Притеснявам се!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснявам се!!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2355 пъти
Здравейте, момиче съм на 13. Бях на 8, когато ми пуснаха порно за първи път. После започнах да гледам сама и не знам дали това е мастурбация или навик, но когато гледам лягам на леглото, слагам си юргана между краката и докато гледам го търкам в мен и изпитвам нещо накрая, доставя ми удоволствие, после спирам. Това нормално ли е? Единствена ли съм?
Имам и по-голям проблем. Малко след като започнах със тези движения, ми излезе малката срамна устна. Така де, започна да излиза. И сега е огромна. Девствена съм. Притеснявам се и съм много неука на тема полови органи, сексуални актове и така нататък. Искам да отбележа, че нямам възможност да ида на гинеколог. Имам цикъл от края на май, миналата година. Моля за помощ, тези неща нормални ли са? Знам къде е клитора и как се мастурбира, но не мога да го правя, не ми доставя такова удоволствие. Това с юргана го правя често, поне 2-3 пъти в месеца най-малко. Има и периоди, в които го правя всеки ден по 1-2-3 пъти в продължение на 3-4 дни примерно. Моля за помощ, притеснявам се, не мога да спра да го правя, нонстоп имам бяло течение само за информация. Моля без хейт!! Искам ПОМОЩ!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 57319cba1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие тинейджърите сте направо невероятни. Нещо ново се случва с вас, решавате, че това е проблем и започвате да пишете тук и това се дължи на факта, че вие е срам да споделите с друг проблема си, защото си мислите, че нещо не ви е наред. Сега относно твоя "проблем". Предполагам това е напълно нормално на тази възраст. Страхотно е, че си намерила начин да маструбираш и да си доставяш удоволствие. Както разбирам не го правиш много често, освен в онези дни, в които най-вероятно си в овулация. Което е напълно нормално. Моят съвет е да не спираш да го правиш, а напротив да намериш и други начини по които да си доставяш удоволствие. Експериментирай и разбери какво ти харесва и какво не.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 998f6bb4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напълно нормално е мило момиче, всички минават през това, изследвай тялото си стимулирай клитора си директно с пръсти и ще видиш че ще постигнеш оргазма много по бързо и лесно, мастурбирай си това ще ти помогне да опознаеш тялото си и в бъдеще когато имаш полов живот ще ти е от полза. Не се притеснявай че мастурбираш, всички го правят, приятелките ти също, просто никой не споделя това защото то е прекалено интимно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 53297e4c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма място за притеснения. Аз бях точно като теб. Мастурбирам от 13-годишна и в началото си слагах възглавница между краката. С ръка не изпитвах никакво удоволствие. С годините обаче и с опознаването на тялото ми намерих и други начини, с които да ми е приятно и може би към 15-16-годишна започнах да мастурбирам и с ръка. Единствено за бялото течение може да отидеш на гинеколог. Успех
Ж18

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2d871179ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря ви много!!
От автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker