Как да си намеря срамежливо момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да си намеря срамежливо момиче?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 7170 пъти
Заглавието е достатъчно ясно, но все пак искам да кажа някои неща за себе си. На 27 години съм и все още не съм имал приятелка. Изчел съм всички теми за мъже над 20, които имат същия проблем. В някои от тях съм писал и коментари (повечето са подписани като Майкъл). Аз също пуснах две теми, но тази е с малко по-различна идея, затова я публикувам.

След горчивия ми опит и след всичко, което прочетох не само в този, а и в други сайтове сметнах, че това е единственото решение на проблема ми. Скромните момичета са по-трудно забележими, имат по-малко приятелки, излизат по-рядко и т. н. Затова къде и как е най-вероятно да срещна скромно момиче?

Надявам се доста такива да прочетат историята и да пишат какво обичат да правят, къде обичат да ходят. И все пак ще се радвам на мнението на всеки, който реши да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 587fd60439
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш да правиш любов с дадена (свястна) жена, тя трябва да изпитва чувства към теб. Иначе няма да стане. От личен опит го знам. Успех в търсенето на добро момиче!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 02ebb428dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скромните момичета са все с майките си. Ако намериш такова, гледай да направиш добро впечатление на майката, да я спечелиш с възпитание, да реши, че си добро момче, достойно за дъщеря й. Тя ще се погрижи щерката да се влюби в теб и ще ви ожени!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: de6ce0801b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Брат, със сигурност работата не е в това да си намериш срамежлива приятелка, ами да си повишиш САМОЧУВСТВИЕТО. Има изпитан метод от мен и работи. Първо нямаш време за губене и ме послушай, иначе, ще ги гледаш жените само на картинка. Не слушай други хора какво, ще ти кажат относно моя коментар.

Първо - задължително трябва да спреш порното, защото действа подсъзнателно и те прави страхлив, тревожен и нямаш грам самочувствие и се мислиш за слаб ( какъвто си в момента заради порното, но принципно всеки мъж има потенциал). То си е до организъм, на някои хора им действа по - слабо на други като тебе ги е облъчило. Така, ВТОРО - намали мастурбацията до минимум, защото така тялото губи тестостерон, а точно този елемент е нужен за хормона на щастието.

Ако имаш малко от него си депресиран, страхлив и слаб психически. Периода на възстановяване е от 2 до 6 месеца, но си зависи и колко порно и мастурбация си консумирал. Не може да имаш стаж 10 години и да очакваш за 2 месеца да се възстановиш, но аз лично усетих промяна още на 40-тия ден от "диетата" но не беше напълно хаха. Препоръчително е да се занимаваш с някакъв вид спорт за да разпускаш през този период.

ТРЕТО - като придобиеш самочувствие се запиши на курсове по Ораторско майсторство. Там работят с всякакъв вид хора и е много забавно. Учат те как да говориш, какво да говориш, кога е дадения момент да кажеш нещо, да умееш да говориш пред публика и да ги завладееш с думи. Въобще щастието е на 3 стъпки от тебе, без порно, без редовна мастурбация ( някои хора даже не лъскат.. аз също) и курс по ораторско майсторство. Ти решаваш брат - ако ти се седи без жена и без самочувствие не ме слушай :) Успех.

Ааа и освен това не е най - важното да си намериш жена, ами да я задържиш - трябва да се научиш на разговор и той да е интересен. Също облеколото е много важно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f3eff11e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Търсиш скромно/срамежливо момиче.... , замисли се, защо търсиш такова? Защо вече си сложил "рамката", потърси причината в теб. Познавам момиче, което също не е имало приятел до сега, около твоята възраст и знаеш ли защо не е имала, защото в мъжете вижда отражение на баща си, на проваленият брак на майка й и подсъзнателно определя всички, като него, което не е така естествено. Замисли се, защо до сега не си имал контакт с жена, кое те е спирало. И тогава търси жена, беза да си надянал рамки и бариери.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 32bec85f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз като теб търся скромна и да сега всички все заети със сериозни връзки...

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 502f5efd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Дом си седят често. Ходи звънини питай. Питаш глупости. Хората се срещат по най-различни начини на всякакви места. Няма стоянка със скромни или каквито и да било момичета. Само проститутките се събират на едно и също място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7d9e62f989
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора

До 3: Виждал съм твоите коментари и в други теми. Не се обиждай, но не вярвам на нещата, които казваш. Няма как въздаржанието от мастурбиране да ми повиши самочувствието. Случвало ми се е да не мастурбирам по 20-25 дни и не съм усещал някаква промяна.

До 4: Търся си по-скромно момиче, защото аз самият съм такъв. Ясно ми, е че сам съм си виновен за положението. До сега момичетата, които съм свалял са били все по-отракани и резултатите са налице. Затова си мисля, че с по-скромните момичета ще имам значително по-големи шансове. Освен това знаейки, че са скромни ще се чувствам по-смел да направя първата крачка.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 13e097e3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Не по чалготеки и барове за всеки случай... пробвай да си намериш някакво хоби, в компютърния клуб или библиотеката също се намират такива. Няма точно място.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 40da5cdc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ще ти дам може би най-добрият съвет, който може да се даде затова. Просто недей да мислиш върху това изобщо, ама изобщо, не 2-3 дни да не мислиш и после 1 ден само това. В началото ще е много трудно, но ако имаш воля ще стане. И точно като спреш да мислиш и се успокоиш, ще видиш как нещата ще потръгнат. Сигурен съм, че имаш успехи в определени области и те са точно, защото не ги мислиш много нещата. Това разбира се не означава, че трябва да си седиш у вас и да чоплиш семки. Излизай, дори когато при на пръв поглед неудобна ситуация за запознанство, използвай възможностите. Пускаш една усмивка и ако момичето отвърне, бариерата е паднала, т. е тя едва ли има против да се запознаете. Вече от там нататък пътят е дълъг, но си хванал отбивката поне. Мисли позитивно и бъди себе си! Най-голямата грешка, коята можеш да направиш е да се представяш за някого, когото не си. Дори да имаш успех по този начин, той ще е краткотраен и може и да не ти донесе даже удовлетворение, защото лъжеш най-вече себе си. Другата много голяма грешка е да се подценяваш. Първо ти трябва да се харесваш, защото ако ти не се харесваш, няма кой освен родители и близки. Хората имат самочувствие за невероятни тъпотии, дори безумни- като се започне от това че хвърлят салфетки, дрогират се, имат поправителни изпити, та си нямаш представа какви може да са източниците на увереност и самочувствие. Мъжът трябва да е спокоен, уверен, с чувство за хумор най-вече. Едно по-привлекателно облекло и хубава външонст също ще помогнат страшно много. Та това е - имаш проблем, защото си мислиш, че имаш. Това те напряга, изчерпва ти позитивизма и като цяло мисля, че тие много голямо бреме. Просто бъди себе си и вярвай в себе си. Да свалиш момиче, говоря момиче което харесваш, не е чак толкова трудно, дори е много по-лесно от доста други неща, просто е по-специфично. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e1f475ff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въпрос. Трябва ли да може да лапа?

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7d9e62f989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора

Благодаря ти, №9! Ще се опитам да мисля по-малко за това. Може би наистина имам проблем с "overthinking". А що се отнася за самочувстивето (подценяването) - винаги съм го имал този проблем. Не знам откъде идва? Може ли да ми е генетично заложено? Просто не знам как да си повиша самочувствието! Ако ми дадеш конкретни съвети ще съм ти благодарен.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ca136cf6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Скромни и срамежливи момичета има навсякъде по улиците, по сайтовете за запознанства, по рейсове и влакове, в библиотеката, в магазина...просто се оглеждаш повече и като някоя ти хване окото и мислиш, че е свястна действаш - това е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 40da5cdc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм номер 9 Ако родителите ти са скромни хора и са били по-срамежливи си има генетика няма как, но не е основната причина. Човек е това, което мисли, вече съм ти го написал. Ако ти мислиш, ч е не си кой знае какво, а хубавите са високи топки, така ще е и няма как да стане. Ккаво да ти кажа за повишаване на самочувствието. Самочувствието само по себе си би трябвало да е отражение на интелектуални умения, чувство на самодостатъчност, външност и постижения във различни сфери. Както ти казах вече, хората са различни и източниците на самочувствие също са много различни, някои от които абсурдни. Също така много от момичетата харесват не просто самочувствието в един мъж, а неговата самонадеяност, което вече е израждане и не е хубаво. За да си вярваш и да си сигурен в себе си, обърни внимание на силните си черти, припомни си успехите, работи върху недостатъците. Развивай се постоянно в положителна посока в различни области. Не трябва да ти остава време да мислиш за т. нар. проблем. И друго, познавам много хора, постигнали дадено нещо, което е добър успех ие трудно, но тъй като те го могат си мислят, че много хора го могат, но не е така! Всъщото време се комплексират от други, които пък правят друго нещо, а в крайна сметка всеки е добър в нещо и не трябва да си омаловажава качествата. Именно от тези умения трябва да черпиш самочувствие. Другото е за момичетата- казах ти, трябва да се пробва. Използвай ситуациите, стреми се сам да си ги създаваш даже - това вече е майсторството, но не всеки път става. Примерно аз нарочно съм излизал сам, за да заговарям момичета за тренировка, първите пъти ще се притесняваш, но това е пътят. Най-важното в този живот е да не ти пука. Не мисли какво ще кажат, какво ще коментират, това са глупости. Ти си търсиш своето и ще си го намериш, точно като не ти пука и правиш нещата правилно. Успехът се гради върху основа от множество провали, примери много ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f109972089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Виж сега.Аз съм доста по-малка от теб,но все пак се надявам да бъда полезна.До преди 2 години бях много срамежлива,но след като се преместих в ново училище,приятелките ми ме промениха.С това иска да кажа, че търсенето на срамежливо момиче не е единствения изход от проблема.Просто излизай по-често с твои приятели,така ще си около момичета.Ако си от София излизай по НДК.Ако си харесаш някоя просто отиваш,заговаряш я и толкова.Според мен трябва да оправиш проблема със самочувствието, защото липсата на такова не помага (не казвам да е без покритие, но все пак да го има)
-Бетани

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7d9e62f989
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора

До 9, 13 : Благодаря ти отново. Наистина родителите ми са по-скромни хора, а и ме възпитавха малко по-строго. Искам да кажа, че не ме пускаха много, много да излизам, дори и когато вече бях на 17-18 години. След това доста неща не се развиха така както ги бях планувал. Предполагам, че тази съвкупност от фактори затвърди ниското ми самочувствие.

Предстои ми скоро да започна нещо ново (нова професия). Надявам се този път нещата вече да се рзвият в положителна насока.

До Бетани: Благодаря ти за мнението. Имам няколко приятели и познати, които са доста отракани и въпреки, че често се виждам с тях не успявам да се "заразя" от тяхното поведение. Опровергавам поговорката "С какъвто се събереш, такъв стваш".

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aaeaefcbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не се заблуждавай, авторе! Срамежливите момичета са много тайнствени и също са малко като развратните момичета, но го правят по друг начин. Хвани си такава и ще разбереш за какво имам предвид. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3d4d4936dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравей,
искам да те питам от къде си?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c5638766ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз съм момиче на 24 години и съм в същото положение. Срамежлива съм, с ниско самочувствие и т. н.
Та къде ходим ли.... на местата, на които ходят всички нормални хора, но през повечето време си стоим вкъщи. Най-често сме с приятелки и почти никога в мъжка компания, някой хора ни мислят за странни, смотани. Когато някой се опита да ме заговори непознат или се обръщам на другата срана и се отдръпвам или нищо не му отговарям. Мисля си че е някакъв сваляч който се заговаря с всяка или кой знае какъв. Не мога да си представя, че скромно момче може да направи такова нещо. Не ти го препоръчвам това.
Никога не показвам чувствата си, когато харесвам някого.

Моят съвет е, когато харесаш някое момиче и то е по-скромно не бързай веднага да я каниш на срещи или да й казваш, че я обичаш. Пиши и всеки ден поддържайте по-често контакт опознай я предразположи я покажи й, че наистина ти харесва като човек и чак тогава действай не много прибързано

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6589de96b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Това със заведенията и дискотеките е много смешно. И какво само курветени ходят там и не може да се открие свястна. Пълни глупости вярно е, че 60 процента са такива факт абсолютен, но ходят и свестни момичета, които искат да се забавляват. Това по никакъв начин не ги прави лоши едно момиче не е свястно като си стои само вкъщи. Основното е компанията ако имаш компания и излизате и се запознавате с нови хора или колежки от работата или университета, които може да доведат и свои приятелки. Това е истината. Иначе може да пробваш и да се запишеш на някакъв курс езиков например там също може да се срещнеш с момичета. Успех и не се предавай!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7d9e62f989
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Автора

До 18 : Защо питаш от къде съм? Не се притеснявам да кажа, но искам първо да рзбера защо искаш да знаеш :)

До 19: Благодаря ти за коментара и за съветите. Най-накрая се появи и такъв коментар - това беше основната ми идея, когато пуснах темата.

До 20: Благодаря за съвета. Определено не съм се предал.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 31011feb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Според мен не бива да се стремиш към определен типаж само и само да си хванеш гадже, а да отвориш съзнанието си и да се насочиш към момиче, което те привлича наистина.
Ж25

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a8972362e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Само да вметна моя житейски опит със срамежливките - това, че е срамежлива не значи нищо. Не значи, че ще ти е вярна. Не значи, че ще общувате хармонично. Въобще, нищо не значи! Аз ходих с една срамежливка, която след като скъсахме ми сподели за нейните "авантюри" и после добави "ами ето виж, че съм скрита лимонка". Да, бяхме се скарали за около 1 седмица (а бяхме ходили година и половина преди това) и си вече беше намерила нов обожател и почти бяха стигнали до секс, но в последния момент била размислила и се върна при мен. Та накрая като скъсахме като хората, понеже е срамежлива и лесна, започна да щъка от мъж на мъж. Сега продължава да е срамежлива, чете много, скромна е, и излиза с най-различни мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f5887856cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   от номер 19
Радвам се, ако съм ти помогнала поне малко. Следя темата ти с интерес и искам да ти кажа, че и според мен номер 20 също е права. Това, че ходи на дискотека не значи, че е едикаква си. Не всички ходят там, за да забият някой или да се напият. Не ми се вярва и ти да не си ходил никога на дискотека.

Относно номер 23 това може би е изключение, но в повечето случаи скромните момичета са по-свестни от много отворените. Казвам го, защото повечето ми приятелки са такива. Зависи ти
какво разбиряш под скромно момиче. Някои настина не могат да се преценят от първия път, но като опознаеш човека и си става ясно какъв е.
Та от тук ми изпикнаха два въпроса "Според теб какво е скромно моличе? "и "Защо според теб не си успял все още да си намериш приятелка? "

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e7731156ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Номер 23 нещо ме съмнява това за което говориш да е било истина, не винаги нещата са такива каквито изглеждат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1b2011396
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Автора

До 22: В описанието на темата, какти и в коментар номер 7 (написан от мен) съм обяснил защо съм се насочил към по-скромните момичета. Но отново ще го кажа с две думи - според мен имам по-голям шанс с тях.

До 23: Никъде не съм написал, че щом е скромна ще ми бъде вярна и ще се разбираме. Проблема ми, е че аз нямам никакъв опит във връзките и искам да си намеря приятелка. Това не означава, че си представям, че ще си паснем и, че тя ще бъде с мен завинаги.

До 24 : Никъде не съм написал, че който ходи на дискотека е едикакъв си. Никъде не съм написал, че не съм ходил на дискотека, естествено, че съм ходил.

Според мен скромно момиче е:
1) момиче, което може искрено да се зарадва на малките неща/жестове (да получи цвете/букет или малък подарък; да и сготвя вечеря; на разходка в парка по залез и т. н)

2) момиче, което осъзнава, че света не се върти около него и, че никой не и е длъжен

3) момиче, което не чака винаги някой друг да се грижи за нея (не че не бих го направил, но едно е да го нправя по мое желание и защото мисля, че тя го заслужава, друго е тя винаги да чака всичко наготово)

Мисля, че това са основните неща.


Защо според мен не съм успял все още да си намеря приятелка:

Най-големият ми проблем е ниското самочувствие. Откакто се помня имам ниско самочувствие. Не знам да има момичета/жени, които да харесват мъже с ниско самочувствие.

Независимо дали са млади или стари, красиви или грозни, умни или глупави, скромни или отворени, жените харесват мъже със самочувстие.
Опитвам се да се променя, но ми е много трудно. Просто не успявам да придобия самочувствие.

Друг сериозен проблем, е че съм интроверт. По-затворен човек съм. Много трудно допускам хора до себе си. Почти никога не си споделям проблемите. Винаги когато някой ме пита как съм, казвам че съм добре, въпреки че в много от случаите не съм.

Определям себе си като забавен. Но трябва да познавам някой от по-дълго време, за да се отпусна и той да види тази моя страна. За хората, които ме познават от по-скоро изглеждам скучен.

Това са основните причини.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9199de3a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   И аз съм в същото положение, с тази разлика, че вече съм на 37. Имал съм сексуални партньорки, но не и нормална връзка, т. е. приятелка, с която да живеем заедно, да излизаме, да ходим на разходка, кино... И аз търся скромно и нормално момиче, защото самият аз се възприемам като такъв и се чувствам добре с подобни хора. И като че ли тук е проблема. Скромните и свитите момичета са много недостъпни. Освен, че почти не се срещат в заведенията, ако все пак се запозная и заговоря някоя, усещам, че ме възприема като обигран сваляч и издига стена между нас. За мое учудване нещата се влошиха допълнително от когато взех да се обличам малко по-наконтено и си купих по-хубава кола именно с цел да съм по-атрактивен. Преди се носех по-обикновено и мислех, че това е проблема.
Чета подобни теми и се чудя какво да правя вече, защото тази ситуация хич не ми харесва. Лошото е, че почти всичките ми приятели са в същото положение. И не са някакви изпаднали типове, а нормални мъже, с образование, професии, коли, материално осигурени. Изглежда проблема е сериозен и засяга доста хора.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dfefcdecd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз съм доста скептична по отношение на голяма част от т. нар. срамежливи момичета. Понеже съм със силно антиконформистка природа и много често доброволно избирам ролята на аутсайдер, през годините съм познавала доста такива момичета по-отблизо. Те ми се доверяват и ме допускат близо до себе си, понеже не принадлежа към никоя от партиите – не съм нито кифла, нито срамежлива и това ме прави "независим наблюдател". Много от тях са пълни с комплекси, неуверени, и доста завистливи. Тайно мечтаят за "най-големите пичове", макар че не биха го признали открито. Ако се случи да имат връзка с по-обикновено момче, те от една страна се радват, че имат връзка, а от друга пак таят скрито недоволство, защото това е поредното нещо в живота им, което не е най-най. Такива жени са склонни да командват и превъзпитават мъжете си, а също са способни и на брутална изневяра, ако някой от "пичовете" прояви интерес към тях. Тогава решават, че са кралици и че това им е шанса да си го върнат на целия свят, затова че досега не им е признавал кралския статус – на другите "пичове", които "не са ги оценили и са ги изтървали", на кифлите, че са получавали повече внимание, даже и на нищо неподозиращия си скромен приятел. На него пък отмъщават за цялостната му липса на изключителност. Това е тъмната страна на срамежливките. Не казвам, че всички са така, но има доста такива, внимавайте момчета. Според мен, поне, най-добрият тип жени за връзка са спокойните и весели жени, които не са с претенции до небесата, но и не стоят все в ъгъла, за да събират злоба срещу всичко и всички, а си гледат живота колкото и както могат.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a1b2011396
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Автора

Alpha, вижал съм коментарите ти в други подобни теми. Много се радвам, че се включи и в моята.

Всеки има различни критерии за "срамежливо'/скромно" момиче. Аз написах някои от тях в коментар № 26 и мисля, че се доближават до това, което ти си описала в последното си изречение.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fc62ca2ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторе, аз те разбрах, но не си на правата пътека. Не бива да стреляш, където имаш шанс само заради шанса - така хем правиш компромис един вид, хем момичето не е с човек, който я цени. И да е скромна - ок, ама да я харесваш, а не да стреляш заради срамежливостта. Целта трябва да е момиче, което те привлича!
Номер 22

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7d9e62f989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Автора

До 33: Естествено, че няма да се занимавам с някое момиче само и единствено защото е скромна/срамежлива.

Идеята ми е в самата тема да пишат такива момичета, за да споделят какви хобита имат например. И след като получа повече отговори да преценя къде бих могъл да срещна такива момичета. След, което срещайки се с 4-5 все една ще има, която д ми хареса :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c647a6b3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Гаджето ми скъса с мен на 3тата седмица защото съм срамежлива. Искам да не съм толкова срамежлива ако може съвети.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7d9e62f989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Автора

До 35: Въпреки, че нямам опит във връзките, мисля че не е нормално да скъса с теб само заради това, че си срамежлива.

Така, че просто го забрави. Не ти трябва да имаш отношения с такъв човек.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f1e595630a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Авторе, здравей отново,
аз те питах по нагоре от къде си?
Питах те, защото може да сме се срещали някъде кой знае, но замисли се всеки ден с колко ли различни хора се срещаме и се разминаваме...
Аз не съм от най - срамежливите, но не обичам показността, наглостта, кифлеенето. Държа на ценностите, хората не ме разбират, заради това. За това ти писах.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b20a893847
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Авторе, отново съм аз - 22/33, може да ми се "изнервиш" вече, но пак ти казвам - не схващаш същината на проблема си. Идеята не е да намериш момиче, а да намериш себе си и след това момиче, което ти пасва. Т. е. не да търсиш момиче според "мястото на реализация" на неговото хоби, а да намериш какво на теб ти харесва и в тази вече ТВОЯ среда да харесаш момиче, което ти пасва. Не да се нагаждаш, а да търсиш сходна. Точно заради това си самотен, защото упорстваш и отказваш да разбереш реалния проблем.
Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a0ea5a5e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Напълно съм съгласен с теб Alpha.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 306beededa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   краткото послание ще те фокусира най-добре. даже за момиче не става дума - УБИЙ СТРАХА В СЕБЕ СИ. той те сковава

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7d9e62f989
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Автора

Преди няколко дни отговорих на коментари 37 и 38, но явно модераторите не са преценили да не публикуват коментара ми (№39 липсва).

До 38: Не се притеснявай, че ще се изнервя, нали идеята е да има повече коментари.
Не отказвам да разбера проблема си. Естествено, че няма да бъда с някое момиче само защото е срамежлива. Идеята ми беше повече такива момичета да се влючат в темата и да пишат. По този начин да преценя къде мога по-често да срещам такива момичета и запознавайки се 4-5 все една ще има, която да ме привлече и с друго освен със срмежливостта си. Аз самият се определям като такъв. По точно не срамежлив, а скромен. Така че със срамежливите/скромните момичета ще имам нещо сходно. Нали това си написала? :)

До 37: Съжалявам, нямаш късмет. Явно модераторите не искат да се разбира от кой град съм.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e223af45b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   И за какво ти е срамежливо момиче? Да се срамувате заедно :)
Преди десетилетия когато аз бях девствен срещнах едно момиче, което външно беше срамежливо, но иначе много чувствено и нежно. По това време и аз си мислех, че ще остана девствен. Покрай общ познат разбрах, че ме харесва.
Връзката ни се разви бързо, нямаше време да обръщам внимание на страховете си, а и момичето, както казах, беше много нежно и ме предразпологаше прекрасно. Тя си остана може би най-добрата ми сексуална партньорка и жената, с която съм се представял най-добре. Мисля, че така и не разбра, че бях девствен, толкова естествено се получиха нещата. След първия тек по своя инициатива ми направи френска (за пръв път и било - да бе, да :) )
Но, има едно голямо но. И аз бях с ниско самочувствие, но в този период бях започнал да си го повишавам, поне външно.
И много важно - подценяваш го, но периодът съвпадна с отказа от ръкоделие.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 306beededa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Батман, не му мисли толкова! Махни маската и
живей приживе!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: af6cf4b193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Пич, закопал си се яко. Вземи и се стегни, че си по зле от Емил КОНрад (той е също на 27 и няма жена) И номер 4 е прав, жена съм и разбирам все пак и съм от тия срамежливите, както ни нарече. Ние не си падаме по масторбиращи дядки (на 27 си), които зяпат порно и лъскат чепа. Искаме самоуверени мъже, тип рицаря на белия кон, който да е смел и да ни разсмива. Излез от тази твоя черупка, да не си случайно костенурка, хайде живей, лесно е, ние момичетата не хапем, е само малко де и драскаме, когато е наложително, но сме кротки същества, понякога, но нищо особено.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d1a5999187
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   имах си срамежливо момиче.
имахме красива любов.
постепенно обаче тя започна
срамежливо да преследва егоизма си.
срамежливо си правеше сметки без мен.
срамежливо игнорира въпросите ми.
срамежливо ме остави в беда.
срамежливо ми изневери.
срамежливо ме напусна.
и само безсрамно ме забрави.
--------

имай го предвид, скъпи непознати.
аз много харесвах нейната срамежливост.
днес ме е срам от мене си,
че бях наивен.

 
  ...
преди: 7 години, 19 часа
hash: 6cc31184e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Срамежливо момиче. Момиче което още не е попадало в ръцете на момче, момиче което още не е изпитвало нещастна любов, Момиче което не е било наранявано още, момиче което не е попадало на боклук, момиче което е невинно и не е кифла, което си стои в къщи, момиче което още не е било с момче. Има ги, но историята показва колко бързо се променят и стават студени и ледени. А именно заради посочени по-горе фактори. Въпреки, че вътре са си още добри, те се променят, живота и времето ги променя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 60bf49b0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Срамежливи момичета има навсякъде. Просто се огледай и действай. Не очаквай обаче кой знае какво да се случи като сте срамежливи и двамата. По-добре си търси някоя кака да те отрака.

Ж 26

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker