Да се разделим ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да се разделим ли?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2908 пъти
С приятеля ми сме заедно от 4 години и нещо. Той е много мил, нежен, много ми е помагал (финансово, когато си търсех работа, и изобщо по всякакъв начин) и много ме обича, но... има едно но. Не знам как да го опиша, просто това е нещо което ме гложди.... когато сме заедно в леглото, а и извън него просто нещо липсва. Мислила съм да се разделим но има много неща които ме спират - първо много съм привързана към него, с него мога да си говоря за всичко, притеснявам се дали ще срещна друг, който да ме обича толкова много и да е толкова грижовен, освен това той е по-голям от мен и ме притеснява че няма да създаде семейство и да има деца (не искам да прекара старините си сам), а и е много чувствителен, има я и финансовата страна.

Просто искам да чуя и други мнения. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: f21c05b587
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А що не му обясниш, нали уж за всичко можете да си говорите?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f4c4b5767b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм... aко основно "финaнсовaтa" стрaнa те държи около него, си длъжнa дa го освободиш от себе си.
Зaщо пък дa прекaрaл стaрините си сaм? Що си помисли, че сaмо ти си му възможносттa? Просто е коректен човекът, отдaвa се нa връхкaтa си с теб и зa товa и мислиш, че едвa ли не никоя нямa дa му объррне внимaние. Грешкa!
A инaче винaги съм кaзвaлa, че рaзликaтa във възрaсттa рaно или късно рефлектирa. Не е същaтa енергия, рaзбирaния зa животa, вечно по- стaрият се държи кaто нaстойник, a по- млaдият товa го зaдушaвa и зaпочвa дa виждa другият " дъртaкът/ дъртaтa".
Не го мисли, ще се опрaви и ще е ок. Гледaй следвaщият дa е нa сходнa възрaст.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b05e0b17cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се разделяй а остани с него, защото иначе много ще страдаш. Сега ако не оценяваш какво имаш ще го изгубиш и после ще съжаляваш, но няма да можеш да си го върнеш. После ще има от познатите истории: "бях такава глупачка", "изгубих любовта на живота си". Ще се опитваш да си го върнеш, но за него връзката ви ще е била провал и минало и той ще е продължил напред а ти ще се питаш: "ако наистина аз съм била любовта на живота му не би ли ми простил и не би ли се върнал при мен". Някои неразбиращи жени опитващи се да разсъждават от мъжка гледна точка (неуспешно) ще те "утешават" и ще ти казват: "мила забрави го и продължи нататък ако той те е обичал истински той би преобърнал света за да си те върне а ако не го е направил значи не те е обичал истински" неразбиращи, че той дори да те обича истински счупиш ли вашите отношения като кристална ваза после няма връщане назад, дори с триста зора да успееш да си го върнеш нещата никога повече няма да са същите. Няма да го има това доверие, любов и разбирателство и ти ще се измъчваш и ще се питаш как си могла да бъдеш такава глупачка и да изпуснеш щастието си. Това е накратко пътя свършващ в задънена улица за теб ако проявиш невярност и некоректност към него. А сега се замисли за моралната страна на нещата - ти си с този мъж и трябва да си му вярна, морално е недопустимо да го оставяш без много сериозна причина, защото така извършваш зло и го нараняваш емоционално. Освен това този мъж се държи мило, нежно и ти помага финансово тоест гледа те като писано яйце а ти мислиш да му се отплатиш за всичкото това добро като му забиеш нож в гърба. Мислиш ли, че човек който постъпва по такъв начин и отплаща за доброто със зло може да се нарече добър човек? Не е ли такъв човек злодей? Да злодей е и ти ще се превърнеш в такава ако предадеш този мъж. Каква е съдбата на злодеите? Да страдат, защото на човека се въздава според делата му.

М

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 508d654732
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова сте повърхностни... заради единия му секс, ще зарежеш човека. Гади ми се, че света толкова се комерсиализира!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9edbf3078c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Каква е финансовата страна? Дава ти пари и му лапаш дъртия кур. Това си е проститутска работа.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 14901157ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е ти си поредния пример на жена, която има любящ мъж до себе си и пак е недоволна.... нима не се замислиш че дори й да си хванеш друг, ще мине време пак ще стане рутина всичко... тогава пак ли ще се замисляш да го оставяш и да търсиш друг... въртиш се само в кръг!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: da8f289f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както чета.. "Той е много мил, нежен, много ми е помагал (финансово, когато си търсех работа, и изобщо по всякакъв начин) и много ме обича, но... има едно но. " Става въпрос за това той колко те обича, единственото което ти каза е, че си привързана към него, мисля че сама можеш да си отговориш, явно ти не изпитваш никакви чувства. Да страха го има, това са 4 години, човек който познаваш отлично, с който си свикнала и който е сигурен. Но само това не стига и ти го усещаш. Няма я вече тръпката, искаш нещо ново, различно, искаш и ти да обичаш. Сама разбираш, че тази връзка е изчерпапа, и ти не си щастлива. Повярвай ще се почувстваш много по-добре ако прекратиш всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c3061d588b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Приятелката ми след връзка 2 години каза, че иска да остане сама, не иска друг, била объркана и така нататък. И аз като твоето момче много я обичам и правя всичко за нея. Недей да му го причиняваш, щом толкова много те обича не го изпускай. Дайте си време виждайте се по-рядко ако трябва, но определено от написаното мога да кажа, е това е твоя човек.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0525dacf14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Единствената причина, която трябва да те държи при него на този етап трябва да бъде "Обичам го"! Нямате деца, нямате общо недвижимо имущество. Нищо, което да усложнява нещата.
Никъде не пишеш за любов, затова си помисли дали го обичаш или не... и това ще бъде отговорът, който търсиш.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3565666f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила и аз оставих един за когото се притеднявах, че няма да създаде семейство. В продължение на месеци ми пишеше всеки божи ден (сутрин, обед, вечер и т. н ), но в крайна сметка сега си има приятелка. :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e54a9c1e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Има милиони хора по света, които копнеят и се надяват, но не им е дадено да срещнат любовта и прекарват дълги години в напразно очакване. Други пък са обичани и обгрижвани, без да имат заслуга за това! Също като с децата- някои семейства с години ги очакват, харчат състояние за болезнени процедури, съсипват си живота от мъка и неудовлетвореност, а други ги получават без да са ги искали, продават ги, изхвърлят ги, убиват ги! Не мисля, че можеш да дадеш нещо на човек, когото не обичаш. Освободи го от своето присъствие сега, вместо да го нараниш още по-жестоко впоследствие, когато неминуемо ще срещнеш някой, който те вълнува сексуално.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b8b07be07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами поговори с него за семейство и дете. По реакцията му ще разбереш дали оска дете и семейство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker