Не искам да се чувства зле - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не искам да се чувства зле
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3337 пъти
Здравейте,
Момиче съм на 18години.
Със сегашния ми приятел сме от 5месеца заедно.
Проблема е, че не изпитвам никакво удоволствие от секса с него или любовната игра. От както съм с него съм получавала само 1път вагинален оргазъм. А пък, когато ми прави френска....нищо. Проблема не мисля, че е в мен. С бившите ми не е било така. Не искам да му ги натяквам тези неща, защото го обичам и не желая да се чувства зле. Но понякога найстина ми е много гадно, когато не мога да изпитвам нужното удоволствие от човека, който обичам. Аз лично давам всичко от себе си, за да може по време на акта той да се чувства добре, възбуден и да изпитва удоволствие, но не ми се отвръща със същото. Какво да правя? Адски ми е объркано...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: bb7392f5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още си млада остави го този и си търси удоволствието,ако неискаш след години да си незадоволена и да изневеряваш

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9e27bdc517
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не,не го обичаш-от там идва проблема!Любовта се прави със жар и страст!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d97df33a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   не пишеш момчето колко опит има. Ти може би за тази възраст просто си го изпреварила и той още не е „на твоето ниво„. Много жени, да дори зрели жени, не момичета, си правят проблеми като просто не споделят с партнъора си какво искат. Той да няма телепатия.
Вземи му ръчичката и му покажи къде ти е хубаво, после и с езика ще може да намери точните точки. Просто спри да го сравняваш с другите, кажи му какво искаш и не превръщай секса в спорт. Нормално е за една жена да не получи оргазъм, при нас това зависи и от цикъла (дали си в овулация например, и т.н.). Просто се освободи от задължението да получиш оргазъм на всяка цена, прави любов и всичко ще си дойде на мястото.
Бъди учителка на момчето си, бъди търпелива и го обичай. Може пък да успееш да създадеш „продукт„,който е точно и само за теб.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e0325e25e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с номер 3, ти трябва внимателно да му покажеш какво харесваш. Хвани ръката му и я придвижи бавно по корема си, натисни пръстите му върху клитора си и го побутни да ги раздвижи в кръг, кажи му нещо от сорта "ох, божествено, как ми харесва това, което правиш с пръстите си"... Като влезе в теб, покажи му каква скорост ти харесва, напътствай го с "ох, да, по-бързо, чудесно е" или съответно "ох, да, бааавно, бааавно, прекрасно е", така че той хем да разбере какво искаш, хем да не се почувства като първия човек от думите ти. Нека изреченията да са положителни, а не отрицателни. Хвали го в нещата, които всъщност искаш да ти направи и постепенно всичко ще си дойде на мястото.

Казвам ти го от позицията на жена, която също е имала подобен случай преди време и то с доста по-голямо момче от твоето, така че докато не бъдем откровенни с мъжете, те просто няма как да разберат какво и как ни харесва. Затова, подходи внимателно, но задължително му покажи какво искаш от него. Ако трябва проведете един разговор по въпроса (няма клиторен и вагинален оргазъм, оргазмът се случва на едно място, но може да бъде предизвикан както от клиторна или вагинална стимулация, така и от комбинация от двете, което аз бих ти препоръчала най-много). Всъщност оргазъм може да се предизвика чрез стимулация на всяка ерогенна зона, която има жената - има жени, които могат да свършат дори само от игра с гърдите им, така че най-вече го карай да откривате взаимно ерогенните си точки, сменяйте позите и пр. Късмет.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c6cd7bbcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе какви са тия глупости...ще му вземеш ръчичките... ще му покажеш .... на теб просто не ти е приятно това момче да те докосва... това за мене не е любов, а още по-малко обич.
Защо не залегнеш над учебниците ..предстой ти дипломиране ... тази крачка напред ще те удовлетвори мн повече отколкото забежките с мъже.../момчета в твоя случай..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker