Мит ли е, че българите са добри любовници? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мит ли е, че българите са добри любовници?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 4162 пъти
На 19 емигрирах. Една от основните причини беше тогавашният ми приятел.

Той отне девствеността ми при любовна игра, опипваше ме, бяхме прави, после се промъкна зад мен, свали панталоните ми и докато се усетя беше в мен и всичко беше свършило. Не изпитах кой знае какво. Реших да бъда с него,защото имахме иначе общи интереси и прекарвахме добре времето си заедно, но в секса беше чиста скръб, макар че нямах база за сравнение тогава. Често не му и ставаше, затова ме научи на фелацио, но си беше чисто техничен акт, за да може после да осъществи сношение - винаги в една поза (отзад). Писна ми. В последия етап на връзката ни, беше станал импотентен и изобщо не му ставаше, защото не отиде на лекар, а имал някакви разширени вени в тази област (не разбирам много), но пак с триста зора му ставаше, обвиняваше ме,че съм дебела (а бях супер слаба тогава!), какво ли не измисляше.

Е, подбрах си куфарчетата и след две седмици в Германия си имах приятел. Вече сме повече от 9 години заедно и нищо не ми липсва. Още се пита как така толкова бързо съм „му легнала„ навремето, като очевидно не съм лесна бройка. Хора, бях зажедняла за мъж, но не го знаех.

Няма да изпадам в подробности, но противно на поддържания от българите мит, немците не са импотентни.Е, аз нямам много голям опит - но ако сравня единия българин с единия немец в живота си - ИЗБИРАМ НЕМЕЦА. Не само е по-голям (хайде, това уж нямало значение), но и му става винаги, научи ме да правя фелацио с любов и страшно се подмокрям при този преди омразен ми акт, имаме си любими пози, но и експериментираме. Понякога не искам да свършвам и го разбира, когато имам нужда пък ме докарва до множество (над 10) оргазма с ръка, никога не ме е оставил незадоволена и може с месец да си стоя в България и не помислям за друг мъж. Като сме заедно, минимум веднъж на ден правим любов (след 9 години връзка), често му се приисква и дваж. Освен това той е над 45 вече, а българинът ми беше на 30 и за пет пари не струваше!

Много емигрантки твърдят в компания за да огодят на публиката си, че уж немците били импотентни, е не е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1b0e9ebf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е до националност,а до това да доставиш удоволствие и на себе си и на другия.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d0b9957b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само един въпрос - знаеш ли какво е представителна извадка?

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 85e720b4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По мойте сметки разликата ти с немеца е над 15 години. Сигурен съм, че си избрала него заради хубавия секс, а не заради парите. А той горкият се чуди защо толкова лесно си му вързала. Явно не е имал предишен досег с българки в Германия. А по въпросът ти не мога да кажа. Спал съм само с жени основно българки. Единствената чужденка беше бразилка в един немски бардак и трябва да кажа, че тя беше най-добрата от всички. Но не бих давал оценки на българките като цяло. Първо бразилката беше професионалистка, второ и моята извадка не е достатъчна.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 00a53199ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не сравняваш българските мъже с немските мъже, а бившия си приятел, с настоящия. Така, че не прави генерални заключения. Нямаш база за това. Като нищо може да се окаже, че си попаднала на изключения и в двата случая.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1c2579ac7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не е до националност, а до отношение към секса - т.е. до сексуалност и до отношение към партньорката си. Когато мъжът се старае да задоволи жената, да я накара да изпита един или повече оргазма и пр. не него самия му е много по-приятно. Но с едно уточнение - това са мъже с интелект и отношение към секса. Начините да се задоволи една жена са много - и с ръка, и с уста и по традиционния начин и с "играчки" или друго - важното е мъжът да е здрав, потентен и да иска не само да си доставя, но и да доставя наслада. Колкото до българите - има всякакви. Лошото е, че често жините попадат на големи леваци и импотентни и или много късно или никога не разбират какво е да правиш любов с истински мъж. Така, че съветът ми към жените е да търсят и да не се примиряват. Особено брак с подобен нечитав мъж е пагубен.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3cac1e6a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Средиземноморците според мен са по-пламенни любовници от българите. Това е гаранти! За немци - не знам, но казано честно, са ми толкова противни като нация и манталитет ( с тях съм запозната, за разлика от любовните им постижения ), че не бих и искала да бъда с немец!

А колкото до представителната извадка, за която пише ДТ - не мисля, че двата екземпляра, които визира авторката, представляват такава.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ebba6f27cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Възможно е българите като цяло да са най-добрите любовници на света, но това изобщо не ти гарантира, че ти няма да попадаш само на най-лошите от тях ;)
Така че - какво ти пука!?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 71e94ee247
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   хе хе. Не, просто като почнат „на маса„ да се хвалят - не мога да повярвам какви юнаци е раждала и ражда нашата Родина. Мои приятелки с малко „по-леко„ поведение и с по-голяма „извадка„ твърдят,че българите били много добри и т.н. Момичеетата с до 3 сексоални партнъори пък не ги хвалят. Както и да е -според мен си е индивидуално, не зависи от нацията.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: fdcd41a104
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Правила съм го само с 2 българина и 2-3 чужденци. Харесва ми с българите. Точка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: db52d6c1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Правила съм го с 10-тина българи и един арабин- избрах арабина. Точка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker