Момичета как разбирате само от разговор с момче, че той е девствен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момичета как разбирате само от разговор с момче, че той е девствен.
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 6771 пъти
Започвам с въпроса си. Той е към момичетата, искам да попитам как така момичетата разбирате, че едно момче е девствено само като го видите. Някои ми казват, че се разбирало по очите си личало, по държанието на момчето, когато компания от момчета и момичета си говорят разни неща на тема секс. Искам да знам, защото аз съм вече на 23 години и съм девствен и в компания, когато си говорим винаги момичетата ме разбират, че не съм правил секс. Последната ситуация ще ви я кажа. Пиехме кафе една сутрин 3-4 момчета и 2 момичета. И един от компанията се изцепи със следния въпрос: "Лизали ли сте? " при което всички реагираха нормално, само аз леко съм се изчервил ми казаха момичетата, и веднага отговориха, че аз не съм, после казали на едното приятелче, че аз съм девствен. И сега си уреждам среща с едно момиче да се запознаем и се чудя дали тя на първа среща има голям шанс докато ме види да разбере че съм девствен по държанието ми. Как да се прикрия и изобщо нужно ли е да се прикрия. Май в днешно време всеки над 20 годишна възраст, който е девствен най вече за нас мъжете се счита за срам. Не искам и никога няма да си причиня да ида на проститутка просто за единия секс и с проститутка да ми е сефтето. Искам да намеря момиче, което да ме разбира. Би ли ме зарязала някое момиче, да откаже да тръгне с мен да станем гаджета само защото съм девствен. Да се ядосвам ли на себе си заради тази причина или не. Как мога да намеря например е дори нямам приятелка на която да споделя това и с някоя приятелка да направим секс по приятелски дето ся е модерно да им викат "приятели с екстри" Лек ден от мен, ще чакам отговор.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 55aa9adf0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами... усеща се. По самото държание. Цялостното впечатление. Единственият начин да го скриеш е ако си супер непукист. Но ти не ми се струваш такъв:) Била съм първата на мъж и се радвах.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e1e0b87dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Разбирам притесненията ти, но никога жена няма да те отсвири за това, че си девствен. Все пак, ако го направи, значи трябва да е лека жена, която търси само секс. Следвам пътя на логиката, щото повечето момичета търсят сигурност. А на въпроса ти, то си е ясно. Те като заговорят за секс и ти не взимаш участие или пък кажеш нещо засрамено се вижда. Да си девствен не е срамно. Един познат като беше на 25 го направи за първи път.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fa507df7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако някоя те зареже само защото си девствен - не си заслужава. Това което забелязват е неувереността ти. Може би нямаш близки момичета приятели и когато някое момиче те приближи веднага се отдръпваш/спичаш? Имах един приятел - хвалеше се на друг, че почнал да тренира и му вика - пипни! Аз отивам при тях да намажа - беше го срам и почна да бяга от мен :Д Просто се сближи с повече момичета за да свикнеш и не му мисли толкова.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4aa3b85822
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ти сам се издаваш брато. Аз си изгубих девствеността на 22, но преди това бях дивак и бях изгледал толкова порно, че никакви въпроси за лизане, лапане, пут. ета и тн. не биха могли да ме изчервят. Всъщност аз бях този дето задаваше такива тъпи въпрос. Да, няколко години по-късно вече ги смятам за доста глупави въпроси... Прикриват истинските намерения на хората общо-взето.

Иначе на мацката с която ми беше първия път й казах, че тя ми е третата. След като станахме по-сериозни гаджета й споделих, че всъщност ми е първата, а тя каза, че съм се представил доста прилично за моя си първи път и не е разбрала.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: aeefb409e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Абе, ако някоя те отреже, защото си девстен, направо се радвай, че си се отървал от такъв боклук. Иначе как МОГАТ да разберат дали си девствен, ами по-държанието, макар, че пак може да е заблуждаващо.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5d234662aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Хващат те, защото реагираш различно. Ако не искаш да те хващат запази спокойствие и лицевото си изражение и се подсмихвай на глупашките сексуални шеги и закачки и няма да те хващат. Момичетата наблюдават малките издайнически знаци и си правят прибързани изводи, понякога са верни, в повечето случаи погрешни, защото не могат да ги тълкуват правилно. Ако няма издайнически знаци са в пълно неведение, така, че ако не искаш да те "четат" просто не се издавай с реакциите и изражението си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bebd2b9dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма такова понятие, девствено момче!? Девствено, произлиза от девойка(девица). А девойка е, неразпечатано момиче. Само момичетата са запечатани от Бога, момчетата не са ограничени. По нищо не може да се разбере, дали момче е мушкало с копието си момиче, или не(освен ако не прихване някоя болест от момичето). Единствено по опита му може да се разбере, както е при всяка практика. По опитните, вече са го правили. Но при момичетата е друго, там разкъса ли се печата, всички го разбират. Не случайно, навремето след първата брачна нощ, на сутринта се показва чаршафа на младоженците и така се разбирало, дали булката е девствена, т. е., чисто нова, или е втора употреба.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 01ced3dc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Треперене, потене и зачервяване са фактор за видимо притеснение. Ако оставите тези знаци да се проявяват, няма как да се прикриете. Мен не ме усетиха и след първия път, защото в един период просто спрях да вярвам, че ще ми се случи да правя секс, хвана ме апатията и въобще не съм се заглеждал по жените. И по време на акта не е толкова сложно. От вас зависи дали ще ви познаят. На мен са ми седяли жени в скута през девствен период и дори не съм еректирал, как ще ме познаят? И вас няма да познаят, ако се контролирате.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a26ed1d7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз ги пипам леко по ръката докато си говорим и ако излезе мокро петно на панталона, значи е девствен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6f9fb81aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо не могат да разберат като те гледат. Така ти се струва, защото ти се притесняваш. Ако се държиш по смотано, даже и да си спал с 10 момичета, пак може да клюкарят зад гърба ти, че си девствен, че си педал и каквото там си измислят.

Реакцията ти е напълно нормална. Когато се говорят простотии на висок глас, възпитаните хора се притесняват. Защото за приличните тези теми и разговори са нещо лично и интимно. Не се обсъждат с пенчо и генчо на по чашка. Просто си се събрал с кофти компания.

Има и много мъже дето жена не са пипвали, но са отворковци и никой никога не би и предположил. Честно да ти кажа, не че има някакво значение, особено пък ако намериш момиче, което да държи на теб. Не се притеснявай, нищо толкова не си изпуснал и на 23 си още много млад, нямаш за къде да бързаш.

Нямаш работа при проститутки, нищо няма да спечелиш с това. А пък да ти кажа тези момичета дето ходиш на кафе с тях и приказват такива простотии са си баш проститутки. Намери си свестно момиче.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d8fc20f9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като започне да слухти и да му се зачервяват ушите и лицето, като му се потят дланите и самият разговор. Аз съм била с девствен и го научих от него, иначе си беше добре за първи път. Положителното е. Че свърши 6 пъти и ги надмина всички, с които съм била. Май неопитните са големи терминатори в секса

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 29c583504a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Eх, аз как пък искам девствено момче, с което да изживеем секса и любовта заедно... живот. Теб те отхвърлят заради това, а аз искам такова момче. Срам не срам, на 25 г съм и да, девствена по мой избор. Не защото чакам "принца", а защото не съм изживявала истинска, двустранна любов. Живот ли е, съдба ли е...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e7fb797b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   " Не искам и никога няма да си причиня да ида на проститутка просто за единия секс и с проститутка да ми е сефтето"
С товa изречение ме спечели кaтегорично! Девствен си, но ценностнaтa ти системa е здрaвa и морaлнa.
Aко ми хaресвa тaкъв човек и в още 2-3 вaжни зa мен нещa кaто лоялност, мечти и aмбиции зa постигaнето им, хумор... е, не те изпускaм :)
Визиятa е вaжнa доколкото дa си чистоплътен, поддържaн и не дебел.
Дa, нaй- вероятно бих рaзбрaлa след крaтък рaзговор, че си девствен, но aко го имa и другото, то товa нямa дa е от знaчение, a може и дa добaви към пиложителните кaчествa.
Ще се опитaм дискретно дa рaзберa кaквa е причинaтa и според отговорa ще преценя.
Никогa не кaзвaй, че не е имaло с коя дa го нaпрaвиш!!! Точно товa ще отблъсне всякa нa могa! Нямa дa обяснявaм, все пaк съм женa.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4c07f48239
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Би ли ме зарязала някое момиче, да откаже да тръгне с мен да станем гаджета само защото съм девствен. "

Има и такива, естествено, но кой е казал, че всяка трябва да е подходяща за всеки. То ако беше така, нямаше половината бракове и повечето връзки да се разпадат. Аз ако бях жена, щях да си търся девствен, за да има по-голям шанс успешна връзка. Но теб ако те интересува само секса, не ставаш за сериозна връзка даже и да си девствен.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 01992c2046
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Съгласна съм с горните коментари - познава си, че си девствен, но по-скоро по несигурността и срамежливостта. За млади момчиета е отблъскващо, защото те самите са несигурни и търсят опитен партньор, но пък за опитна жена не е отблъскващо, по-скоро предизвикателство.
Съветвам те да си намериш кака, за да те отрака.
Гледай всичките филми „Американски пай“ и си свиркай. Всеки е бил в твоето положение някога, не се взимай много на сериозно!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e7fb797b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Към н 6 и някои други "многознaйковци" дето отговaрят вместо момичетa/ жени. Сигурно сте се помислили зa по жени от нaс.
Дa, естествено, че рaзчитa съвсем прaвилно езикa нa тялото, мимиките и излъчвaнето еднa женa!!! Зaложено ни е в гените- дa рaзбирaме нуждите нa бебето от моментa нa рaждaнето му. То не може дa говори, нямa кaк дa обясни, че е глaдно, жaдно или го боли нещо. Но ние сме създaдени/ проектирaни тaкa, че дa ги рaзбирaме.
Не ви ле се е случвaло женa дa кaзвa "просто знaм" без обяснение идокaзaтелство?
Aмa сте тюфлеци.

Aвторе, не се спичaй изобщо. И зa Богa, не слушaй тук "мъжкaрите" a обърни внимaние именно нa коментaрите от жени.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e7fb797b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Н 12, поздрaви aвторa с някоя песничкa, кой знaе.
Не зaбрaвяй дa коментирaш песничкaтa под видеото :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2e1093bd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От Автора
Здравейте отново, бшагодаря за хубавите съвети. Наистина не бих се хванаш с всяка само заради единия секс. Някои ми казват, че което момиче ми е първо аз съм щял да се влюбя в нея.
По един от коментарите питаха да не съм дебел. Ето и за мен малко
Височина 165 см, 59 кг, бръсната глава, обеци на ушите, ланец на врата. Така ходя и татуировка на ръката искам си сложа. Мразя чалга слушам аренби, хипхоп и бг рап и черна американска музика рап. Завършил съм университет на 22 г. Щот ходя на даскало от 6 годишен. Стегнат с мускули нормални. без тренировки. не спортувам нямам коремче отпуснато и увиснало иобщо. Най голямата на която съм се пробвал в дискотека беше 26 годишна не ми върза отряза ме. Аз не пия и не пуша също.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8db948d0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Забелязвам, че някои от коментиращите тук с лека ръка правят квалификации за хора, които изобщо не познават - приятелките на автора на темата били проститутки - защо, защото разговарят за секс в приятелска компания ли?

Иначе по въпроса на автора - едва ли за което и да било момче може да се каже категорично, че не е правил секс само от един разговор, трябва да го опознаеш по-добре. Възможни индикатори са: цялостна неувереност в общуването с младите жени (или с хората изобщо), прекалена сдържаност, неумение да се отпуска и забавлява, по-затворен начин на живот.

Авторе, аз съм в твоето положение, но съм с 4 години по-голям от теб. Имало е редки случаи, в които някой директно ме е питал дали съм правил секс - казвам истината, че не съм, не виждам смисъл да го крия и да разказвам измислени истории, не смятам, че това ме прави по-добър или по-лош човек. Реакциите са подсмихване, недоумение, погледи в стил - "Абе този човек наред ли е".

Съветът ми към теб е - опитвай се да напредваш с малки крачки, не смятам, че е възможна бърза и радикална промяна в този случай. Всъщност, на първо място си задай въпроса - защо съм на 23, а не съм правил секс - защото не съм го искал достатъчно, защото не съм имал възможност, защото има нещо в характера ми и поведението ми, което ми е попречило? Оттам нататък работи към положителна промяна, не действай прибързано, но и не чакай твърде дълго - от опит мога да ти кажа, че като минеш определена възраст дори мисълта, че можеш да правиш някога секс ти се струва като някакъв мираж. Не допускай това, търси контакт с момичета, не се страхувай да показваш интереса си към тях като мъж (но не по просташки начин) и смятам, че ще има подобрение. А колкото до добрата приятелка, която да прави секс с теб по приятелски - всеки мъж в нашата ситуация си мечтае за това, би било добър вариант, защото това момиче те познава, изпитва симпатия към теб и ще прояви търпение в ролята на учителка, но все пак трябва да те вижда и като сексуален обект, което ако сте много близки приятели понякога не е възможно - и все пак, дано има такова момиче в обкръжението ти. Успех и като стигнеш до първия си път пиши в темата да разкажеш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 90dc835047
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   На въпросите ти един по един да отговарям. Това че нямаш опит си личи по всичко... Начина по които ще се формолираш отговора, какво ще какжеш, как ще реагираш сдве думи няма как да го скриеш... единственият ти шанс е не отваряи тази тема. Сега тругата тъпотия дето вискчи преди мене ти разправят че нямало да те отреже само защото си девствен си я избии от главата. За жените като им кажеш че си девстввен е все едно да им кажеш - "Ние ще правим секс но забрави ти да свършиш някога, ааа и може да се изпразня само като тръгна да ти го вкарвам.. " Жените поприцип са с по пасивната роля с секс-а така че за една жена е много по малко лошо да е девственна отколко за 1 мъж.
Аз лично преди 10 години ако ме беше попитал щях да ти кажа че си мечтая за девственна, а сега не искам и да чуя и то без да съм спал с някоя. Това е защото има толкова много момичета които да са дървета в секс че си представям някоя дето и толкова да не знае дори...

Сега да знаеш едно от мен -> няма да си умреш девствн, все някоя ще ти се навие... Но избягваи темата и не се заблуждай че не е недостатък. Другото което е ако искаш изобщо някога да я видиш пак след секса задължително и кажи че си девствен като се е съблякла вече... Така няма как да си тръгне и ще го има в предвид за да е тя активната повечето време и да ти казва как да застанеш и да направиш... ААА ето това е другото което трябва да знаеш... в истинският живот ти като мъж и казваш как да застане какво да направи и тн (понякога и тя )Това няма да го видиш в порното например защото те вече са се разбрали :D

Сега нататък... Това за кюбовта недей да го казваш никъде... Имам няколко девственни приятеля всичките го казват.... Кажеш ли го е все едно да кажеш че си девстен.

Със проститутка недей да говориш че секс не е както трябва... това са неща които четеш от интернет и са тъпотии.... Примерно че не ти дава да я целуваш и задължително трябва да е с презарватив и тн... Истината е че тея неща просто струват малко повече демек трябва да и дадеш бакшиш... Лично мое мнение е че ако дадеш 200-300 лв за 1 час с някоя мега яка проститурка която взема по принцип 150 на час може да ти дръпне такова ебане че си нямаш на престава.

За приятелството с екстри... сега гледаш някакви филми и си мислиш че това е така и в деиствителният живот... Момичетата не им трябва секс без обвързване. Тя ако иска това може всеки ден да е с различен без да и коства нищо. Секс по приятелски става когато тя е влюбена в теб но ти не искаш връзка и за нея това е някакъв начин да е с теб. В 99 % от такивата връзки са след като сте ходили и сте скъсали и тя все още има чуства. Другият 1 процент са в случеите когато тя те е харесала толкова много че е готова да е дори само за ебането с тебе защото в момента не може да има връзка с теб (примерно гадже с някои друг и не може просто да го скъса) Аз самият съм имал и 2 та вида такива връзки. И тея филми ги забрави.. Не си само ти да им се връзваш повярвай ми обаче са си само филми.

Другият път като си говорите за секс ако искаш да го затапиш тоя твоя приятел дето се прави на отворен го питаи "Абе ти знаеш ли какво е да я лижеш и тя вземе да ти свърши в устата с squirt" И ако пита на какво има вкус му каже 90% урина 10 % смазка. Смазката ти е Кисело солена на вкус.... зависи от самото момиче колко ще е кисела и колко точно солена.... различни организми все пак....

Ако стигнете до секс със тая мацка след предупреждаването което ти казах задължително следкато ти врътне свирката или преди слизаш ти да я лижеш.... клитора ти е най отгоре не е трудно да го откриеш... с езика правиш осморки.... малко е трудно в началото но лесно се свика.... аа и не го хапеш и не го смучеш... това е от мене ако искаш още нещо да питаш драскаи ще следя темата...


А и последно да знаеш че секс -а с презърватив не ти го препоръчвам. Почти нищо не се усеща с него... особенно за 1 вият път направи си кефа без... Аз през живота си съм правил само 1 път и до сега нямам нито 1 дете а не съм оставал без секс...

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d914f48ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Брат играй го непукист. Парадирай с това, че си девствен. Аз имам няколко скалпа на колана по този начин и няколко жени все още вярват, че са ми първите. А реално сефтето ми беше на проститутка.
Успех :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 690325aab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   20, ако не е проблем за теб - опиши се: какъв човек си? На колко години си и с какво се занимаваш? Какво те вълнува и интересува? Какво обичаш да правиш през свободното си време - филми, музика, книги; опиши какво харесваш. Напиши нещо повече за същността си, за какъв човек се смяташ и как се чувстваш, въобще като човек? Харесваш ли се, помагаш ли на други хора? Какво те вълнува като цяло?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 68c7ae149d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Здрасти,
първо да потвърдя мнението на другите, като ти кажа, че да си детствен не е срамно. Даже много момичета предпочитат да са първите на дадено момче, 'щото първия и първата винаги се помнят.
След това - доста си притеснителен явно. От това си личи. Ако искаш момичето отсреща да не познае, че си детствен (макар, че това е само в твой плюс според мен) не трябва да си толкова притеснителен и трябва да избягваш темата за секса. На мен напримерн никога не са ми казвали, че съм детствен след като бях 12 годишен, защото бях доста отворен и не ми пукаше да говоря на всякакви теми.
И малко съвети да ти дам за първия път - да не ти пука. Не си мисли, че ще си някакъв надарен жребец от порно филмите. Старай се. Компенсирай малкия си размер (ако е такъв) с голямо желание и отдаденост. Не се шашкай, ако свършиш за 5 минути или пък ако по-трудно го вдигнеш. Случват се такива неща. Още един съвет - гледай първия ти път да не е с жена със същият опит в леглото като твоя. Нужно е поне едната страна да знае какво прави, за да може и двамата да се поотпуснат. Не му давай и много голямо значение на първия път - не е важно къде си или с коя си. Представи си го като контролно по математика - оценката няма значение, когато не си подготвен. И по-добре по-бързо на мине. Така, че вземи се в ръце (в преносния смисъл) и го направи с някое момиче, че си окъсал. Аз го направих на 17 с една, която беше доооста опитна. Ама не ми пукаше. Забих я с лафове, в последствие даже не разбра, че ми е била първата.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1aba5f86c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз съм като номер 12, само че малко по-млад :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 72a6e5b29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Номер 1 е напълно права. Зависи от държанието и състоянието на психиката ти. Аз познавам един абсолютен темерут, дето като застане мацка пред него, никога не я поглежда. Реакцията му е тотално апатична, а по купони и дори автобусите му се натискат винаги.. На един купон бяхме и там имаше една, която щеше да изяде бой от гаджето, понеже я хвана как му прави смучки на врата. Тоя просто си е магнит за жените, според мен е бил само в мечтите с жени, но ето че не го познават. Яко му се натискат.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 79b0a7d4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Не е точно така. Аз не съм девствен, обаче и на мене някоя жена да почне да ми говори за путки, за лизане и ебане ей така леко ще се притесня, че може и да се изчервя и изпотя и т.н. Просто не обичам разговори за секс, обичам да става непринудено и без приказки. То ако ще трябва да изслушам една тирада за путки, жи точки и т.н. преди да мушна...ми да ти еба и секса

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 79b0a7d4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз съм жена на 28, приятелят ми е на 30. Правим си секс редовно, че и дете има от това, но искам да се върна назад с 10 г., когато го се запознахме за първи път :). Ние имаме дълга история ха-ха. Та беше на един хотел, празник и уж тъкмо се бяхме харесали. Правеше впечатление на перде и тарикат. Цяла нощ погледи, намеци и след малко алкохол горе в стаята. Свалям си аз дрехите - той седи и гледа тъпо, но аз не загрявам. По едно време просто почна да се хили, че като прихна да се смее, казвам ви, на секундата сгрях, но пък и беше ебаси обидното, колкото и пияна да бях. Секс нямаше тогава и след 6 години кой с кого бил - бил, пак се срещнахме и сме заедно ха-ха. Но от моето по-куца история не може да има, още ми е като бял ден как се смее :)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker