Без секс на 28 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс на 28
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3949 пъти
Мъж на 28: Положението е доста неприятно, не съм правил секс от почти година и половина, а обичам сексът и напоследък само за това мисля.

След раздялата с голямата ми любов нещата тръгнаха на зле. Всеки ден с ужас виждам как социалният ми кръг се стеснява все повече и повече. Повечето от приятелите ми са или женени или сериозно обвързани. Когато се виждаме с тях това става обикновено в нечий апартамент, и в тесен кръг в който непознати необвързани жени липсват.

С триста зора успявам да ги накарам да излезем на заведение и то само ако мястото е тихо. Не, че и аз имам желание да вися по дискотеките както когато бях на 19, но шансовете да заговориш някоя на съседната маса в ресторант клонят към нулата.

В работата положението е още по зле. Работя в малка фирма където единствената жена до която имам достъп е 50 годишната счетоводителка! За тази година и половина съм излизал 2 пъти на среща. В първия случай третия въпрос който ми зададе момичето след като се осведоми за името и възрастта ми беше каква кола карам! Прекарахме около час заедно, в който се чувствах като на интервю за банков заем. Накрая за мой и неин ужас я закарах до тях с раздрънканото си Пежо и повече не се видяхме.

С втората нещата тръгнаха по-добре изкарах приятно вечерта. Разговаряхме по много теми и тя сподели, че преди месец се е разделила с предишния си приятел, който и изневерявал бил използвач и най голямата грешка в живота и. След няколко дни и се обадих, но тя беше заета опитах още веднъж, но пак не стана и след седмица разбрах от общи приятели, че се е върнала при "използвача".

По късно получих смс от нея, че съм добро момче, но тя е решила да му даде втори шанс защото "осъзнала, че той е любовта на живота и". Мразя да ме наричат добро момче. Обикновено това значи, че по скоро даденото момиче ще стане монахиня отколкото да си легне с теб. Направих опит и да се свържа с някой от предишните си приятелки, но те бяха или заети или незаинтересовани. В крайна сметка съм напълно отчаян. Проститутките не са вариант, защото са временно решение, а и ми е време да се замисля за нещо по сериозно. Моля помагайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3781d9d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   както всеки би ти казал,пробвай в нета,запознай се с някои от чат или някои сайт,без глупави предложения,изачакaи минимум месец да се опознаете и тя да се отпусне или изчакай тя да предложи да се видите,варианти много

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: aa4ec44027
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мисля като 1., освен това пишеш, че на този етап ти липсва секс преди всичко (виж си заглавието), но пък се обясняваш как търсиш връзка. Нормално е на 28 да имаш сексуални потребности, изживей ги!!!. Остави иначе приятелите си, не ги ръчкай да излизат. За мен те са ненормалните да са се оженили на тази възраст, в 30-те си ще са разведени и те ще те търсят да излизате, но до тогава, надяваме се, да си намерил Жената.
Междувременно търси в нета. Има разни сайтчета, търси си и по-млади и наивни момичета. Не мисли, че всички са матералистки, но и ти си намали изискванията (перфектна фируга, бюст, руса със сини очи) и тогава искай от жените да се возят в Пежото ти. Колкото до Пежото - мани го бе, това е ужас и страх за всяка жена. Имам право да го кажа, защото се друсам от 10 години в Пежото на бащата и по-гадна кола няма. Инвестирай ЗАРАДИ СЕБЕ СИ в едно VW прилично, за твоята сигурност и за удобство, но не се надявай да привлечеш жени. Изобщо - що за жени се привличат от коли ? Искаш ли да бъдеш с такава.
Това не е български феномен, шефът ми в Германия имаше БМВ, на което само лизингът беше 5000 евро на месец, наричал го „Пусимагнит„ - (магнит за пу..ки) - е, ти се надявам не само п..ка да търсиш - има и гумени и пак колата става излишна.
Но почни с неангажиращи връзки за секс, ако не си доволен от работата си, смени я, ако не си доволен от колата - смени я, но недей да вършиш нищо за някаква п..ка. Ще ти дойде времето, споко - няма да останеш без жена, но трябва да почнеш отнякъде - щом си писал в заглавието ,че ти липсва секс - почни от там и не търси жената на живота си сега!!! В интернет всички сме еднакви, няма коли и т.н., това си е чист социализъм, всичко зависи само от теб!
Хера

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7595f4fc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам дали в интернет ще откриеш приятелка,но може да опиташ да отидеш в някои университет или колеж,където се събират мого млади момичета и да се запознаеш с някое от тях,пък каквото сабя покаже.Колата няма зачение,може да кажеш,че твоята е на ремонт примерно.Ако ти гледат колата,а не теб-такива не ти трябват!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1aa0ed1dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, здравей! Сега случайно попадам на историята ти, но се сетих, че съм я чела и преди. Кажи как се развиха нещата при теб, има ли някаква промяна в положителна насока? Ако искаш дай някакви кординати, ако позволят тук. Бих се радвала да те опозная!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4509957f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Опитах се да публикувам Скайпа си, но коментара не беше добавен от модераторите. Ще пробвам отново този път с мейла защото той е известен на модераторите и е по вероятно да бъде публикуван коментара. *** Ако и този коментар не бъде удобрен ще помоля някой от екипа да ми каже как мога да се свържа с Номер 6 по мейла или тук.

- Модератор - комуникирайте в сайта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker