Гнус ли го е от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гнус ли го е от мен?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 6604 пъти
Давам накратко и само да отбележа-Не искам да изневерявам и няма да го направя. Моля, историята да се одобри.
Така... от почти 1 година имам връзка с човек, когото меко казано обичам. Обожавам момчето си, обожавам и секса. Досега сексът ни беше уникален, нямах търпение да го правим. Преди време обаче след като правихме секс, той ми каза, че усеща че имам бяло течение. Оттогава се дърпа и не иска секс, само орална любов, а на мен абсолютно нищо ми няма. Дори не иска да ме докосва там. Спазвам отлична хигиена, няма лоша миризма, няма бяло течение. Използвам добра козметика и никога преди съм нямала проблеми с това. Перфекционист съм що се отнася до личната хигиена. Тогава когато съм имала бяло течение явно съм била в овулация и затова така се е получило, а и имах настинка, стрес в работата-знам ли може да се е отразило нещо. Не отричам, може и да съм имала, жена съм, случва се. Сега нищо ми няма, всичко е нормално. Той обаче постоянно повтаря, че съм замърсена, а аз реално няма как да съм, защото нито спя с други мъже, нито съм си понижила нивото на хигиена отпреди, а и нали щях да видя по бельото ми че имам бяло течение забога. Взе да ми задава и въпроси от рода, дали не правя секс с други(а всъщност аз съм най-верния човек, който може да си представи, с мисъл абсурдно е да твърди че го правя с други). Макар, че аз знам за негова изневяра, която се е случвала неведнъж с една жена, но той и до ден днешен отрича. Както и да е.. сега въпросната я няма и не е по темата, но отбелязвам.
Страшно ми се прави секс, а той се дърпа, защото си е втълпил глупости, които нямат основание. Иска да му правя орална любов и да свърши, а аз от много време вече стоя на сухо. Човек съм имам своите потребности, това че съм жена не ме прави по-малко сексуална от него. Постоянно мисля за секс, заради него си притъпявам желанието, но вече не мога. Реша ли да изневеря, мога да го направя и сега, поддържано, младо момиче съм, предложения от момчета не само за секс, но и за връзка-много, но изневярата не е решение на нещата, нямам желание да се занимавам с друг. Казах му, че ми се прави секс, заплаших го че ще спра и аз да му правя густото -той само се смее. Аз искам секс с него, не с другите, но от физическа точка вече не издържам. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 45f6ef3a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Разкарай го, мила!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ee2001637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Дa не е зaкaчил той сaмият някое венерическо подaръче и дa се лекувa в моментa тa зa товa дa се дърпa?
Инaче е лесно дa идеш нa гинеколог и дa му връчиш изследвaния, но дa поискaш същото и от него.
Не му е чистa нa НЕГО рaботaтa.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e06ce412f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Пердложи му анален секс, да видиш как ще реагира. Жена съм и ти казвам, че мъжете не могат да устоят на френска любов и анален секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: abb71ce6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Отиди на гинеколог, направи си цитонамазка и му покажи резултатите. Извинявай, но това от негова страна си е чисто невежество, да не използвам друга дума. Ако и тогава ти се направи на интересен, сама прецени какво ще правиш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4c1c2f9f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Еми да не е приятно... и аз не исках да целувам моята защото устата и миришеше по един специфичен и много неприятен начин. А бе знаете как е когато човек не се храни. Миризмата е идентична при повечето хора. Може би на стомашни сокове... не знам но много гадно... и комбинация с цигари и кафе бля...

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9505da0c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Или си има някоя или е ненормален. Бягай, докато не е късно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 90866093f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Омръзнала си му това е или вече друга жена го задоволява! Ако един човек обича някой, няма как да се гнуси от него разбираш ли? Мъжете не държат много на хигиената тва съм го забелязла жените повече държим на това. След като не те задоволява, защо му правиш орална бе? Недей остави го, щом ти се дърпа откажи му орална, че да се сети копелето какво ти е.
Този мъж 50% те е вече сменил с друга, ако често правите секс, може да си му омръзнала? Мъжете са като кучета кво ли не правят за самия секс. Според мен връзката ви е към самия ви край, но ти си виновна да се държи така и ще ти кажа защо. Защото си му позволила да ти се качи на главата, след като ти се дърпа спирай със оралната да свършва както си иска, и като не свършва няма да умре я.. Затегни колана и бъди недостъпна.

Черен ангел

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b83808eed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Той е тъп! Няма жена без бяло течение и това е напълно нормално. И аз имах проблем когато бях болна и не беше приятно даже се уплаших, че съм пипнала нещо и ходих на изледвания които не откриха никакъв проблем. Когато ми мина болеста ми мина и течението. Ти, акъл имаш ли да го задоволяваш когато той не желае да задоволи теб. Как можеш да си с толкова неуважителен мъж!
За бога! Ние сме жени! Имаме цикъл, имаме течение и да не повярваш не акаме розички и не пишкаме шампанско! Това, че имаш слабо течение е напълно нормално и свидетелства за здравото състояние на вагината ти. Ненормално е, ако продължително време е много обилно, редовно и без причина мирише неприяно или има променен цвят и структура... но да се оплаква, че имаш течение е безумие! Отделно когато си възбудена се овлажняваш допълнително, така че може да изглежда повече от колкото всъщност е!
След като е изневерявал по-добре да се изледва да не пипнал нещо с което да зарази и теб.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 12063d4b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Пълен глупак, това си е направо подигравка. Хем той ти е изневерил, хем ти си била "замърсена".
Момиче, малко самоуважение имай. Как ще му правиш св.... на тоя палячо?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bff033bb6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обмислете варианта да се консултирате с брачен терапевт или с психиатър. Има вероятност твоят човек да има психично разстройство.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 64c7eee8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Това не е "бяло течение", а нормално овлажняване на женските гениталии, на което нормалните мъже дори се радват. Да се образова този човек.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 92eb0db217
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здрасти, обясни му, че е нормално да се появява течение от време на време. Обясни му, че ти се прави секс и не е нормално да не правите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f0812d3503
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Имаш хламидия иди се изследвай.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c9de6db3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Приятелят ти НЕ ТЕ ОБИЧА! Разкарай го! Само ти трови живота, използва те и се подиграва с теб. Намери си истински мъж, който да те обича, уважава и да изпълнява всяко твое желание в леглото и извън него! Когато един мъж обича, не може да го е гнус от приятелката му, още повече от такава глупост като бяло течение, което се среща дори при бебета!
Още веднъж, моят съвет е: Не си съсипвай живота с този и***т. Намери си мъж който да те желае, обича БЕЗРЕЗЕРВНО и да бъдеш щастлива с него, а не измъчена, сексуално незадоволена и пр.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4c1c2f9f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Кво нападате момчето бе? И на мен ми се е случвало на моята приятелка да и капят разни бели неща от вагината и ми е идвало да се издрайфам. Гнусно е. Почиствайте се. И НЕ, не е овлажняващи сокове преди секс.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6fbf3b6da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

17.   Любовта е даване и получаване. Ти до сега само даваш, а той само получава. Когато едното от двете не е на лице, това вече не е здравословна връзка. Аргументите му са абсурдни и нелепи, а държанието егоистично и детиснко. Ако не го зарежеш още сега, тогава поне му спри свирките. Щом той не те задоволява, тогава и ти няма да задоволяваш него. И ти, и той сте хора, а хората имат нужда от секс. С какво е той повече от теб, че да го получава, бил той и орален? Ако ти не отстояваш правата си, и нуждите си, никой няма да го направи вместо теб. В животът ще има хора (не става въпрос само за любов), които ще гледат да ти се наложат, да те пре*бат, да те измамят. От теб зависи дали ще им се дадеш. Не се оставяй да се подиграват с теб. Това в една връзка е недопустимо! Предприеми действия.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f165502165
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Мани го тоя путьо. Какво се чудиш даже? Питката е правена за влизане, ако го е гнус, може да пробва с мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8f11b676f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

19.   Авторке, сега ще ти разкажа за мен, а ти си вади заключения за себе си. При мъжът се появи някакъв урологичен проблем. Ходи на лекар и се върна по-нисък от тревата. Като го попитах какво му има, каза, че лекарят настоявал аз да ида на гинеколог. Предполагал, че проблемът идва от мен. Гинеколожката ми взе цитонамазка, и като излязоха резултатите се държа много грубо с мен. Попита ме колко любовника имам, че всеки който има сексуален контакт с мен трябва да се лекува. Разплаках се с глас от срам и от обида. На мен мъжът ми ми е единственият мъж в живота-в сексуален аспект, де. Не мина много време и истината лъсна-мъжът ми си имаше любовница, колежка, жена с доста фриволно поведение. И както често става, крадецът вика:"Дръжте крадеца"Да не се окаже нещо подобно и при теб...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d0e649c0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   От Авторката-Мили хора,благодаря за адекватните,бързи и полезни мнения.Благодаря от сърце на всеки за отделеното време!Страхотни сте!
Какво се оказа-човека си имал любовница.И то коя любовница-ами старата.Лошото е че и тя горката хал хабер си няма,че аз съществувам и ходи с гордо вдигната глава,усмихната,щастлива//както и аз ходих,когато си вярвах,че съм единствената в живота му//.Всъщност може и съм почти сигурна вече не сме само двете баджанаци,освен нас може да има и трета и четвърта...знам ли,не ме интересува,откакто станах "замърсената",притръпнах.Може и годеница да му е,все тая.И тя е в резервите и не е обичана.
Лошото е че не ми каза като пич и мъж.Хламидии съм имала,бяло течение съм имала....щеше зорлян да ме накара по лекари и хапчета да взимам,като нищо ми няма.Язък ми за верността и разбирането...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8ac876b682
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Зa друг път дa скизнaеш aвторке. Aко изглеждa съмнително- Е!
Стигa с товa дa търсим все винa в себе си, нaли зaтовa си говорят хорaтa, aко имa проблем, се обсъди.
Обaче е било очевaдно, че ТОЙ е "зaмърсеният" и т.н.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 451aa2c644
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   След подобни коментари си мисля дали да не взема да стана гей.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a5aca8032c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Имал съм приятелка която парадираше с хигиена и така нататък, а в същност вагината и миришеше отвратително, не знам как не си усещаше собствения аромат?
Е в този случай питам аз не е ли нормално да избягвам секса с нея?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker