срещнах мъжа на живота си. Казвам го съвсем отговорно, всеки който е намерил половинката си, знае какво е. Той ме обича безумно силно, постоянно ми го казва и показва по всякакъв начин. Думите които изрича или ми пише са като един блян, мечта, магия. Докато преди седмица не се случи нещо. Аз си тръгнах, защото не живеем постоянно заедно. Направи ми впечетление, че не ме попита кога ще се върна, не ме изпрати до гарата, вечерта беше много труден за разговор.

Както и да е 2-3 дена просто не му се говореше. В един момент ми писа на мейла, че искал няколко дена да си почине, защото искал да ми сподели нещо, което го мъчело - вкрайна сметка написа и него. От както ме познавал пиел хапчета, защото имал полова немощ. Дългите години с химикали му били оказали влияние. Мислел, че всичко ще бъде наред с мен, но те вече му пречели.И ако сме продължели сме щяли да живеем като братче и сестриче. Не мога да опиша какъв шок изпитах от това, че не ми е споделил, а и аз по никакъв начин не съм разбрала, за това смущение. От тогава просто не ми се живее. Обичам го безкрайно много. Попитах го да не би да иска да се разделим и той ми измрънка "ми как иначе". Аз му казах, че това изобщо не може да застане между нас, че аз обичам него, сърцето му, душата му, а не секса /а той винаги е бил прекрасен/. Но той почти не иска и да чуе. Усещам го, че ужасно го боли и е объркан, а аз не знам как да спотъпя. Как да го обедя, че не искам заради това да разрушим такава силна и безрезервна любов. Аз съм на 34, той е на 41 г. Излиза ми с факта, че сега говоря така, но после хормона ми щял да натделее. Какъв хормон,като аз не мога дори да погледа друг, камо ли нещо друго. Моля ви помогнете ми. С какви думи и действия да го успокоя, без да го унижавам заради смущението му и да му обесня, че това не е най-важното в живота. Предварително благодаря на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0ac92c1be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам какво е взимал,но не само това е оказало влияние,ами вече не е 20 годишен,както при нас настъпва менопауза,при него може да е нещо подобно,не знам,но всеки иска секс дори и възрастните хора,за пенсионерите става въпрос,но при тях е вече по-сложно.Секса също е значим в една връзка,то си е нужда на организма

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 864ae8b684
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: И аз незнам какво е взимал и не смея да попитам на този етап. Страх ме е да не го отблъсна, защото е много деликатна ситуацията. За тази една мъчителна седмица през последното денонощие по често се чуваме, обажда ми се, но го няма мъжа който беше. Казвам му че го обичам, той само казва "знам" или "и аз". Сигурна съм, че заради черните му мисли в момента му е трудно да говори за чувствата му, а аз незнам как да постъпя. Говоря му както преди и се правя, че нищо не е станало, че нищо не ми е казал, за да не го отблъсна ако започна да му плача или разпитвам и притискам. Дали това е правилния подход, незнам. Ще чакам мнения.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 58df3c478c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   защо ли ми се струва че ви познавам и двамата, сега очаквам да ми кажеш че живеете в Бг, и това което пиша не отговаря на истината

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 109077d7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А аз от написаното оставам с впечатление, че той този проблем го има от доста време, но решава да не го крие и от този факт изведнъж следва, че се променя коренно в отношението си към теб. Малко ми е странно подобно поведение. Ако те обичаше, щеше да се бори за теб, но той май нещо не е на такава вълна. Съжалявам, че го казвам толкова грубо, но каквито и захаросани думи да ти е наговорил за любов и споделено щастие, не бива да им се предоверяваш. Някои хора добре знаят как да омайват с думи и от комплексарщина като си тръгнат, ще направят така, че да се влачиш след тях с години. Ласкае ги мисълта, че могат да накарат някой да го обича по този начин... Дано да не съм права, но моя съвет е да не слушаш сладки думи, а да гледаш действия и отношение... Късмет ти пожелавам - да намериш истинското щастие, било с него или някой друг.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d9798c09ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щом си убедена, че той е мъжът на живота ти, трябва да се бориш докрай за него. Търси го, не го оставяй сам... Тактиката, която описваш ми се струва добра. Сега той преживява тежък момент и за да ти вярва напълно, че го обичаш, трябва да си до него през цялото време, да почувства напълно подкрепата ти. Толкова ли е важно какво е взимал?... Пожелавам ти щастие!

Борония

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 864ae8b684
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Борония, благодаря ти за искрените и истински думи. Наистина няма да спра да се боря и да му казвам и показвам колко го обичам, защото знам че той ме обича и то дори много по силно от мен. От както писах тук минаха няколко дена в които той започна пак да ми се обажда, пак да ми казва "как си любов", говорим си нормално както преди. Единственото нещо е, че просто не изрича думите на любов, както преди. В предвид това колко добре го познавам, усещам, че борбата в него е много голяма и вероятно наистина трябва да му показвам постоянно обичта и подкрепата си, за да не сложи край заради тази глупост. Толкова ми се иска да му обесня, че това е на психическа основа, но той е сложил така преграда, че дума не дава да се каже. Дай Боже да не се заблуждавам в тези знаци, които ми показва и наистина сега просто да иска време и търпение...нали времето лекува.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 30d0ba4d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай, но като че ли няма нужда от тези приказки! Проблема е Той! Няма такова понятие като "немощ" - при всички случаи е свързано с друго заболяване, което не е потърсено!! В случая, мисля, че е слабост на духа - седим и чакаме, и сме такива! НЕКА ДА СЕ ИЗСЛЕДВА ЗА ДИАБЕТ! НАЧАЛЕН СТАДИЙ, МЕДИКАМЕНТОЗНО ЛЕЧЕНИЕ, ДИЕТА - И НЕЩАТАМОЖЕ И СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ДА СЕ ПОДРЕДЯТ, А!!??

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 864ae8b684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не съм писала няколко дена, защото бях заета единствено с това да се боря. Да не ме чуе дявола, но нещата малко по малко се оправят. Вече се чуваме всеки ден по няколко пъти както преди и малко по малко топлите думи се връщат. Имахме един много силен разговор в който решил да го излъжа,за да проговори. Казах му, че и аз имам същия проблем и че аз също съм пила лекарства за либидо, но не съм му споделяла. Тогава той ме попита какви и аз му казах. Казах му го с идеята за да разбере, че има лекарства, които наистина лекуват и че просто трябва време и малко повече спокойствие.Просто реших да прехвърля неговите мисли и тегоби върху мен и аз да говоря от мое име така, че той да си отговори на въпросите ,чрез мен без да го плаша и отблъсквам с приказки. От тогава почти всичко се промени, но на мен все още ми е заседнала буца. Притеснявам се, когато се видим какво ще бъде. Какво трябва да правя и как трябва да се държа,за да го улесня максимално и нищо да не напомня за преживяното. Просто искам по някакъв начин да го накарам да забрави и да му върна вярата и усмивката. Моля ви, ако имате идеи как да постъпя от тук нататък,за да пренаредя "разбутания пъзел" да пише.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b58cecb2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имам съмнения към този мъж. Струва ми се, че нещо те будалка за това колко те обича. Освен това е компексар, след като от един неуспех решава да прекрати връзка, в която се пише изключително обичащ.Имам някои подозрения за силата на чувствата му.
Внимавай с този. Не е читав. Съжалявам, ако те обижда, но за мен този човек те лъже. Дано греша

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1aca3a9b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от една страна бих искала да ти кажа да се бориш, от друга не мога да те посъветвам в това.

Не е от възрастта му, моят приятел е вече на 48 и е в леглото като млад жребец, не взима никакви химии и не живее здравословно.

Твоят има физиологични проблеми. Добре е,че все пак ти е казал. Той е взимал Виагра или медикамент на този принцип, те са доста скъпички (към 60 евро хапчето, не знам колко в БГ.) и може това да му е писнало, освен това са противопоказателни за хора със сърдечни проблеми.
Не разбирам и защо трябвало да си живеете като братче и сестриче, като има толкова начини да прави човек любов, с масаж на простатата например мъж без ерекция може да свърши и т.н....Според мен той или е твърде комплексиран и объркан, или искта да се отърве от теб с някакъв предлог.

Имала съм връзка с мъж, които поради заболяване (не отиде на лекар) имаше проблеми с ерекцията, направи ми живота ад - била съм дебела, не съм го възбуждала и т.н., зарязах го (слава Богу!!!!). Години по-късно разбрах,че е имал паралелно връзка с най-добрата ми приятелка, ожени се за нея, след като аз му бях отказала и го зарязах и сега нямат деца (заболяването му беше свързано с тестисите)

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 848e68fbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката: Здравейте на всички. Искам да ви споделя, че нещата между нас се върнаха в предишния им вид, единствения" проблем" е, че не сме се виждали от тогава - 2 месеца. Когато написах историята си тук, буквално се бяхме разделили, но след благородната ми лъжа, за която написах по горе, нещата малко по малко започнаха да се оправят. Сега отново се чуваме по 10-на пъти на ден, отново си казваме вълшебните думи. Дори започна да ми говори мръсотийки, както правеше преди случката. Това за мен е огромен напредък. А най-щастлива бях когато една вечер ми сподели, че се е самозадоволявал и ме попита дяволито, дали и аз го правя. Когато го чух ми идваше да литна. За мен това беше ясен отговор на въпроса за причината за липсата на ерекция, за която ми беше казал. Значи всичко е психологически и се надявам, когато се видим, всичко да се оправи. Четох стотици статии през този период за еректилната дисфункция и в 90% от тях пишеше, че когато един мъж обича силно партньора си в старанието си да го задоволи се получава това смущение. Искайки да му достави огромно удоволствие, той мисли само за това и проблема е на лице. Пиша това за всички момичета и жени, които губят веднага надеждата. Не се предавайте! . Ако наистина обичате мъжа до себе си, в никакъв случай не се отдръпвайте и не го оставяйте сам! Подкрепяйте го, показвайте му обичта си по всякакъв начин и повод, накарайте го да разбере, че любовта не е само секс, а е отношението между двамата. Не му задавайте неудобни въпроси, правете се, че всичко си е наред. Дори... правете се на слаби пред него. Това също влияе да сексуалността на мъжа! Поощрявайте го, казвай те му колко е силен, как умее да успява във всичко и как ще го подкрепяте във всяко начинание. Аз мисля, че намерих правилния път с борбата ми за човека когото обичам безкрайно и до когато ще бъда винаги. Надявам се до гроб. Любовта ще спаси света. Тази сентенция е абсолютно вярно! Любовта ще спаси една истинска връзка!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 901fc84fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хей, здравей!

Много хубави неща казваш! Много се зарадвах от прочетеното! В този сайт (по обясними причини) рядко се срещат положителни новини:) Много се радвам за вас! Дано продължи безкрайно това щастие! Колкото повече любов има, толкова и добрите хора са повече:)

Поздрави: Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0c604030e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   бих казал почти същото като номер 1 :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 848e68fbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката: Здравей Борония :) Идея си нямаш твоите думи колко ми помогнаха в този тежък момент! Ти беше единствената, която ме подкрепи напълно с коментара си и ми подейства като трамплин. Убедих се, че в слабостта си човек, не трябва да чете негативни думи, а само положителни. Аз съм от хората, които не се пречупват лесно, силна жена съм, но....ето че и на мен се случи. Радвам се, че намерих този сайт, радвам се, че намерих разбиране и подкрепа. Бъди сигурна Борония, ти направи поредното добро дело в живота си:) Поздрав и мноого, ама мноого здраве и любов ти пожелавам!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: eca81a2e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Борония до Авторката:

Много ти благодаря за милите и хубави думи! Сгряха ми сърцето:) Много се радвам, че скромното ми мнение е помогнало! Радвам се да видя силна и обичаща жена, която не се отказва лесно:) Желая и на теб и на твоя мъж - късметлия само радост и любов!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8b4bade543
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Здравей. Аз имах подобен проблем и ето тук е моята история:
http://spodeli.net/1/story-1626.html
Може да я прочетеш и да прочетеш коментарите. Само ще ти кажа, че донякъде разбирам твоя човек, но само донякъде. Как изведнъж както всичко е било перфектно, се е скапало. Вие правили ли сте изобщо секс досега? Защото от историята ти не се разбира дали сте правили. На мен повече ми прилича на някой, който иска да те отблъсне. Не е нужно да влагаш толкова енергия, той вижда, че го обичаш и май спекулира с това, като ти раиграва тези драми с ерекцията. Нека остави на теб да вземеш решението дали да го напуснеш или не. Ако нистина те обичаше, нямаше с лека ръка да те отблъсне. Всички много добре знаем, че този проблем се лекува.
Не знам, ти си знаеш, но има нещо гнило. Моят приятел може в началото да не е искал секс, но и дума не е споменавал за раздяла, а даже напротив, беше го страх да не ме загуби заради това.
Все пак ти желая само любов. Дано си щастлива и не те наранят, защото си добър човек. Знам колко усилия коства това да върнеш ерекцията на един мъж и знам, че няма да ти е лесно. Но когато от другата страна те отблъскват, тогава става още по-трудно. Дано всичко се нареди.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 848e68fbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката: Прочетох и твоята статия и коментарите номер16.Благодаря ти, наистина сме доста сходни. Още преди да се срещнем, той беше толкова настървен за секс, че чак се плашех. От първия миг до последния сме го правили, вярно имал е засечки, но не ги взимах сериозно. Работи в системата...и психически е ужасно натоварен, постоянно е в стрес. Преди да се срещнем не е правил секс 2 г., карал го е на "ръчна". Всичко това го знам и съм убедена, че причините за липсата са всички тези фактори, заедно с това, че той наистина ме обича много силно. И в крайна сметка се стигна до тук. Той ми е казвал "Страхувам се дали ще ме издържиш", но не знаех за какво. Явно много се е притеснявал от факта, че след като му засича, ще го зарежа и реши да ми "съобщи новината". Не знам. Може би и аз го взех прекалено много емоционално на вътре,защото никога не съм си помисляла, че ще се разделим.Защото той в момента си е същия, какъвто си беше преди. Силно вярвам, че всичко ще си дойде на мястото, само да се видим.Много ми е притеснено, много повече от първата ни среща, защото си мисля, че грешки не трябва да се допускат, но имам сила и вяра. Не сме се виждали от тогава 2 месеца, чак се страхувам да се видим. Страх ме е, защото не знам как да се държа тогава. Да му устроя романтична вечеря или просто да си го посрещна и всичко да си тръгне от самосебеси.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8b4bade543
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От 16: "Страхувам се дали ще ме издържиш" - това ми го е казвал и моят приятел.
Аз те съветвам да се държиш нормално. Еднин от съветите, които ми бяха дали на мен е да се правиш, че този проблем го няма. Само така той ще се успокои и ще се оправи.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e6d32c8bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Приятели, искам да ви кажа, че преди три дни най-после ме попита" няма ли да се видим най-вече" . И от тогава не спира да ми говори за секс и е абсолютно на 100% какъвто си беше. Снощи ми се извини, за всички тежки думи, които ми е казвал. Аз сега не знам на кой на свят съм, толкова се вълнувам, че ме е страх да не се издъня. Стискайте ми палци, моля ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker