Прав ли съм или греша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прав ли съм или греша?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 6262 пъти
Тази тема е за червена точка!
Напоследък гледам много порно и по-конкретно филми в които жената е доминирана, насилвана и безпомощна. Мъжът прави с нея каквото си иска, а тя вика и пищи, едновременно от удоволствие и болка. Истински мазохизъм! Не говоря за белезници, камшици или подобни изродщини. Просто един агресивен и груб мъж който се държи с жената като с долна курва. Мисля, че на жените това им харесва, но ги е срам да си признаят. Чел съм на много места, че жените си фантазират за изнасилване, за деградиращ и унизителен секс. От скоро в мен се появи желание наистина да изнасиля някоя жена. Особено като ги гледам как се обличат - направо си ходят голи по улиците. Всичко им се вижда. Това си е покана за изнасилване! И искам да го направя не защото съм загорял извратеняк, а защото съм убеден, че на нея ще й хареса. Убеден съм, че жените тайно искат някой да ги изчука без да ги пита дали искат. Все пак аз съм висок и красив млад мъж, спортист съм и имам атлетично тяло, много съм енергичен и издръжлив. Забелязвам как често ме заглеждат. Това си е покана за секс, но ги е страх да си признаят, че го искат сега веднага, грубо и без да ги питам. Ако си вървя по улицата и някоя красива секси мацка ме награби с желанието да я изчукам, това много ще ме възбуди! Защо тогава на една жена да не й хареса ако красив и секси мъж я изчука? Диво и първично. Честно казано не знам дали бих го направил наистина, но от ден на ден все повече се замислям. Нормално ли е това и трябва ли да се притеснявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 7 години, 9 месеца
hash: eb60cfef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   НЕ Е НОРМАЛНО и не случайно има 5-10 г. затвор за това деяние. То и педофилът си върви по улиците и си харесва дечица... да кажем, нормално ли е?
Прав си обаче, че има жени с подобни ФАНТАЗИИ, но не значи това, че искаш да се случи реално. Реалното изнасилване е престъпление, защото отнемаш на човека най-важното право - да има власт над собственото си тяло. То е като да те вземе някой теб, да те завърже и да почне да ти реже части от тялото - ще ти е приятно ли? След това дори да ти зашият частите от тялото и да няма физически последици, ти никога няма да се чувстваш повече сигурен в живота си. Ще ти е приятно ли някой по-силен от теб да те върже и да ти натиква предмети в ануса да кажем? Същото е!
Как ще живееш след това?
Има начин обаче да одоволетвориш своите фантазии. Намери си просто жена с подобна фантазия или редовна приятелка, с която да можеш да експериментираш в секса. Можете да се уговаряте да кажем тя да играе „жертвата“, да я „нападнеш“ по тъмно в някоя улица, но ТРЯБВА да е с желание и знание на жената. Всичко ДОБРОВОЛНО между двама възрастни е законно.
Така също жените по порното не ги изнасилват в действителност, а те са дали съгласието си за такова отношение.
Замисли се малко по тази тема...
Не ставай чудовище, защото и ти един ден ще станеш баща, може би си брат, може би имаш майка, сестра, които обичаш. Ти би ли искал някой да хване майка ти, дъщеря ти и сестра ти и да ги изнасили? Как мислиш, че ще живееш след това?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 68a674464d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен също ми харесва да изнасилвам. А жена ми обича да я изнасилвам, връзвам и душа. 80% от жените имат такава фантазия. Но тук не говорим за истинско изнасилване все пак. Прави различка между фантазия и истинско изнасилване.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7ae1c2625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е то и за педалите има начин да си симпатичен, та ако те праснат, какъв е проблема.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e767c5b8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не не си прав аз лично се отвращавам от хора, като теб!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9904a45e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не мисля, че някоя жена иска непознат да я хване и изнасили. Това ти го набива в главата порното. Промива ти мозъка. Спри да го гледаш няма нищо реално в него. Има жени, които им харесва бурният секс, но те го споделят с приятелите си и го правят с тях, а не с някой буквално хванат от улицата. Замисли се един ден, ако имаш дъщеря как би се почувствал да се прибере пребита, насинена, унизена, защото някой е гледал много порно и е решил, че тя иска да бъде изнасилена. Били те заглрждали... профили си го. Вие може да заглеждат жените защото сте мъже, но една жена ако ви загледа тя си го проси иска да я проснеш на земята и да я разпориш от секс? Ти сериозно ли?

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 05fb2bacb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Върви на психолог, докато е време!
Ж

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 05fb2bacb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Един и същ човек пише подобните теми. Вече няколко в тази насока.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: eccdcc6d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Оф, пaк тоя с мерaците дa изнaсилвa. Ей кaк не попaднеш нa мен, че съм от ония "лимонки" дето тaкивa "мъжкaри" мрaзите, тaкъв бой ще ядеш, че ти е беднa фaнтaзиятa.
A дaно ти осъществят фaнтaзиите зa изнaсилство няколко здрaви, нaцепени "пришълци".

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 923983c69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям номер 1! Жена съм и също си фантазирам за груб секс, но само при мое съгласие ще го искам. Обаче такива случайни мъже като автора нямат право да ме докосват дори с пръст. Авторе, всеки си е хубав за него си, обаче ти нещо не ми харесваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 923983c69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Подкрепям номер 1! Жена съм и също си фантазирам за груб секс, но само при мое съгласие ще го искам. Обаче такива случайни мъже като автора нямат право да ме докосват дори с пръст. Авторе, всеки си е хубав за него си, обаче ти нещо не ми харесваш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9b4fd50c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Убеден съм, че жените тайно искат някой да ги изчука без да ги пита дали искат.

С което те са съгласни, но този някой е далеч по специален от някого, мотора са за гледали на улицата. В магазина и ти гледаш саламите, но си подбираш, нали ?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a0d398071b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Като ние жените ходим голи, дори и през лятото когато е 40 градусова жега и си просим изнасилването щот' не сме покрити. На теб главата ти като не ти е покрита може ли да те ударя с един чук само щото просиш за това!? Чиста покана ;)
ПП: Посети психолог, належащо е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 30991d47a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Жените искат те да си избират мъжете, не някой непознат да им се нахвърли на улицата. И разсъждаваш като талибан...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8ccb2dd0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Бате, овладей си извратените фантазии. Ще съсипеш живота на някое момиче, а и своя!!! Наскоро имаше още един такъв, който си мисли, че като се блъсне в него жена иска да я чука... Ненормална работа!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8ccb2dd0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Замислял се... изобщо не мислиш, мой човек!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a00889859e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не е нормално красив и млад секси мъж с извратени фантазии, като теб, да няма приятелка, ако не е асексуален или хомосексуален. :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bc63c94d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   " Все пак аз съм висок и красив млад мъж, спортист съм и имам атлетично тяло, много съм енергичен и издръжлив".
Внимавай много да не объркаш фантазия и реалност. Защото в затвора яко се кефят точно на високи и красиви с атлетично тяло, а и издръжливостта ще ти бъде много необходима, за да издържаш на ласките на не по-малко загорелите от теб батки.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e6f8c46216
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   За кой път се уверявам, че мъжете расъждавате като истински животни! Никой човек не иска да бъде наранен и самочувствието му да бъде накърнено!
И не знам дали знаеш, но не всичко е такова каквото изглежда но за жалост голям % от мъжете сте насилници това ви е в природата! Най-лошото нещо което може да се случи на една жена е изнасилване и вие много добре го знаете и го практикувате често няма значение от коя националност сте животинското ви е в кръвта!

Черен ангел

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c7c64c100f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Извинявай, но ти си за психиатър! Коментарите, които правиш за жените са изключително сексистки! Не може да си вадиш някакви изводи от това, до коклко е разголена една жена. В момента е лято, всички жени са с оскъдни дрехи, това не означава, че всички жени искат да бъдат изнасилени. И това, че те били гледали, също не означава нищо! От толкова самочувствие се самозалъгваш.
Аз съм жена и ти казвам, че истинско изнасилване няма да се хареса на никоя жена! Ако просто ти харесва грубия секс, това вече е друго. Намери си партньорка, в която си сигурен, че това и харесва.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 098c089b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Нормално, ама друг път. Като си намериш приятелка и тя ти потвърди, че си пада по такива неща, тогава си се изнасилвайте на воля. Иначе най-вероятно ще свършиш в панделата, където щом си толкова атлетичен и секси е напълно възможно фантазиите ти да се сбъднат, но не точно, както си го представяш :D

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a88282a60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не, това е лошо. Не бива да пренасяш извратеностите които си гледал от морално деградиралия холивуд в реалността.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0bf88b557b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Когато се обличам секси, аз го правя заради конкретен мъж, когото искам да видя и привлека, а не за всеки срещнат. Това, че трябва да отнсям мазните погледи на такива като теб е неприятната страна на нещата. Искам да ме награби без да ме пита този, в когото съм влюбена, а не някой случаен. Такъв, ако само се опита, няма да се дам без бой.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 860e1fe661
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Ти нормален ли си? ! Това, че на някой извратен порно режисьор му е хрумнало да направи такъв филм, изобщо не означава, че жените си мечтаем да ни изнасилват. Моля ти се, лекувай се, че да не свършиш в затвора с присъда за изнасилване. Не искам дори и да си помислям, че вечер докато се прибирам след работа мога да налетя на някакъв такъв извратен, който си мисли, че най-голямата ми мечтае да ме изнасили. И не, късите роклички и панталонки НЕ са покана за секс! Просто е лято и е горещо и съответно при температури от 30 градуса никой няма да тръгне облечен с палто. Така, че моля ти се говори с психолог, защото имаш сериозен проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7c6be9846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Еми... грешиш! Нотариално заверено ли искаш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 46cfe21387
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Аз съм от 22

Ще ти обясня по-подробно за да разбереш. Да жените не трябва да ходят разголени, да използват макиаж и други средства с които да предизвикват похотливост, за това те имат вина, но това НЕ Е покана за изнасилване а това е поради невежеството и суетността им да бъдат харесвани и желани. В автентичното християнство жената се учи, че нейната красота включително и вътрешна е в нейната смиреност, скромност, доброта и т.н. а не във външната показност и похотливост, флиртуване и подобни, в близкия изток жените също са скромно облечени и не показват разголеност. Знаеш и как ислямистите третират разголени жени като проститутки и курви и за събитията в Германия а и на много други места в Европа. Предизвикателното и разголено държание на жените в западния свят идва от моралната и сексуална деградация. Това казвам за да разбереш, че жените които се обличат така имат голяма вина в случая, но това не значи, че искат да бъдат изнасилени. Разбираш ли изнасилването нанася огромни психически травми на жената която е жертва на това престъпление и то за цял живот, това е една рана в психиката и която ще я преследва постоянно. Тя ще се чувства виновна, че е предизвикала това, за което вече казах, че има основания поради предизвикателния и и подканващ сексуално външен вид, ще се чувства унизена, недостойна, депресирана, отчаяна, без стойност, опорочена и т.н. Травмата която ще понесе е много по-голяма и дълбока отколкото мигновеното удоволствие от престъплението което ще изпита извършителя. Не бива по такъв лош, недостоен начин да се третират човешки същества, това съсипва живота и съдбата на една жена. Относно порното - трябва да знаеш, че порното не е каквото се представя във клиповете които гледаш, зад него има една по-мрачна реалност. Оригинално порното е развито от определени слуги на дявола искащи да унизят християнското население и да го деградират морално а и сега много от порно студиата носят имена идентифициращи ги с дявола примерно "devil's films/филмите на дявола" и подобни има логота с фигурки с рогца и опашки и т.н. Това не е просто пиар а отразява характера на хората замесени в този "бизнес". Отделно ти виждаш порно клипове в които порно-проститутките или "актрисите" са подложени на груб секс, унижения, деградация и т.н. има и всякакви жанрове с още по-големи изващения - хомосексуалисти, доминация над "мъже", мазохизъм и садизъм, връзвания и камшици, намеци за инцест и т.н. и т.н. Всичко това не е нормално и всъщност идва от дявола чрез слугите му и когато това цялото нещо се популяризира и тези неща се гледат и се прилагат от невежите хора които ги копират това води до морална и сексуална деградация и опорочаване на хората. Сега относно порно-проститутките които се подлагат доброволно на тези унижения - те го правят не защото им харесва а от алчност, от желание да бъдат известни и да водят бляскав живот. По-късно разбират, че травмите които получават психологически и които ги карат да се чувстват като нищожества, опорочени и отчаяни ги водят към една спирала надолу и все по-надолу. Те се опитват да подтискат тези усещания за ограбената им стойност като човешки същества чрез наркотици, алкохол и антидепресанти. В много от случаите порно-проститутките дори не харесват мъжете с които трябва да заснемат сцените и после се чувстват като пълни боклуци, но трябва да изиграят ролите за които им плащат, защото продуцентите им казват или ще правите каквото ви казваме или няма да получите заплащане. В много от случаите по-новите порно-проститутки се оказват в положение в което те не са се разбирали да участват - например те са се съгласявали на стандартен секс а се оказва, че продуцентите искат те да бъдат содомизирани - да правят анален секс или да бъдат курви на някакви противни изроди - негри и подобни или да участват в други унизителни неща а ако не искат ги притискат психологически, че ще разкрият на семействата им с какво се занимават, че няма да им платят, че трябва да правят каквото има казват иначе ... и т.н. Въобще хората които гледат порното рядко разбират за какво всъщност става въпрос зад сцените и е много жалко когато хора които не използват критическо мислене прилага нещата които гледат от порното в собствения си живот, защото в порното тази морална и сексуална деградация е мотивирана от алчност за пари и известност докато те доброволно вършат гнусни неща просто защото безсмислено копират това което виждат. Така, че това, че виждаш такива неща в порно филми не значи, че те са правилни, желани или хората наистина искат да ги вършат.

Джон

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e4c41a482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Не знам защо са тези нападки? Както казах аз не съм някой миризлив клошар или дядка, а красив, висок и строен млад мъж. Поддържам отлична хигиена, здрав съм, не боледувам от нищо. Чисто физически съм много привлекателен. На всички момичета с които съм правил секс досега им е харесало. Не казвам, че съм най-добрия любовник на света, но съм харесван и сексапилен, и го знам. И защо мислите, че искам да унижа и нараня жената? Напротив - ако го направя ще е защото съм убеден, че на нея ще й хареса, както и на мен. Досега никоя не ми е казала - спри, боли ме. Или спри - нараняваш ме. Но разбирам, че е трудно една жена да си признае ако има такова желание. Веднага всички ще я нарекат курва, мръсница и така нататък. Това вече наистина е унизително. Но как може да те нарани сексът с един привлекателен млад мъж? Защо тогава толкова много жени си фантазират за изнасилване? Проблемът според мен е, че 99% от изнасилвачите са миризливи, грозни, смотани мъже, които го правят защото никоя жена не им пуска. Ако и аз бях такъв, нямаше да имам такива желания, защото щях да знам, че тогава наистина ще унизя и нараня жената. Но в случая какъв е проблемът, освен че ви е страх да си признаете колко ви възбужда тази фантазия? Какво по-възбуждащо може да има за една жена от един красив и доминантен мъж, който не може да устои на нейния сексапил? Жените обичат да правят секс с високи и здрави мъже като мен, ако са агресивни и доминантни - още повече.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: eb60cfef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   До Автора от 1
„ Но как може да те нарани сексът с един привлекателен млад мъж?“
Същото е. Това, че си привлекателен не те прави по-малко изнасилвач и не ти дава правото да изнасилваш.
За мен лично би било кошмар. Аз съм влюбена в съпруга си, от 15 г. не съм била с друг мъж и не искам просто да бъда с друг мъж, дори да е Ален Делон.
На теб ще ти е приятно ли група КРАСИВИ жени да те вържем на един стълб и да ти наврем нещо в задника?
Красиви сме, привлекателни, никой не се е оплакал до сега...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c9ca10f32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Първо, престани да генерализираш всички жени! НЕ всички харесват това. Ми аз може да имам фантазия да хвана и вържа един случаен мъж, а после да му бутам предмети в задника, но случайно да съм го направила?! Никой, без значение как изглежда, няма право да насилва друго човешко същество!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 860e1fe661
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Ох, Боже, моля ти се запиши си час за психиатър!!! Ти правиш ли разлика да си с момиче, което е влюбено в теб и няма търпение да го направите и това да нападнеш и да използваш сила срещу жена, която нито те познава, нито пък има някакъв интерес към теб? И не, това, че си висок, красив и бла бла бла... няма никакво значение! Ако не ме привличаш и не искам да спя с теб може и да си най-уникалният мъж на света, аз пак ще изпитам само отвращение, болка и погнуса. Не случайно в НК пише нещо са насилването на жени и извършването на акт с тях против волята им. Ама явно ти до толкова си решил, че си уникален, че сериозно си вярваш, че всички жени си мечтая да си легнат са теб и едва ли не ти им правиш услуга. Така, че моля ти се лекувай се, защото имаш сериозен проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c9ca10f32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Авторе, отвратителен си! Намери си жена със същите интереси, но не смей да нападаш някоя, че ако те намеря ще ти счупя главата!!! Плюс това, не значи, че си привлекателен само защото ти се мислиш за такъв. Примерно една жена може да намира за привлекателен някой, който е пълна твоя противоположност. Простак и извратеняк, със самочувствие на всичкото отгоре! Ужас!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e4c41a482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Авторът до 30 - има огромна разлика. Аз съм мъж и е разбираемо защо няма да ми хареса ако ми наврете нещо в задника. Аз също не искам да навирам нещо в нечий задник, НЕ харесвам аналния секс. Нито ще връзвам някоя за стълб. Нито ще я удрям или нещо такова. Просто див секс! И пак питам - защо толкова много жени си фантазират за изнасилване? Това е една от най-често срещаните и възбуждащи женски фантазии. Почти всички жени са привлечени от лоши момчета и властни мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e4c41a482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   И още нещо - вижте колко много проститутки и порно актриси има. Ако беше толкова болезнено и нараняващо дали щяха да го правят пред камери, така че цял свят да ги гледа? Най-търсената дума в интернет е "порно", какво повече да добавя? Вярно е, че мъжете гледат повече порно от жените, но нали в това порно се снимат жени. Как да повярвам, че сексът с непознат щял да е болезнен и нараняващ когато толкова много жени работят като курви? Те да не би да си избират с кого да го правят?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 227d0be606
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Не те знам колко си "красив и млад и дърта бърта мъж". Дори и да си най - големия красавец пак нямаше да искам да ме проснеш на маса ли, на легло ли или на самия под и да почнеш твойто изнасилване само щот си бил мега красавеца и аз съм била по къси панталони. И вземи намали тва самочувствие че е в пъти над нормата, че току виш някой ден ще си патиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e83725debe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Освен ако ти е гадже и от нея ЗНАЕШ (различно от "предполагаш"), че й харесват такива неща, такива изпълнения ще те докарат до затвора, където пък на теб разни здравеняци така ще ти се "порадват".
Ако сериозно мислиш, че разголено облеко или един поглед са покана за секс, отиди да се прегледаш преди да е станало късно. Хората се обличат така, както се чувстват те добре, на никой не му пука какво ще си помислиш като ги видиш. Може би на някои жени им харесва този тип секс, но със сигурност не от непознати и със сигурност не е всяка Смисъл на мен ако попаднеш, дори ако си ми гадже (пази Боже! ) и ми направиш такъв номер, после няма да се разминеш леко.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e83725debe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Абе 29 (авторе), всички жени дотук ти казаха че няма да се възбудят колкото и да си красив и перфектен, ама ти продължаваш да си знаеш твоето. Ама ти явно си мислиш че знаеш по-добре от тях. Това е анонимен форум, ако някоя имаше такива желания, щеше да си признае. Не щат такива изроди и тва е. Биха се изкефили на такова нещо само от гаджето си. Моят съвет е да си го държиш в гащите, че ако се разминеш със затвора, то нечий брат/гадже/приятел/баща ще те счупи от бой.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 365e9b5057
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Чакай малко мислиш, че понеже си готин както казваш и на всяка произволно избрана жена на улицата ще и хареса да я изнасилиш? Нещо си сбъркан приятелю мой. На много жени им харесва по-груб секс, на моята също, обаче някой непознат да я натисне на улицата повярвай ми става много лошо, ако ще и като Брад Пит да е. Изобщо имаш много погрешни (да не кажа извратени) представи за жените, незнам истина ли е колко си готин и как ти се лепят жените, по скоро ми приличаш на някой задръстен девственик с тези разсъждения. Това за което говориш са нарича БДСМ, обаче там по всяко едно време подчинения партньор може да се откаже и когато поиска всичко се прекратява. Останалото са извратени представи за сексуално насилие. И още нещо не забравяй колко годинки дават за изнасилване, освен това в затвора изнасилвачите са на второ място след педофилите по симпатии и другите затворници редовно ги бият и е*ът, особено тези готините като тебе. И отделно ако налетиш на жената/сестрата на някой като мене спокойно може да ти осъществи фантазиите, само че по-малко по-различен начин.... ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9a5b4fcc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Много съдите тука. Човека си е споделил фантазията. Според мен буквално това няма как да стане. По- скоро да идеш в някоя дискотека или друго приятно място за свалка и да си намериш момиче за 1нощ което видимо усетиш, че ти е навито. После си я заведи във вас и така. Прави всичко както си решил. Явно не си го пробвал до сега. Може да не ти хареса, затова за всичко си има първу път. А иначе от улицата няма жена която иска да бъде изнасилена и да ти каже точно на теб. :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 23c772c103
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Авторе, само се пробвай с някоя като мен. После ще си късметлия ако ти се оправят очите след лютия спрей...
Ти изобщо имаш ли нещо в главата? Или не си досвал жена от не помниш кога и хормоноте те тресат до откачане, та си въобразяваш кой знае какво. Я си наеми една жрица, че да мирясаш!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7813d6ec5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Останах без думи... значи ако ме хване мен някой "привлекателен" изнасилвач на улицата, аз нямам право да го съдя, защото е сексапилен? ! Имаш спешна и неотложна нужда от психолог. В главата ти тотално са се объркали представите за фантазия и реалност, размили са се границите на нормалното и допустимо човешко поведение. Не знам дори как да ти го обясня, за да ме разбереш, защото очевидно няма и капка разум в думите ти.
Има ОГРОМНА разлика между идеята да хванеш една жена, с която имаш някакви отношения, да си по-груб с нея, знаейки, че тя го иска, и да й доставиш удоволствие И да намериш непознато момиче на пътя, което е облечено "предизвикателно" и да я изнасилиш в някой храст, защото си видял как те гледа, не мислиш ли? ! Не можеш да оправдаеш едно престъпление с красивия си външен вид или някакви си там умения в секса, които смяташ, че притежаваш. Ми я да те награби един такъв красавец и теб на улицата, със спортно тяло и добра физика и да те сгъне на две от секс, какъв е проблемът? Може да си го изгледал така, сякаш го искаш, нали? Е, или поне той така ще го е разтълкувал. Я се освести малко, а? Ти какво си въобразяваш, че можеш да прочетеш мислите на жените около себе си, че ги познаваш и знаеш какво и как им харесва, че са се облекли по-оскъдно, защото чакат специално ти да им обърнеш внимание... съжалявам, че ще ти разбия представите, но си в голяма грешка. Не пожелавам на НИКОЕ момиче да попада на такъв, като теб, защото имаш сериозни проблеми, които трябва час по-скоро да разрешиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 204346b691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   А на теб ще ти бъде ли хубаво след време ако примерно имаш дъщеря,и както си върви по-улицата и някой да я хване и да я изнасили?Не си добре май с главния мозък!

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2b62b7671c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Абе, момченце, слез на Земята! Защо си мислиш, че само защото си "привлекателен" можеш да правиш каквото си искаш? ! Ами ако някой случаен нападне и изнасили майка ти, как ще се почувстваш? И по твойта логика теб не е редно да те изнасилват, защото си мъж и не си падаш по това... Ами защо си мислиш, че жената, която нападнеш няма да е омъжена или лесбийка??? То и за някой привлекателен гей ще му се струва яко да те опъне хубаво против волята ти в някоя алейка. Какво като не си гей, може да ти хареса... същотото е като това, което ти твърдиш!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d5eb5a01bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Проблемът е в американското порно, което залива нета. Това е един извратен сценарии, който те следват още от края на 80-те години. Извратен като цялата им цивилизация!
Мускулест изрод който се държи с жената (мършава кощрамба със силиконки) като с робиня, брутално и го натиква в устата, като преди това го е извадил от гъза и и т. н., а тя вие като побъркана! Всичко това няма нищо общо с нормалния секс!
Примерно ако видиш германските филмчета от 70-те и 80-те години, там секса е естествен, "актьорите" са напълно естествени хора, няма насилие, а някаква смешна история, комедия и еротика в едно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e4c41a482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Пак е авторът. Убеден съм, че ако се познавахме, повечето моралистки тук щяха да са ми навити. И щяха набързо да забравят какво са писали. Ясно ми е, че жените едно говорят, а друго искат. Какво насилие? Сексът е удоволствие. Признайте си, че сте си фантазирали за изнасилване докато мастурбирате. Всички жени са го правили! Защо криете сексуалността си? Няма нищо срамно и страшно. И е много глупав този съвет - да си намеря гадже която харесва такива неща и тогава да го направим. Щом й харесва защо трябва първо да сме гаджета? Това ще убие тръпката. Говорим за груб секс, а не за любов.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c546b3c8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Ако, случайно някой, , сексапилен батко" ми налети на улицата... после и майка му няма да го познае като приключа с него! Мъжете, много започнахте да си позволявате! Първо, това е порно! На актрисите не им харесва, дори на мъжете може би не им харесва, но е работата им и трябва да си я свършат! Преди да казваш на кой, какво ще му хареса си помисли ти как ще се почувстваш, ако някой секси гей те натисне някъде по ъглите!!! Без желание и от двете страни-изнасилването си е изнасилване, ако ще и Ален Делон да си! Разрови се из темите тук да видиш какво преживяват жените жертви на сексуално посегателство и тогава пак говори-за две минутки удоволствие ще провалиш нечии живот!
Няма значение как една жена се облича и дали се гримира или не, хората и от двата пола, не са сексуални обекти! Замисли се как ще се почувстваш, ако някой стори това на майка ти или на сестра ти, а ако имаш дъщеричка един ден и някой я изнасили?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4a3257b0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Това е нещо което разбива целия живот на жертвата. Дъщерята на една приятелка на майка ми беше изнасилена - след няколко години умря от това. Разви психично заболяване и диабет само от стреса... Това което го гледаш е режисирано. Не е реално.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e6f8c46216
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Голямо самочувстиве голямо нещо само човек като ти погледне какво си написал може да те намрази!
Мразя мъже които поставят всяка жена под общ знаменател! И щом толкова повтаряш че си красив за мен си грозен, защото ако беше красив нямаше да го повтаряш на всеки твой ред! Богатия крие богатството си защото всеки ще иска да го убие и да му вземе проклетите пари този който има не се фука!
И повярвай ми МРАЗЯ агресия и доминанти май много си гледал 50 нюанса сиво нали? Признай си! И много филми на такава тематика.
Изнасилването е най-лошото за една жена слез на земята и бъди поне маалко човек! Знаеш ли колко животи е съсипало това изнасилване? Не ти пука сърце от лед имаш това е вече ясно.
Дано никое момиче не попадне на такова нещо като теб, че тежко, и надменен и насилвач!
Секса е удоволствие когато и двамата го искат, но е ужасно нещо само ако единия го иска. Секса е толкова хубав и толкова вреден когато е насила!
И да ти кажа честно, аз съм ниско момиче и няма да ми хареса да бъда с висок и нацепен мъж, просто ще ми седи грозно до мен. Замисли се над моите думи и ще видиш колко съм права и дано това самочувствие изчезне.

Вярна на себе си

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a481c643c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Авторът няма как да е толкова тъп, за да мисли нещата, които пише. Според мен, е някой трол, който ни гледа сеира. Не може да е толкова прост, изключено е!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: accfa6a2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Много е просто защото е заложено в психиката на жената и да си представя че я изнасилват то това ще бъде с определен човек към който да има чувства. Жените не са като мъжете те не се водят от животински нужди, такива неща се активизират само когато е изпитала нещо по специално към човека, а докато не го опознае това няма как да стане. Когато мъжът си хараса една жена чисто визуално той би бил склонен примерно да прави секс нея, фантазиите на мъжете са такива, но фантазиите при повечето жени са различни. Ако си хареса ей така човек който не познава тя не си представя как правят секс, най много да си е представила целувка, а ако е влюбена вече във някой си там примерно, няма да има никакви представи, симпатичен и до там предполагам, аз така смятам не знам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 36665dfe18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Авторе пак ти казвам, че твоето желание за насилие над непознати жени е зло. Такава жена жертва на насилие страда от много дълбоки емоционални рани, става затворена, депресирана, чувства се обезценена, опорочена, непотребна, като нищожество и т.н. Това я съсипва, психологическите травми от това са за цял живот. Не бива да се вършат такива дела, защото те са зли. Знай, че Бог отплаща на човека според делата му, ако вършиш зло зло и ще те постигне. Не пренасяй извратените си желания върху невинни жертви, защото ти ще причиниш зло както на тях, така и на себе си и на техните близки и приятели и познати и на своите близки, познати и приятели.

Джон

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9d428e2a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Не е тъп автора, нито е трол. Просто е болен и не осъзнава проблема си. Също както педофилите смятат, че секса с деца е игра, която самите деца искат. Много от тях дори твърдят, че 5 годишни деца ги съблазняват и търсят секс. И също като това болно момче са убедени в това.

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker