До мъжете с „малък„ пенис - споко! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До мъжете с „малък„ пенис - споко!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 36109 пъти
Аз съм жена, но се натъжавам от притесненията на някои мъже тук, че имали малък пенис. И ние, жените, си имаме много комплекси, но поне може да променим нещо - да отслабнем, да си боядисаме косата, дори да си сложим силикон.....при големината на пениса нищо не може да направите (или нищо здравословно) - природата ви ги е дала и е най-добре да се научите да живеете с тях!!!

Но според мен, повечето изобщо нямата „малки„ пениси, а просто представите ви за нормалната човешка физика са изкривени от много порно - там мъжете са подбирани, господа, те с това си изкарват хляба. Вие (надявам се) имате нещо в главите си и не ви се налага - радвайте се на мъжкия си орган тогава!

Има господа, които могат найзуст да си кажат размерите, сякаш между краката им е скрито всичко, което е важно в секса. Ставате детински!

Моят съвет е - да, размерът има значение, но вие не може да го промените, така че научете се да живеете с него и работете върху себе си. Щом имате ерекция и може да извършите пенетрация, сте нормални мъже.
Не си заслужава да правите операции и др., защото допълнителния см. няма да усети никоя пу..ка.

Няма нищо по-отблъскващо в леглото за една жена от комплексиран и несигурен партнъор!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 03357f7f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страхотно написано и абсолютно съм съгласен с Вас. Колкото повече мъже и колкото по-бързо го разберат - толкова по-добре и за тях, и за жените, с които контактуват сексуално! (И съответно толкова по-малко хляб за нас - терапевтите, но това е друга тема... :)

Искрени поздрави и давайте все така занапред!
Ray

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2cc9e1eb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1.Това не е писано от жена;
2.Писано е... ясно от кого;
3.Последното изречение е много вярно.Няма по-отблъскващо нещо от комплексиран мъж;
4.Ние също имаме своите комплекси.Преди време бях отслабнала драстично( в резултат на стреса в чужбина и системното недояждане).Бюстът ми,, който и без друго е около средния размер, в никакъв случай голям, беше се стопил съвсем. Един мъж, в който бях влюбена (типичен женкар), с отвращение коментира ''колко е малък''.каза го с видимо съжаление и липса на интерес към мен (а иначе твърдеше,че ме обича и иска да се оженим).

Хе-познайте дали съм днес със него.Не, разбира се...По-късно срещнах мъж, който ме боготвори, колкото и да е странно, казва, че мрази ''цицкин бол''(тоест голям бюст), обича стегнатите гърди и няма никакви забележки към външността ми.

Исках да кажа най-вече, че когато една жена обича един мъж и обратното, никакви размери нямат значение.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5702991de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжете с малки пишки, са като жените с малки цици! Стараят се повече и с тях секса е по-хубав!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ec4271459
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   А за мъжете с обратния проблем няма ли съвети?

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз от опит с мъж с 16см мога да кажа, че дори след години заедно, пак си ме болеше като проникне по-рязко. Не ми харесваше. Вагината може да се разширява доста успешно, но на дължина не е толкова гъвкава, обаче... В крайна сметка, съвета ми към надарените мъже би бил - без резки прониквания и подбор на пози, при които не влиза целия. А съветът ми към мъжете, които се притесняват, че им е по-малък от "нормалния" ще кажа, че много жени всъщност биха се израдвали повече на такъв... Аз например харесвам интензивен секс, който обаче ми доставя удоволствие (на задна прашка направо ми бягат тръпки по гръбнака), само ако съм с не прекалено надарен мъж, поради описаните по-горе причини. Така че, проблемите с размера са си само във вашите глави, момчета.
Ж, 33г.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3f3e2f66b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   аз (6) не си сменям партньорите често, дори много рядко, но си е леко проблем наистина... и аз предпочитам интензивния секс но като видя как момичето се извива вече не само от удоволствие ми става супер 'тъпо'. уж сме създавани един за друг, ама ето че напасването си е мъка:/

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6f79082570
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе какво се врягате толкова с тези пениси. Женското влагилище е дълбоко не повече от 8-9см. А пък средния размер на европеидната раса е 12 до 14см. така че незнам какво толкова.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Към номер 10 - мъжът не достига до матката по време на секс. Главата на пениса му се допира до началото на шийката на матката... И определено могат да се получат наранявания, защото тя по принцип е доста тясна (при някои жени, както е случая с мен, през първите дни от цикъл обикновено е много болезнено, защото сравнитлно големи количества кръв оказват силен натиск да се изтекат през доста тесен канал). Този проблем обикновено се преодолява след раждане.

А по повод на сметките на пластичните хирурзи кой пенис е малък и кой не - за мен си е чисто сеене на паника сред мъжете с цел набиране на клиентела... 12-13см пенис е напълно нормален. Имала съм опит с наистина малък от сорта на 5-6см, това вече си е проблем, особено ако предпочитаната поза е "заешката", както някои я наричат - на задна с бързина на разгонен заек. Но това е изключение, защото мъжът просто не знаеше как да използва по най-добрия начин това, което природата му е дала, колкото и малко да е то. Има начини да се достави удоволствие, дори и с такъв размер пенис, въпрос е на силно и мощно проникване. В крайна сметка, ако се знае къде е G-точката на жената, а тя обикновено е на 3-4см от входа на влагалището, и ако се стимулира добре, е напълно възможно да се предизвика оргазъм и с 5-6см.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7111f0894b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не е вярно номер 12 !!! Женското влагалище във възбудено състояние е дълбоко 15см ! При максмилана възбуда, обаче би могло да се разтегне и да приеме пенис, до 30см дълъг ! Средният размер на пениса е 15-16см ! Но тъй като повечето изследвания сочат като среден размер цифрата 15, за това считам този за най-достоверен !
Също е вярно и, че 75% от мъжете имат пенис с дължина до 18см във възбудено състояние. А само 5% са с над 20см... Това което мен ме интересува от тази статистика е, че има само 1% мъже по целия свят с пениси под 10см ! При това положение кажете ми, как да не се чувствам различен от другите мъже ?! Eстествено, че това е голям проблем, дори и от медицинска гледна точка, а не само някакъв комплекс !!!:(
Тука гледам, че някакви мадами постоянно се оплакват, че са с големи срамни устни или пък с малки цици... Обаче това е повече от куртоазия, отколкото от необходимост . Не ги кефело, че имат големи срамни устни. Ама какво значение има това, нали на нас мъжете ни харесват такива жени ! Даже мен всъщност ме възбуждат много повече от тези с малки срамни устни и се надявам един ден, ако имам приятелка да бъде именно с големи срамни устни, но дори и да е с малки пак ще и се кефя на макс ! Същото нещо важи и за въпроса със циците... Щом не играят почти никаква роля по време на сексуалния акт, тогава защо е нужно да са големи ????
Знаете ли какво мен най-много ме притеснява в размера на пениса ми ? Това, че ако случайно се стигне до там, че трябва да правя секс с някое момиче, няма почти никакъв шанс това момиче преди срещата и с мен да е правило секс с мъж с под 10см пенис (освен ако аз не съм и първият) !!! :((( Между другото, аз съм номер 11....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ec4271459
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   11 - не взимай порното за пример! както и да ти изглежда на екрана, не всичко е истина. на тези хора им е платено да изглеждат по един определен начин. аз съм виждал клипове 'зад екрана' - как се снимат тези филми - докато камерата върви жената пъшка офка и се тръшка, а кат оспре млъква все едно нищо не се случва наоколо. вярно че женското влагалище е доста разтегливо, но като правиш секс по 20-30 пъти седмично с дузина партньори от всякакви величини - какво може да усети толкова? всичко си има граници.
друг е момента, че един мъж може да достави удоволствие на жена и по други начини - имаш и език, имаш и пръсти. най важното е да усетиш женското тяло - какво и как й харесва:) дерзай мъжки!
~аз съм 9, от по-горе~

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ах и вие с това разтягане на влагалището. Истината е, че то просто се нагажда. Може да се разтегне за по-голям, а може и да се стесни за по-малък. С времето се получава точно така, особено ако жената си тренира мускулите на влагалището. Другото, което е важно, е, че във възбудено състояние, особено точно преди оргазъм, там всички кръвоносни съдове се пълнят с кръв и по този начин се подуват, карайки влагалището да обхване плътно мъжкия полов орган, независимо какъв е размера му...

Хайде, не се вторачвайте толкова в няколкото см, не са така жизненоважни, както си мислите. Най-важното е да се търси и стимулира G точката. Дори в една съседна тема прочетох за squirt оргазмът и в приложеното клипче той докара жената до такива върхове само с ръцете си, които не са повече от 7-8см дълги (http://www.redtube.com/15878)... Оттърсете се вече от тези закостенели схващания колко била важна дължината за една жена и се наслаждавайте да дарявате и получавате оргазми, това е важното!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 09d3e14b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   от номер 14 до номер 15 и номер 16 !
Добре де, как да обясня примерно на партньорката си, че не се чувствам способен да я задоволя само с пениса си и ще я карам с ръчички ??? Ами ако момичето си иска нормален секс, как мога да и го доставя с моето подобие на пенис....? :(
Относно порното, ясно ми е, че жените преиграват когато са пред камера !
Обаче това порно, което гледам си е 100% аматьорско и повечето жени участващи в отделните клипове изобщо не предполагат, че накрая всичко ще завърши със секс... ! Даже на самия сайт където са качени клиповете има възможност да се изпрати запитване, ако случайно чевек изявява желание да участва.... По принцип става въпрос за кастинг за модели ! Напълно обикновени момичета участват в отделните клипве, даже някой са супер грозни и дебели или пък много възрастни и едва ли са порно актриси... Дори на единя клип, една от мацките имаше нещо като хемороиди по дупето...:))))) А мъжа винаги е един и същ и освен това е нещо като оператор. Даже си личи от време на време докато правят секс, че картината леко се размазва от мърдането на камерата ! Абе 100% съм сигурен, че това порно е напълно аматьорско и момичетата не преиграват, щото има и някои от тях, които изобщо не пъшкат по време на сексуалния акт...! Ама повечето си ги задоволява доста добре и то с този не повече от 13см член ! Но все пак му е доста по голям от моя :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2b333fa652
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   не може да ти се помогне - защо трябва да се обясняваш беееее!!!
Действай с и без твоето „подобие на пенис„ - мрънкаш тук сякаш ние с вълшебна пръчица може да ти накараме пениса да порастне!
Няма още ефективен метод за това.
Захващай се за работа , учи се и задоволявай партнъорките си, остави ги те да преценят какъв секс искат, ако не са доволни - ще те зарежат. Ако им предложиш обаче добра програма, може и да останат. Всяка тенджера си има похлупак -рано или късно би си го намерил. Но не с тази нагласа и не с това мрънкане.
Или се учиш да предлагаш по-добра програма от господин 15 см., или ще стоиш на сухо. Това е положението и тук няма да е виновно „това подобие на пенис„, а собственикът му

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ebbf54ee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   от номер 18 до номер 19. Това го разбирам,...но защо всичко в отношенията между един мъж и една жена, трябва да се свежда единствено до секса...???

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 20, там е работата - за жените рядко нещата се свеждат само до секса! Това е само в твоета мъжка глава, защото ти си се концентрирал в това. Разбери, че накараш ли една жена да се влюби в теб като човек, няколко см няма да са от значение. Но ти си се въртиш около пишката си и това е. Разбери, че и най-идеалния да имаш, не грабнеш ли жената с друго, ще си останеш само до там.

Колкото до това с или без ръце - защо не и двете?? За една жена това е най-доброто, да я стимулитат едновременно и вагинално, и клиторно. Ако проникването е мощно и ритмично, размерът няма значение, стига да знаеш къде се намира G точката и как да я масажираш по време на секс, а ако едновременно с това стимулираш и останалите ерогенни зони с ръце, просто няма да имаш равен. Изобщо няма да й оставиш възможност да се замисли за размери.

Моят съвет е да не прекаляваш с порното, няма да те научи на кой знае каква техника, защото там винаги заемат такива пози, че да може камерата да снима какво става отдолу, а по този начин актьорите са много ограничени откъм възможности за едновременна стимулация с ръце.

Ако наистина искаш да разбереш от филмите какво се харесва на една жена, то изгледай няколко с мастурбация (примерно http://www.redtube.com/19791 или http://www.redtube.com/27389 :). Хайде, успех и недей се вталясва толкова на тема сантиметри, ами отработи добра техника, че да си спокоен и да можеш да обърнеш внимание освен на креватните, и на други аспекти от общуването с жените.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ec4271459
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   аз съм 9 и 15 (егати комуникацията:)))))

заслушай се какво ти пишат хората - не всичко е в размера. аз, да чукна на дърво, въм природно 'надарен', но въпреки това не гледам на жена като на тексаската пустиня и аз само да си я ръчкам за нефт... женското тяло е прекрасно съчетание на грация и усещания и може да се задоволи по много начини. размерът ИМА значение. колкото и да съм съгласен с предишните мнение от горе - размера си ИМА значение. но не е определящо. секса Е градивна частица в една връзка и ако има проблеми ще се стигне до раздяла, колкото и да са си паснали хората. и по същество:

"как да обясня примерно на партньорката си, че не се чувствам способен да я задоволя само с пениса си и ще я карам с ръчички ??? Ами ако момичето си иска нормален секс, как мога да и го доставя с моето подобие на пенис....? :("

не се чувстваш способен - ? можеш ли да го вдигнеш? можеш ли да проникнеш? можеш - действай, пък виж какво ще стане. после си говорете за възможности. в любовната игра няма 'само' - кой каза "ако стимулираш много ерогенни зони няма да имаш равен" - правилно! при почти всяка поза можеш да стигнеш и стимулираш няколко ерогенни зони по тялото. да не влизам в детайли че... може да ни цензурират:) но, предполагам не си малко дете и се досещаш.

'нормален секс' не се описва с размера на пениса, а според разбиранията на хората. за някой е нормално да правят секс и с животни все пак... + ПОДОБИЕ на пенис е например - бананът. ти си имаш истински пенис, и тъй като е закачен за теб ще си живеете заедно, та по добре му свикни и се научи как да го ползваш.

какво ми прави впечатление: описваш порното в изключителни детайли; човек да си помисли, че и бележки си водиш. това не е добре. как да ти се обясни, че това е филм и там не всичко е такова каквото е. дори и да има една хубава сцена, преди нея е имало няколко дузина ужасни които са изрязани. престани да се вживяваш в това порно, излез от този измислен свят на подобия на пениси и бла бла, и се успокой! ако ти не си помогнеш - няма кой да те държи за ръка в кулминативния момент.

М.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3496adea09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   от номер 20 до номер 21 и 22. Това е хубаво, че не мислите само за секс, но като гледам сегашните "кифли" как се обличат и държат, мога и сам да си направя изводите за тяхната повишена сексуалност....!
Питал съм много жени, дали биха зарязали гаджето си, ако не прави качествен секс и от почти от всички съм получавал еднозначен отговор - ДА ! Дори и ако много са го обичали, пак биха се разделили с него !! Това не противоречи ли диаметрално с изказаната от теб теза, номер 21...?

Номер 22, наистина гледам много порно, и да наистина обръщам голямо внимание на детайлите ! За това и мога да преценя много добре кое е истинско и кое нагласено в сцените...!
Аз съм гледал и много клипове, където се показва как се осъществява самото заснемане на порно сцените и мога да ти кажа, че нещата не стават толкова бавно, колкото някой хора си мислят.... Всичко си е като при нормален секс, но с тази разлика, че наоколо е пълно с камери и режисьора непрекъснато съветва актьорите какво да правят и как точно да застанат за да изглежда сцената по-добре !
После тези моменти в които е имало намеса от страна на режисьорите се изрязват от порно филма ! Но по време на заснемането няма съществени паузи...!!!
Колкото до описаните по-горе от мен порно клипове, наистина не са нагласени и няма много изрязани сцени, освен тези излишните в които няма секс ! Това е единственото порно, за което мога да твърдя с голяма доза увереност, че не е нагласено и участничките НЕ са професионални порно актриси ! Даже на момичетата им се плащат по 500 чешки крони... Цялата поредица от клипове представлява кастинг за еротични модели и уж снимките от кастинга ги изпращат в Америка.:)))) Поне така казват на момичетата, колко е вярно, не знам....:))))))
Не всички участнички в поредицата се съгласяват да участват в сексуалните сцени, защото много от тях са семейни и с деца ! Има и такива участнички, които са известни модели в Чехия и Словакия и те също категорично отказват да участват в порнографските сцени !
Идеята ми беше, че 12-13см са напълно достатъчни да се задоволи една жена и без ръчички, поне този "порно актьор" от тази поредица го доказва по перфектен начин !
Някои от момичетата се подмокряха още преди да е започнал акта, и като обяснение за това даваха непривичната за тях ситуация... Може би и момента на изненадата също има значение за пълноценното сексуално изживяване ! :))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3496adea09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До авторката от номер 23 : Моя е дори по-малък от на атктьора в това клипче ! :))) Имам един въпрос към теб... Ти би ли спала с "такъв мъж" ?
Колкото до мен, бих дал всичко от себе си за да задоволя една жена, въпреки малкия ми член, но за мен е по-важно тя да ме обича истински, а не заради сексуалните ми умения !!! :((

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От номер 21 до 20: На приказки е много лесно за една жена да каже, че ще се раздели с гадже, което не е добро в леглото, но всъщност, има ли чувства, много рядко става. Тук имаше съседна тема, в която пишат момичета, които не са свършвали нито веднъж с партньорите си, а са с тях от години. Лично аз познавам жена, чието гадже прави с нея секс по два пъти в годината и пак си го иска, въпреки всичко. Много странен е живота - на приказки едно, а в действителност - друго... Какво да си говорим повече. Жените са много по-емоционални от мъжете и чувствата са на преден план при тях. Разбира се, много си зависи ти с какви жени се стремиш да общуваш...

А по повод на това колко добър в леглото можеш да бъдеш - мисля, че досега в нито един порно филм не съм видяла това, което наистина се харесва на повечето жени. Тези продукции са насочени основно към мъжката аудитория. Така че, няма и как да го онагледя с някой линк, та ще ми се наложи да дам директно описание, извинете ме за което. Ето какво можеш да опиташ и да видиш дали няма да задоволиш партньорката си отвсякъде и в сексуално отношение, ако предположим, че в емоционално си се справил, въпреки наличието на толкова големи комплекси.

Заставате на колене пред леглото или прави до стената на задна, тя се подпира с лакти, за да може ханшът й да се изнесе максимално назад. Ти зад нея, заставаш колко е необходимо разкрачен, за да сте на едно ниво и докато правите секс, я държиш с едната ръка за ханша, а другата прокарваш отпред и започваш да я масажираш по клитора едновременно с мощното проникване на мъжеството ти в нея. По отношение на последното, при по-малки размери е важно да има най-вече добра засилка и да не е нито много бързо, нито много бавно, по-скоро ритмично.

Можеш да я питаш как най-много й харесва и да й говориш какво и как правиш, жените реагират добре и на такава визуализация. Отвреме навреме пускаш ханша й и се навеждаш напред, за да хванеш в ръка гърдите й и също да ги стимулираш. Можеш да подръпнеш дори косата й в рамките на приятното. Лекото и нежно захапване за гърба и раменете също действа възбуждащо за жената поради природни обособености.

Хайде, успех и да пишеш после колко доволна е останала. :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 242833bae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До номер 26, от знаеш кой:)))) : Аз първо да си намеря сериозна приятелка, пък после ще ги мислим другите неща....
Другия ми "проблем", освен пениса е, че освен външния вид и характера на жената гледам и интелекта, т.е общата култура на момичето. Някакси не мога да си представя да имам връзка с момиче много под моето интелектуално ниво !
За съжаление обаче в последно време само на такива се натъквам. Тъкмо си казвам, че съм открил най-приятното и добро момиче, но като видя как говори и се изразява, веднага се разубеждавам. :(
В този ред на мисли,..... дали номер 26 е свободна ? :))))

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До номер 27 от номер 26: Хех, свободна е, но е в чужбина понастоящем. :)

По темата - истината е, че според статистиката някъде околко 50% от жените могат да свършват само от вагинална стимулация, т.е. единствено от проникване. Останалите 50% процента имат нужда от клиторна стимулация по време на секс. Ако партньорът им не е достатъчно обигран или предпочита пози, при които не може да го достигне, не рядко самата жена започва да се стимулира по начин подобен на мастурбиране. На мен досега само веднъж ми се е случвало, но не мога да се отпусна така, както ако мъжът направи това за мен. Така че, спокойно, сигурна съм, че скоро ще си намериш сериозно момиче и всичко ще бъде наред. Просто се успокой, забрави за комплексите и се наслаждавай на живота, един е и трябва да го живеем по най-добрия начин, на който сме способни.

П.П. За четящите английски, ето един доста интересен материал пак по темата на авторката: http://www.sex-techniques-and-positions.com/comments6b.html

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3f3e2f66b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   26 - много хубаво описание, и много правилно наистина:))) аз онзи ден прилагах тези техники и се разделихме с момичето много доволни и аз силно нахапан *_*

авторе - не всичко е секс между мъж и жена, но почне ли да куца там се разбива всичко. аз съм още на 24 но отдавна съм се убедил, че в една връзка секса основополагащ. може и само веднъж седмично да се прилага (преди ядене) но трябва да е супер. когато станеш вече на 40-50 секса намалява и човек се отдава на други занимания и интереси.
научните ти изследвания в сферата на порното няма да критикувам, но мисля, че ако отделяш толкова време, колкото отделяш за гледане на порно и смятане на заплати и размери на членове, в приказки и изучаване на женското съсловие ще имаш ного по-голям успех за връзка. колкото и реалистично да е едно видео то не носи със себе си историята. моето впечатление до момента, от контактуване с отсрещния пол, е, че много рядко една жена иска просто секс и физическа стимулация. в повечето случай удоволствието идва преживяването с партньора - разходка по града, приятна вечер, може би филм, диалог на интересна тема, съблазнителен поглед и после секс.
нова седмица, нов късмет:)

М.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 94ddce6ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   от Авторката до 25. - много е важен сексът в любовтта, илюзия е, че има истинска страст и любов между двама млади без сексуално задоволяване.
Бил ти по-малък от героя във филма? Айде бе, само си въобразяваш. На героя даже не му е и особено твърд, ти като имаш ерекция и способности с ръчички и уста, и 9 см. ще ти стигнат.
И да, бих спала с такъв, ако го обичам и ако иначе ми е добре с него И МЕ ЗАДОВОЛЯВА и в леглото - което не е толкова голяма хамалогия, за Бога, ако не си съвсем сакат и имаш ръце и въображение.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 94ddce6ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   от Авторката до 27 и 28
Авторкара е в чужбина понастоящем, но не е свободна, а в процес на „освобождаване„ хе хе хе.
Авторката обаче вярва безрезервно във вярността и не си търси друг човек средносрочно. Иначе, според моята статистика само 30% свършват вагинално. Аз съм от останалите 70%. Аврорката признава, че няма фетиш към малки пениси, но пък и е доста просто и неинтелектуално да преценява качествата на мъжа по големината на един израстък. Сори, ама аз така го виждам, знам че момчетата си го обичкат, ама особено естетичен не е .
Ако момчето с малък пенис има добри ръчички и техника (благодарим на 28 за линка), авторката не вижда нищо лошо (е, ако беше в България и беше свободна).
Това в скобите може би е въпрос на време, ще ви уведомя задължително, кой знае. И Авторката просто намира много голяма част от мъжките си познати за елементарни и не може да си представи да бъде заедно с индивид, под интелекта й. Това би значило, че авторката ще си умре от скука и няма кой да пише за малки и големи пениси.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5b6d7daf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   от момчето с малкия пенис :))) : А номер 28 и авторката могат ли да свършат само от стимулация на клитора с език и ръка...? Нужно ли е по време на самия акт да се стимулира и клитора, не може ли това да се направи преди или след акта ? Щото аз по принцип трудно правя повече от едно нещо едновременно и може да ми спадне члена, докато се разсейвам с клитора на момичето. Не забравяйте, че ми е само 9см и то при максимална ерекция.... :)))

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Може да се свърши само от клиторна стимулация, да. Но ако искаш жената да го направи по време на самия секс и да остане най-доволна, е добре да се тренираш да правиш двете неща едновременно, особено в твоя случай. Препоръчително е, поне според мен (номер 28). Това просто е най-доброто за една жена - да се стимулират повече ерогенни зони наведнъж.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d0f1e02b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Пак същото момче с малкия член :)) : Номер 33, ами тя ако изпитва някакви чувства към мен би трябвало да остане доволна каквото и да правя.... Не съм ли прав ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Не бих казала, номер 34. Една жена, в името на любовта си, би приела доста неща, но това не означава, че ще остане доволна. Да речем, че партньорът й си пада по садо-мазо, размяна на партньори или нещо друго нестандартно в секса, тя би могла да се примири с това, но съвсем не означава, че задължително ще й харесва и на нея.

Никой не ти налага какво да правиш или да не правиш, тук просто споделяме какво в секса би допаднало на една жена, защото ти се поинтересува как можеш най-добре да я задоволиш (може и да бъркам, извинявам се, ако е така). Предполагам, че ако е дълбоко влюбена, ще бъде с теб независимо дали е останала доволна в леглото. Но все пак, всеки в двойката трябва да се стреми най-вече да прави щастлив човека до себе си, не е ли така?

Аз лично, също като авторката не съм от групата на жените, които могат да свършват само от вагинална стимулация, поне не много често. При клиторна мога, но това не означава, че оргазмът е също толкова силен, колкото, ако се стимулират двете ерогенни зони едновременно. За мен няма по-добро свършване от това да усещам някого едновременно отвън и отвътре.

Всичко по-малко от това не би ме радвало в леглото по ред причини, например защото, ако стигна до оргазъм преди съществената част, след това нямам много сили и желание да продължа и го правя някак по задължение. Свършването след това би бил по-добрия вариант, но не и като правило - не винаги е удачно за жените, ето затова и се държи толкова много на издръжливостта на мъжете.

От мен толкова. Пожелавам ти да намериш партньорка, с която да си паснете и да харесвате еднакви неща, както в леглото, така и извън него.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5cf195e1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   от номер 34 до номер 36 : Така е, но има и много други начини да ощасливиш човека до себе си..! Аз нямам предвид чак такива крайности каквито ти си посочила(садо-мазо)...! Представи си примерно, ако обичаш някое момче, обаче не правите много добър секс, поради причините, които сама си изброила по-горе...
И какво, ще се разочароваш от него и ще го оставиш... Тава ли да разбирам ?
А и нещо друго, проникването с вибратор или някакъв друг изкуствен пенис, как го усещаш(ако си пробвала) ? По различно ли е чувството с истински пенис ?

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ee7980da5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Да, пробвала съм, но не в присъствието на мъж. От този опит споделям, че усещането не е същото. И подозирам, че няма да е същото, дори когато сме двама, защото има едно нещо, наречено body fluids, телесни сокове, които партньорите си разменят по време на секс и които са не по-малко важни за крайния резултат, от самото проникване на нещо някъде. Както и да е, това си е лично мое усещане за нещата, предполагам ще има и жени, които не са на същото мнение.

По отношение на крайните неща - нарочно сложих по-ярки примери за по-добра илюстрация на това, което се опитвах да кажа. Няма да напусна някого, само заради това, просто защото ще очаквам той с времето да разбере какво харесвам и аз, и да се опитва да ме прави щастлива (в кревата включително), така както и аз ще се опитвам с всички сили да направя същото за него. Успешните връзки са въпрос на Взаимност (слагам една уговорка, че не знам дали бих приела желанията на партньора си, ако са в тотален разрез с моите морални норми).

Но знам, че не бих се разочаровала от размери, а именно от липсата на грижа към моите нужди и желания. За да се раздам, да се грижа за някого във всякакво отношение, емоционално и физически, то аз трябва да знам, че и той е способен на същото. Иначе е просто еднопосочно консумиране, при което единия започва да се раздава, а другия само да получава... Кой би бил щастливия и кой нещастния в такава ситуация не знам, но аз не бих влязла доброволно в нея. Така че: "с взаимност към прогрес"! :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 24a2c22fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   пак същото момче от горните коментари: Всичко ми стана ясно...!:)))) Само не разбрах госпожицата от номер 38, кога ще си идва в България ??? :)))) Очаквам я с нетърпение !:)))) И това го казвам без дори да съм те видял,.... изцяло на основата на впечатленията от написаното до тук !:))) За твое успокоение, грозен съм !:))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 082cacdc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   от Авторката до момчето с малък пенис
Аз лично не харесвам прелюдиите, искам веднага пенетраци. Не свършвам, разбира се. След като партнъорът ми се е задоволил и ме е възбудил така, почва да действа с ръце. Не е нужно ти да масажираш клитора по време на пенетрация, защото и много пози не ти дават достъп, тя нека си се докосва, а и знае точно как.
Авторката не се занимава много с порно, но се образова с разни клипова, мога да кажа на господата, които са останали с това впечатление.
Не разбирам как в нашата дискусия отидохме от малък пенис до въпроса дали ще скъса жена заради „некачествен секс„ - ами ще скъса, защо не!!!!
Откога малък пенис е равно на некачествен секс?
Има доста господа с голям пенис, които са доста некачесетвени.
Съветвам момчето с малък пенис обаче да възбуди преди пенетрация жената много добре - тогава се пълни вагината с кръв и става много чувствителна. Докарай я до оргазъм с език , пръсти, играчки...Ти даже може да останеш по боксерки, ако се притесняваш. След като тя свърши и започне да трепери в ръцете ти, вземи и своето. Дори да ти е екстремно малък, което мисля , че повече си въобразяваш, тя страшно ще хареса пенетрацията...след това пак я почни с пръсти и език и пак и пак, докато не почне да вика, че не може повече, може ако си възбуден пак да вземеш своето. Най-важното е да ИСКАШ да й доставиш удоволствие, да имаш фантазии и въображение и да имаш ерекция - това е много по-важно от всякаква големина.
Ако си достатачно голям да извършиш пенетрация и си достатачно твърд за това, може да доставиш удоволствие безкрай. След такъв акт няма как да остане недоволно момичето и да те остави заради „некачествен секс„. Тя, разбира се трябва да има разбиране за размера ти и да се чувства иначе привлечена от теб. Не случайно ти препоръчах японските филми, защото там в две трети от времето се обръща внимание на жената, после обаче мъжете си взимат своето и тя не остава разочарована
Успех

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 082cacdc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   34. Пак същото момче с малкия член :)) : Номер 33, ами тя ако изпитва някакви чувства към мен би трябвало да остане доволна каквото и да правя.... Не съм ли прав ?

изобщо не си прав!!! Ако ще да ти беше голям като топуз, пак може да остане недоволна. Не го приемай като лична обида към теб и пениса ти, ако не остане доволна,просто трябва да се учиш, да експериментираш и повече техника. Харесва ми, че си търсиш интелигентни жени, но все пак - не търси и ти като нас жените - рицар на бял кон. На първо време може да използваш простичките, но лесни момичета като опитно поле. Имаш нужда от много опит, експеримениране, а за това ти трябва тяло, не интелект. Не търси във всяка жена ЖЕНАТА НА ЖИВОТА СИ едва ли не, защото докато не се научиш да даваш 150% в секса, няма как
Авторката

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ff28ab1b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   До авторката, от същото момче: Нали уж любовта беше най-важното нещо за вас жените....? Сега разбирам, че явно не е така, поне за някои от вас...! Когато жената обича мъжа до себе си, не трябва ли да се възбужда само при мисълта за него !? Защо е нужно двама влюбени да се "таковат" по цял ден за да засвидетелстват любовта си ? Ами хората на 50 и повече години, почти не правят секс, но въпреки това си остават заедно със десеттилетия до смъртта си !! Аз искам жена с която до остарея, а не такава с която ще правим един месец секс и до там..!
Има жени, чиито мъже са пияници и с месеци не се прибират при тях и не правят секс през това време, но въпреки това остават с тях и продължават да ги обичат !
Една силна любов би трябвало да може да преглътне всички несгоди, нали..?
Аз това което мога да дам като старание в секса, ще го направя със сигурност !!! Но дали усилието ми ще бъде достатъчно за да задоволи жената до мен, е съвсем друг въпрос...:( Всяка жена се възбужда от различни неща ! Едно момиче преди време в разговор по скайп ми бе споделило, че изобщо не и е приятно при секс да я пипат с ръце там долу, защото я гъделичкало...! Ако случайно попадна на такъв тип жена, тогава какво ?? Как ще я задоволя само с малкя си пенис..? :( Трябва ли една интелигентна жена да осмисля любовта си само от единия секс...!?
Когато бях на 13-14години тялото на пениса ми беше толкова късо, че почти ми беше невъзможно да си изкарам главичката навън... УЖАСНО Е !!! В този период от живота ми се появи едно момиче, с което се разбирахме много добре, но аз бях толкова притеснен от проблема си, че не можах до продължа връзката си с нея...:( После пениса ми малко порастна и сега съм точно до никъде... Да не говорим, че с времето се появи и един друг МНОГО НЕПРИЯТЕН проблем, който дори не ми се споменава....!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ec4271459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   до момчето с големия 'малък' проблем -

следя темата от доста време вече и искам да ти дам малко конструктивна критика, от мъжка гледна точка и най вече ->

"Има жени, чиито мъже са пияници и с месеци не се прибират при тях и не правят секс през това време, но въпреки това остават с тях и продължават да ги обичат !"

изрази и възприятия като тези не са в твоя полза. любовта е сляпа, и в чести случай глупава, но това че двама души са заедно никак не значи че са щастливи. има жени като тези които описваш, но си нямаш и представа как и защо са на такъв хал... според мен лично е безумно дори да си помисляш да имаш такава връзка.
-> от първите ти няколко коментара изглеждаше като разумен човек с някакъв проблем и отворен за дискусия, но ми се струва, че с последващите само спадаш по възрастовата скала. всичките тези усмивки и 'емотиконки' към госпожицата от 38... сладко е, но се овладей все пак. дай малко 'мъжки' искам да кажа.
-> 'любовта' е като 'времето' - просто дума която описва всичко и нищо, и няма нищо общо с това до колко някой е възбуден. в Габрово казват - Светът е оцелял защото се е смял, но истината е, че е оцелял защото се е *бал. любовта е дошла с уваженито, с почитането на другия пол, с нуждата от нещо повече - което следва да рече, че любовта и секса са две различни неща. опитай се да си представиш картинката: ти си бог знае къде в край забутан, а твоето момиче си седи самичка вкъщи и трепери защото си мисли, че ти (нейния рицар неотразим) си я обичаш и когато се върнеш след 8 месеца ще сте заедно... <- нелепо.
-> слушай авторката (34 по-горе) каквото и да търсиш в живота и любовта и секса трябва да минеш през етап на развитие. ситуация в която ще си намериш момиче с което да си паснете 100% е с коефициент на попадение - по малък и от тотото. и аз съм придричив към хората около мен, дори много, но въпреки това не съм отхвърлил никой защото оценявам стойността на опита който се получава.
to be continued...

М.

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: dc0fd3006b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   от Авторката - мисля като М.

освен това отговор на

42. До авторката, от същото момче: Нали уж любовта беше най-важното нещо за вас жените....?

Чакай малко - аз и котката си обичам, е и? Ти явно така си се гибсирал в този си проблем, че отхвърляш сексуалността от романтичната връзка, което не е правилно. Сексът и любовтта вървят ръка за ръка. Не може заради един малък пенис да отхвърляме секса. Ти пишеш, че и друг проблем си имал - питам те конкретно - достатачно ли си голям и имаш ли ерекция, за да осъществиш пенетрация? Отговори тук с да и не.
Ако отговорът е да, ти проблем нямаш. Ако е не - лекувай си проблемите с ерекцията.
Ти как искаш да създадеш деца, ако не може да извършиш от притеснение един полов контакт?
Да, прав си за пияниците, но това не би те оправдало, ако откажеш каквато и да е форма на сексуалност на партнъорката си. Не си прав, че хората над 50 нямат секс. Просто в нашето общество не е прието да се говори за това. Мой съсед хвана 85- годишния си баща (влиза си без да чука) с домашната му помощничка (млада 65-годишна). Как я мислиш, след 50 хората не са живи ли?
Освен това мъжете и без ерекция, само с масаж на простатата могат да свършват - тоест, квази до смъртта си може да имат сексуален живот без хапчета.
Не се оправдавай с това, ако искаш да се откажеш от сексуалността си , заради смешни комплекси. Има дебели жени, грозни жени и т.н., които са на твоя път. Вземи си такава и си гледкайте БНТ по цяла вечер, ако искаш. Пак няма да си сам. но това ли искаш в една връзка или просто те мързи да се помъчиш и те е срам от пениса ти?
Има обаче и много грозни и дебели жени, които се късат от секс, имат си супер семейство и са щастливи. Е, аз ако мога да избирам, бих била от вторите. Природата не е била наравно справедлива с нас, но ние решаваме как да водим живота си. Не ми казвай, че повечето жени не обичат да ги галят с пръсти, да ги задоволяват с език, защото ги гъделичкало. Сам не си вярваш!
Авторката

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5205a9a2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   От номер 42 до номер 43:Виж сега номер 43, първо никъде не съм казал, че си търся момиче с което да си пасваме на 100% ! Знам, че това е почти невъзможно...! Има обаче такива момичета, с които може да се говори и общува нормално и приятно за отсрещната страна и такива които са некомуникативни личности. Аз определено предпочитам първите... А ти ?
Важно е човек да опитва и да експериментира с нови неща, но когато насреща си имаш стена, която само връща топката в твоето поле, един разумен човек много бързо ще стигне до извода, че подбна връзка е предварително обречена на неуспех ! Е, на мен такъв опит не ми трябва !
Второ, както и сам се изрази любовта означава да уважаваш и почиташ другия пол ! Изневярата не се връзва много с уважението, не мислиш ли ? Знаеш ли колко много случаи знам на жени, които с години не са виждали половинките си или ги виждат твърде рядко, защото работят или учат в чужбина ?! Гаджето на една моя позната не се е прибирал от 2год., но за този период тя не му е изневерила..., въпреки че е привлекателно момиче и не и липсват мераклий ! Изключвам някакви такива флиртове и закачки, намеци. Лично тя ми го е казвала, защото и аз имах симпатии към нея. Дори аз имах виртуална връзка с едно момиче в продължение на година и половина, и за този период сме се виждали само веднъж по скайп ! Спряхме да си пишем преди един месец, тъй като сме прекалено далеч един от друг и нямаше как да се получат нещата... Пък и имахме леко несходство в характерите !
НО съм сигурен, че за целия период на нашата виртуална връзка, тя не ми е изневерила нито веднъж ! И това при положение, че никога не сме се виждали на живо...
Трето, първия братовчед на майка ми е пияницата за която става дума в горния ми коментар ! Жена му е на възраст около 50те и е добре запазена, а децата им са достатъчно големи.... Тоест, няма никакви пречки пред нея, ако иска да му бие шута. Но не, тя продължава да е с него и да се бори с пиянството му, от което няма оправия! Както споменах, едва ли правят редовно секс !!!
Моят "бунт" не е насочен срещу секса, не ме разбирайте погрешно, а срещу бездушието и нравствената деградация, които са завладяли обществото ! Нацията ни е затъпяла и не само нашата...
Защо една жена да не може да изпита удоволствие от връзката си с даден мъж и по друг начин, освен чрез секса ???
Къде изчезнаха ласките, докосването, целувките, прегръдките и сладките приказки на лунна светлина...? Нима те не са много по-възбуждащи и приятни от самия сексуален акт ? Жените са станали супер монотонни и скучни същества, мислещи само за секс и нищо друго ! Тяхната представа за истинска любов е секс 5-6 пъти в седмицата ! Доказателство за думите ми са многобройните теми на секуално незадоволени жени в този сайт !
Те са незадоволени, защото нямат въображението да погледнат по друг начин на мъжа до себе си, освен като на сексуален обект... ! А и ние мъжете не оставаме по-назад...
Удоволствито от секса идва чрез стимулирането на определени области в мозъка ! Но те могат да бъдат стимулирани и по друг начин, освен чрез обикновеното и първично търкане на члена в женската вагина...
Наскоро гледах един филм по Дискавъри, в който учените разглеждаха какви ли не разнообразни алтернативи, при които една жена може да достигне до оргазъм стига да има поне малко въображение. Един обикновен масаж може да бъде достатъчно възбуждащ като усещане, ако се направи с нужната любов и старание от любимия човек !
Ние сме съществата с най-добре развитата нервна система на тази планета, а мислим като обикновени животни понякога.... Нервни окончания има по цялото ни тяло, а не само във влагалището и пениса... !

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 90d42ef13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   До номер 45!!!

Ти знаеш ли изобщо какво искаш?
На теб проблема не ти е малката пишка. Проблемът ти е в главата - не знам от комплекси или поради друга причина.
Не може да знаеш какъв е човека от другата страна, докато не го опознаеш. Има много момичета и жени, които просто са свенливи и от притеснение в началото не говорят толкова много. Ти постарал ли си се да опознаеш някоя от тях? Но истински?

Кой ти говори на теб за изневяра питам, че ти отваряш тази тема? Прав си че при нейното наличие няма уважение към другия, но и никой не може да ме задължи мен примерно да не потърся другаде това, което не получавам от партньора/ката ми. Нито аз съм монах, нито жените са монахини.

А относно глупостите за виртуална връзка.... Каква връзка.... Била ти вярна и не ти изневерявала - пълни глупости. Защо? Като не ти е виждала очите бели ли са, черни ли са. Това е всичко друго, но не и за пример. Аз имам познати, с които си пиша в интернет не от 1,5 години, а от 8 години, но те са имено интернет контакти и нищо повече. Сам си противоречиш като коментираш по-надолу, че част от една връзка са и прегръдките, и целувките, и милувките.

Но запомни едно - казва ти го мъж на 32, с доста опит. Няма пълноценна любовна връзка между двама души липсва ли секса. Невъзможно е!

И не на последно място - не търси госпожица съвършена. Такава просто няма. Всички ние сме "изтъкани" от положителни и отрицателни качества. Научи се да приемаш другите каквито са, а не такива каквито на теб ти се иска да бъдат във фантазиите ти.

Д32

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a3427ab34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До авторката от номер 42: Да, имам ерекция ! Дали мога да осъществя сексуален акт ? Предполагам, че мога...
Дали момичето ще усети нещо от секса с мен ? Едва ли !
Дали ще се разочарова, след като види малкия ми пенис ? Почти на 90% съм сигурен, че ще и стане супер неприятно !
Дали това ще подейства негативно върхо самочувствието ми ? СЪС СИГУРНОСТ !!!

Дори да ми беше 15-16см пениса, пак не бих отдавал толкова голямо значение на секса, защото смятам, че в една връзка има много по-важни неща от това !
Хората сме социални същества и сме създадени за да общуваме на едно много по-високо ниво, а не като животните само да ядем и да се е*ем по цял ден !
Ако един ден случайно имам деца, искам те да бъдат достойни хора и да уважават човека до себе си, а не секс машини ! Искам да бъдат интелигентни и чрез това си качество да си осигурят едни по-качествени взаимоотношия със своите бъдещи половинки !
Защо за теб секса е толкова важно нещо...? Ти изобщо общуваш ли по друг начин с твоите партньори ?
Права си, че природата не е била еднакво справедлива с нас ! На едни е дала голям пенис, а на други много малък !
Тези с големия пенис са полови атлети и за тях сексът е ежедневие, без значение дали обичат или не момичето...!
Аз съм с малък инструмент, но за сметка на това имам много други качества, които мога да използвам, но за съжаление не в секса !
ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ НИКАКЪВ СЕКС С ПОЛОВИНКАТА СИ ! Напротив, ще се опитвам, но знам, че не ми е там силата... Просто не съм създаден за това и трябва да го приема ! Само 1% от мъжете по целия свят са с пенис под 10см и аз съм един от тях ! Какво по голямо доказателство от това, че природата ме е прецакала !?
Защо ромите правят безразборен секс ? Защото те не са научени да общуват по друг начин и просто използват природните си дадености по предназначение...
Нека не бъдем като тях !
До авторката - Казваш ми да си лекувам проблемите с ерекцията. Ами ако твоето гадже получи такива проблеми в един момент от връзката ви и се окаже, че няма оправия !!!
Какво ще правиш, след като секса заема основна роля във връзката ви ??? Сигурно ще тръгнеш да го водиш по доктори, за да му имплантират разни неща в пениса...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a3427ab34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   от номер 45 до номер 46: Тя за това е "любовна връзка", защото от нея отсъства думата секс ! Иначе щеше да се казва сексуална връзка...
Защо да е невъзможно ? Ако всичко останало във връзката е пълноценно, значи е напълно възможно...!
Относно изневярата,.... щом ти харесва си изневерявай на поразия, но за мен това е недопустимо !!! Това е въпрос на възпитание и принципи...!
Предния пост няма да го коментирам, защото всичко което съм написал е самата истина ! Бог ми е свидетел !
Това, че не си ме разбрал както трябва, си е отделен въпрос...

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e0e31ff8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   от Авторката до мочето с проблем

Съжалявам, че не може да ти помогнем. Написах постинга с цел да помогна на хора като теб, но явно вече си имаш готови нагласи и е трудно да ги промениш.
Моля, те само да не ми извърташ думите в устата, защото не съм твърдяла
1. Че сексът е най-важното в една връзка.
Да, без него не може, но има (както и ти казваш) също много други важни неща. Не се заблуждавай обаче, че без сексуално общуване имаш връзка. (не съм казала пенетрация и хард кор)Но ако имаш някаква романтична връзка - в нея винаги има двама и ще е трудно да намериш асексуална жена, за да може ти спокойно да изживяваш комплекса си.
2. Че хората с ерекционни пробелеми трябва да бъдат изоставени
Напротив, човек трябва да им помоге и да има разбиране - просто смятам, че те действително имат проблем, който трябва да лекуват, а ти не. Не можеш да се лекуваш от малък пенис, аз го намирам за прородна даденост, не за болест. Проблемите с ерекцията обаче могат да се лекуват, защото са болестни, и нямам разбиране за човек, които се срамува да отиде на лекар, или да признае първо пред себе си проблема. Много такива мъже обвиняват жената (била грозна и дебела например) за липсата или загубата на ерекция.

Съгласна съм иначе с всичко друго - най-важен е интелектът, ако човек сам е интелектуалец. Иначе за всяка тенджера си има похлупак. Съжалявам, че не можахме да ти помогнем - пак казвам - ти според мен, проблем нямаш. Казваш, че се стараеш в леглото, при 9 см. и без проблеми с ерекцията може да осъществиш пенетрация и да създадеш поколение. Според мен може и да задоволиш жената с това „оръжие„.
Прав си обаче, че може да е изненадващо, трябва да споделиш притеснението си преди първия полов контакт. Остави жените да вземат сами решение, не решавай вместо тях, заради комплексите си. Сигурна съм, че и за теб има достойно Момиче, което да не оценява мъжете според големината на пенисите им. Между другото, смея да твърдя, че такива са повечето от приятелките ми.
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3f3e2f66b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

50.   виж какво - момче. аз по какви си падам и харесвам мисля, че съм споменавал по-горе, ако не, би трябвало да си личи по дикцията.
спри се с тези екзистенциализми! кой си ти да съдиш за морала и социалното развитие на хората? мислиш, че някой ще се трогне ли? всеки човек обича да си философства и да тегли локуми, но ако ти редиш такива трактати на живо, както правиш тук... боже упази! секса не бил важен... дай да се държим за ръце и да си духаме миглите а? не съм учил в България, та не си спомням от коя книга беше това, но е смешно - по две причини: 1. хората правят секс; 2. хората ТРЯБВА да правят секс. ако не беше този акт нас нямаше да ни има. за ръце се държат и се обичат безкрайно геройте в приказките на братя Грим, на Андерсен и куп писатели които пишат за деца на възраст 5-10. а като си и привърженик на Дискавъри, и предполагам Анимал Планет, би трябвало да си забелязал кой е лидера в животинските групи - алфа мъжът. този който пази и опложда женските. Не онзи който седи отстрани и пише поеми за луната и звездите. и аз съм романтик по душа, но повярвай ми - никоя разходка в парка или астрално съзерцаване няма да накарат жена да тръпне за теб повече от един силен оргазъм.
Д32 ти го каза право в очите - проблема ти е в главата. може би не целия, но повечето е там (около 98%). пишката ти трябва да си стои в панталона където й е мястото, а мозъка да се грижи за двигателно-опорния апарат и да те бута напред. не разбирам какво целиш с тези тиради тук, симпатия ли търсиш, успокоение ли, какво... но почва да изглежда като хленчене и не е особено продуктивно.

М.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 18bac51486
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Не съм съгласна с авторката - била съм и с малък и с голям - е друго си е големия. Имах един, на който му беше 10 см. в ерекция, а в нормално състояние около 4 см. Честно казано, се чудех като пикае дали не ползва пинсета да си го държи. А като правехме секс отначало все проверявах дали го е вкарал целия- че то нищо не се усещат - кога е вътре, кога е вън, скапана работа.
Направо минах подготвителния за театралното училище - такива усилия полагах да симулирам оргазми, за да не го обидя. А се стараеше горкия ...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ec4271459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   51. радвам се че виждаш какво пиша, но май не вникваш в това което казвам:/
първо: животните не правят секс за да се размножават, а защото следват нагон. 'определените моменти' са периодите на овулация на женската, не желанието й да отглежда потомство. при жените (от нашия животински вид) също се забелязват моменти на повишено сексуално желание в тези периоди. тъй като при нас има много повече чувства внесени в половата игра обаче - ние правим секс много по-често....
второ - ....което съвсем не значи че животните не правят секс за удоволствие. научен факт са делфините, а съм сигурен, че и други има, но не съм се задълбочавал по темата.
не, аз нямам точно твоя проблем, но имам точно обратния проблем и размера ми е създавал главоболия. както не всяка жена може да усети малък пенис, така и не всяка иска да голям да й размества вътрешностите (преувеличено разбира се). но, мен това не ми е фикс идея защото съм голям човек и всичко което си имам си е мое и няма да се променя. ако не можем да се разберем - всеки по пътя си без лоши чувства.
а за ефективното зачеване в епрУветка... не знам дали си се впечатлил от Гатака, или нещо си чел някъде... но това далеч не е по-добрия начин за зачеване. природата ни е екипирала с идеални инструменти за зачеване.

М.

П.П. въпросителната -> ! (твоя любим знак очевидно...) се слага след думата, но БЕЗ разстояние. сори, че го споменавам, но е разсейващо като се чете иначе.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a7a3f16b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Номер 54, сега не ми се обяснява, защото това е много обширна тема, но не си ли чувал за ин витро оплождането ??? Дори вече съществува възможност веднага след формирането на зародиша, той да се изследва за евентуални отклонения и ако случайно се открият такива, процедурата по оплождането се прекратява. По този начин може да се предотврати раждането на деца с малоформации ! Ето защо казвам, че изкуственото оплождане е много по-качествения метод за оплождане !
Що се отнася до размера,....според мен това твоето не е никакъв проблем, даже напротив... Аз лично изобщо не бих се притеснявал, ако имах твоя "проблем".
Поне първото впечатление на жената, никога не би било негативно, при твоя случай....
Точно този нагон, който следват животните е продиктуван от инстинкта им за възпроизводство ! Просто те са прекалено глупави за да го осъзнаят...Инче защо изобщо ще следват някакъв нагон? Впрочем нагон и инстинкт са синоними.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5ec4271459
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   55... не е нужно да ми обясняваш какво е ин-витро, никак даже. но аз си стоя зад човешката полова система и мисля, че тя си е достатъчно успешна. но, ако си му такъв фен и това е решение - търсиш момиче което не иска секс, модела за подражание й е Ариел и иска да забременее от 50см игла забита директно в матката й. звучи... прекрасно.
впечатлението на жената... спорен въпрос. имах една позната с която се ухажвахме, но когато стана дума за размерите ми тя подви опашка и повече не се чухме. за всяка жаба си има гьол, и не мога да разбера защо не можеш да приемеш тази проста истина. с която и жена да съм бил тя е искала МЪЖ до себе си, не пенис.
факт е, че леко ми се качваш на нервите с философии и теории, но все пак сме мъже и трябва да се подкрепяме в играта за оцеляване и продължаване на рода:))))

М.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5f138d5a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Мерси за което, номер 55 ! ! ! Аз съм дървен философ, както казваше баща ми... :))))) Между другото, има един робот в Америка, който извършвал оплождането средно за около 10секунди, това никой пенис не може да го направи! хаха

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7d6bbb6c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Добър диалог сте провели като гледам, но имаше някъде из отговорите една жена която казваше че 10см си били нищо, добре де няма да споря с нея, само ще добавя мои впечатления, които пак казвам са САМО мои. И така най-вече до комплексираното момче тук. Бях омъжена за човека с "големия"атрибут, с който той се гордееше и минаваше за голям мъжкар. Само дето аз бях девствена и естествено не познавах други мъже интимно, и заради неговото мнение смятах и аз че той е велик. Но за тези 7години в които бяхме женени аз все си мечтаех за мъж който ще иска много секс и ще се почувствам задоволена. Случваше се в месеца веднъж големият мъжкар да се сети за секс и то свършваше обикновено до максимум 3, 4мин. в най-добрите случаи до 5 мин. след това се обръщаше и заспиваше като момченце, а аз имах желание да избягам. И това беше през цялото време. Не, не съм му изневерила, той се впечатли по други и така. НО най-интересното беше че след като измина почти година от радялата ни се запознах с друг един мъж който също имаше слава на голям мъжкар само дето се оказа че той и с пъти по-малко достойнство, някъде колкото твоят вероятно, та тогава аз за първи път разбрах че жените също свършват, колкото и смешно да ви звучи така си беше. Имах чувството че съм получила удар толкова силно блъскаше сърцето ми. Беше невероятно след толкова години да се почувстваш за първи път задоволена! Той самият също имаше притеснения относно големината му, но бях откровена с него като му разказах за усещането, макар че съм сигурна че той заради комплексите си не ми е повярвал. По настоящем съм омъжена повторно не за този човек (поради характера му), вторият ми съпруг също се притесняваше от размера си, но смятам че постъпих разумно когато за първи път го видях, целунах го и му казах че е прекрасен - видях как вълна от облекчение премина през цялото му тяло. И досега смятам че той е с идеалният размер за мен и е наистина прекрасен и няма по-прекрасен от него, независимо колко е малък, просто върши страхотна работа!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e5604d5797
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   Мерси номер 58, много се успокоих като прочетох коментара ти! Надявам се да има повече жени като тебе, но май не са много. :( Този проблем оказва много голямо влиание върху психиката ми... В крайна сметка дори и секса да не е чак толкова добър, една жена не би трябвало да отдава толкова голямо значение на този фактор... Важното е мъжа да полага усилия!

от момчето с малкия атрибут...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 90cdb3ba1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Нека и аз се включа по темата за атрибутите. Може би с прекалено малък да не е добре, но и с голям не е. Аз пробвах с голям и искам да ви кажа, че докато се свикне на болката, удоволствието изчезва. Друг е фактът че като го направиш с човек, който просто е искал да те изчука, удоволствието е нулево. Това често се среща при мъжете с големи атрибути, които са влюбени в пенисите си. Те получават комплименти от жените и се горедят с тях, но всъщност тези пениси стават основно за гледане, ако притежателите им разчитат на само на тях. Когато един такъв пенис разпори вагината ти с една едничка цел, удоволствието от него спира до там.
Моето мнение е, че момчето с малкия атрибут не би трябвало да се притеснява от това. Не съм съгласна с някои изказвания на хората от темата по отношение на секса. Сексът не е чак толкова първичен акт и ние не сме животни. Ако бяхме толкова първични като животните, животът ни щеше да е безкрайно по-лесен, но за съжаление ние не сме! Хората се влюбват, създават двойки, обичат се и правят секс с душата си и сърцето си, а не само с телата си. Тези от вас, които смятат, че сексът е само едно първично телесно изживяване, за съжаление още не са познали истинския секс. И аз съм мислила много по тези въпроси, лутала съм се от едната крайност в другата. Понякога може да се случи така да нямаш постоянен партньор и да имаш възможност да бъдеш с някой просто за секс, но този секс носи колкото и положителни емоции, толкова и тъга и празнота отвътре, от несподелените душевни преживявания... Може да се пише още много по темата, но е излишно. Хората, които са го преживяли всичко това, са ме разбрали дори и когато са го прочели по диагонал. За тези, които не са ме разбрали, е излишно повече да пиша, няма и да ме разберат.
Важното беше за момчето с малкия атрубут да разбере, че не всичко в живота опира до размери....
От една 34 г Ж

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker