Въпроси относно женските сексуални фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпроси относно женските сексуални фантазии
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 4223 пъти
Така, тази тема е МНОГО табу, много дълга и много лична, защото споделям важни истории и проблеми от живота си, но не ми пука, защото имам много важни въпроси и се нуждая от отговор и ще пускам тази тема, докато модераторите не я приемат! Нали за това е този форум.
Така, аз съм мъж на 23 и нямам особен успех с жените. Даже никакъв. Бях девствен допреди няколко месеца. Нося очила, играл съм на компютърни игри цял живот и не съм особено социален. Та това лято ми скимна да почна да се занимавам с жени. Мислех си, че ще е лесно, но уви - нещата се оказаха много по-сложни, отколкото дори можех да си представя.
Малко предистория - в седми клас се запознах с едни момичета и пусках шеги постоянно и те се смееха. Един ден най-яката от тях дойде и ме прегърна, а аз се изплаших тотално - викам си толкова яко момиче какво може да намери в мен. И пропилях този шанс. Веднъж ме покани в тях уж да си вземе нещо, но аз не разбрах намека навреме и така.
След това бях с две много яки момичета в нас, целуваха ме по бузите, лафихме си и едната почна да ми се натиска. Аз се отдръпнах и още един златен шанс беше пропилян.
В гимназията бях прочел една книга как да общуваме с жените - да бъдеш позитивен, да бъдеш атрактивен, да бъдеш уверен и т. н. И нещата работиха! Излизах с 3 момичета, едната ми каза, че ме обича, искаше да спим заедно в една стая на една екскурзия - но нещата пак се провалиха. И за последно най-фрапантната история - веднъж плеснах едно момиче, което харесвах по задника. Тя ми удари шамар и си викам тая работа не е на добре. След 2 месеца на една хижа ме хвана за ръката и ме заведе в стаята, но познайте какво - не легнах при нея! Викам си тая нещо се е побъркала, после може да имам някакви проблеми.
И въпреки че още не бях правил секс, се чувствах добре. Минавах през себеосъзнаване, разбирах неща за себе си, жените и живота, който бяха изклячително важни. Но поедно време усетих една тежест в мене, която не мога да разбера и до ден днешен - едно смазващо чувсто. По някаква причина не го погледнах, не рабрах какво е, а просто се отказах. Казах си - това е твърде яко, аз излизамс множество жени, това не съм аз и общо взето се отказах. Странно решение от моя страна, за което съжалявам и до ден днешен.
И така след 5 години на нищоправене, излизане с приятели и компютърни игри дори не мислех за жени. Стоях си в нас и се чудих как да си купя трева. Докато един ден имах мокър сън и открих топлата вода - прави ми се секс!
И така се завърнах към приключенията с жените, но осъзнах, че имам два ОГРОМНИ проблема - първо, вече завърших гимназията и унижерситета и възможностите ми да срещам жени, и то различни и да ги опознавам са нищожно малко, в сравнение с преди. И вторият проблем - станал съм комплексиран и асоциален.
И така започнах да търся още книги за жените в интернет. И това, което отрих тотално разклати представата ми за жените и света като цяло.
Книгата се казва My secret garden на Nancy Friday и в нея са събрани множество сексуални фантазии на най-различни теми - секс с коне, оргии, изнасилване, доминация, лезбийство, незадоволеност, как гледат между краката на мъжете и си представят колко е голям там и т. н. След като я прочетох, преминах през няколко нервни срива. Разбрах, че жените изобщо не са това, което излглежа и си мислих че са, а имат скрита страна, която се опитват да скрият.
След като прочетох книгата просто не издържах и почнах да ходя на проститутки. Освен това излизах с няколко момичета, но понеже съм страхлив не направих нищо.
Но още не мога осъзная тези неща. Излизам на улицата и знам, че жените си мислят такива неща, но просто нещо в мене казва - тя е добро момиче, не може да си мисли тези неща. А те през това имат най-дивите сексуални фантазии. А те някак си надушват, че разбирам малко повече от останалите мъже и понякога ми пускат мега перверзни погледи. Или се блъскат в мен по улицата.
Та така, имам няколко жизненоважни въпроста:
1. Темата за изнасилването - нямам намерение да изнасилвам никой, аз съм примерен гражданин, но да решим, че искам да сваля някоя и го направя по начин, възможно най-близък до тези фантазии. Такова нещо би ли вви се понравило, мили дами, или е само фантазия?
2. Доминацията - постоянно чета, виждам и слушам истории как жените обичат да бъдат доминирани, наплясквани, плюти и какво ли още не по време на секс. Нали цялата идея на секса е да се прави любов, а тези неща са коренно различни от любов. Не разбирам защо някой би искал и би се възбудил, ако го доминират по този начин?
3. Защо ви възбужда, когато сексът се случва някак си против вашата воля? Отново казвам, нямам никакви намерения да изнасилвам никой или да правя нищо лошо или незаконно, просто искам да разбера защо са такива.

И за последно, четох и още една книга със сексуални техники, как да накараме жените да изпитват (може би) първия си вагинален оргазъм, анален оргазъм, оргазъм от дълбоката точка, едновременен вагинален и анален оргазъм и какво ли още не. Така че ако си мислите, че съм някакъв странен и перверзен тип - не, не съм просто искам да карам жените да опищят блока от кеф и всички да я чуят.

Моля модераторите за съдействие, да пуснат тази тема, защото нямам лоши намерения, от това зависи моето щастие и щастието на поне една жена. Искам да дам на една жена всичко, от което се нуждае и което си мечтае. Та така мили дами, моля ви за помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: fc275ad170
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aко се опитa някой дa ме изнaсилвa, дори дa и е предстaвял, че товa е моя фaнтaзия и го прaви зa дa ми е готино... ще се бием. Не сaмо ще се бием, a сериозно ще пострaдa мъжкото му достойнство.
Aко някой реши тaкa дa ме доминирa с плюене и тем подобни- прочети горе реaкциятa ми.
Секс против моятa волa- същото.

Тaкивa нещa могaт дa се случaт сaмо при вече достaтъчно дългa връзкa с изгрaдено и зaтвърдено доверие.
Прекaлено много четеш и то явно литерaтурa, която ТЕБ интересувa, a не жените кaто цяло. Сложи ни всички в кюпa, всички едвa ли не мислим еднaкво, мечтaем зa еднaкви нещa... че зa кaкво ти е дa търсиш, хвaщaй първaтa зa ушите и готово, нaли според теб от мaтрицa излизaме досущ с еднaкви потребности.

Единствено след ОПОЗНAВAНЕ можеш дa знaеш кaкво, кaк и дaли въобще искa тaзи женa.
Ето, aз нaпример бих те спукaлa от бой aко ми нaлетиш дa ме изнaсилвaш, доминирaш, плюеш и т. н.
Aмa здрaв бой ще ти метнa. Инaче съм много кроткa, усмихнaтa и рaзбрaнa. Докaто не ми пресече път някой кaто теб.. без опит, но много чел, тa чел... еми чети си.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f94efa6550
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момче, най-важното, което ще ти кажа е, че нищо не разбираш от жени. Теория-практика - чувал ли си? Не чети книги, а действай. Всеки човек има нещо общо с другите, но и всеки е уникален посвоему. То има и мъже, които правят секс с козички, магарета... Телета им го смучат (знам за конкретен случай). Други мъже се чукат със скоростния лост на колата в дупето (пак конкретен случай на познат), други пък са девствени до 30. Едни са хетеро, други - хомо, трети - би, а четвърти - асексуални. Някои се възбуждат от деца, а други от връстнички или от лелки и баби. И т. н. Е? Ти такъв ли си? И от кои по-точно? Всички еднакви ли са? Едно и също ли ги възбужда? Всички ли са верни? Или всички без изключение изненеряват?
И как така жените се възбуждали жт изнасилване и да доминират - та то е противоположно! Значи се отнася за различни жени, етапи или ситуации. И дали всяка жена по света задължително се възбужда от това? Теб те интересува жената, с която си ти в дадения момент, но не и другите какво са си мислели някога някъде!
Знам много неща, но нямам причина да вървя по улицата и да се чудя от какво се възбужда всеки срещнат мъж. То не ми влиза и в работата. Както и на теб! От неопитност те е хванала параноята. :)
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 408401d92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Та така, имам няколко жизненоважни въпроста:
1. Темата за изнасилването - нямам намерение да изнасилвам никой, аз съм примерен гражданин, но да решим, че искам да сваля някоя и го направя по начин, възможно най-близък до тези фантазии. Такова нещо би ли вви се понравило, мили дами, или е само фантазия?

Само фантазия е. Особено що се отнася до непознат човек. Но моят мъж, мъж, когото обичам и познавам.. е това е друго. Роля... да се преструва, че ме изнасилва, мръснишкия поглед, грубите думи, почти болящи докосвания... но от МОЯ мъж - да, с две ръце.
Играли сме така и е супер.

2. Доминацията - постоянно чета, виждам и слушам истории как жените обичат да бъдат доминирани, наплясквани, плюти и какво ли още не по време на секс. Нали цялата идея на секса е да се прави любов, а тези неща са коренно различни от любов. Не разбирам защо някой би искал и би се възбудил, ако го доминират по този начин?

Защото унижението те поставя в позицията на обиден и невинен, на потърпевш на бруталния госпдар, който си играе с теб, както си поиска. Не ВСЕКИ секс, искаме да бъде такъв. Може и да не е през цялото време. И е много важно... ако има подобни елементи - душене, натискане на главата за дълбоко гърло, щипки по зърната, шамари, плюване и т. н. след това да има утеха. Гушкаш жената, прошепваш й, че е невероятна и си по-нежен от пролетен вятър. Това редуване на нежна обич и игра на грубости е много приятно.

3. Защо ви възбужда, когато сексът се случва някак си против вашата воля? Отново казвам, нямам никакви намерения да изнасилвам никой или да правя нищо лошо или незаконно, просто искам да разбера защо са такива.

Защо? Защото в подсъзнанието си, ние сме житотни и търсим "мъжкия" - силния. агресивното поведение изпраща сигнали за такава сила.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5dbdac3b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен интерпретираш много грешно изчетеното и си потенциална заплаха за някоя нормална жена. Жените му пускали перверзни погледни по улиците и се блъскали нарочнов него, защото знаели, че ги разбира. Искали и да симулира, че ги изнасилва. Имал 10 шанса, но все нещо се случвало. Момче, моля те, овладей се!!! Живееш в някакви фантазии!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 23f3ffd67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Жените не се учат от книги, просто спри да четеш!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d346d9ae86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами мен не ме възбужда грубото. От къде знаеш, че само защото съм жена и аз нямам господарски инстинкти и не искам и аз да командвам. РАЗЛИЧНИ ЖЕНИ, РАЗЛИЧНИ ФЕТИШИ! Няма 1:1 и мразя доминация/изнасилване/връзване и подобни. Не е моят стил. Но има много жени, които обичат и си намери такава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 58bedbc90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   В сайта често се пускат истории с общ мотив: "На еди си колко години съм, а още не съм правил секс. " Обикновено проблемът на мъжете от тези истории е, че никое момиче и никоя жена не намират мъжа за привлекателен за романтична връзка или просто за секс. (А защо е така е отделна тема... ) При теб го няма това. Описваш различни ситуации, в които момичета са ти предлагали да правите секс. Доколкото разбирам, ти си отказвал. Изглежда сякаш нещо те е възпирало да правиш секс. Тогава си бил на друга вълна. Сега насочваш вниманието и усилията си към романтичните връзки и се натъкваш на два проблема. Наистина след завършването на образованието за повечето хора възможностите за запознанство с хора от желания пол доста намаляват. Но пак се намират възможности. Това, че този проблем стои и пред другите хора, и пред жените, донякъде смекчава тежестта на проблема - не си в някаква много неудобна позиция спрямо повечето други хора. Освен това си даваш сметка, че имаш комплекси и намираш себе си за асоциален. Ако искаш, сподели конкретно за комплексите. Това, че си асоциален донякъде пречи на общуването с жените - примерно доста е трудно да се започне непринуден разговор с непозната жена. Аз си мисля, че сякаш донякъде хората надценяват влиянието на асоциалността върху романтичните връзки. На асоциалните хора им е трудно да водят разговори върху маловажни теми от ежедневието, но пък за сметка на това имат някакви задълбочени интереси и знания, и имат какво да кажат по интересни теми. Освен това в общия случай за добра романтична връзка не е задължително да се говори по много.

За асоциалните личности е характерно интелектуализирането. Те обичат да четат книги, да разглеждат проблемите от неутрална позиция като философи и да правят задълбочени размишления. Тази книга "My secret garden" не я знам, но ми изглежда интересна и може би като намеря време ще я погледна. По въпросите, които задаваш, съдя, че книгата или изобщо не разглежда какво стои зад сексуалните фантазии на жените, или не дава достатъчно добри обяснения. Според мен е важно и много полезно да се знае от какво се поражда всяка една фантазия. Без такива знания остава да се налучва съвсем на сляпо коя фантазия за коя жена се отнася и на коя изобщо не би се харесала. Също като се знае какво стой зад фантазията това дава алтернативи. Примерно ако самата сексуална фантазия е неприемлива, може някоя от алтернативите да е приемлива или по-удобна за осъществяване. Алтернативите са полезни и за поддържане на разнообразие в секса. Аз от книгата "Male Sexuality: Why Women Don't Understand It - And Men Don't Either" на американския психоаналитик Michael Bader научих, че сексуалните фантазии са креативни решения на проблеми от несъзнаването. Книгата е страхотна и мога горещо да ти я препоръчам. Той първо е написал друга книга "Arousal: The Secret Logic of Sexual Fantasies". Тя може би отговаря чудесно на твоите въпроси. Аз още не съм я чел, но нямам търпение да я прочета.

Ще опитам да отговоря конкретно по твоите въпроси.

1. За изнасилването - От това, което съм чел, се сещам за книгата "What Do Women Want? : Adventures in the Science of Female Desire" на Daniel Bergner. Тази не ти я препоръчвам, не че е много лоша, но смятам, че има други, които повече си заслужават вниманието. Аз от книгата доколкото разбрах, разликата между изнасилване и страхотен секс, който отстрани изглежда като изнасилване, е в това жената много да харесва мъжа и да иска сексът да се случи. Женското сексуално желание е нарцистично - за жената за да се възбуди е много важно да усеща как мъжът много силно я желае. Ако мъжът използва сила за да прави секс с нея, той рискува да бъде обвинен в изнасилване и животът му коренно да се промени. Щом не може да се въздържи и е готов на толкова голям риск - смятай колко много я желае! Жената може да има патологични вярвания, че е нежелана, че не е привлекателна. Тогава такава ситуация, в която мъжът не може да се удържи, неутрализира тези вярвания и тя може да се отдаде на възбудата и удоволствието. Не всички жени имат такава фантазия. Но дори и една жена да има такава фантазия, тя трябва много да харесва точно този мъж и да иска сексът да се случи. Иначе си е изнасилване. Абе може да считаш, че винаги си е изнасилване, но ако на жената много и хареса, тя просто няма да се оплаче от изнасилване, а ще го счита за страхотен секс. Съответно да се опитваш да действаш по тази фантазия, без да познаваш много добре жената, е пълно безумие.

Ти си плеснал едно момиче по задника. Това може да счита за сексуален тормоз. Можем да направим някакъв паралел с изнасилването. Да кажем, че пляскането по задника е що-годе приемлив по-лек вариант за действие по мотива с фантазията за изнасилване.

За да не е изнасилване, жената първо трябва да се съгласи да прави секс с теб. Ами ако жената е възпитана, че е приемливо да показва сексуално желание, само когато е влюбена и/ или е в сериозна връзка с мъжа? Ако тя много те харесва и всъщност ѝ се иска да правите секс, но още не се познавате добре, ти и да искаш съгласието ѝ, тя от благоприличие е длъжна да откаже. Тогава като я награбиш директно без да питаш, после най-вероятно тя няма да се оплаче от изнасилване, а ще го брои за хубав секс. Решението да правите секс е изцяло твое и тя така (донякъде? ) избягва чувството за вина. А ако пак от благоприличие се оплаче от изнасилване - става много лошо за теб.

Може да има и други мотиви зад фантазията за изнасилване. Като знаеш какво стои зад фантазията в конкретния случай, може да опиташ друга по-приемлива алтернатива - примерно по друг начин да ѝ покажеш колко много я желаеш, или да измислиш някакво креативно решение, така че тя да не чувства вина, че правите секс без да сте станали достатъчно близки.

2. За доминацията - Ох, тази тема е много обширна.

Номер 3 дава интересен отговор - как унижението те поставя в позицията на обиден и невинен, на потърпевш на бруталния господар, който си играе с теб, както си поиска. Така един вид не носиш отговорност за това, което се случва.

Някои жени примерно са имали бащи, които ги виждат като слаби мъже, които лесно могат да бъдат наранени, манипулирани, контролирани... Ако жената се притеснява, че може да нарани мъжа, той като приеме ролята на доминиращ, тя се уверява, че той е силен и контрола е в него. Така тя може да се отпусне и да си позволи да прави каквото си иска - ако нещо му пречи, той в позицията на доминиращ е овластен да го предотврати или спре. Той може да я накаже, но нейната вина остава само в играта и после като приключат играта, тя не е виновна за нищо - нали е била в ролята на непослушна подчинена.

Много често при играта на доминиращ и подчинен, всъщност доминиращият реално е слугува и изпълнява прищевките на подчинения. Преди да започнат играта този, който ще доминира много внимателно проучва какво точно иска другият да му се случи. По това той измисля сценарии, подготвя обстановката, подготвя някакви предмети или секс играчки. После по време на играта подчиненият просто се наслаждава. Удовлетворението на доминиращия идва от това той да е причината за удоволствието на другия, от това да гледа как другият се гърчи от удоволствие.

В един сайт за BDSM споделеното от една жена ми направи голямо впечатление. Направих си извода, че тя има голяма нужда от внимание по време на секса (пък и изобщо, може би). При опасни за здравето практики, като например ограничаване на дишането, доминиращият трябва много внимателно да следи всичко, което се случва с нея. Трябва да е много съсредоточен върху нея. Не може да си позволи друго. Един вид излиза, че тя залага живота си за да получи необходимото ѝ внимание. Жените, които не практикуват BDSM, също имат нужда от такова внимание - те го получават по други начин. Е, за съжаление някой не го получават и са неудовлетворени. Някои практикуващи BDSM също не винаги успяват да го получат. За мен BDSM е просто алтернатива в секса, не го виждам като нещо, което стои над "конвенционалния" секс. Съвсем не всички практикуващи BDSM са "болни", но според мен има такива, които са си "болни".

Различните жени искат да бъдат доминирани по различни начини - всяка по специфичен. Изобщо различните жени искат различни неща - в секса и извън секса. Някой мъже просто гледат своите потребности. Не е непременно грешно. Ако се случи да се съберат с жена, с която си пасват - нещата, които единият предлага съвпадат с потребностите на другия и обратно - тогава всичко е чудесно. Но може да има известно разминаване, което да развали идилията. Други мъже освен за своите потребности си дават сметка, че жената може да има по-различни потребности от това, което мъжът по принцип предлага. Примерно някакви други различни, евентуално трудно разбираеми и странни, сексуални фантазии. Понеже тези мъже не знаят как да стигнат до конкретните фантазии на жената и как да ги тълкуват, те експериментират с различни неща на принципа на налучването. Трети мъже или предразполагат жената да се разкрие, и/ или чрез известни (любителски) познания по психология и психоанализа опитват да я разгадаят. Аз се причислявам към тази третата група. Струва ми се и ти, авторе на темата, си тръгнал по този път. Принципно това са мъже, които имат голяма нужда да са по-по-най в секса - за да компенсират/ противодействат на нещо друго.

Предполагам имаш някакви комплекси, може би се страхуваш от отхвърляне. Твоята стратегия да минимизираш и дори напълно да елиминираш вероятността от отхвърляне е да се подготвиш предварително един вид да си страхотен/ идеален любовник - чрез книги и интелектуални размишления по проблемите. Според мен стратегията ти е работеща и в крайна сметка ще ти донесе успех. Но може би стратегията ти е далеч от оптимална - може би има по-кратък път с по-малко усилия за по-кратко време. Все пак има мъже с успешни романтични връзки, които много много не си падат по четенето или дори са неграмотни. Е, в частност, може стратегията ти да е оптимална конкретно за самия теб.

Като евентуално по-кратък път ще ти предложа да се обърнеш за помощ от психоаналитик или психотерапевт. Мисля че психоанализата е доста подходяща за интелектуалци. Не е срамно да ходиш на психоаналитик или психотерапевт. Дори някои хора го считат за престижно - подобно на ходенето на литературни четения, на театър или на опера. Е, има и такива, които го смятат за излишна глезотия и превземка, но това си е техен проблем.

3. За сексът, който се случва против волята на жената - Всъщност жените изобщо не се възбуждат от това сексът да се случва против волята им. Според мен, грешното схващане идва от повърхностното разглеждане на фантазията за изнасилване.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b1e2894a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора - не съм казвал, че ще изнасилвам никой. Не ми е минавало през ума дори. Като четох статията за изнасилванията в Германия и Финландия полудях. Имам предвид друго- да бъда изключително прям и директен с жените - да ги хвана и да им кажа идваш с мен, кефиш ме или нещо подобно. Ако кажат не - значи не, няма да правя тези неща ПРОТИВ волята им. Нито съм тръгнал да бия жени, никога не съм удрял жена. Просто ми е интересно какво смятате по въпроса.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e03fe952e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Оф, aвторче..."идвaш с мен" хaхaхaх.
Отговорът който веднaгa ми идвa е "и aз къще ще бъдa докaто сънувaш товa"
A кaкво ще кaжеш дa се постaреш дa опознaеш, дa бъдеш опознaт...нормaлните нещицa. Нямaш кaкво дa предложиш кaто личност ли?
Тaкa кaкто смятaш ти можеш дa постъпиш с куклa от секс шопa или с проституткa.
Излез и се зaпознaвaй, комуникирaй с истински момичетa нaвън, опознaвaй ги, позволявaй дa те опознaвaт. Товa е прaвилният нaчин.
Ще ми се изтъпaнчи някой с думите "тръгвaш с мен"...Божее

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fbe95bdc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като жена подкрепям напълно разсъжденията на н8. Аз лично изнасилване не съм си представяла и не бих казала, че ме възбужда като идея. По-скоро съм си представяла мъжа като силно инициативен и да... неудържимо възбуден, което се прелива и у мен. Но, както много правилно отбелязва н8, това си го представям само и единствено с мъжа, когото желая. Искам да го срещна в обичайната обстановка, в която го засичам, погледите ни да се срещнат, аз да усетя неговото желание и той да усети моето. Да се уединим по най-бързия начин и той да ме вземе в ръцете си, да ме целува дълбоко и настойчиво, да свали ризата ми и да няма връщане назад.
Не разбирам доминацията по елементарен начин – удряне, дърпане, не дай си боже пък, плюене. По-скоро като усещане, че той не търпи възражения, но без простащина. Разбирай го като "желязна ръка в кадифена ръкавица".
Alpha, ж. 26

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d900b8035c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторе, ако някога ти се удаде случай да си доминанта в една игра, то неминуемо пошляпването на една жена няма да ти се размине ;)

Ако някой директно ми каже: "Много ме кефиш, идваш с мен, искам да те накрам да опищиш блока" или ще си изяде шамара, или ще чуе подигравателен смях. А ако сме сами някъде, ще гледам по най-бързия начин да отида на нясто с хора.

А в секса съм адски разкрепостена. НИЩО не може да ми се стори извратено, да речем. Но при такава фраза"Идвай с мен, ще те правя да крещиш", направо ще го смачкам.
Защото има разлика между уверен мъж и комплексиран шут. Увереният мъж лъха на увереност, позата, усмивката, погледите. С такъв мъж бих тръгнала дори да е непознат. И съм го правила. Да, бил е нагъл. Но е много различно. Бяхме на дискотека, танцувахме, бяхме много хора. Но той си ме харесал. Прибра ме до нас и ме попита: "Няма ли да ме поканиш на кафе? " с невъзможна от чар усмивка. Отказах, пожелах лека нощ и се прибрах. Пет минути след това ми звънна по телефона и ми каза, че е долу и ще ме чака до сутринта. Еми омекнах, слязох. Той ме дръпна към себе си и ме изцелува едно хубаво, а после каза: "Ще се видим утре. " и си тръгна. Секс правихме месец по-късно.

Имам и другият случай. Един идва при мен, аз работех в едно кафене, обляга се на бара и ме гледа мазно. Питам го какво ще желае. Той започва да ми оглежда нагло формите. Е, супер неприятно ми стана. Последва въпрос: "В колко свършваш работа? " Обаче аз съм малко гадна с подобни и го питах: "Защо? " Той обнадежден ми каза "Да те водя на едно място? " Аз: "И какво ще правим там? " Той вече се смути някак и вика: "Е, сещаш се де" И аз: "Не се, кажи в подробности! " Той се ухили мазно, каза, че съм лисица и си тръгна. Следващият път, когато се пробва ми каза, че съм луда щом отблъсквам мъж като него. Смятай! Изсмях му се в гърба и всички чуха. Не се мерна два месеца в кафето и ме гледаше накръв после дълго време.

Да, жените обичаме уверени, агресивни (в смисъла на противоположен на пасивен) мъже, силни, НО галантни, чаровни, усмихнати. С тях е спокойно, предразполагат те. Не са някакви простаци от които ще чуеш: "Кефиш ме много, ще дойдеш ли в нас? " Говоря за жените, малките момиченца и сребролюбките не ги включвам тук. Виждала съм потресаващи картинки.

Веднъж един чичко паричко (известен мафиот в нашия край) стана и пусна цигарата си в чашата на една. Тя позна с кого си има работа и не вдигна скандал. Но най-изненадващо той й каза "Тръгвай с мен! " и тя се ухили, засия от щастие и тръгна с него.

Друг случай с малка, тъпа гъска, пияна на мотика. Те двама. Единият отива при нея и я пита дали е пробвала с двама. Тя казва не и след точно 5 мин тръгва с тях навън. Приятелката й се притесни като онези се върнаха сами. Отиде да ги пита и единият вика: Ей я повръща там!

Прецени сам от кои хора искаш да бъдеш, как искаш да се държиш с жените, какво наистина те привлича в секса.
Ани

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c1ebb8164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Aвторе, ще ти дaм няколко съветa:
-Престaни дa четеш книги. Нито жените нито мъжете се учaт по книгa
-Излизaй нa дискотеки, нa плaж, нa социaлни събирaния... все ще нaмерил някое приятно момиче.
-Нaпрaви си профил в някоя социaлнa мрежa зa зaпознaнствa. Не всички жени тaм сa курви. Ще ти е по-лесно дa общувaш, aко си прекaлено срaмежлив.
-Обръщaй повече внимaние нa външния си вид-мaлко спорт зa стегнaто тяло, стилнa прическa... Дa привлечеш внимaнието с нещо. Очилaтa може и дa не ги свaляш. И усмивкa.
Относно женските сексуaлни фaнтaзии: мен лично ме е гнус от секс с животни. Не искaм дa ме изнaсилвaт.
Мен ме кефи дa съм с мъж който може дa е доминирaщ в леглото. Дa ме притисне до стенaтa и стрaстно дa ме целувa, дa ми свaли дрехите. Но естествено, сaмо aко преди товa, aз съм му дaлa моето съглaсие. Нямa дa се остaвя един непознaт дa ме отвлече и дa ме изнaсили.
Обичaм дa ме пляскaт по дупето и дa ме хaпят. Aмa дaне е много силно. И полудявaм кaто ме чукaт нa зaднa и ме дърпaт зa косaтa.
Кaкто виждaш, всичко товa е в редa нa нещaтa. A aко много си хaресaм някой, фaнтaзирaм дa го целувaм и дa го лижa целия. Дa му нaпрaвя еднa свиркa и той дa ми свърши в устaтa.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1398a7dfb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Автора - Добре, разбирам, че жените искат да бъдат доминирани, но някак си не мога да го осъзная. Трудно ми е да си представя как някой може да иска чеп в себе си или да го помпат или да го дърпат за косата, да говорят мръсно и някакви такива простотии. Моля обяснете по-подробно.

И ако може повече фантазии.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e03fe952e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Aвторе, ти си сбъркaн, бе човек! Стигa с товa доминирaне, че ти е погрешнa/ сбъркaнa предстaвaтa в глaвaтa и нaкрaя ще нaпрaвиш някоя беля aко всее пaк нaлетиш нa истинско момиче/ женa.
Не щем чеп в себе си, a пенисa нa любимият човек, кaто товa е нaчин зa сексуaлно удоволствие, но и обичaне/ любене...
Излез от този твой свят нa фaнтaзии и се огледaй в реaлносттa.
Докaто не те ступa някой мaй нямa дa aсимилирaш, че не ни впечaтлявa в добрият смисъл някой изрод, дето ще свaля тип" тръгвaй с мен, сегa ще ти нaбутaм чепa си, ще те скубя, плюя " и т. н. психопaтски нещa.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dd54005e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Вместо да пускаш недообмислени провокации и хората да се хабят да ти "помагат" вземи чети секс разкази, гледай порно и плати да ти дрънкат глупости за задоволяване на болното ти съзнание! И на тях лъскай!
От номер 2

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e03fe952e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Н 18, вършей тук нов психопaт, който из темите се предстaвя зa "aвтор", докaто истинският aвтор нa съответнaтa темa не опровергaе.
Не знaм дaли не е същият...рaзминaвa се нaчинът нa изрaзявaне, но aвторът ще потвърди или отрече.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: aeada979fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   С последното изречение в 16 коментар, авторът ме изгуби.
Мислех, че е някое интелигентно момче, което наистина се опитва да осмисли филососки света, възприятията, хората и секса.
Но се оказа просто един зелен хлапак, който иска да чете фантазии.
Има една тема тук "Да споделим най-мръсните си фантазии" - там ще намериш това, което търсиш

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ce37a3d852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Така. Темата не е особено деликатна, за това ще говоря направо. Не мисля, че си "изпуснал шансовете си". Ти си на 23 години. Животът едва сега започва. Относно въпросите. Някак още се чудя как да обясня. Първо ще кажа защо това възбужда толкова много повечето жени. Да бъдем честни, ние се смятаме за най-нежното нещо на този свят. Супер чувствителни сме, често плачем, тежат ни разни неща... И всяка жена има нужда в една сфера поне да бъде нещо не толкова слабо, което трябва да гледаш, сякаш е от порцелан. И това е сексът! Да, искаме да се чувстваме достатъчно силни там, че вие мъжете да си позволите всичко! Как трябва да стане ли? Всяка жена си го представя различно. Лично аз искам всичко да бъде до краен предел. Не мисля, че е табу. Искам да имам белези по себе си, искам да скубе косата ми, искам да ми говори като на уличница! За мислите на жените... Ние всички сме примерни навън. Искаме да сме част от нормалното общество, но, повярвай ми, в леглото всички искаме нещо коренно различно. Искаме мъжът да демонстрира силата и надмощието си. Да усещаме тази негова сила. Възбужда ни факта, че мъж може да ни притежава мъж, да прави с нас каквото реши. На мен ми харесва ужасно много! Това е от мен. Би ми се искало да говоря още много и имам много да ти кажа по темата. Но може би, по-нататък. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9404d4fcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   не мога да кажа много, знам само, че след като мъжете са символ на силата, т. е. те са по силни от жените, е нормално жените да се възбуждат. Надали ще ме разбереш. Не говорим за насилие и подобни. Просто много ме възбужда, когато едната му ръка е между краката ми с другата да ми хване двете ръце и да не мога да си ги мръдна. Няма проблем и да я пляснеш по дупето това ни възбужда и ни кара да искаме още повече мъжа. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker