Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам какво да правя
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2191 пъти
Здравейте на всички!
Бих искал да ви попитам за съвет и мнение и какво мислите. Имам съмнения, че съм гей, но незнам... Ще се опитам да разкажа историята и проблема колкото се може по-стегнато...

Когато бях на 13-14 години с един приятел от интерес си духахме и се целувахме. Не сме правили нищо повече. Случи се само веднъж. Той беше по-голям и реално си ме накара да направим всички тези неща. Година след тази случка прекратихме всякакви отношения... не съм го виждал повече.

След това живота си ми продължи нормално и беше еднообразен и безинтересен... училище, вкъщи и пак училище... Нямах никакви пари и не ходих по купони или събирания със съученици, тъй като те бяха от елитните и имаха средства да се забавляват а аз нямах и след като се преместих след 7ми клас в новото даскало нямаше никакъв интерес от никой към мене.

И естествено по реда на нещата никое момиче не пожела да тръгнем и да изживеем заедно красотата на първата тийнейджърска любов.

И разбира се от това, че нямах пари и никой не пожела дори да комуникира с мене и заради гаврите от някои от съучениците ми се депресирах и затворих в себе си и живота ми беше училище, вкъщи, училище, вкъщи.

Завърших средно образование и след това висше... сега съм почти на 23 и проблема ми с любовния и интимния живот остана. Реално никога не съм имал гадже и незнам какво да правя, тъй като също мисля че съм гей... възбуждам се от гей НО и от нормално порно. На периоди съм: искам да съм с момчета, но като видя хубаво момиче си мисля само за момичета и/или обратното... и така всичко се повтаря отново и отново... и направо откачам... незнам какво да правя... когато видя хубаво момиче немога да и покажа, че я харесвам тъй като нямам опита и незнам как... явно неувереността ми си остави отпечатъка още от гимназията. А и като разберат, че съм девствен нещата приключват и веднага пускат репликата "много си готин, но не съм за тебе, нека си останем само приятели"...

Отделно скапания ми глас си остана не мутирал и говоря като гей... и направо вече незнам какво да правя... разкъсвам се от вътре тъй като съм на 23 почти и всички мои приятели говорят как ебат и са happy и трупат опит и се развиват, имат връзки и прочие... а аз си седя така и колкото и да се мъча да направя нещо по въпроса... накрая резултата е един и същ. Какво мислите... да приема това, че съм гей или да се боря? Мислих да отида на платена жена, но за мене това е долно и мръсно нещо, просто така съм възпитан. Искам да обичам и да ме обичат. Най-ироничното е че съм супер романтик и ако някое момиче тръгне с мене и я харесам, много бързо хлътвам и бих направил всичко за нея.

Какво мислите? Всеки има право да напише това, което иска...

Поздрави :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: be9f076f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си за мен гей, а просто комплексар. Много хетеросексуални хора имат подобни на твоя опит специално на тази възраст, а после дори и по-късно в казармата, в студентско общежитие и така нататък, но ти си просто толкова убеден, че човешките взаимоотношения са въпрос само на пари, че не си в момента нито гей, нито хетеро, защото си си въобразил, че любов и секс се купуват с пари.
Ти за мен си антисоциален и комплексиран човек. Точка.
Бори се на първо време с нагласата и с комплексите си. Най-вероятно идваш от семейство, в което всичко се е оправдавало с липсата на пари и си попил тези оправдания, но реално никога не си се замислял дали е така. Ако всички бедни бяха гей или девствени, светът да е свършил.
Колкото до самата ти сексуалност - просто експериментирай, запознах се с ХОРА от двата пола, но без предубеждения и ги гледай в очите, на едно ниво, независимо кой какви пари има. Парите са си пари, любовта, секса, приятелството са си отделни неща, включително богати хора има в твоето положение, но най-грозно е когато човек се самосъжалява, комплексиран е и си е въобразил, че хората гледат само парите, което е пълна глупост. Толкова си си повярвал, че май сам си се изолирал и наврял в дупката, в която си, а сега и друг комплекс - бил девствен. Честито - всички сме били девствени!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2dbc5c299b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сексуалността е много сложно нещо. Недей бърза да се слагаш в разни общоприети норми. Пори там каквито полове искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b8be805271
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич, имаш т. нар. майчин комплекс. Споко, в днешното общество едно 90% от "мъжете" го имат. Става въпрос за следното - майка ти не обича баща ти, но понеже е имала някаква минимална изгода от това да е с него, му е направила дете/деца, за да го задържи. Но тъй като тя в действителност не го обича, му прецаква поколението като се опитва да го направи повече като себе си. Майка ти е искала да си като нея и е уронвала авторитета на баща ти и представата ти за това какво е да си мъж. Допълнително, много е вероятно твоят баща също да има увредена представа за това какво е да си мъж поради своята майка и съответно ти да си нямал добър пример за мъжко поведение. За повече информация чети Карл Юнг.

За това как да се оправиш - изгради мъжеството в себе си и премахни идеята за "романтика". Романтиката е екстраполирано желание за майчина обич. Искаш жена да те обича както те е обичала мама. Това е нереална представа за любовта между мъж и жена. Истинската, природна любов между мъжа и жената е когато мъжът дава, а жената взема. Мъжът дава енергия, време, пари, сперма. Жената взема енергия, време, пари, сперма. Това е. Жените искат да вземат. Проблемът е, че в днешно време феминизираните мъже също искат да вземат. А мъжкото поведение е да даваш. Дори и да няма "романтика" (което е фикция така или иначе), пак трябва да даваш. Когато даваш, жената иска да те задържи, за да може да вземе още.

Иначе такива хомо преживявания са имали поне 20-30% от мъжете, а сигурно поне 15% от мъжете във връзка с жена не са изцяло хетеросексуални. Така че това че от време на време се заглеждаш и по мъже ти е по-малкият проблем. Убеден съм, че след първите ти сексуални преживявания с жена ще станеш предимно хетеросексуален.

Впрочем, ако не бяха "леките" жени и аз щях на 23 да съм девствен, ама хубаво, че на 22 се престраших. Докато не дойде момента (ти си прецени дали ще ходиш по "леки" или не), ти препоръчвам да гледаш само хетеросексуално порно, даже лесбо порно. Заглеждай се по колежите и пичките наоколо и си представяй как ти се кефят и как им доставяш удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 48ea35677b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, аз съм по-голям от теб и също не съм правил секс, така че не върви да ти давам съвети за жените, но все пак мога да кажа две неща по темата ти.

Първо, не отдавай голямо значение на това, което се е случило като си бил на 13-14, то не означава непременно, че си с хомосексуални наклонности, станало е в ранните ти години на пубертета, възраст на бушуващи хормони, немалко мъже имат подобни истории. Концентрирай се върху настоящето.

И другото - това, че си всеотдаен и романтик те прави по-уязвим, някои момичета ще го оценят, други обаче може да се възползват или да го сметнат за слабост и дори да ти се присмеят, има най-различни хора. Затова според мен не тръгвай с големите очаквания, изчакай да опознаеш момичето и тогава се раздавай, първо се убеди, че тя е заслужила такова отношение от теб.

Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8b53b8214c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много благодаря на всички за коментарите! Супер сте! :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker