M34, без партньорка в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

M34, без партньорка в живота
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2257 пъти
Здравейте,
първата си и единствена засега приятелка си хванах чак, когато бях на 22, последна година студент. Тя беше още ученичка на 17 години. Аз бях девствен, а тя вече бе го правила с трима други. Тя прояви разбиране към моята неопитност и прекарахме 3 много щастливи години заедно. Докато една вечер тя ми призна, че от няколко месеца ми изневерява със свой колега от университета /вече беше студентка/. Аз го приех много тежко, но се разделихме с добро.
От тогава не съм бил с друга жена. Не защото не съм преживял бившата, а просто защото мисля, че не ме бива, някак си не умея да общувам с жени. Притеснявам се, немога да го обясня точно. Чувствам, че всякаш могат да виждат през мен. Винаги съм мислил, че с някоя ученичка ще ми е по - лесно да се сближа, с тях мисля се говори някак по - лесно, но май съм вече старичък да се занимавам с ученички.
Лошото е и, че в работата сме само мъже колегите. И всички сме от работа вкъщи и така.
Просто исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8120dd4904
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си признал, че си неопитен? Всичко е в главата и само притеснението издава. Има един определен типаж мъже, за който жените имат сериозна мнителност. Чувал ли си за актьора - Рик Моранис? Който изглежда по такъв начин, трудно ще убеди една жена.
Не вярвам да изглеждаш така, нали? Понякога просто опира и до психика. Но, като цяло е трудно да те познаят. Първата така и не разбра, че не ми беше поредната, както я излъгах. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bc60a95ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми, тебе проблемите са ти в главата. Няма такова нещо като неопитен. И мен първото ми гадже беше в университета, но никога не съм дори и помислил да споделям, че съм девствен или нещо такова. Тебе те е било страх и сега още те е страх, а няма от какво. Стегни се малко, хората си пълнят дупките по-цял ден-кой както може, тебе те било срам, че не си готов. Правиш най-доброто с познанията и инструментите които имаш и това е.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6c8916101e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само дето Рик Моранис е бил женен и с 2 деца но жена му е починала и той е трябвало да спре да играе и да си отгледа децата. Браво на този човек.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a06e499171
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже! Какви разлики има от човек до човек. Момичето на двадесет вече е сменила петима, а ти горкия на 34 само с една. Ех, какво да ти кажа? Това е Божа работа, не мисля, че има друго обяснение.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 33329a948c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз досега съм имал само една приятелка, с която имах много сериозна 8 годишна връзка, на 32 съм и мисля, че не е късно да намериш любовта на живота си, просто трябва много да търсиш и да се запознаваш, да вярваш, че ще се случи...

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ee0b7cd9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз бях девствен до 23 годишен, имам приятелка от 3 години и все когато скъсаме, все при нея се връщам. Признавам си, общувам с момичета, но не ми харесват тези, които мен ме харесват и не мога да имам никакви сексуални отношения с тях, а пък тези, които аз ги харесвам, вероятно ме чувстват като приятел и нищо повече или аз не съм усещал повече интерес от онзи тип, който трябва за да се получат нещата. Отказвал съм интимни контакти, връзки и прочие от не една и две мацки, трябва да призная, че мен индиректно никога не са ме отрязвали, но и аз никога не съм предлагал индиректно някакви контакти. Тук-таме по фейсбук някой бъзик и уж откликват, но накрая все нищо не излиза и все съм си със старата приятелка. Аз си я обичам, имам си чувства към нея, но понякога се случва така да ми се качва на главата, или пък и аз да я дразня, нормални неща и късаме за определен период от време, период през който нищо не мога да направя с никое момиче, а излизам с такива. С една супер меркантилна, брои само сантиметри с някакъв 23 см член, с класа, не знам си какво и аз въобще и не искам да се редя там, където не отговарям на изискванията, а и освен приятелка, такава евтина дама не може да ме спечели с друго. Другата пък е дебеличка, умно момиче, интересува се от мен, но не мога така 155 см 60-70 кг си е тежка история. И все си се връщам при старата, а излизам на сумати срещи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker