Асексуални същества ли са мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуални същества ли са мъжете?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 4064 пъти
Аз съм жена, на 30+. От 11 години живея заедно с мъж, с който имаме 2 деца. От преди повече от пет години, откакто забременях с малкото дете, до ден днешен сме правили секс 5-6 пъти, като за последно беше преди повече от 2 години, а и преди това имаше промеждутък от повече от година. Говорили сме много на тази тема и той ми даде да разбера, че липсата на секс в семейства с 2 деца е нещо не само нормално, но направо си е закон. Той често отсъства от дома (поне по 3 дни в седмицата), което в най-параноичните ми моменти ме кара да мисля, че има друго семейство. Не вярвам все пак да е така, но за наличието на друга жена съм убедена, Той е привлекателен и уверен мъж с добър доход и много контакти.

Добър баща е, когато си е у дома, и това е едно от нещата, поради които не го напускам. Живеем в голям град с големи разстояния и е трудно сам родител да се оправя с всички задължения покрай децата и с работата си, което е още една от причините "да си налягам парцалие". В един момент липсата на секс ме направи много неспокойна, раздразнителна и самотна. За това някак успях да си намеря любовник. Не беше най-добрия избор, но поради цялата ми ангажираност е истиснко чудо, че и това се случи. Само че любовник е силно казано - за близо 2 години сме правили секс 5-6 пъти. Което също е ужасно отчайващо, за това реших, че трябва да прекратя това и да не се съсипвам в мисли защо поредният мъж ме отбягва. Трезво разсъждавам над един от вариантите- дали нещо в мен не е наред, но стигам до извода, че това не е така. Вярно, че имам някой друг килограм над перфектните килограми за моя ръст, но все пак изглеждам по-добре от много момичета на по 20 години. Имам хубава кожа, нямам бръчки, винаги съм гладко обезкосмена и с хубаво бельо, обличам се адекватно за всяка ситуация. Добър професионалист съм в работата си и съм човек, който другите често търсят за помощ и съвет. Опитвам се да премълчавам много неща, за да не нараня другите и умело потушавам конфликти. Като цяло давам вид на много нормална жена и се старая по нищо да не ми личи, че нямам полов живот. Но все пак има ситуация, в която трябва да си го признавам - всеки път когато гинекологът ми ме пита дали изпитвам болка при полов контакт. Цялата пламвам, като кажа каква е жалката истина - че съм забравила какво е това полов контакт... За съжаление, дългогодишната липса на интимност тотално е объркала хормоналния ми баланс, та за това и често трябва да ходя на лекар...
Постоянно мисля, за сиуацията, в която съм и все повече се убеждавам, че образованите и с хубава работа мъже, не се интересуват от секс. Когато чуя за изнасилена жена, просто не мога да го проумея - нима са останали и такива мъже, коото все пак се водят от нагона си? За сега все пак съм решила проблема си - опитвам се да си внуша, че нямам нужда от секс, че това е нещо, което го има само във филмите и което е интересно само на тийнейджърите, но колкото повече си го втълпявам това, толкова повече губя увереността и самочувствието си. Обаче напук на всичко съм непоправим оптимист и продължавам да вярвам, че от небето ще ми падне нормален мъж, с който да правим нормални и естествени неща, типични за междуполовите контакти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 680e17e925
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Tвоят мъж е асексуално същество... Ако бяха всички мъже като него да сме изчезнали отдавна като вид.
Съпрутът ми е образован, успял в работата си, зает мъж и от 15 г. имаме секс почти всяка вечер. Разказва ми понякога и за приятелите си - и те успели мъже с кариера и имат хубав сексуален живот, нови партньорки дори и така нататък.
Про твоят мъж имам две предположения - или има любовница, или има хормонален проблем с хормона тестостерон. Има такива мъже, дори млади мъже - други признаци е ако е апатичен, няма желание за физическа активност, някакви приключения, промяна, рискове в живота. Лекува се с предписани от лекар инджекции тестостерон 1 път седмично
Когато човек е влюбен в друга, той иска секс само с тази жена. Мъжът ти може би е такъв човек - моногамен, вклюбен в друга - любовница. Разбери какво прави като не е с теб.
Има и трета възможност- ако се е появил проблемът след раждането на детето за него на подсъзнателно ниво да си станала нещо като „майка“ (му). Тоест забранена! Признак е ако не те нарича на име, а „майката“, „мама“ и тем подобни. Това се лекува с психотерапия и на двамата

А ти просто мастурбирай. Никой не те е спрял. Отделно виж малко и проблемите в себе си. Свали излишните кила и заради теб - фитнесът помага за стягане на тялото, но и диета дръж. Хормоналните ти проблеми най-вероятно са заради наднорменото тегло. Ще те разочаровам, но жените страдаме от хормонални проблеми най-вече заради неправилен начин на живот. Освен това мастурбирай и научи нови за теб техники да доставиш удоволствие на мъжа. Понякога някои хора решават, че по-добре без секс от ...лош секс. Как си в леглото? Мислила ли си за включване на порно, ролеви игри, играчки в сексуалния ви живот? Да направиш масаж на мъжа ти с екстри? Нещо ново. Не ви знам сега темперамента, но сте млади хора - срамота.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 31d50cd269
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, не не е нормално разбира се да не правите секс след като сте семейство. Напълно ненормално е. Очевидно причината е, че има любовница което е грях от негова страна. Трябва да говориш с него, да го предразположиш, да го стимулираш да правите секс, защото иначе се получава така - той те вижда като съпруга, домакиня и майка а любовния си живот получава от любовницата а теб е оставил без секс и ласки. Изхода НЕ е ити да имаш любовник а да оправите положението.

М 30

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 14cbb3be45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто не те има за жива, казвам ти го с извинение. Ясно е че или е гей или си има връзка

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 760374a7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я, писала жената на чичи хаха

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0d0cad4a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Май доста жени сме така, с асексуални мъже... Аз просто никога не съм се влюбвала и го взех защото ми беше време да раждам... и след второто дете секса спря... Какво да ти кажа?? ... При мен също е сложно, но си знам, че ако се влюбя, просто ще си тръгна... защото живот без любов както и живот без секс си е жива мъка... Успех ти желая! Жена на 44

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 40d153115d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   За мен е точно обратна истината-жените са асексуални. Моят опит това ми показва :) Мъж на 30, г. Съм, образован, работещ норнално изглеждащ, даже спортен, висок, мускулест, с високо либидо, галантно и коректно отношение към жените, показващ голям интерес кън тях... а от тях-НИЩО.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a1e5f7c925
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първоначално щях да кажа, че мъжът ти:
1. е стар и/или има проблеми с ерекцията,
2. е параноик на тема забременяване и решава проблема с редуциране на секса, а може би
3. е възпитан така и смята, че след второто дете няма нужда от секс (по едно дете, за да замести всеки от родителите си след смъртта им) или пък
4. си има друга.

Но щом и любовникът ти го води със съвсем малко, то или ти не избираш подходящи мъже за задоволяване на нуждите ти, или има някаква причина в теб, за да не искат секс. Причината може да е всякаква, но няма как да ме убедиш, че ти случайно си попаднала на двама мъже, които не обичат секса и вторият ти е бил любовник (хайде за мъжа мога да допусна, че не му е приоритет при налични две деца). А асексуалният не би правил въобще секс - тях ги дразни самия секс и нямаше да се напъват дори за 5-6 пъти за 5 години. Уточнете си понятията с номер 1, защото асексуален не е човек, който прави рядко секс, а който въобще не го прави и се чувства добре така. Твоите двама са твърде шавливи за асексуални - с такова поведение щяха да са секс маратонците в групата на асексуалните, ако мога да се изразя така.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f5bd88771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Заглавието кърти мивки. Аз например съм мега асексуален.
Направо умирам от смях.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 680e17e925
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Хора, разсмивате ме с вашите „чичковци“ и „стари“ мъже
Моят съпруг е над 50 г. вече и имаме всеки ден секс, дори страшно го ревнувам, защото му налитат жените.
Не е въпрос на възраст, а на желание, здраве и темперамент.
Моя близка е с млад мъж и има 1 път в годината секс... най-добрата ми приятелка има любовник на 55 г., а мъжът ѝ е на 35.
Смятайте.
Не знам дали има нещо общо с пластмасите и хормоните в храната, но все по-често младите мъже сякаш се излагат. И порното може би играе някаква роля.
Бившият ми приятел беше на 32 г. и беше вече импотентен в смисъл, че не вдигаше самолета или му падаше. Смачка ми самочувствието, защото ме обвиняваше мен - бях неопитна тогава, много млада, но накрая се оказа, че имал разширени вени в тестисите от инфекция, която не лекувал от глупост, знам ли. Разделихме се.
От тогава имам качествен секс!
Запознах се с мъжа си като беше на 40 г., а сега е над 50. Аз съм много по-млада от него и ми се налага да спя в отделна стая понякога, за да му избягам от мераците. Не сме се спирали. Не всеки ден е „порно“, защото ежедневието и нас ни натиска, но винаги имаме желание поне за едно бързо изпълнение и винаги мъжът ми е имал еркеция и желание.
Срамота е за млади мъже да се излагат.
Защо имате приятелки и жени, когато не можете/не желаете да правите секс? Живейте в манастир!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: be51f9e54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това не е нормално. Ако има ерекция е нормално да правите секс.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1f75a178af
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Н 9, ти също ни рaзсмивaш тук с твоят чичо вече много време. Дръж си го, гледaй си го, обичaйте си се щом си пaдaш по толковa възрaстни ( пък кaт` сa с пaри сa ти още по- хубaви ) но спри дa ни нaтрисaш бенефициите от товa дa бъдем с дъртaци, ок? !

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b63f847b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ахахах. Не се бях смял отдавна така. Простотия на седмицата. Асексуални били. Да, 100%. Мъжете почти никога не прекарват целия си живот я търсене на мандрисане. Поне аз лично не съм чувал. Отделно ти сама казваш, че си сигурна, че има друга жена. Проблема тука е че той е асексуален щом става въпрос за теб. Иначе си пори яко. Бягай от тука с твоята гладко бръсната катерица и се стегни малко.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4ccf6ce968
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Твоят съпруг заслужава чифт големи разклонени рога. Затова - горе главата. Направи си профил в сайтове за заопзнанства - лесно е. Качи две три снимки, които подчертават предимствата ти - очи, устни, тяло или каквито там имаш, и гледай сеир - ще започнат да прииждат на тълпи, ако снимките са такива, каквито трябва. И хич няма да ги интересува дали си добра в професията си.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3803ca1e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Жените масово не сте запознати с 2 неща:
1. coolidge effect
2. Негативните ефекти на порното

Първото се води че е ефект при всички бозайници и че е по-силно изразен при мъжете. Примерно на един плъх или бик се дава женска, след определен брой сексуални контакти - мъжкият плъх и бика отказват да "оплодят" женската.. без значение дали ще я "украсят" с някаква кал, ще я напръскат с фермони и т. н, просто плъха и биха отказват да оплодят съ
щата женска.. дава им се нова женска и те започват да я оплождат.. и така до безкрай, докато женската е нова :) И това е при всички бозайници, абсурдно е да си мисли че хората като хиперактивни сексуалсани бозайници сме предпазени от този ефект. Закодиран ни е в днк-то, най-вероятно с цел генитечско разнообразие и "живота" да продължи. Та, 3-ки, суингове или "зелена" светлина за "забежки" и всякакви начини за "свежа плът", могат да събудят желанието му към секса и вас.

2. Ако той гледа порно и маструбира си прецаква мозъка по подобен начин както наркозависимите. Опитаха се да намерят контролна група от мъже които не гледат порно и не маструбират и не беше успешно. Гледането на порно и маструбирането прецакват сексуалното желание и мозъка по много много брутален начин... но все още много малко доктори са запознати, прочети сайта / книгата yourbrainonporn. Гледаш ли порно и маструбираш и моделка на виктория секретс ще ти омръзне бързо.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d775b207dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   .... винаги съм гладко обезкосмена....
Ако си ми жена и аз няма да правя секс с тебе.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e7321da4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Стига бе... , намерили сте си любовник и сте били интимни с него 5-6 пъти, за две години? Тоест, по веднъж на 6 месеца? Странно...!
Ако трябва да съм честен, бих пътувал и по-надалеко 1-2 пъти в месеца, ако си намеря свястна любовница... , ама няма такива! Да не говорим, за някоя по-наблизо!
При нас с жена ми е обратното и от няколко години жена ми доста старателно ми охлажда мераците, че в чудо съм се видял... Ама, стискам зъби и това е.
На ръце бих я носил, по-освободена сексуално жена и с по-големи желания, но ще е в някой друг живот.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f2109c7a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не е асексуален, просто не иска да го прави с теб. Омръзнала си му, приема те сигурно като сестра. За съжаление това се случва след толкова години връзка. Има си любовница, със сигурност не стои на сухо, има си го нагона, но не към теб.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6389e4ff2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Няма такива истории. :D
Здрасти, малко първосигнално започнах, но няма как да е иначе. Огледай се. Много от днешните "мъже" трудно бихме нарекли мъже. Обезкосмени повече от жените, някои даже с грим, оправдаващи се с метросексуалността. Мъжът мисли за секс на всеки 7 секунди. Говорим си за нормалния мъж. Ако мъжът ти не иска да прави секс с теб, 100 % има друга, от която си получава дозата, освен ако не е обърнал резбата помеждувременно. Ако любовника ти не иска да ти пуска редовно, попаднала си на менте любовник. :)
Нормалните хетеросексуални мъже не правим секс само поради една или няко0лко от следните причини:
- жената отсреща не ни провлича сексуално;
- болни сме - физически или психически;
- имаме проблем с приятелчето - независимо дали на физическа или психическа основа;
- отвращаваме се от секса... ;
- писнало ни е от секс - това по-скоро го казвам на шега. Макар, че съм имал случаи - след петия тек за деня въобще не ми се прави секс. Ама изобщо.
Съответно не бързай да си правиш такива грешни заключения засягащи голям брой индивиди. Проблемът по всяка вероятност е в тези двамата хубавци, които си намерила.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0fa398afa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   14, най-малкото е, че твърдението Ви е непълно, а още повече абсолютно погрешно. Вие разглеждате човека, като животно движено само от първичните си инстинкти, но забравяте, че при животните няма съвест - вълкът е бозайник, но колкото овце срещне, всичките ще ги убие без ни най-малка капка жал;в него няма състрадание - той убива, за да яде, докато при човек това не е задължително условие. Но докато при вълка може да се генерализира, защото инстинкта у всеки вълк е един и същ, при човека е различно - от човек до човек разликата може да бъде огромна - затова приравняването на човека към животното е глупост.
За животното е лесно да се предвиди(съответно и генерализира, както писах) - даваш му различна женска и неговият нагон няма да му изневери, но за човека нещата стоят другояче и не може да се предвиди как ще реагира всеки човек поставен в определена ситуация. А поведението на човек се обуславя от неща, които отсъстват при животните: нравственост, морал, съвест и разум съпътстван от логическа мисъл. Единствената разлика между хората е, че у всеки човек нравствеността, съвестта и моралът са различно развити, а при някои дори до толкова притъпени, че все едно ги няма, от което следва и поведение близко до това на животните, оттам пък генерализиране на определен тип поведени("всички мъже се държат така", "всички жени са такива" и пр. ). Ако при една двойка единият изневери, но после съвестта го терзае и мъчи, то този човек никога повече не би повторил грешката си(защото вече ще знае какво е самосъд и мъчителното чувство, което го съпровожда); ако пък би повтарял грешката, напук на своята съвест, не можейки да победи животинския нагон, то ще стигне до такъв момент, че съвестта - като червей, който не спира да дълбае - ще го застави да се погнуси от себе си още повече и най-вероятно този човек би стигнал и до самоубийство, защото с гузна съвест не може да се живее. Но това при човек с развита съвест! От друга страна - човек с ниски нравствени устои и силно притъпена съвест, не би се различавал кой знае колко от действията на един бик или заек при вида на женска, затова и писаното от Вас е абсолютно грешно. Оттук следва въпросът: появява ли се съвестта, ако е била притъпена? Проблемът е, че неща считани за нормални от обществото(понеже сме 21век), могат да притъпят съвестта - суингове, тройки, изневери, любовници и пр., но при едно нейно събуждане, няма да са потребни религия и "ад". Не знам дали съществува живот след живота, но съм сигурен, че ако съществува, първата работа там е да се отключи съвестта, а после... няма да има нужда от съдници, човек и сам, дори с удоволствие, би се съдил. Но дори моралът и нравствеността, да са изкуствени поведенчески характеристики, наложени от религия и общество, съм убеден, че съвестта не може да бъде подправяна.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b2852a906f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Явно само ти си мислиш, че изглеждаш много добре... :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0ee7a400e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ах, бизнесдамата дето не знае да пише ипродължава с това "инДЖекции"! Госпожо, научете го веднъж завинаги, пише се инЖекции БЕЗ д!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b184c4eb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не, че съм хейтър, но две неща ми направиха впечатление:
1. Казваш, че изглеждаш много по-добре от момичета на по 20 години, но ти си на 30 и възрастта също има значение, не е само тялото да е оформено, но и лицето да е хубаво. А и някой си падат по по-пищни жени.
2. От липса на секс ти се е объркал хормоналния баланс и затова постоянно ходиш на лекар. Не може да обвиняваш мъжът си за всичко. Имам чувството, че си от онези жени, които никого не се намират за виновни, а и защо в крайна сметка не си хванеш жиголо?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4789b9c65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката: Благодаря за интересните коментари. Някои от тях наистина ми показаха други гледни точки и идеи, за които не мо беше хрумвало, като например коментар 1 с едно от твърденията за неназоваването по име и преплитането с образа на майката. Струва ми се че до голяма част проблема идва и от това. Но все пак четейки това, което сте написали всички и оглеждайки се във вашата представа за себе си за съжаление не харесвам този свой илюзорен образ. По думите ви излизам, че съм възпълна скучновата лелка, която не можр да привлече мъжкото внимание. Не става въпрос и за едното, извинете ме за думата, ч*кане. Всъщност съм рочно обраратното- наистина имам някой друг килограм повече от колкото ми се иска да имам, но тялото ми е стегнато и поддържано. Нр страдам от липса на мъжко внимание, просто мъжете, които ми обръщат внимание не ме вълнуват, тъй като не искат това, което искам и аз. Ако е само до секса и един вибратор върши работа. И не съм скучновата лелка- доста съм разкрепостена, но мъжете които ме привличат емоционално не са рочно такива или са поне за кратко. След това стават доста скучновати.... колкото до предходния коментар за жиголото - мисля че вибратора го замества напълно и може да се ползва по всяко време. Исках да ви обрисувам цялата картинка, защото съм огорчена от това, което ни поднася живота и неподходящите мъже, с които ме среща. Просто ми се искаше с мъжа ми да имаме емоционална и секссуална връзка, пък дори и била тя стандартна, без каквито и да е пикантерии. Да живея един стандартен живот, а не само да седя и да се лудя защо така се случва, че най- нормалното нещо не ми се случва. Пробвала съм какво ли не, за да го провокирам, но уви, получавала съм дори и присмех. Очевидно е че има друга жена- той е наистина отговорен и моногамен мъж и силно държи на нея. Така че докато е с нея всеки мой опит ще бъде приет най-малкото с насмешка. Колкото до "любовника" той си е нъж под чехъл. Това ми е о ясне ието....

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: aae15a698b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Как съжалявам, че не живея във вашия град /а може би живея/. Така както се описваш, че имаш хубава гладка кожа, нямаш бръчки, гладко обезкосмена и хубаво бельо /само бяло бельо/, а ако имаш и по-такива... гърди, авторке точно за мен си създадена. Е, аз съм сигурно с една дузина години по-възрастен от теб, но ти гарантирам, че няма да се оплакваш от мен. Но и ти трябва да си сексуално по-разкрепостена жена, защото аз съм доста изобретателен в леглото. Когато съм в рая аз не бързам да напущам райските покои. Тогава друга песен ще пееш. Но се опасявам да не започнеш да мрънкаш, че трябва скоро да се прибираш защото децата те чакат. Няма нужда да ходиш и на доктор, аз ще ти оправя хормоналния баланс. Нали знаеш, когато усетиш дивото желание на мъжа към теб, тогава и хормоните се активизират за настъпващото пътешествие, а то няма да е скучно.
Колкото за асексуални мъже, ами има такива. Както и някои преди мен споменаха, а и аз познавам такива, има гей или бисексуални мъже които се женят за да се прикрият пред обществото заради срама ако останат стари ергени, особено ако са важни личности в живота. Само не зная дали ти играеш главна роля в леглото или чакаш само изпълненията на мъжа до теб. Имах един приятел, млад мъж, хубавец, а все с по-грозновати жени ходеше. Един път го попитах защо все такива жени избира, а той ми отговори:"защото те правят всичко онова което съм гледал в порното". Ето виждаш ли отговора. Не е важно само как изглеждаш ами и какво правиш, или си съгласна да правиш в леглото, без принуда, а доброволно. Твоят съпруг няма да се промени. Пожелавам ти да намериш истински сексуален мъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9bfaa04ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До 19. Сигурен съм че ти си жена :) Или някой мъж който е много, много набожен, но залагам на жена. За разликата от мъжете, вие жените често прекарвате фактите през вашата призма и искате "истината" да бъде такаква каквото на вас ви е угодна, а не такава каквото е. А тя е :

Хората сме животни, просто много комплексни и сложни. Сравнението от вълкът е много НЕ на място, защото макар и бозайник е съвсем различна група.. генетически нямаме и 1% прилика. Обаче ако вземем Пан Шимпазето ще открием 98% прилика в днк-то.. Сиреч не сме се пръкнали от нищото, от дупка или от вълк, а споделяме един общ корен и от там сме се разделили. След като имаме 98% прилика с тях, може да погледнем как те живеят.. А те живеят на изключително сложни социални групи.. и за разлика от орангутан например които имат 1 алфа и тя има много женски, нашите предшественици използват секса като средство за създаване на социалните групи.. сиреч има МНОГО секс за удоволствие (не само за продължване на поколението) и има секс за всички. Ако прочетеш как хората са живяли по време на номадството, ще разбереш че сме живели по подобен начин.

И на последно място и без да четеш антропологическа литература.. ако погледнеш статистиката на разводите ще разбереш че хората не са МОНОгамни по природа. Ако бяхме моногамни щяхме да живеем като пингвини и никога нямаше да има разводи, ревности, любовници, че и убийства от ревност. Ако се научиш да гледаш обективно на нещата, ще ти е по-лесно да живееш :) Аз имам съвест и не съм лъгал, просто съм бил в отворени връзки и съм казвал че не мога да бъда моногамен.. но много други мъже си лъжат долно и жени де.. и така.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4ccf6ce968
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   На теб, доколкото разбирам, не ти трябва образован и с хубава работа мъж, тъй като нямаш намерение да се жениш за него. Трябва ти хетеросекуален мъж, който да ти пасне за неангажираща връзка. Така че може и да няма университетска диплома, мисля аз. В този случай са важни други качества. Не търси в най горните прослояки само, може и да не чак толкова образован мъжа в случая, и да работи някаква нормалната работа, която да му оставя достатъчно свободно време за...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 53873b753b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторке, смени типа мъже. Сериозно! Пробвай с някой коренно различен от всички, които си познавала. Ще ти подейства като допинг.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 17893ea7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   ах ако ми паднеш честно ти казвам няма да излизаш от нас поне една седмица нон стоп секс ама як и то див и уникален ще те накарам да си говориш с себе си наистина :) както съм побъркал сега че жена ми не ми дава, ще съм вулкан с теб.
намери начин да се свържем моля те дано и модераторите да ни дават тази възможност e9@mail. bg поздрави на всички готини хора тук дето ни дават възможност да сме тук в този прекрасен сайт :).

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ab4ced4fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Евала на съпруга ти - отговорен баща, не си разваля семейството и се грижи за него! Преди години е изгубил желанието си към теб по една или друга причина - било то физическа или емоционална! Писнало му е и си е намерил навън това, което му е липсвало в къщи! А чужда жена кокали няма! При чуждата жена няма битовизми, деца, цикъл! Има само здрав секс! Чуждата жена прави неща, за които ти даже не можеш и да измислиш! За това не те и желае и няма да те пожелае. Изпуснала си нещата твърде отдавна. Няма връщане назад. Единственият минимален шанс, който имаш е да надвиеш "другата" на нейната игра - там където и е единствената сила! Секса! Имам предвид да се раздадеш в секса с него по най-мръснишки начин - без няма, не мога, не искам, не знам, такива неща не правя и т. н - това включва всичко - мръснишко говорене, ролеви игри, дълбоко гърло, гълтане, искай анален, опитвай фистинг, сваляй порно, предложи му всичко което гледате да го повтаряте, искай двойно проникване, групово, негри... всичко за което се сетиш. Но е важно да го правиш не просташки нагло и агресивно а по-скоро еротично мръснишки! Да говориш на ушенце, да си купиш голямо черно дилдо и да си играеш пред него...
И най-важното - раздавай се, защото другата страна го прави и е добра! Бъди неговата мръсница в секса и дама в обществото!
Ако направиш това имаш някакъв шанс да си върнеш секса със съпруга ти, макар и моето мнение е (въпреки, че не те познавам), че няма да можеш да се надмогнеш. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a8437a41a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Благодаря ти, авторке! Сега ще те помоля да влезеш във всяка тема тук, в която бесни женища твърдят, че мъжете мислят само за секс и само това им е в главата, да пуснеш коментар, описвайки ситуацията си и да приключиш участието си там. Ти си намерила доказателството, че не ние сме виновни на онези жени и ще ти бъдем наистина благодарни, ако го споделиш с онези, които твърдят обратното. Пък ако си достатъчно усърдна, можем да ти организираме едно издирване на свръх потентен мъжкар и сексуална машина, за да не се мъчиш с твоя мъж. Или поне ще те изслушваме, когато ти дойде в повече. Отново ти благодаря, че развенча мита за мъжете, търсещи само секс в този живот! Да си жива, здрава, щастлива и от секс да не се отървеш!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 19f748def1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Не знам защо, след като имаш проблеми с твоя мъж, питаш дали всички по-света, в историята на човечеството са такива? ! Аз съм мъж на 30 и забелязвам друго - младите жени не проявяват никакъв интерес, камо ли пък да покажат сексуален намек.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ab4ced4fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ами авторке, мъж на 40 съм с две деца и аз изглеждам много добре, привлекателен и уверен, грижа се за децата, помагам в домакинството, печеля добре, но секса със съпругата ми е мираж! Всички жени ли са асексуални? ! Не, защото това не пречи на съпругата ми да си има любовник и то пълна моя противоположност - дебел, прост, нагъл, бракониер, бензинджия! А иначе за околните сме перфектното семейство!
Аз се оправям както мога и това е моят съвет към теб - оправяй се както можеш, на съпруга си не разчитай за секс!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 17893ea7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   до 32
колега направо съчувствам те много кофти да те замени с такъв боклук и даже да е 1000 пъти по добър от теб пък е много подло от нея, жалко че все още и даваш, спри финансите тотално освен за децата и сама ще ти дойде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker