Жена ми не се интересува от мен в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми не се интересува от мен в леглото
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3073 пъти
Започвам с това, че жена ми не се интересува от мен единствено и само за леглото. Всичко бе нормално преди да се роди нашето прекрасно дете, но малко след това започна и нейната незаинтересованост към любовния ни живот. За да се случи нещо в леглото аз трябва да положа страшно много усилия или едва ли не "насила", че жената да ми пусне. Ще кажеш че не сме се събрали заради лудия секс преди сватбата и естествено любовта. Вечно има оправдания че синът бил в другата стая, неразположена, болки в корема, ядосана от лошото време и тем подобни извинения. Романтиката от моя страна била недостатъчна, не съм я предразполагал и както и да е само оправдания. Любовник няма, ако някой иска да каже че тя се дърпа. Тя приятелки няма толкова колкото пък мъже покрай нея. Тя и не ходи по барчета или дискотеки, или по заведения. По скоро аз се събирам от време на време с двама трима приятели и то едни и същи да гледаме футбол или в годината два или три пъти най много да пием по някоя бира на заведение, като държа да дойде и тя, но тя нямало какво да прави с на, защото не пиела. И за да не мисля за секс намирам работата ми за отдушник. И толкова много работа получих пробив на дванадесетопръстника с диагноза от лекарите и причина "работохолик", защото ме свали точно за 4 часа без ясни симптоми, които се появяват поне седмица по рано. Не знам какво да правя, как да и отворя апетита ако мога да го кажа така към секса. Дори и да сме двамата сами пак не иска тя, ако аз не бъда много настоятелен. Не мога да си го обясня, не мога да разбера вече много години. Имам една приятелка на която и споделих, но до там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: af0fa675d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговорете! Трябва комуникация. При нас е сходна ситуацията. Аз като родих въобще не ми беше до секс. Както казваш ти първия път след раждането си беше като сефтето. Усетих мъжа си, че се дръпна и сега аз съм тази, която иницира разговори. Започнахме да правим секс по-често. Някак романтиката и на мен ми липсва. Вероятно трябва да наблегнеш над нея. Ухажвай я, нека усети, че я обичаш. След това всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6db1c1d5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста сме така. Карай на чекии. Нищо не можеш да направиш. Аз моята даже вече не я желая. Примири се.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 254ae5f150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пробвай нови неща като орална любов за нея и пр. Може пък да й хареса. Тя вероятно е уморена, затова я заведи някой уикенд в хотел на спа или нещо подобно. Да има развлечения, да се отпусне и почине.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0e45738554
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При доста жени се случва така след раждането - вече стават маминки и детето е единственият им приоритет или са с понижено самочувствие заради промените във фигурата и т. н., причини много.
Честно казано в правото си си да си намериш любовница, след като нито разговори, нито жестове от твоя страна помагат. Сексът е изключително важна част от една връзка и не разбирам защо толкова жени не го осъзнават. Кажи ѝ всичко в прав текст и процедирай според реакцията ѝ - ако не се впечатли, търси секс навън.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2a3f004de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Верно е което номер 4 казва: Секса е изключително важно за 1 брак, връзка и т. н.
Няма ли го всичко отива по дяволите.
Казва го мъж без секс в брака си вече 2ри месец

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 38aa43933b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Виж сега... По протокол, както са ти казали по-горе, трябва да поговориш с жена си. Трябва да я питаш, защо и как се е стигнало до тук. Трябва да се правиш малко на клоун, да купуваш цветя, да я разхождаш насам-натам, уж заради романтиката, да я караш да се чувства желана, обичана и така нататък. Всичко това, няма да ти помогне, може да стане по-зле! Но, така или иначе, трябва да го направиш.
Имате дете, това е хубаво, гледайте си го и му се радвайте! Детето е отговорност и на двамата родители.
Колкото до секса, въоръжи се с търпение и забрави, за жена си...! Може, през месец или два да се пробваш, не че ще те огрее, протокол както казах. Съсредоточи се върху работата си и си търси любовница, но да не е от приказливите. Няма да стане, нито бързо, нито лесно. Отделно, може да си сигурен, че жена ти ще те дебне и трябва да внимаваш. Не си помисляй, за Фейсбуци, Скайпове и подобни, телефона ти трябва да е чист и по възможност обикновен модел, жена ти ще го проверява редовно. Задължително почвай да режеш разходите на жена си, все пак ти изкарваш повечето пари. Тя ще се сърди и ще прави фасони, но не трябва да се впечатляваш. За детето, каквото и колкото трябва, естествено!
Обръщай повече внимание на себе си, трябва да си добре облечен чист и поддържан! Жена ти, като не ти пуска не означава, че живота ти е приключил. Може да се глезиш от време на време, но с мярка. Леки екскурзии, масажи в добра компания... , такива работи. В друг град, по-добре. Наблягай на повече контакти и напред. Нито си първия, нито си последния, с подобен проблем.

Накратко, това е...! Друго лечение на практика няма.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 898d48f7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За съжаление повечето хора на разбират как стоят нещата в природата. В природата мъжките животни оправят женските и после бягат да търсят друга за оправяне. Сексуалният апетит на мъжкият не гасне, докато целта на женската е просто да забременее и/или да върже мъжкия (а това връзване е възможно заради феминизма, по такъв начин са измислени законите). На нея после секс не и трябва до момента, в който не реши, че иска още малки. Точно това обяснява защо жените се активизират точно, когато искат да забременеят. Това, което обяснявам е, че браковете са анти-природни, особено за мъжа. Това да стои и да гледа децата си с жената е също анти-природно. Природата кара мъжа постоянно да е в търсене на женски, за да разпространява гените си.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 408cd24de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не разбирате защо жените не разбирали! Разбират! Но не могат съзнателно да дигтуват хормоналните процеси в тялото си! Вие пък не разбирате ли това?
Аз съм сред късметлийките, които въпреки кърменето имат редовен цикъл след раждането и съответно запазено сексуално желание, но повечето жени имат нередовен цикъл в началото. А какво означава липсата на менструация? Липса на овулация! И съответно липса на сексуално желание. На някои жени желанието им не се връща в изходна позиция и след появата на цикъл и всичко е на хормотално ниво.
Консултиране се със сексолог при нужда. Дано жените ви да осъзнават, че върху ситуацията е добре да се работи и заради тях самите.
Но историята за дванадесетопръстника и как едва ли не жената е виновна, много ме разсмя!
Ж31

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 17d33b0cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   номер 7

Не си прав, няма нищо лошо в моногамното семейство и освен това ние не сме животни движени от инстинкта а и освен това има и животни които са моногамни за цял живот - щъркелите например. Семейството не се промотира заради феминизма, точно обратното е, феминизма се опитва да разбие семейството и да отнеме от жената нейната женственост, майчинки и съпружески инстинкт и да я превърне в една егоистична и невярна блудница. Семейството е нещо чисто и свято.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 210a429a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 7, зa съжaление още съществувaте повече моно, по- мaлко хомо. Пък преоблaдaвaме зa щaстие повече хомо ( сaпиенс ) и нямa кaк дa те рaзберем.
Дори 15% от нaселението сме тaкa нaреченaтa "новa рaсa" които пък изобщо нямaме моно протеинa в гените си, съответно ще предaвaме нa децaтa си докaто ви претопим нaпълно.
Някaк инстинктивно се събирaме с подобни нa нaс, без моно резусът.
Кaкво ти остaвa: aми дa се aдaптирaш, еволюциятa си върви нaпред и без теб, товa е положението.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker