Как да накарам мъжа ми да си развърже езика? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да накарам мъжа ми да си развърже езика?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5849 пъти
Знам, че мъжът ми има доста сексуални фантазии, но има проблем с това да ги споделя. Принципно сме доста бурни в леглото, но някак си очаква аз да поемам инициативата за всяка игра. Примерно "Искам като се прибреш просто да ме изчукаш още на вратата..."

Резултатът е страхотно изживяване и за двама ни след един час, когато си се прибере. После ми казва, че много му харесва като го изненадвам с подобни неща, но понякога се затруднявам. Не мога да чета мисли все пак. Усещам, че иска нещо, но явно го е срам да ми сподели. Може би му се струва прекално перверзно или пък нещо, с което да ме обиди. Даже си мислех за рождения му ден да го изненадам като най-ненадейно в любовната игра се включи и друга жена. Мацки, това е много трудно. Сред прияятелките ми никоя не се нави, а в разни форуми и сайтове за запознанства - не зная, някак си не смея да поканя непозната - как да знам, че не е болна от нещо или че няма супер ревнив съпруг... абе с непознат си е риск. Та...относно още една жена - дори да намеря такава, която ще с включи - как да знам дали мъжът ми няма да ме помисли за луда. Ами ако не е това, което иска? Само знам, че мъжете мечтаят да са с две едновременно, но дали и моят мъж е сред тях?!

После има и друго. Веднъж разглеждах историята на браузъра му и видях, че е гледал снимки от BDSM. Възможно е и да е това, казах си и се опитах да го подпитам за най-перверзната му сексуална фантазия. Отговорът: Всичко, което правиш ми харесва! Това добре, погали ми егото, но аз пак не зная какво точно би му харесало най-много.

Обръщам се с една огромна молба към мъжете - коя е най-перверзната ви секс фантазия. И ако включва елементи на садо-мазо, коя страна бихте искали да бъдете - жертвата или мъчителя. Какво мислите и за това съпругата ви да покани още някоя вкъщи за една вечер?

И дами (ако сте имали такива проблеми) как да накарам мъжа ми да си развърже езика и да говори за секс. Явно съм по-освободена в това отношение (това си има своите причини - семейство, възпитание, предишни връзки и т.н.) Възможно ли е да го плаша малко и да се чувства... как да кажем... неудачник в това отношение (не да ме задоволява, там нямаме никакви проблеми) а по-скоро да говори. Когато да речем се опитам да питам как да си играя с пениса му, за да му доставя повече удоволствие - срещам познатото: Всичко, което правиш ми харесва!
Само че в един момент започвам да се изчерпвам. Защо да не иска да ми разкаже как, къде и т.н. го предпочита?

Мъжете, с които съм била преди това ми казваха и аз се чувствах далеч по-уверена. Примерно: Много обичам като правиш така и така. Внимавай с ноктите - не е много приятно. Предпочитам да те гледам като ми правиш орална и за това не съм почитател на 69 и т.н. мах една връзка, в която гаджето ми измисляше някакви роли и игри и смело ми се обаждаше: Тази вечер искаш ли да бъдеш еди каква си и т.н.
Жените не можем да четем мисли, за бога!

Ще се радвам ако някой ми помогне, защото рождения му ден е скоро и най-накрая просто ще му купя блуза и ще сготвя нещо вкусно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 56bf62d914
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ето ти нещо...няма нищо лошо като сте си женени да си правите каквото искате. Обаче това с тройки, трети хора и т.н е ненормално и значи, че не се обичате и сте лигльовци. Какво е това тройки, четворки...брака и връзката изобщо си е между двама души. Целия свят се разврати

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9f88a16f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   T и ли си автор и на съседната тема "Еротични фантазии ". Защото там дадох отговор на същия въпрос, но ще се опитам и тук да отговоря (за в случай, че авторът е друг).

Не бих ти препоръчал нито да гадаеш, нито да разпитваш за еротичните му фантазии. Възможно е да са много по извратени от това, което си мисли , че ти би могла да понесеш и затова не ги и споделя. Не споделям мнението, че в семейния секс всичко е позволено. От своя опит зная, че изживявам фантазията си в секса, а не самия секс. Но не бих я споделил. Ти също може да имаш свои фантазии, които, ако са в границите на естественото и нормалното, би споделила, но ако те възбужда нещо, което предполагаш, че би го отвратило, например, би ли искала той да го узнае. Просто не е вярно, че не бива да има тайни между двама души в семейство, защото никой не може да бъде всичко и не би и трябвало да се очаква, че може да бъде. Вместо да си задаваш подобни въпроси, е по добре да бъдеш не задължително активната страна в секса, но безотказната -избягвай да му отказваш по какъвто и да бло повод, докато проявява интерес и внимание към теб. Към другата тема подкрепих тезата за необходимия минимум тайни в семейството с примера, че ако всичко в семейния секс би било позволено, то и изневрите биха били също позволени. Това, че не са, ги вкарва в сферата на фантазиите, които не бива да се споделят.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c097bc0f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 1.

Нали във всички песни, порнофилми и т.н., които щедро се предлагат мъжът е невероятно щастлив ако е между две дами...
Ако това би бил страхотен подаръ за рождения му ден защо да не го организирам?

до 2.
Да и аз за това си помислих, че може би си мисли, че е много перверзна и би ме отвратила. Няма нещо, което да не съм споделяла с мъжа ми, просто не виждам нищо неестествено в това. Нали ако от него ще ме е срам, то значи да ме е срам от мене си, което си е вече психологически проблем. Нали затова сме партньори... мила, имам една фантазия, но си мисля, че едва ли би ти харесала... е можеш поне да я разкажеш пък ако е нещо, което по някакъв начин би ми било неприятно едва ли ще ти бъде и на теб приятно да я изпълним.
А знаеш ли мен кое ме плаши? Несподелените фантазии, жената, която не е готова да опита всичко не би ли подтикнала съпруга си именно там, където всичко е позволено. Ние сме млади хора - аз съм на 25, той е на 32...сега ни е времето да опитваме. Но разбрах мисълта ти - бъди изпълнителна ако се осмели да поиска, но не бъди досадна в това да разпитваш и да гадаеш. Добре! Това за фантазиите и перверзните изненади - ОК! НО... ти примерно не казваш ли на жена си (когато тя те помоли за това) какво точно да направи с езика си, как точно и така нататък. Всеки човек е далеч по-уверен, когато знае какво прави. И особено ме притеснява факта, че по време на секс думичка не отронва, съвсем леки стонове или учестено дишане, или комплименти относно мен "супер си" и т.н. от този род, но не и примерно : "така като правиш просто ме побъркваш" "обичам да правиш това" Основният ми проблем е, че той не говори за себе си и собствените си желания, което малко ме смущава, защото е лесно да се пренесе от леглото във всеки детайл от ежедневието ни. Просто въобще не иска да ме ориентира и зад това наднича проблем, но н мога да разбера как да го реша. Тези фантазии и игрички бяха, за да го накарам да се отпусне и да си развърже езика, но не - провал!!!

И не, не съм авторката, но благодаря, че ме насочи - ще хвърля някой поглед.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d221a3d54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Велики сте

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 46cd43046e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   мисли логично - не може да промениш някого от раз, а и някои фантазии са фантазии, за да си останат такива. И аз имам фантазии за BDSM, но в действителност не бих искала да ги изживея. Започни много бавно - купи например една хубава сексуална книга и я остави на нощната масичка, накарай го да ти прочете любима сцена на глас - може би просто заради възпитанието си не смее да използва определени думички - например майка ми никога не казва „секс„, а „онова нещо„. За съжаление културата ни, която ни залива с голи чалгаджийки, не позволява да говорим свободно за секс и за телата си.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 02c9334586
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжът ти има някакъв фетиш и влечение към бдсм. Можиш да монтираш някоя скрита програма в компа и да го проследиш каде влиза иначе ще ти отнеме години докат ти каже, повярвай. Но и това е доста страшно защото все пак незнаеш какви фантазии има и доколко можиш самата ти да ги понесеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cd009a019c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Стига го разгадава, а прави каквото ти е кеф. Моите фантазии, например, са педофилски - как си го представяш да ги споделя? Особено, като се налага да ги подтискам. Успешно не им давам воля, но много ми помагат в секса. Толкова ли би ти било приятно да научиш нещо такова? В крайна сметка, защо искаш да убиеш готиния(както казваш) секс?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5dcfe352ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз като мъж, ще говоря по въпроса за фантазиите. Тройката с две жени е мечта на 98% от мъжете /включително и на мен/, така че шансът да не му хареса е много малък, но все пак го има. Има и доста мъже, които мечтаят за тройка с гаджето си и още един мъж, но аз това не мога да си го представя изобщо. Ако видя друг да чука гаджето ми, просто ще откача и ще стане касапница. А предполагам и ти самата не би искала такава тройка, така че този вариант не е много желателен. Но въпреки че мъжете много искат тройка, все пак може би трябва да са предварително предупредени за това събитие, може да уцелиш някой от малкото проценти необичащи такива заигравки, и да вземете да се скарате.


Други популярни възбуждащи неща за мъжете - анален секс, свършване по лицето, заиграване в някакви роли - примерно да се облечеш като медицинска сестра или други подобни /това последното лично мен не ме привлича/. И това са все неща които можеш да опиташ и без неговото предварително съгласие, просто ги правиш спонтанно, и на него ще му харесат със сигурност.

Садо-мазото е нещо много извратено, никога не бих провал такива работи, така че недей да го правиш, да не вземеш да го стресираш с разни камшици, чукове, латекси и други подобно глупости. Карай си по класическата система, без допълнителни пособия и предмети в секса.

В. 22г

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 508a40451b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Включи куче в секса. Ще бъдете доволни:)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 25 дни
hash: 4ae87b506b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Предлагам ти да го завържеш за леглото. И после почни да го гъделичкаш, ама много, докато не си изпее всичко :) Предполагам, че и на него ще му стане весело.

 
  ...

...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 5d02e2b1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз на твое място щях да не му пусна, докато не ми каже!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker