Пречистване преди анален секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пречистване преди анален секс?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 33448 пъти
Искам да опитам анален секс с приятеля ми и за целта си взех от аптеката дамски душ, но много ме е страх да не стане някой гаф. Моля ви, пишете, всякакви съвети ще са ми от помощ. Пише, че се пълни с хладка вода и започваш да се чистиш, след като си ходил до тоалетна, обаче според вас това съвсем ли ще ме изчисти, ужасавам се от мисълта да не остане нещо и да сгафя. Колко време преди акта не трябва да ям или да не ям нищо цял ден?

Наистина е спишно, моля ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 883ecbca69
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Мило девойче, като пускаш такава тема, а поне си направи труда до попрочетеш малко из сайта, потърси, положи някакво старание... има толкова много изписано по тази тема-за аналния секс, и преди и след него какво да се прави! Ама няма кой да чете... по - лесно е така наготово, а потрудете се малко де!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1dc2327a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Цял ден не трябва да ядеш нищо. Преди самия акт, ако не и яла, можеш да се натъпчеш. Истината е, че трябва да не си си яля от поне 10-12 часа и да си "изпразнила всичко", след което да се почистиш. Най-добре е да "се пробваш" с вибратор или нещо подобно, защото колкото и да е внимателен приятеля ти, никога няма да е достатъчно внимателен, че първите няколко пъти да не се получат инциденти.
Направи няколко репетиции и само ако ти харесва, и си сигурна в себе си, го прави с приятеля си. Ако не ти харесва, му врачи един банн иму кажи, да си го навре в задника и да види, дали е хубаво.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 734e03dea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

4.   Хубаво си решила да се подготвиш предварително за анален секс. Казваш, че си купила дамски душ. Уреда, който събира водата в дамския душ ще го нарека торба за по-лесно, защото ще ти говоря за друг душ, който се употребява за клизма. Дамския душ се употребява за промиване на влагалището, затова капацитета на торбата е не повече от половин литър вода, поради малкото пространство на влагалището. Другия душ е за клизма и капацитета на торбата е около един литър и половина. Защо ли? Защото дебелото черво е много по-дълго и по-широко. Затова с дамски душ хубава клизма няма да си направиш ако искаш да се пречистиш добре и да не се срамуваш после ако стане някакъв гаф. Мисля, че знаеш как е разположено дебелото черво. Започва от апендикса (долу в дясно), върви нагоре, после хоризонтално продължава на ляво и после слиза надолу от лявата страна на стомаха и завършва до ануса. Това го казвам за да имаш представа какъв е капацитета на дебелото черво. Ако искаш да се пречистиш добре (за да няма гаф) трябва да изчистиш цялото черво, а това с дамски душ няма как да стане, защото водата няма как да изпълни цялото черво. За клизма е необходимо около литър, литър и половин вода. Водата трябва да е съвсем леко топличка т. е. малко над телесната температура, а не хладка.
Аз гладувам два пъти в годината по 15 дена и по време на гладуването всеки ден правя клизми. Душа за клизми е по-различен от душа за влагалището. Той идва с маркуч и с малка тръбичка, която се прикрепва към маркуча и се вкарва в ануса. Ти трябва да кажеш на аптекаря, че искаш душ за клизма, а не за вагината. В пакета за клизма трябва да има описание как се прави. Сега ще ти кажа как аз правя клизма. Торбата с вода се закача на около един метър височина от дупето ти. Ти лягаш на пода по гръб и тръбичката която е закрепена към другия край на маркуча я вкарваш в дупето си и пущаш водата от щипката, която е закрепена малко зад тръбичката. Трябва да чакаш докато всичката вода изтече от торбата в дебелото черво. Ако изпитваш някакво неудобство в ануса от налягането на водата, леко си повдигаш дупето от пода за да намалиш това налягане. Целта да лежиш по гръб докато водата навлиза в теб е, че лежейки хоризонтално водата по-лесно ще стигне до началото на дебелото черво. Ако можеш да задържиш минута, две е добре, но ако не можеш сядаш върху тоалетната и чакаш природата да си каже думата. Но се приготви да си върху тоалетната 20, 30 минути, защото тази вода няма да излезе на един път, а на талази придружени с къркания. Когато всичката вода е излезнала от теб ти сама ще го разбереш. Приготви си нещо за четене докато си върху тоалетната. УСПЕХ.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 416399e7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   Пълни глупости, изобщо не е необходимо пречистване, стига да ходиш редовно до тоалетна - един път на 1-2 дни. Но задължително се използва презерватив. По презерватива може да има следи от изпражнения, но важното е че не са по члена, защото биха могли да го инфектират. Но това с клизмите и неяденето е пълна простотия. Даже аз когато правя анален имам чувството че изпражненията действат като лубрикант.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d01b26541e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Аз съм чел, че след голяма нужда си допирали маркуча от душа до ануса, да влезе вода и после я изпразват в тоалетната. Така се повтаряло докато водата, която изтичала, станела годна за пиене. :) Обаче друго ми е по-интересно и непонятно, защо мъж ще прави анален секс с жена? Разбирам гейовете защо го правят - нямат вагини, ама жена... Ама аз съм голям пуританин и даже смятам, че и устата не е място за поставяне на членове. :D

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 65dbb81de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм мъж и ще ти кажа едно средство за иделно прочистване преди анален секс, взимаш от аптеката прахчета "Фортранс", пиеш няколко 3-4 разтворени във вода, и всичко каквото е в теб го изакваш до бистра вода, ама трябва да си отделиш един ден. Иначе ствава и с клизма, правиш си няколко клизми докато си изчистиш напълно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b751259751
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Аз не мога да разбера откъде цялото това отвращение и страх от "изпускане" по време на анален секс? Този секс лично на мен много ми харесва и го практикувам и със сериозни приятелки, и с такива, с които сме се срещали чат-пат за секс.

Това си е съвсем нормален секс - най-добре се получава, когато е спонтанно. Затова и не разбирам цялата тази подготовка преди него. На мен ми се е случвало с няколко различни момичета те да се изпуснат, но какво от това? Не е дошъл краят на света, а и ми е пределно ясно къде пъхам члена си и какво мога да очаквам да има там.

Даже това може да мине за някакъв момент на интимност, когато връзката между партньорите е сериозна. Една бивша сериозна приятелка чат-пат се изпускаше по време на анален и никога не ми е било проблем, защото не мога да си представя да се гнуся от човека до мен, особено пък от неща, изцяло свързани с човешката природа.

Пък и авторката да не си мисли, че това изпускане се изразява едва ли не в някаква река от лайна (е, сигурно и такива случаи има), а по-скоро при изваждането на члена се случва да е леко (подчертавам - ЛЕКО) изцапан.

Лично аз съм го правил и с почистена, и с натурална партньорка и винаги повече ми е харесвало натуралното - някак по-първично и диво ми се вижда, пък аз точно такъв секс обожавам, така че...

Е, ако е чак толкова важно да няма никакви следи (макар че 100% гаранция надали може да има), то си направи клизма, гледай да отидеш поне 2 пъти по голяма нужда и поне 10-ина часа преди секса да не си яла. На мен това ми се вижда прекалено изкуствено и като по часовник (според мен тези неща нямат място в секса), но след като чак толкова те е срам от едно леко оцапване, а искаш да го правите, тогава ще следваш поговорката - трай бабо за хубост. :)cc

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5a59c8a442
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Мисълта ти да не стане нещо кофти ще те преследва и по време на акта,няма да се отпуснеш и хич няма да се изкефиш.Познавам жени които сами си го искаха,не знам как са се подготвяли,но имаха опит.Трябва да си страшно възбудена и отпусната,след питие например.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6d1d9f28c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

10.   Съветвам те да не правиш анален секс, защото това е едно извращение от дявола. Знам, знам, че сега всякакви сексуални извращения промотирани от слугите на дявола от морално деградиралия запад се представят за нещо нормално и хората безкритично прилагат в живота си всякакви "модерни" извращения за които прочетат или гледат. Аналното отверстие на човека е предназначено за изхвърляне на фекалии, отпадните продукти и нечистотии на храносмилането които са заразени с всякакви бактерии, микроби и болестотворни организми след като смляната храна попадне в дебелото черво което е дом на всякакви бактерии, вируси и подобни. Аналното отверстие е изключително нечисто място и в духовен и в материален аспект, оттам и е естествено за дявола да скланя хората да правят гнусни и нечисти неща с които да опорочават сами себе си и да стават гнусни за да ги повлече след себе си в крайното наказание което го очаква. Не е случайно, че содомитите/хомосексуалистите и хора практикуващи извращението наречено анален секс много често страдат от смъртоносни заболявания. Не е това предназначението на аналното отверстие. В миналото преди това извращение да се популяризира от слугите на дявола като нещо "нормално" аналния секс се е смятал за нещо крайно гнусно и унизително, жени които са изнасилвани от изверги които са ги мразели и презирали са били изнасилвани в аналното отверстие за да бъдат унижени и опорочени, за да бъдат използвани по неестествен, извратен и гнусен начин. Подобно е положението и с хомосексуалистите содомити които вършат това гнусно деяние, обхванати от извратени дяволски желания те се използват по извратен и нечестив начин и обладани от духа на блудството се потапят в скверни и гнусни страсти потъвайки все по надълбоко в дяволската поквара не осъзнавайки колко грозно, зло, извратено и нечисто е това което вършат. Настойчиво те съветвам да не извършваш това гнусно нещо което си намислила, разбери казвам го за твое добро, защото после ти ще жънеш последствията. Знам, че ти си облъчена от дяволските послания колко било хубаво, разкрепостено и т.н., но всъщност е ужасно грозно, неестествено и страшно срамно и унизително за човек да върши такива дела. Послушай ме, за твое добро е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0b47c3a843
гласове:
1 2 3 4 5
  (100 гласа)

11.   Какви са тия глупости? От 4 години правя анален сек, вярно, не повече от 30 пъти, но никога не съм имала специална подготовка. Никога не са ставали гафове, ама никога. Какви са тия филми, какво е това чудо...

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6f45648052
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ги слушай - пълна глупост е да не се храниш!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f8ce225cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Номер 10 върви в някоя черква да проповядваш, тук не ти е мястото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 94d3d67681
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Моята жена не спазва никакъв хранителен режим. Като си лягаме вечер, щом си вземе клизмата и влезе в банята, знам какво секс и се прави. До сега никога не е имало проблем, но винаги с клизма.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 224412da7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   С жена ми го правим редовно без презерватив и без никакви подготовки, както и свършвам вътре. Случва се понякога члена ми да е изцапан малко, но не е някаква драма. Все пак знаем за какво служи това място. Не си вкарвай разни филми, може и без прочистване, а пък това да не ядеш 10 часа си е направо лудост. Най-хубаво е като е спонтанно. Спазвай само след като ти е бил отзад никога отпред преди да се измие хубаво.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 03b703a857
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Жена съм на 51 г. и с мъжа ми правм секс през ден, анален в събота вечер. Клизма на всяка цена! И без презерватив в дупето, защото така искам. За 26 години брак не сме имали проблеми с гъбички или каквто и да бил проблем.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5e2985a362
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Само с две жени съм правил анален, но за дълги периоди. Едната беше на 26, другата на 47. И двете не искаха презервативи, защото не им било готино.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d0e8c0eba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Няма нищо страшно, удоволствието трябва да е голямо, иначе няма смисъл . В секса всичко трябва да е удоволствие, иначе е тъпо
Аз лично обожавам аналния секс, но с жени засега

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d0e8c0eba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   И какво му е толкова страшното на аналния секс

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker