Искам секс ... и не само.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам секс ... и не само..
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 4502 пъти
Здравейте!
Това не е първата ми изповед тук, но искам да засегна един неприятен аспект от взаимоотношенията ми с другия пол.
На 25г момиче - уча и работя, всестранно развита личност. Имам претенции, че съм добър човек. Социална личност съм и имам много приятели.
Винаги съм била доволна от личния опит, който имам с мъжете. Никога не съм имала преживяване "секс за една вечер". Повечето ми интимни отношения са били с мъже, които харесвам и в последствие се влюбвам и сме имали връзка. Най-дългата ми връзка е била 5 години. Със сегашния ми сексуален партньор(вече бивш приятел) имаме сложни взаимоотношения, но с него ми е най-добрия секс в живота.. Познаваме се от две години и живеехме доскоро заедно. Запознахме се случайно в интернет и поддържахме връзка от разстояние. Заживяхме заедно и всичко беше наред, но поради проблеми отново се разделихме. Трябваше да напуснем жилището и той се върна в неговия град(на 350км от мен).
Проблема е, че не искам да спя с други мъже. Искам да се виждам с него, но той е убеден, че го търся само за секс. Искам да правя секс с него, защото той е единствения, който ме привлича и знае какво и как обичам. Връзката ни беше ужасно бурна - за 1 минута минаваме от любов и нежност към физическо насилие и т. н. Не знам дали го обичам все още, но със сигурност го желая. Той ме обича и има желание да се вижда с мен, но след всяка раздяла е доста неприятно, а и финансово е непосилно да ходим постоянно по хотели. Не става въпрос, че искам само секс, но съм млад човек и искам да получавам такава интимност. Той си мисли, че само това търся в един мъж. Аз просто най-накрая намерих онова, което ми липсваше във всяка една връзка досега -здравословен и задоволителен секс с мъж, който и до ден днешен не е спирал да ме привлича. Понякога му поставям ултиматум - или ще правим секс или ще правя с някой друг- не може да ме държи на сухо, защото няма топки да заживеем пак заедно. Той ми казва, че секса не е най-важното... А ми добре, но те и парите не са важни, но ходиш на работа, нали? И като си вземеш заплатата е хубаво. Секса не е важен, но като си легнеш с любимия ти е хубаво.
Не знам какво да го правя вече и ми е трудно да се откажа. Времето лекува, но ако не намеря някой, с който да имам същите интимни отношения? А връзка без хубав секс.. Знам какво е и не искам пак да минавам през това. Благодаря за вниманието

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b1caf26aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те напълно, знам какво е да чувстваш неудовлетвореност от секса и да се чудиш дали ще се появи човек, който би могъл да те задоволи изцяло. И сега когато си го намерила..

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 05f382bd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предложи му нещо сигурно и смислено което да даде смисъл на връзката ви - брак, семейство, деца. И ще имаш секса и любовта му.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a6bf583159
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Връзката ни беше ужасно бурна - за 1 минута минаваме от любов и нежност към физическо насилие и т. н. Не знам дали го обичам все още, но със сигурност го желая. Той ме обича и има желание да се вижда с мен, но след всяка раздяла е доста неприятно, а и финансово е непосилно да ходим постоянно по хотели. "Аха.. ами явно е имало силно привличане между вас, а защо трябва да се случва по хотели, нямаш ли стая да издебнеш момент когато си сама в къщи примерно или късно вечер. "Аз просто най-накрая намерих онова, което ми липсваше във всяка една връзка досега -здравословен и задоволителен секс с мъж, който и до ден днешен не е спирал да ме привлича. Понякога му поставям ултиматум - или ще правим секс или ще правя с някой друг- не може да ме държи на сухо, "И аз съм си искала секс от партньор който желая, но ако е имало на липсата на сексуална интимност по скоро съм се притеснявала дали не ми изневерява, дали го привличам все още, не е било главно заради секса. Въпреки че понякога и само секс е възможен когато има желание или когато има чувства и от двете страни обаче зависи кой какво търси в този момент. Всяка жена по принцип иска да има връзка с човек който да я привлича и на мен това ми е било проблем, но и не само и трябва да си наясно със себе си, да се разберете и ако той не е съгласен или не иска секс във този период но ти държиш да подържате контакт ами не го правете за извесно време или в противен случай прекъсвате отношения, никой няма да остане до нас завинаги в крайна сметка. (ж. 27)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 08766942ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ела при мен такъв секс ще ти доставя, 24/7 само секс със всички екстри. Напиши координати. М18

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4142431a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей, трябва да сте наблизо един до друг за да се получават нещата. Гледайте да се разбирате. Не го заплашвай, че ще го правиш с друг, това създава обида и огорчение и чувството, че не го цениш като човек а го използваш. Ти имаш хубав сексуален апетит и си намерила човека с който искаш да си, проблема е в караниците и темперамента. Гледай да си по-сладка и по-малко лютива и сигурно ще се получат нещата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f1117088cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторке, пишеш като някоя нимфоманка. Секс, та секс. Право е момчето, че секса не е най-важното. Поне що се отнася до една истинска връзка. Това вашето "чук и чао" не спада към сериозните връзки. Имал съм такава връзка с жена, намираща се на горе-долу същото разстояние. Ходих при нея 2 пъти месечно и прекарвахме по-голяма част от времето ни заедно в леглото. И ти го казвам като човек с опит - секса не е всичко в една връзка. Дори не е половината от връзката. Според мен важността му е около 30%.
Бих ти препоръчал да не слушаш и хора като номер 3. Зад такива коментари и приказки стоят пубертети-онанисти, а от такива освен нескопосан и бърз секс, друго не очаквай.
Бих ти препоръчал да спреш да се занимаваш с момчето и да си потърсиш друг. А още по-силно ти препоръчвам да си смениш мирогледа, защото сегашния ти ми напомня за този на немалкото курви, с които е пълен света.
Поздрави,
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a6bf583159
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6, от номер 3"Бих ти препоръчал да не слушаш и хора като номер 3. Зад такива коментари и приказки стоят пубертети-онанисти, а от такива освен нескопосан и бърз секс, друго не очаквай. "Първо аз не съм жена за която е толкова важен секса, защото повечето ми връзки са били със мъже който не ме привличат достатъчно, но въпреки това съм им давала шанс тъй като разбира се че това не е най важното. За мен сексуалното привличане може да съществува ако имам чувства и съм влюбена което значи че трябва да ми допада като характер, за мен не външността е важна, но ако ми харесва като човек и ми харесва и секса с него какво по хубаво от това? Казвам че всяка жена иска да го има привличането защото е точно така, освен ако не е някоя меркантилна която да се интересува от пари, ти по такива жени ли си падаш? Ти от къде опеределяш за какъв секс ставам, никога не съм поставяла ултиматум на мъж заради секс до сега и не съм давала съвети че това е правилно защото не го смятам за такова, никога не съм зарязвала мъж заради секса. Някой хора тук имам чувството че гледат нарочно да се заяждат, предпочитам да не пиша отколкото да да се занимавам с такива груби изказвания.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a62ae791a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има само едно, което можеш да направиш, виждате се лично, предлагаш му истинска връзка, да живеете заедно. Ако откаже, значи не те иска достатъчно - приеми не-то, приключете отношенията си и продължи нататък. Нищо няма да ти стане, ако известно време си сама и мастурбираш. Няма друг вариант поне с това момче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker