С мъжа ми не сме толкова близки вече! Как да върна искрата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С мъжа ми не сме толкова близки вече! Как да върна искрата?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3256 пъти
Обичам мъжа си! Но напоследък не сме толкова близки. Идва си от работа уморен къпе се, яде, и ляга. Няма романтика сред нас както преди.

Та въпроса ми е как да го накарам отново да има същата искра както преди? Благодаря ви за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: b201e1a395
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би и ти самата не си както преди. Как се обличаш, как се държиш, как се усмихваш - това имам предвид. :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c25aab3cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Точно в момента и аз съм в същото положение. Дори днес му казах, че трябва да разнообразим по някакъв начин. Ние не сме в много дълга до момента връзка - 3 год., но се събрахме почти в началото и се изпуснахме да се докараме на хора със 100 год. връзка. Но еднообразието и рутината си казват думата. Трябва да се действа, за да не се изпуснат нещата. Успех ти желая! Дано и при мен да има!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: eb07d3246f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му, че не ти трябват пари а искаш него и да напусне работа и да иде да се регистрира на бюрото по труда а оттам няколко или повече месеца ще му изплащат обезщетение. През това време той ще си почива, ще ти обръща внимание и искрата ще се върне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: afbaf6391a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
направи някаква промяна у себе си - прическа, някоя нова дрешка... нещо, което ще го впечатли. Сготви нещо специално, което обича, но скоро не си го правила. Изпращай му мили съобщения докато е на работа, за да му покажеш, че мислиш за него, дори може сутрин да му оставяш бележка с пожелание за успешен и усмихнат ден. Изненадай го дори да няма повод, изглежда, че работи много.. отидете на почивка за един уикенд, ще му се отрази добре. Накарай го отново да те желае, малките жестове говорят много, успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b4cfbdb40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Мога да кажа на мен какво ми липсва. Жената гледа биг брадър и някакви сериали, не пита за работата ми, говори ми за това което тя мисли, чувства, планира...

Вярно е че всички млади майки пощуряват в първата и втората година на детето, но мислех че моята е имунизирана. Трънки.

Говори с мъжа си, говори за неговите неща, неговите интереси и направи всичко възможно да правите възможно най-често секс. Другото ще се нареди.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1438de4678
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нема начин, освен ако не спчелиш от ТОТОТО и той да спре да работи :).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5c146b5302
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Започни с нещо леко. Предложи му например един лек масаж след вечеря преди лягане. Приложи малко еротика по време на масажа. Приготви му романтична вечеря. Ако имате деца изпрати ги при някоя от бабите и дядовците за тази вечер. И така малко по малко нещата ще се възстановят. Предложи му разходки през почивните дни. Идете някъде само двамата например на планина и т.н. Сега идва зимен сезон. Търси повече телесен контакт с него. Прегръщай го докато гледате телевизия. Това са начините да събудиш лъва отново :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 72e3bddccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторката..

Благодаря ви много на всички! Обаче правила ли съм какво ли не да го впечатля но уви. Той е на 30 аз съм на 24. Млади сме представете си на 80 години какви ще бъдем? За сега деца нямаме..

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7d35dcd31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз съм като вас но съм на 33г и имаме 8 год брак зад себе си и деца. Ужасно е на такива млади възрасти да спира интерес, секс и т. н. а какво остава след години.... Още сега ги нямаме тези неща а като станем на 50-60г какво правим тогава?
Явно нямат интерес половинките ни, а това не може да продължи до 50-60 г да станем.. така мисля

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f1546ac8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Коментарът на Номер 8 ми хареса. И все пак бих допълнила, че хубост насила не става - трябва желание от двете страни и взаимност. Както тя трябва да го разбира, подкрепя и да се интересува от него, така е нужно и той да реагира по същия начин спрямо нея. За да върви часовникът, трябва да са в изправност и двете зъбни колела.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5436af80c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   И аз като номер 8, жената гледа биг брадър, почна и турски сериали и си ровичка в нета, в телефончето. Обаче за сметка на това ми казва, че само съм излизал с приятелите си да пия, но на нея никакво внимание не ѝ обръщам, обаче като реша да ѝ обръщам, или е изморена, или си гледа филма/предаването, или не ѝ се говори. И после аз съм виновен всякак. Значи, трябва да ходя на работа, да изкарвам пари, да се занимавам с детето след това и евентуално да помагам вкъщи(окей, няма проблем), а тя накрая да си изкарва на мен, защото била много уморена цел ден от домакинската работа и детето, да ми се вкисва за всяко нещо и да се държи зле, без аз да съм го провокирал. И аз да давам изкарвам и давам към 1500, че и повече пари за семейството общо, а тя да дава 1/2 си майчинство на майка си за сметките. И на всичкото отгоре, със сексът много трудно, повече от година без никакъв, сега към втората сме го правили 10-20 пъти. Аз балък ли съм или да, питам и си отговарям. Понеже изчетох бая теми, за което благодаря на Бог, интернет, извънземните и хората, които пишат, мисля, че ако не влезе в релси след като детето отиде на градина, ще се наложи да се разделям с нея. Много е гадно, защото много си обичам детето, а може би и тя това го знае и го използва, не знам. Преди я мислех за най-добрия човек, или поне от най-добрите, сега вече просто не вярвам в нея. А, пропуснах, че с нея НЕ МОЖЕ да се говори. Ако честно опитам да ѝ кажа нещо, или не ѝ се говори, или я натоварва, или ми дава някакви "доводи", които биха били аргументация на третокласник. Съжалявам, не е това темата, имах нужда да го кажа...

Към авторката, ще опитам да помогна, макар, че ако ми прочетеш отгоре коментара, едва ли точно аз съм човекът, но...
1. Много зависи какво работи човек, от какво е скапан. Ти трябва да си моралната опора на този човек, каквото и да се случва, да може да ти каже, да знаеш, да се интересуваш от него, както и той от теб. Опитайте се да си имате своите няколко минути дневно, в които да си говорите, все пак сексът не е от вратата за краката, или поне при повечето хора. Аз лично имам нужда от малко разговор, разбиране от жена ми, но уви...
2. Романтика... дори това да можете да си приказвате, да си отделите време 1 за друг, някоя и друга изненада(аз оня ден набрах листа на моята, тя се зарадва), си е някакъв вид романтика. Все пак тук не ми е най-силната страна.
3. Опитай да разговаряш с него на тая тема. И ако ти каже "ами аз наистина съм уморен, просто съм скапан", в 99% ще е самата истина, мъжете си казват каквото им е, стига да има кой да ги чуе.
4. Хващай го в такива моменти, в които не е уморен. Събуди го сутрин по-рано, нещо закуска, ама кажи, че трябва да си я заслужи(само пример давам, това ми дойде на ум)... и така...
Но, във всеки случай използвай когато той е на кеф, разбира се и ти да си! :)
Надявам се поне малко да съм помогнал. При мен по-скоро не му се види краят, или му се види, но не е много ок :/

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5a5b448929
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 17, хем ти съчувствам, хем ме разсмя хубаво. По стила на писане и чувството за хумор личи, че си силен човек, уверен. Жалко, че си сгрешил жената. И аз не бих искала да съжителствам с табуретка. Нямам идея защо липсата на комуникация е такъм огромен проблем. А без общуване, няма нищо, камо ли връзка и брак.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker