Живее ли се без секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Живее ли се без секс?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 5378 пъти
Здравейте. Живее ли се без секс? Постоянно чета из интернета статии как ако един мъж не прави секс започва да става нервен, агресивен и т. н. Аз съм точно така в момента. Момче съм на 23 години и постоянно за секс си мисля. Имах приятелка но се разделихме преди 3-4 месеца и оттогава не мога да си намеря друга и ходя само по компанионки. Немога без секс и най-вече ми е гадно че си нямам приятелка с която да го правя. Останах и без пари, заради това че си ги хвърлям по проститутки. Вървя по улиците и гледам как момчета на моите години си имат приятелки и сигурно правят страхотен секс а аз съм сам и съм бесен. Само чакам някой да ми каже нещо и скачам на бой! Докато вървя по улиците чупя кошове и т. н. точно заради това нещо! Раздялата ми с бившата не мога да я преодолея!! Моля помагайте! Намирам смисъл само по ходенето на мачовете и боищата там!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6ef9a05b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек май оценява това, което има, след като го загуби...
Теоретично обаче се живее без секс и то по-дълго - доказано монахините и монасите живеят по-дълго средно погледнато, НО никой не може да направи изследване на тяхната истинска сексуалност - самозадоволяват се, хомосексуалност???
По-трудно е за човек, свикнал на редовен секс да мине без, а когато човек не е правил, някак си е по-лесно. Аз почнах сравнително късно, след 19 г. и ти гарантирам, че и за жената след половото съзряване става все по-трудно да стои без секс, така че не си мисли, че е само мъжки проблем. При нас, жените, има обаче известна цикличност - по време на овулацията ни се прави най-много секс, преди менструация, дори по време и не ни се прави секс при стрес, недоспиване, диети и ако не се чувстваме добре с даден партньор. Можем по-дълго без секс от мъжете, защото имаме по-ниски нива на хормона тестостерон. Всъщност твоят нагон говори само, че си здрав, млад и нормален мъж. Съсредоточи си вниманието по-скоро към спечелване на момиче за приятелка, а излишната енергия можеш да оставиш във фитнес залата примерно, вместо да се фрустрираш и да тъжиш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9672ffbb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Трябва да идеш на психолог, с или без секс, в теб има скрита агресия, не е нормално да виждаш смисъл в боищата по мачовете. Не е нормално и да чупиш кошовете за боклук, човек който мисли с горната си глава и има разум и не е неконтролируемо животно не прави така. Всички даваме пари за тия кошове и знаци и други улични неща, чупите ги от яд после се оплаквате че държавата ни е бедна, купете си кошчета и си ги чупете у вас или инвестирайте в психолог, вместо да харчите общите пари които ги взимат от всички нас като данъци. Държанието ти е примитивно, като на пра човек маймуноподобно, извинявай ако те обижда но е така и лошото е че не си единствен, има още много такива които си мислят че техния яд е най важното нещо на света. А от страни всъщност изглеждат като стадо говеда които се ръчкат едно друго, живеят живеят докато умрат и не остава нищо след тях, нищо което да са съградили, открили, направили, нищо с което да бъдат запомнени. Жените принципно се привличат от агресивни мъже, обаче това е до време, в един момент жената иска дом деца спокойствие сигурно бъдеще, не иска някой който ще се държи примитивно и ще я излага и ще се налага да ходи да го измъква от ареста след поредното сбиване. Така че с агресията няма да си оправиш положението, опитай се да се успокоиш и да си намериш някакво градивно занимание, излизай срещай се с момичета говорете търсете общи интереси, посещавай кино излети в гората екскурзии, бъди активен и отворен към света. Не се вглъбявай в тоя секс и тая агресия, нищо няма да постигнеш така.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c752dd4bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Живее се и още как...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c8b376f933
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки вярва в това, в което иска да вярва... гъсениците не знаят, че ще могат да летят.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6c4d685e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Да, без секс се живее.
Но да живееш заради единия секс е върха на простотията и животинщината.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2420cb2f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отивай да работиш, а не мисли за тези тъпотии, на твоите години хората по чужбина пари правят. Ама ти явно от тях нямаш нужда, може би защото има кой още да ти ги дава. Хората се чудят как да свържат двата края, този циври, че му се пикаело. Секса е лукс в днешно време, порядки и клише на обществото, само това ви е в акъла и тъпата любов, явно от прекомерно гледане на сапунки. Ама живота не е ххл и росалинда, тук се изисква да си плащаш тлъсто за една усмивка само, такива времена живеем и жените всичките са гнусна меркантилна паплач.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cecbc6b788
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, когато нямат акъл да постигнат нещо в живота, търсят някой да ги издържа. Рвално погледнато, няма какво да научиш от такава жена. Мой колега си е признал, че гаджето му е при него заради колата, тежкарските приказки и кинтите, но и той не я уважава и не му пука. Само да си я клати и толкова, какво друго да му даде? Фактът, че никоя жена не те цени като вид, ум, талант и пр., е показател за крайната й деморалност. Един приятел французин е споделил, че най-леките жени са в най-бедните държави по света. Изводите са прекалено тъжни. Тежко е да си мъж в тая пропаднала държава. Населението ти се изнася към терминал 2, а ергените стават повече и от напусналите.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c6ae16bab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да живее се без секс. Аз живея така, на този етап от моят живот.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b37b6ed57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Никой не е умрял от неправене на секс. Проблемът ти са по-скоро комплексите, а не самата липса на секс... Също така човек, който мисли само за секс значи няма други интереси и няма друга работа. Един зает човек през деня просто няма време за такива проблеми.
Концентрирай се в твоето развитие, секс ще си намираш, а и мастурбирането ще ти помогне. Човек като има много свободно време и започна да си създава мислено куп проблеми като се задълбава в тях и само за тях мисли. От опит говоря...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4f74323f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   "Също така човек, който мисли само за секс значи няма други интереси и няма друга работа. Един зает човек през деня просто няма време за такива проблеми. "
Ти ще да си душата на компанията, повелителя на здравия разум и 40 годишния дественик.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e96f7c9a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, ти пък ще си някакъв, който нищо не е постигнал в живота, а само за секс говори, има ги такива комплексари

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4f74323f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18 - Комплексиран съм, от твоя завиден начин на живот, работа и желязната ти воля. От днес нататък ще променя пътя си и ще живея като теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c02ded7277
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Може би всеки съди за другите по себе си. Аз, например, по причини които няма да коментирам тук, съм правил секс само около десетина пъти. Последният път беше преди два дни, и както винаги, не ми хареса особено. А съм на 38 години. И изобщо не ми липсва самият секс. Но ме смачква усещането, че съм по-изостанал от другите, че е срамно да си така, а и липсва ми това, че нямам връзка. Тоест усещането за непълноценен живот ме мъчи, а не липсата на секс. Дори в тия случаи, когато го правих - хич не усетих да е кой знае какво хубаво преживяване. Просто се счита за престижно да правиш много секс с различни жени, и тогава се смята мъжа за оборотен и вървежен, иначе за балък. Това е по-големият проблем, според мене. Но пак казвам - може само при някои хора да е така, а при някои да си им липсва секса сам по себе си. Не знам.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d90f91bfe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз се отказах от секса оща преди да съм почнал да го правя (на 32 съм). Така ще си умра. Какво да правя. Толкова депресии и нервни сривове имах и имам така че майната му. Секса не е нещо особено. Хората които не правят или никога не са правели не ги прави ненормално това е в очите на смешниците.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 997dcf9277
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Мъж на 36 съм и още не съм правил секс, нямам и намерение, самодостатъчен съм си, имам много приятели и приятелки, хобита, обикалям света, изучавам различни култури и предпочитам да се развивам духовно, отколкото да съм роб на тестостерона си и да се чудя само къде да си го навра грубо казано. Идва нова ера, където духовното ще е над плътското и животинското и има много хора като мен, ти просто си още млада Душа, агресията и примитивноста скоро ще са отживелица, пожелавам ти Промяна за твое добро е!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d6b600cf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Живее се. Ама то пък е един живот...
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9dd28ca1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Живее се, разбира се. Първо обаче, стани мъж намери си добро момиче и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6ec58b120e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   някои хора нямат особена нужда от секс, а някои - никак, факт. повечето обаче имат нужда, а някои - нужда от много секс. нормално е и естествено.
за 22 и 23 - гроздето е кисело, а?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker