Харесвате ли фитнес маняци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесвате ли фитнес маняци?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 6162 пъти
Мъжете вярват, че жените харесват мускулести мъже. Почти всички мъже ходят на фитнес, защото вярват, че ако имат големи мускули, жените ще ги харесват повече. Много мъже използват анаболни стероиди, изкуствени хормони и други "химии", за да станат огромни като горилa, защото вярват, че така жените ще ги харесат още повече. Някои от тях тренират само ръцете, раменете, гърдите, гърба и корема, защото мислят, че жените гледат само тези части на тялото. Ако имаш широки рамене, големи ръце и плочки - значи мацките ще припадат по теб. В това вярва всеки мъж! Колкото по-широки рамене, колкото по-големи ръце и колкото повече плочки - толкова повече мацки ще припадат по теб, и то само красавици. Тези мъже искат да бъдат харесвани от най-красивите жени, с грознички могат да се уредят и без да тренират във фитнеса. Тази мания по фитнеса и мускулите е завладяла мъжете в цял свят! Нацепени батки има не само в Бургас, те са навсякъде - в Америка, във Франция, в Русия, дори в Китай. Навсякъде където има мъже. И стават все повече! Хранителните добавки са задължителна част от менюто на все повече мъже. Но... въпросът е - струва ли си? Наистина ли мацките ще започнат да припадат по теб, ако си мускулест и нацепен? Мъжете се привличaме от физическото - като видим жена с големи гърди, дълги крака и стегнато дупе, искаме да я съблечем и изчукаме веднага. Не можем да й устоим. Съответно си мислим, че ако сме високи и имаме големи мускули, жените също няма да могат да ни устоят и ще искат да ни съблекат и изчукат. Така ли е? Мъжете сме много сексуални. Признавам си, че като видя красиво момиче със секси тяло, започвам да се чувствам като разгонено животно. Трудно ми е да се контролирам. И при жените ли е така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 97169fae0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не ги харесвам. Повечето "нацепени батки" са ми напълно безразлични, а прекаляващите с фитнеса и особено с гълтането на боклуците, известни като "добавки" са ми откровено смешни.

Да, има мъже, които искам да съблека и изчукам веднага. Но това са мъже с интелект, самоуверено поведение, харесващи се, говорещи смислени неща, елегантни, лъхащи на авторитет. Ако такъв мъж се случи и атлетичен, едва ли бих го върнала заради мускулите, но да пожелая мъж само заради тях... няма начин. Мъжът, който ме влече като магнит е силен, самоуверен, интелигентен и изискан. Възбуждам се от поведението и излъчването на мъжа, не от физическите му параметри.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d7c538e4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фитнеса или с други думи тренировката е полезна за тялото, някой природно са по мъжествени, но когато тренираш дори да не си имаш шанс да изглеждаш повече от добре.
Естествено това е един аспект, вече ако нямаш харизма, увереност и не можеш да говориш, всичко е безсмислено.
Да определено като те видят във форма просто погледа им казва всичко.
Но мисля, че след запознанство някоя интелигентна жена ще си падне по някой задаващ този въпрос и то формулиран така.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 650eb57b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   "Признавам си, че като видя красиво момиче със секси тяло, започвам да се чувствам като разгонено животно. Трудно ми е да се контролирам. И при жените ли е така?" Зависи от жената. Има жени, които не харесват огромни и (за мен са) грозни, нацепени горили. Умната жена гледа характера на мъжа, чувството му за хумор, добротата му и други качества, които мъжът трябва да притежава. Мъже с огромни бицепси ме плашат, приличат ми на мутри и веднага щом видя такива, се извъртам и ги игнорирам.
На една жена не ѝ е достатъчно да види мъж, за да е готова за секс. Тя иска любов, нежност, да знае, че е обичана. На никоя себеуважаваща се жена няма да ѝ бъде приятно някакъв грубиян да се нахвърли отгоре ѝ като разярено животно, да ѝ причинява болка и да ръмжи като прострелян.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 64f339e568
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Написал си пълни глупости и това ти го казвам от позицията на човек, занимаващ се вече близо 15 години с фитнес.

Да, някакъв процент от мъжете наистина започват да тренират, за да се харесат на жените, но това са едни пряко сили 15-20% от всички трениращи мъже.

А съвсем вманиачени по фитнеса мъже харесват в 9 от 10 случая на жени, които имат същата страст. То няма как и да е иначе, защото нека си представим следната ситуация - батката ходи 8-9 часа на работа, спи поне по 8, за да може да се възстанови, тренира поне по 2 часа на ден, и то остават едни пряко сили 5-6 часа на ден за партньорката. Че коя жена ще се съгласи на подобна връзка, ако не споделя същата страст към фитнеса? То даже това време не е и за връзката като цяло, защото трябва да се яде (батките са стриктни що се касае до яденето), трябва да се готви, след тренировка хората са уморени и имат нужда от почивка, а съвсем отделно трябва да се върши и домакинската работа, която както много добре знаем никога не свършва, така че...

Когато си млад (под 25 години) е нормално да имаш такива мисли, и да гледаш живота през призмата само на члена си, но след това вече както мъжете, така и жените имат много по-сериозни изисквания за човека до тях. Да, за единия секс сигурно в 10 от 10 случая жената ще предпочете мускулестия мачо (но да е просто добре оформен, а не чак културист, защото много жени се отвращават от чак толкова нацепени мъже) вместо по-обикновено изглеждащо момче, но за сериозна връзка нещата, които зрелите жени искат са много по-различни от 50 сантиметра обиколка на ръката и перфектно очертани коремни плочки.

Най-общо казано прекалено много вманиачените по фитнеса мъже и жени не са за сериозна връзка, и неслучайно или са сингъл, или ходят с някой също толкова вманиачен по спорта като тях, защото иначе нещата просто няма как да се получат. Та в този ред на мисли - не, жените като цяло определено не изгарят от желание да имат сериозни и дълготрайни отношения с хора, които са като хипнотизирани от фитнеса, повярвай ми.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ec549ac222
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Много омраза има в поста ти, ясно е че си някакъв рахит и не ти обръщат внимание жените, затова си решил че едва ли не трениращите мъже са ти виновни. Вместо да гледаш в чуждата чиния вземи поработи върху тялото или акъла си.

И конкретно на въпроса - да, жените харесват мъже с хубави тела точно както ние харесваме жени с хубави и стегнати тела.

Но не е само това, при мъжете фитнесът освен върху тялото, влияе и върху психиката, ставаш по-освободен, чувстваш се добре в тялото си и това се вижда. Отделно когато тренираш правилно, тялото ти пращи от тестостерон и жените го улавят подсъзнателно.

М27

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 148140ed36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз съм красиво момиче. Това го забелязвам в последните години как става мания фитнес и масово момчетата стават горила. Имам много спомени с такива нацепените батки и дори понякога ми става смешно. Защото са куки лейки. Такива мъже са само за забавления, но нищо повече. Аз бих си взела мъж от тип като Джеймс Дорнан, Дейвид Бекъм, Шон Фарис, Ти Ай, Дима Билан, Каан Урганджиоглу и т. н. Харесвам слабички, високи, интелигентни, възпитани и да имат мъжко достойнство. Така, че нацепените батки нямат шанс за мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f39e93eff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не! Харесвам естествени и съразмерно развите тела, а мускулите на фитнес манИАците определено не са такива. Грозни са. Тренировки и/или физическа активност - да, маниакалност - твърдо не!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d876e0b71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не знaм зaщо си мислите някои, ( слaботелесни и мързеливи явно) че щом мъжът е "нaцепен бaткa" или aз кaзвaм "здрaв дух в здрaво тяло, то знaчи е глупaвa горилa. Тaкa си ви изнaся.
Предпичитaм нaцепенa горилa пред слaботелеснa, с увиснaли месa тaкaвa. Поне нaцепенaтa горилa ще е дисциплинирaн, без лоши мaвици и пристрaстености освен спортa.
Инaче сре нaцепените горили познaвaм лекaри, инженери, ИТ специaлисти, a ти... в кое село доуш крaви?
Дa, предпочитaм нaцепени бaтки, също кaкто ти предпочитaш нaцепени "кaки". Все пaк си гледaй нивото.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dbc17520e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Уауууу.. много генерализация, много нещо в тази тема, бре, авторе. "Ако имаш широки рамене, големи ръце и плочки - значи мацките ще припадат по теб. В това вярва всеки мъж! "-? !? !? Ммммне.. не вярва всеки мъж в това, иначе щеше да има фитнес зали на глава от населението. Дори, повечето мъже, които познавам, нито ходят на фитнес, нито ги вълнува, че нямат идеално оформени гръб, гърди, крака, корем и прочие. Всеки нормален и мислещ мъж знае, че външният вид, колкото и перфектен да е той, може да те докара само до едно положение, когато говорим за връзка. Но нека уточним, говорим за истинска връзка, а не за мимолетен флирт. В този случай, да, жената може да бъде привлечена от мускулите и секси тялото (въпреки че не на всички им е по вкуса), но това ще бъде само в началото на тяхното познанство. Ами представи си, мине известно време и този симпатичен спортяга се оказва лишен от всякаква обща култура, обноски, ценности, интереси, разум... и каквото и да е.. е, мислиш ли, че някоя трезво мислеща жена ще разчита на мускулите му, за да създаде семейство с него, примерно? Разсъждаваш твърде общо и точно с тези си убеждения, ти сам попадаш в едно клише- на негативно настроените млади хора, на които все някой за нещо им е крив. Много мъже ходели на фитнес... ми хубаво, теб какво те бърка тази работа? Като си имаш самочувствие и знаеш как да привлечеш една жена, какво те интересуват другите? Нека да си ходят където си искат и да тренират и по 12 часа на ден, ако са решили. Не знам точно какво те дразни толкова, може би момичетата, към които ти проявяваш интерес, са привлечени от такъв "тип" мъже, но.. това може само да означава, че не са правилните за теб. Само че с кофти настроение и обобщения за единия или другия пол, няма да стигнеш далеч. И тези работи с животинското привличане и желанието за изч***ване веднага по-добре си ги избий от главата. Не смятам, че някой, било то жена или мъж, може да разчита само на тези първични емоции и да се ръководи от тях в живота си. Та така, пожелавам ти да си по-щастлив със себе си и това, което си, и по-малко да обръщаш внимание на другите, дори и да ги намираш за повърхностни и заблудени. Гледай ти да си на нивото, на което искаш, пък нека всеки да си избира за себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 64c372abef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   НЕ харесвам такъв тип, защото един мъж първо трябва да ме впечатли с интелект и достойно поведение, като външност най-вече ме привлича самото излъчване - поглед, усмивка... тялото е само бонус. Посредствените жени може и да се кефят само на мускули, но аз не съм така. Уважавам мъже с класа. Сега обаче и ти не задаваш въпроса много тактично. Не смятам, че бих излизала с мъж, който слага всичко под общ знаменател и нарича някого "нацепена батка".

ELSA

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 18d0db928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Отговарям напълно искрено. Не, не харесвам нацепени животни. Подкрепям изцяло номер 1. Даже ме отвращават някои. Други ме плашат. Познавам момче, което е със страхотно сложено тяло, (не е нацепен, демек тяло което харесвам) ама тъп до безсъзнание и ме отвращава всеки мускул, който виждам. Има момичета, които харесват нацепени. Но слава богу, че не съм такава, защото тази категория момичета също не е повод за гордост. Радвам се че не си падам по дебели дратове и пилешки крака.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b026d2e0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не ги харесвам. Ако едно момче е хубаво в лице и слабо, пет пари не давам ако ще и да е плосък като дъска, даже го предпочитам. Има страшно много хубавци без никакъв релеф.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: db7afcba16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Панаир на суетата, на оня свят химии и хубави тела, красив-грозен не важат, просто е

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: db7afcba16
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Малко офтопик от темата но...
Пишеш за грозничките жени и как едва ли не всеки може да се уреди с тях
Пич слез малко на земята-самото ти изказване е комплексарско, а ако ще си говорим истината-балканските мъже като цяло са си грознички, доста голям процент с отвратително надценено поведение за възможностите си и крайния резултат е ясен-не могат да се класират и при грознички женички
Със или без фитнес-едно и също
Имаше и един виц, нещо от сорта на "Ти спиш, слюнката ти капе от устата, хъркаш и пърдиш, ведно с това си въобразяваш, че някоя някъде мечтае за теб"
Дерзай!
Мъж съм, ама майка имам, жена ме е раждала и съм се научил на уважение към жените, за разлика от доста други!
М34

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: aa492158af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   До номер 5, пич имаш ли кантар у вас? Хвани един кантар и го стисни здраво, колко ли килограма ще задържиш на стрелката? Защото един здравеняк от залата му казах за тоя номер, а той ми вика " Вдигам еди колко си от лежанка" Абе вдигай си, ама ми кажи колко килограма стискаш? И той - "Аз ще стисна и ще задържа на 120 кг. Стисна и му се разтрепериха ръцете на 75 кг. Става въпрос за човек малко над 190 и около 110 кг. След това самият аз, който не е стъпвал в зала, нямам 85 кг и съм 10 санта по-нисък от него, стиснах и задържах кантара на 90 кг. От залите излизат бутафорни герои. Не, не си струва да се взимат хранителни добавки, струва си да се занимаваш с нещо наистина полезно.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9640cc7d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Приятелю, по-добре поработи върху възможностите си да печелиш повечко пари. Тогава със сигурност доста жени ще те "харесват" дори и да не си изобщо мускулест мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 403d078c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм жена, почти всеки ден съм във фитнеса и повярвайте ми - най-малко ме интересува дали някой ще ме хареса. А най-запалените фитнес манияци едва ли мислят за жени. А на един мъж гледам акъла - мускули се правят...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fb542d832f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти може да си харесваш големи гърди и стегнати тела, но има други мъже, които харесват малки гърди, други по-закръглени жени - това, което искам да кажа, е че всеки има различни предпочитания.
Това, че даден мъж е решил да тренира не значи обезателно, че по този начин търси женско внимание. Това, че една жена тренира/гримирва се/грижи се за себе си също не значи, че обезателно иска внимание от мъжете. За повечето тренирането е отдушник, други го правят с цел да се почувстват привлекателни, трети - за да се почувстват здрави и жизнени, четвърти - да придобият повече сила и т.н. Всеки си има различна причина!
Някои жени харесват САМО батки, други САМО кльощави, трети с повече килца отгоре, четвърти не ги бърка изобщо за тялото ти. Няма такава формула за мъж, които да е перфектен за всяка жена. Всеки си търси различни неща.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a3f8f89cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Това със сигурност е написано от един кльощав и комплексиран мъж. Как може да твърдиш, че всеки мъж който тренира го прави заради жени. Повечето го правят за себе си, искат да се чувстват добре в кожата си. Все едно казваш, че жените пазим диети и се поддържаме заради мъже. Ми не, правим го за да се харесваме и да се чувстваме добре. А и по въпроса дали ги харесваме, да. Какво по хубаво от добре изглеждащ поддъжащ се мъж?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 656f9375e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз не харесвам мъже с големи мускули. Особено грозни са ми тези, които са ниски, но пък направили големи мускули на ръцете и корема, а забравили краката. Разбирам, че имат комплекси такива мъже и те искат да са мъжествени..но на мен, не ми допадат, не са естествени.
Харесват ми едри мъже със стегнати тела. Но не и тези, които си личи, че блъскат във фитнеса. По-принцип не гледам само външния вид на даден мъж. За да ми хареса и за да поискам да го " съблека и изчукам веднага " трябваи да притежава няколко качества. Трябва да ми допадне като характер, да знае как да се държи и говори с една жена, да има някакъв собствен чар...незнам как да го определя. Има мъже, които още от пръв поглед ме привличат като магнит и много често, те не са някакви фитнес маняци, но пак са секси.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e8b48aa121
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   На 15 съм момче - професионален боксьор от 6 години и фитнес маниак от 3. Мисля, че жените 5 пари не дават за характера, те гледат мускули и умения. От личен опит ви казвам. Имам приятелка на 15 и преди няколко месеца я видях да се разхожда с друго момче в парка, което беше на 17. Пребих го естествено и след това тя никога не ми е изневерила пак.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5cf59b9338
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Като жена мога да ти кажа, че мъжете с хубави, стегнати и добре оформени тела са харесвани. Естествено е важен и характера и отношението към жената. Харесват се мускулети мъже, а НЕ културисти!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3ea4e5035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

24.   Добре, бе, не я ли научихте толкова тая женска психология? Масовката се кефят на здравеняци, не само кифлите им се кефят, а масовката като цяло! Дължи се на факта, че почти всеки релефен и редовен в залата е човек със финансова състоятелност, заради което идва и симпатията към него. И аз познавам работници с яки гърбове и ръце от работа, но нито един от тях няма приятелка или по-скоро КРАСИВА приятелка, защото са скромни и нямат пари. Реално погледнато, жените не ви гледат толкова самите мускули, а просто къде ги правите. За масовката е привлекателно да си като Лазар Ангелов, защото ги прави във фитнес залата, но ако беше на строежа и всичко по него е за 50 кинта? Ето, номер 1 дава ясен отговор на въпроса! тя изброява: силен, самоуверен, интелигентен и изискан. НО! Ако последното качество отсъства "изискан", няма да му даде шанс, тъй като изисканото е знак за големи финансови възможности.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d3c88cf118
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Има нещо вярно в думите ти н24

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ff4aabacd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз пък като жена казвам че хубави слаби добре облечени мъже без значение какво тяло имат са харесвани повече от мускуляга с анцуг. Ако си слаб и симпатичен не е нуждо да имаш мускли. Григор димитров да не би да е страшно мускулест? И помнете, инструмента е най- важен- в порното съм се нагледала на мъже с хубави мускулести тела и малки пишки, сякаш е нещо като правило. Един слаб корем е също толкова секси колкото корем с плочки, и не изглежда толкова изкуствен. Лазар Ангелов не ми е идеал за красота.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 887cd44492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ехехее! Номер 24. Най-накрая да я научим тая женска психология от теб.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d3c88cf118
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Този Шон Фарис е много нежно момченце, нищо чудно да го харесват. Няма да се изненадам, ако е бисекс...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e995878e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 24 от 1: Изискан не значи богат и лъскав. Има уникални простаци сред богатите, които освен за подигравка, за друго не стават. Изискан е човекът с широка култура и образованост. Не говорим нито за дипломи, нито за зазубряне на разни неща от дебелите книги, а за познание, осмисляне. В повечето случаи тези мъже не са богати. Ще ти дам пример: ако си беден научен работник, ти си изискан, защото притежаваш интелект и си работил с него, но не си никак богат и често си много зле облечен. За мен обаче си и изискан и атрактивен. Ако си тираджия, ти вземаш голямата заплата, имаш финансови възможности, но не си ми интересен, точно защото нямаш изисканост. Не всички "кълвем" на пари. Това не ни прави непорочни, разбира се. Моята страст е авторитетът. Ако няма авторитет, с пари или без, за мен мъжът е непривлекателен.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e94b14f81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Скоро изхващах жена ми да се чука с фитнесинструктора си и повярвайте ми бяха доста разгонени и двамата. Явно доста се бяха подгрявали за няколкото месеца, през които жена ми се зае с усилени тренировки и секса им, който скрит наблюдавах беше супердив и животински. Този я подмяташе както си иска и и го вкарваше как ли не. Не бях виждал жена ми по дива и щастлива и да ви кажа честно ме хвана срам да и правя сцени и да я разобличавам. Оставям я да се вижда и насищна с този пич. Има и за мен... Така че, стига с тези митове за импотентните фитнсманиаци, истината е точно обратната. И тези неща ги пускат разни комплексари.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 60a6e4b183
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Няма лошо в това човек да поддържа тялото си във форма - първо е полезно, второ е красиво. Жените харесват атлетични мъже, редовно спортуващи и с изваяно тяло. За целта не е необходимо да живееш във фитнеса и да вземаш добавки - можеш да бягаш всеки ден, да плуваш, да играеш тенис. Съчетано с правилно хранене, ще даде резултат. И още един съвет: добре е да имаш леко недостъпен вид. Мъжете с вид на загорели мераклии, точещи лиги по всяка по - засукана мацка, не се радват на особено голям успех сред жените.
Ж 45

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 590240f064
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   До 15: с това с кантара направо изби рибата!
И какво си мислиш, че си доказал с това?? Пълно е с такива измислени герои, които току ти извадят някоя хитрост от торбата и направят някакъв кардинален извод от нея. Смех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 887cd44492
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   До номер 31: Права си, скъпа, кефиш ме!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf3759c026
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Глупости питаш, момче. Грешна логика имаш и фактите ти са неточни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: af569b3307
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Не са ми любимци тези с големите мускули като на културисти, но пък няма по-гадно нещо от момче на 18-20 или мъж преди 40 дето има шкембе като на чичка.

Напоследък долната възрастова граница за "отглеждане" на шкембенце при мъжете драстично е спаднала.
Затова поздравления и респект към тези, които поне полагат грижа за себе си дали във фитнеса, в парка или вкъщи. Пък ако им порастнат малко повече мускулите, не е фатално :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 331ab29448
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   До 21
Аз кат те гледам ти с тоз начин на мислене май истинска приятелка освен някви кат твойта няма си намериш.
Според начина ти на мислене, една жена ще събере с пълен идиот и тъпак, който ще я бие всеки ден, но притежава мускули и умения.
Ако наистина мислиш че е така, то тва е жалко.
Земи научи какво харесват себеуважаващите се жени в един мъж

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 46f1fac3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Мъжете се привличaме от физическото - като видим жена с големи гърди, дълги крака и стегнато дупе, искаме да я съблечем и изчукаме веднага... Откъде си сигурен че всички мъже харесваме такива жени! Личи си че си наивен пубер с промит мозък!
Фитнесът е вреден когато се превърне в самоцел и естествено се пият добваки, а това са все стероиди, анаболи, хормони и пр. защото няма как да накараш тялото си да напомпва мускулите. Резултатъ - затъпяване на индивида, ранна хипертония и сърдечна недостатъчност. Американците добре са го измислили, както и с диетите и уж природосъобр. начин на живот, за да държат в тъпотия населението и да им промиват мозъците! Повечето жени не се впечатляват от мускулести идиоти, а се впечатляват от умни и интелигентни мъже, които са стабилни, и могат да им осигурят накаква сигурност, примерно каго отношение, уважение, а не само пари.
А за това кой какви жени харесва смятам че трябва да бъде строго индивидуално. Стегнатото малко дупе, кльощавата фигура също е клише наложено от тъпия снобизъм на съвр. доста тъпо поколение. Как мислиш едни 40-50 кг. женски скелет ще има големи цици, то физиологично е невъзможно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 684a83a6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Много не съм съгласен със Автора и ще ви кажа защо.
1. Фитнеса е полезен за здравето
2. Изглеждаш добре и се чувстваш по мотивиран за живот
3. Имаш повече сила и енергия за живот
4. Учиш се на дисциплина и да си редовен
5. Ужасно много помага за депресия/стрес/тревожност

В Заключтение аз казвам, по добре да съм Фитнес Маняк и да имам сила и енергия, от колкото да съм Алкохолик, пияница, наркоман и да не знам за какво живея и да тровя с ужасния си вид хората по край мен.

М-29 Фитнес Инструктор.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0f1ef51ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Такъв тип мъж би могъл да привлече само някоя слабоумна фръцла. Мъжете с такова тяло са неестествени и дори непривлекателни и отблъскващи за истинските жени. Силата няма нищо общо с размера на бицепса. Адмирации за онези, които спортуват, за да се чувстват здрави и енергични. Мъже, не разбрахте ли, че ние се впечатляваме от вашите качества и интелект, а не от мусколите ви? Разбира се глупавата жена си пада по глупави мъже, следователно умната си пада по умни мъжи, не е голяма философия. За всеки влак си има пътници, нали?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e81b7e3b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   90% от ходещите на фитнес го правят за себе си. Мускулите не те правят нито прост, нито умен. Жените харесват най-много ателтичните тела, но почти винаги бха предпочели нацепена батка пред някой 120 кг тюфлек!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 30f6d2e477
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   До номер 21. Рядко пиша мнения, но тук си заслужава. Не си мисли, че като си боксьор и няма да те смачкат някъде. Срещу ножа няма отърване. Всеки бяга от лудите. Добре, че онзи не ти е извадил някой нож, че тогава можеше и да не тренираш никога повече. А между другото момчето какво ти е виновно, че приятелката ти се е съгласила на среща с него? Трябваше да ги напсуваш двамата и да си тръгнеш. Не би трябвало всички с бой да си решаваме проблемите, защото понякога боят завършва с ужасни последици и за двете страни.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ab17e54398
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Aми виж сегa. Спортът е хубaво нещо, aмa с мяркa. Зa мен един мъж е привлекaтелен aко имa хубaво aтлетично тяло, дa си личи че спортувa и имa мaлко бицепси, леко дa се виждaт плочки нa коремa, хубaви крaкa... Aмa с мяркa. Всякaкви дето сa кaто горили, с огромни гърбове и нaпомпaни бицепси ми се струвaт aдски отблъсквaщи. Приличaт нa изкуствени. Освен товa, aз първо гледaм в лице дaли е хубaв- крaсиви очи, привлекaтелнa усмивкa, крaсиви вежди, хубaвa оформенa гъстa косa... Aко в лице ми хaресвa, дори дa е по-слaбичък, нямa дa му откaжa.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: de7556c11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Ако си мислите че сериозните хора тренират само за да впечатляват жените значи сте пълни идиоти. Ние трениращите го правим за себе си и се придържаме към здравословен начин на живот, а зад него стоят силна самодисциплина, лишения, силна воля и желание... Повечето хора са отвратителни, с изблици на неувереност и комплекси... Вие виждате тях и слагате истинските хора (малцинството) в общ знаменател с тях.. Променете си мисленето и възприятието ( peace ).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 60a6e4b183
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От номер 31
Мале, мале! Жените оценялвали качеството и интелекта, а не външния вид... уважение, отношение...
И аз съм така, като видя някой мъж с хубаво атлетично тяло, ведната решавам, че няма начина да няма качества и да не е интелигентен. И понеже аз самата съм умна и харесвам само умни мъже, то той по всяка вероятност ще да е и умен.
А сега сериозно: първо те превлича външносттта на даден човек, било то мъж или жена, преди да оцениш неговите качества, ум и интелигентност, които даже може въобще да не те интересуват, ако търсиш само секс и неангажираща връзка /примерно/. Така че жените и мъжете с поддържан външен вид без съмнение имат повече шанс да привлекат желания от тях сексуален партньор.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e090fdad5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Приятелят ми е такъв, повечето бивши също. Освен това си падам по интелигентни мъже. Ако приятелят ми е тренирал, за да ме свали, ок, а и слава богу, че все още го прави.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c03084df52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Тогава вдигай в залата и се ръкостискай по женски, сноби.
До 33

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 213c65cc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   33, яко ли е бабаит да стиска като жена, понеже това с кантара избило рибата.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5af18a56a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Вие осъзнавате ли, че има огромна разлика да ходиш просто на фитнес до това да си фитнес-маниак и да гониш натрупване на по-голяма от нормалното мускулна маса? Аз съм на 30 и ходя на фитнес редовно от 3 г. От 14 г. до 24 г. съм тренирал кик бокс и там съм изградил тялото си - говоря плочки и мускули, които са съразмерни и така комплексират някои мъже, които творят статии и пишат небивалици на хората занимаващи се с фитнес. Аз започнах защото одъртях за кик бокса, където също ходех за удоволствие и здраве. Работата ми е на бюро по цял ден и пред компютър, какво да правя след работа, за да се тонизирам малко и да се раздвижа? Да стоя и да ставам тулуп ли с годините, да се разпусна? Ако говорим конкретно за бодибилдърите, да, има маниаци, но в залата където ходя всички са готини пичове - стават за лафче. Знам, вижте, знам, че една категория мъже са такива смачканяци, че като видят някой нацепена батка и им се комплексира цялото същество - от това, че ги е яд на гаджето, дето е залепено за батката, до това, че ги е страх да не ги набият :). Това, че е нацепена батка впрочем не значи, че не може да яде доволно бой, това ще ви го каже всеки който е тренирал кик бокс/мма, места където такива пичове влизат, избърсват пода със себе си веднъж-дваж и се връщат към бодибилдинга :). Аз затова нямам комплекси към тях, тя знаят докъде са, аз знам откъде започвам хаха, и защото нямам комплекси сме приятели с тях. И моля, спрете да мислите, че жените връзват заради мускулите! Това ги кара да погледнат, но ги привлича самочувствието, което демонстрират тези мъже. Ти като си смачкан какво очакваш? Те, жените имат радар горе, 6-чувствен радар, автоматично избягват комплексари хаха. Говоря за жени, не за кифли уточнявам. Кифла ще ти върже по-бърже ако караш БМВ 3-ка с тунинг отколкото да блъскаш. Обаче вярно, много комплекси. Отиваш, тренираш за здраве и добра визия - комплексар си, батка, не знам си какво.... седиш си вкъщи, наливаш се с бира, пускаш шкембе, на 20 изглежаш като на 40, холестерол и кръвно като на 50 годишен, пърдиш, оригваш се и те е яд на другите...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: adf084888f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Не.
Не харесвам маниаци принципно, включително и фитнес маниаци.
Ся, не може да е някав дебел или супер кльощав, ама прекално мусколестите също ме отблъскват.
Абе крайностите не са хубаво нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker