Имам проблем - няма я тръпката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам проблем - няма я тръпката
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3137 пъти
Здравейте виждам, че много хора пишат тук затова и аз реших да споделя проблема си. Приятелят ми е на 20 аз съм на 18. Заедно сме от 3 години. Между нас всичко се е превърнало в рутина. Той не ми обръща много внимание, няма я тръпката, секса не става. Опитах се да оправя нещата. Купих си еротично бельо, но ефекта беше временен и после пак същото. Той ме приема като слугиня а не като жена която иска ласки и внимание. Определено имам нужда от секс всеки ден, или поне през ден два а не два пъти в седмицата и то със безкрайно молене. А когато го правим имам чувството, че е по задължение той бърза не чака да изпитам удоволствие гледа на себе си да угоди. Общо взето се чувствам нежелана и нещастна. Не знам как да постъпя вече. Дали всичко между нас е свършило? Друг човек ли да си търся? . Моля жените с подобен проблем да ми дадът някакъв съвет понеже са по опитни от мен, а аз вече не знам какво да опитам. Наборите ми се скъсват от секс, а мен приятелят ми не ме желае както преди. Не съм дебела. Старая се да съм привлекателна и красива заради него. Но той вече не ме забелязва. Не ме разбирайте погрешно но всички други ме забелязват не ми липсва внимание от други момчета. Но аз си го обичам и искам да ми обръща повече внимание. Как да постъпя?

Много моля редакторите да побликуват т историята ми!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6379aacb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип като жена можеш доста неща да направиш в леглото, но за това се иска поне мъжът да те желае. В случая не мисля, че е така. Виждаме тук само твоята страна все пак, но е ясно, че този изобщо не се старае в леглото, а ако нещо не му харесваше, да ти го е казал. Забрави...не се занимавай с такъв.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 15fe4822e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сменяй, нямa кaкво дa му се молиш едвa ли не зa нормaлните нещaв еднa връзкa. Много е вероятно и нa дриго място дa влaгa "енергия". A ти си му дaденост вече един вид.
Мaхaй го кaто непотребнa вече вещ и готово. Тa тaой нищо не ти дaвa, сaмо те товaри, именно кaто неизхвърлен боклук.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 946a193120
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бита карта е приятеля ти. търси друг който ще ти дава всичко.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 84487b6f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му, че имате сериозен проблем и ти не се чувстваш желана и искаш повече интимност. Отделете си определено време само за вас двамата извън рутината.

М

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5150798652
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Наборите ти се скъсват от секс? Май си далече от реалността. Може би разни шаврантии се скъсват, но повечето хора имат подобни на твоите сексуални отношения. Да, 2-3 пъти на седмица е екстра. Като не ти стига си вземи вибратор.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3ad90fef2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз също подкрепям предишния коментар. Може и вобще да ви е изчезнала тръпката от любовта, а няма ли я искрата и в секса не върви. Пък и видях че пиша че едва ли не те приема като слугиня което е жалко. Ако не те харесва каквото и да правиш няма да го привлечеш. Още повече от това което си писала реално ти подържаш връзката, реално от него нищо. Ти си прецени според това какво ти е, но един съвет на първо цени себе си, ако той не те цени не си струва да го гониш и да се опитваш да върнеш доброто старо време. В крайна най важно е ти да се чустваш добре. Колкото и тъжно да е ако неможеш нщо по въпроса не си струва да се занимаваш с него. Рано или късно щще намериш някой наистина истински! Пожелавам ти приятен изход т тази неприятна ситуация. Цени себе си за да ценят и другите. Всичко се усеща а това определено най важно. Не се разтройвай ако стане най лошото да се разделите, защото винаги идва много по добро стига да допуснеш възможност дадойде при теб! Заслужаваш най доброто, всеки го заслужава именно затова каквото и да стане не се бори ситуацията. Рано или късно всичко ще си дойде на мястото ти. Упех все пак!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2904afa5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И друг да си хванеш... ще мине време и пак ще стане рутина, не го ли разбрахте това(отнася се и за двата пола)
Нали знаете приказката : " И най-хубавата жена писва на някой мъж по света"... та и твоата работа така!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ac64bc82c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   . До номер 1 от автора : Много пъти съм го питала проблема в мен ли е той казва не. Просто на човека не му се иска с мен и това е

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 094fca4134
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Единият вариант е да е пълно дърво просто, другият е да не го възбуждаш по някаква причина и третият е да е неудовлетворен от твоето представяне. Първи и втори ги пропускаме, по ясни причини. Помисли върху третия и ако нямаш задръжки, сподели какво правите. Аз съм мъж и въпреки това ми се е случвало да отказвам секс на половинката, просто съм бил изморен и не съм се чувствал в кондиция, което значи, че не бих се представил добре. Но дори в такива случаи бих скочил веднага в леглото и умората би изчезнала магически ако ми предложи 1 фетиш, за който знае и не иска да изпълним. Аз съм се примирил с това, но мисълта ми е, че винаги има начин да ни съблазните. Може би просто не си го намерила и е отегчен в леглото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5339e6dc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А ти в леглото игрива ли си или се просваш и чакаш той да те обработи? Нормално в такъв случай да го приема като неприятно рутинно задължение.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9bf0bf53b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Е, откъде накъде ще му се молиш за секс? Я го зарязвай инси търси друг мъж. Този, според мен си има и други и затова нежелае да го прави с теб.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 46668cc997
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, колкото и да ти е гадно - той не е привлечен от теб вече. Живота е пред теб. Ще срещнеш човека, който да те задоволява по всякакъв начин без да му се молиш и предлагаш. Когато едната страна изстине няма смисъл да се напъвате да се получи. Желая ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5090be3819
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От авторката : Доста съм активна когато го правим, не съм дърво. Все е уморен. Все си измисля оправдания. Не мисля да го оставям просто искам по някакъв начин да се върне искрата и по тази причина пиша тук.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a3106b7c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   авторке, а пробвала ли си да направити 3-ка, групичка или нещо друго? ...
аз не ти препоръчвам нищо. имах такова нещо - просто това е начлото на края - ще има и продължение. Бъди сигурна така бехме и ние с бившата, че и сегашната малко се омотва от време на време...
не се притеснявай. има много мъже и жени. а! пробвай с жена, пробвай с мъжа ти да си направите 3-ка не само с мъж, но и с жена - може и да стане, но пак ще е временно!
цунчи - напред и да не ти пука!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7855fa81a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката :Предлагала съм му. Той не иска по консервативен е казва че не иска да гледа как го правя с друг а аз нямам нищо напротив тройката да е и с жена колкото и на някой хора да им е странно. Той просто не иска. За сега сме се оправили има я искрата но не знам до кога.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker