Има нещо, което много ме дразни. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има нещо, което много ме дразни.
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 3668 пъти
Здравейте. Както повечето мъже, аз гледам порно, но не мастурбирам, гледам го заради хубавите мацки в клиповете или за да видя нещо ново в секса. В порното има всякакви жанрове - от нормален секс до извратени сцени с камшици, белезници... но напоследък забелязвам, че един от най-популярните жанрове е така нареченият "interracial".
Това по принцип означава секс между хора от различни раси, но де факто в порното 99% от interracial клиповече са с черен мъж и бяла жена. Фантазията е, че негрите са по-надарени, по-издръжливи и по-горещи от белите мъже и белите жени предпочитат да правят секс с негър, а не с бял мъж. Вярно, че това е порно и уж всичко е фалшиво, няма чувства и емоции както в истинския живот, но има супер много аматьорски interracial клипчета, уж на реални хора, а не на порно актриси. На мен любимото ми порно е аматьорското, защото изглежда повече като истински секс, а не като сцена от филм. Чудя се това истински клипове ли са и наистина ли черните ни завладяват, или всичко е актьорска игра като за пред камерата? Пак казвам, че не говоря за професионалните порно актриси, пълно е с домашно порно, където негри чукат бели жени, обикновени клипове снимани с телефон, няма нищо общо с професионалното порно - или поне е направено да изглежда така. В порно сайтовете дори има групи за бели жени които правят секс само с негри. В коментарите под клиповете съм виждал коментари на уж женски профили, които пишат неща като примерно "направиш ли го с черен ще забравиш за белите" и други подобни неща... Няма какво да лъжа - всичко това много ме дразни и започвам дори да се комплексирам, затова пускам тази тема, за да може и вие да споделите мнението си по въпроса. Истинско ли е това или е просто поредният извратен порно жанр, в който жените се унижават за пари. Ако има жени които гледат порно - какво мислите за тези клипове, със сигурност сте гледали такива. Наистина ли негрите са по-добри?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 50bf369a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като жена ще те „открехна“ по този въпрос, който те мъчи.
Първо, ти откъде-накъде реши, че този жанр е най-популярен, особено сред жените?
99% от порното се прави за мъже от мъже. За нас, жените, има много малко какво да видим. Направи си усилието да влезнеш в раздела female friendly в порнхуб и аз лично не съм видяла много клипчета с черни мъже. Може да има някакви отделни клипчета, но масово най-вече фантазиите на жените са свързани с правене на любов, ласки, внимание от страна на мъжа, не с простото помпане. Ако гледаш клипчета за жени ще ти направи впечатление, че мъжете са по-прилични, със стегнати тела. Много мускулести няма, но хубави мъже като цяло. Бели мъже.
Доказано е, че по принцип хората предпочитат партньори от своята си раса.
Интересно е обаче друго. Жените не консумираме толкова порно, колкото разни любовни романчета, написани текстове, като 50 нюанса сиво - ей такива неща. Там да има черен??? Виж дори на вестникарската будка какви женски книжки се продават - да има черен мъж на корицата?
Нещо повече. В Амазон се ровя за такава литература на английски език за разтоварване и ми прави впечатление, че при новите любовни романчета или двамата герои са бели, или жената е черна и забележи - мъжът бял, или и двамата са черни (има такива жанрове за черни жени написани).
С две думи - черните жени търсят бели мъже и има литература за тях, но харесват и мъже от своята си раса.
Да, има и бели жени, които си падат по черни, но е рядкост, по-скоро ако отидеш някъде в страни с чернокожи или тъмни жени ще ти направи впечатление, че много си падат по бели мъже - Бразилия примерно, Африка, Китай където и да си по света е положително да си бял и жените си падат по бели, защото по принцип това значи и образование, по-добър живот. Тупалката, мили, няма голямо значение за жените. Жените търсим съзнателно или не добър, грижовен партньор и евентуален баща на децата си.

Белите мъже по-скоро се комплексирахте заради порното, но е пълйна глупост, защото там всички са избрани, включително жените не изглеждаме в РЖ така! Не смятам и че мъжете реално си падате по пластмасови жени...

Гледай си порното, каквото ти харесва на теб, но ако се питаш какво харесваме жените - първо това изобщо не е порно, а еротични книги, второ - ако е порно ще трябва да видиш в секцията за жени!!! Има такава секция, виж какво харесваме и дори можеш да понаучиш нещичко там за жените и какво харесваме, но определено не са това черни, груби мъже с големи тупалки...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5543977c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Дори и да приемем, че чернокожите са по-надарени и са невероятни в леглото, ако живееш в България, където все пак огромната част от мъжете са бели, това няма защо да те притеснява.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5624482d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не бих легнала с черен. Не харесвам и много мускулести, релефни. Важно е цялостното излъчване.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 24d5dcb07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Здравей, това което забелязваш е подмолна, подла манипулация която да популяризира описаното от теб чрез промиване на мозъка на масите които са свикнали каквото им се каже от телевизора, социалните мрежи, медиите да го правят като покорно и послушно стадо на кукловодите. Забелязаната от теб тенденция която е извратена не облъчва масата само чрез порното, тя е навсякъде по медиите а медиите преди всичко са средство за пропаганда. Кардашиан, филми и сериали със смесени актьори - черен и бяла, бял и черна и т. н. Няма да ти казвам кой стои зад тази пропаганда от Холивуд която цели унижаването, деградирането и превръщането в мелези на бялото население за да не кажат, че съм анти-семит :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fb16b52237
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Най-лесния начин да засечеш комплексиран расист е като почне да обяснява кво го дразни в черните. Еми хора като хора са. Я по сериозно. Това че ти мастурбираш и не правиш секс и завиждаш не значи че хората са ти виновни. Повечето жени в индустрияна го правят за кариера и то доста добра. Това че не схващаш идеята е твой проблем

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5a935bc085
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

7.   Има специфичен тип "мъже", които харесват да гледат бели жени чукани от черни. Ти явно не си от този тип "мъже" и няма защо да гледаш подобно порно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cfb50d85e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Зависи от жената. Познавам лично една дама на възраст в момента между 35 и 40 г., която предпочита за секс само негри и араби. Негрите заради размера, а арабите, заради начина, по който се отнасяли. Жвяла е в Кения и Обединените Арабски емирства. Те също я харесват, защото е едра и руса, т. е. екзотична. Не го прави за пари или заради унижение, харесва си ѝ.

Аз досега никога не съм имала фантазия с черен мъж. Такова порно също не гледам. Имам си фетиши и си гледам за тях:) За първи път научавам, че имало "female friendly" порно. Не бих го гледала, по описание ми се стори лигаво. А и какво ме грее мен, че актрисата получавала внимание и не-знам-си-какво? Не звучи възбуждащо. Затова не вади изводи от тази категория, защото етикетчето "female friendly" не прави клиповете автоматично гледани от жени. Примерно доста жени си признават, че обичат гей-порно...

Както и да е. Вярвам, че има такива жени, защото познавам такава. Все едно няма мъже, които да искат само блондинки, да речем? Вярвам също, че те са ограничено малцинство. Като всички хора с особени предпочитания. Повечето хора правят секс с този, към когото усещат привличане, а това, за хубаво или за лошо, е комплексно състояние. Аз досега съм имала такова влечение към мъж от средиземноморски тип. В последно време си умирам да го направя с един, който, като го погледнеш, прилича на германец. Значи нямам предпочитан "тип". Опитвам се да кажа, че това с типа и въобще външността е силно надценено. Сексът е в погледа, излъчването.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c942a69f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Всяка бяла жена има фантазия да прави секс с негър. Аз съм го правила, и мога да ти кажа, че наистина са много добри. Някак си са по-сексуални, и им идва отвътре.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fc30a57004
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   да ти имам проблема, сериозно.
от както се изнесох от българия съм имала връзки само с негри. да- по- добри са в леглото, но иначе всичките са страшно надути личности. и жени и мъже. не знам от къде това самочувствие. май слънцето им е дошло доста в повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0fb7a568b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Гледaм и виждaм отвъд цветa нa кожaтa нa човекa. Пък, че теб те дрaзни, че сa по- нaдaрени в онaзи облaст си е твой проблем. Не рaзбрaх зaщо го виждaш кaто "унижение" зa жените. Унизен си се чзчувствaш ТИ зaщото си вперил поглед в пенисите им, явно имaш нездрaв интерес към тях ти сaмият.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 37a4533b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами това търсиш, това намираш. Явно прекаляваш с порното. Това е като филмите, няма как да има такава романтика и такива абсурдни съвпадения и сценарии и е доказано, че жените много се комплексират и търсят точно това. Да вземем Сексът и градът, супер готино филмче, но до там, просто защото нещата там са много нереалстични все пак. Същото е и с теб, филмираш се и много залиташ. Просто се спри, не е за твое добро. Освен това на теб ти трябва една жена, която да се чувства добре с теб и освен секс има и други неща в една връзка, защото като станеш на 65 надали сексът във връзката ти ще е водещ. Иначе гледай и се комплексирай. Да ти кажа не искам да правя секс с толкова надарен, просто защото мисля, че дори е болезнено. Сексът е само размер в мъжките фантазии и комплекс.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c0c295eb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Порното създава фалшива представа за секса изобщо, а ти си седнал да се притесняваш за това какъв е цввтът на кожата на този, който прави секс?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 82c250e585
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Изобщо не си го слагай на сърце. Статистически разликата в размера на пенисите на африканци и европейци по-малко от сантиметър. Практически пренебрежимо. А пишките на негрите по филмчетата са също толкова истински, колкото са истински циците на актрисите. Негрите са мързеливи и се хващат да работят само лежерни и/или незаконни неща. Порногрофията им идва дюшеш, единствената инвестиция е елементарна козметична процедура по увеличаване на пениса.

Дядо Торбалад

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker