На 22 е и не му се прави секс... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На 22 е и не му се прави секс...
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 5617 пъти
Здравейте, моето положение е доста неловко... С приятеля ми сме заедно от почти година и и на двамата това ни е първата сериозна връзка. Преди това не сме имали сериозни взаимоотношения, нито пък сме правили секс с много хора, всичко е в рамките на нормалното. Странното е, че не вярвах, че започна ли да правя секс по-често, ще се окаже толкова важен за мен, доколкото моят приятел.. той няма желание. Всеки път го правим веднъж или два пъти по 4-5мин... Разбира се имало е и по дълги актове но се броят на едната ми ръка. Често си намира оправдания, че е изморен, че няма време, което е доста глупаво, защото ние не го правим по 2 часа, а по 10мин. Свършва доста бързо, за което не е виновен, но да се възбуди 2ри път винаги е доста трудно и убива желанието ни. Като цяло приема секса като задължение, като нещо, което не е да му доставя удоволствие, а за да си изхаби силите. Започнах да уча в друг град и се прибирам само уикенда, и вече в месеца го правим по 4-5 пъти, което за него е достатъчно? Уви за мен никак не е... Изключвам всякакви вероятности за изневери, защото това е така откакто сме заедно, просто не гледа на секса както повечето хора и това ме обърква кара ме да се чувствам виновна, непривлекателна, сваля ми самочувствието. Не знам как да оправя нещата, поне според мен на 22 годишен младеж сега трябва да му се прави секс, но не и на него... Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: b9dcf337d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " Преди това не сме имали сериозни взаимоотношения, нито пък сме правили секс с много хора, всичко е в рамките на нормалното. " - объркан свят, и тук ли има нормално и ненормално. Кое е нормалното. За един 5 мин. е нормално, за друг 2 часа са недостатъчни. Като не ти пасва, намери си друг. Явно търсиш причини да се разделите, гузна съвест чистиш. Ако двама се обичат истински, и секса се нагажда. Намери си жребец, с този няма да го бъде, насила хубост не става!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7c9913d4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората имат различна сексуалност, това е факт. Ти и приятелят ти не сте съвместими сексуално и това няма да се промени в бъдеще. Той просто няма същата нужда от секс, а като и ти си забелязала 'прави го по задължение'. Сексуалноста е естествен инстинкт и както се казва 'ти идва отвътре', не е нещо, което се учи.
Единственото, което може да направиш в тази ситуация е да решиш за себе си дали можеш да имаш връзка с малко или никакъв секс (защото повярвай ми ще стане и по лошо) или ще си потърсищ късмета другаде.
Моя съвет - бягай и не си губи времето.
Жена, 31г

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 28287e627c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За съжаление опита показва, че новините не са добри. Нещата няма да се оправят с настоящият ти приятел и ще стават все по-зле. Препоръчително е да продължиш да търсиш 'единственият'. Този не е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bed1f7feba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, и какво? И аз съм същия. И за мен живота не се върти около секса. Имах същите проблеми с бившата си приятелка. За мен секса е единствено за продължаване на рода и правене на деца, така съм го приемал винаги. Като я виждах, че й се иска го правехме. Никога за 2 години не съм си поискал и един път. Е, разликата е, че аз го правя по 30-40 мин., но не е там работата. Не знам каква муха ви е влязла в главите на жените да се ебете по 20-30 пъти в месеца, явно е някакъв ефект от това информационно общество и порното. За мен както казах секса е за правене на деца и ако жената чак толкоз иска - айде, 1 път седмично може. И да, ефекта умора е много неприятен. Аз след 20:00 мисля само за спане и здрав сън, знаеш ли колко дразнещо е да трябва да правиш секс тогава, когато ти се спи? А още по-дразнещо е като откажеш (сякаш си длъжен да блъскаш) да видиш някаква нацупена физиономия, дето да ти скапе и съня. Ей затова си джиткам сам и си ми е добре

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d1dc7c06cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Еми... пак стигаме до въпроса "Защо попадаме на грешните хора". Не знам каква е статистиката реално, колко хора като процент са с партньор който не иска секс, но работата е сериозна.

Аз освен да си пожелая да намеря някаква като теб да иска редовен секс във връзката, друго не знам какво мога да направя. Нито сайтовете за запознанства, нито срещата на живо може да даде точна информация кой какъв е в леглото, за съжаление.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c2e31ede72
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ти си радвай, че държи повече на любовта. Секс и животните правят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3d2043ee51
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Еми имаш извратена представа за това какво е да си с мъж, как да ти го кажа по-деликатно? :)
Най-вероятно по никакъв начин не се свързваш с неговите мечти. Да ебеш е изморително и ако партньора ти не те докарва до лудост, много лесно можеш да загубиш интерес. Просто ти, като много други размечтани идиотки, си мислиш, че сексът е някакво удоволствие, което просто пада от небето. Че мъжът е някакъв предмет, върху който се правят някакви заучени движения с женско тяло и готово... глупости! Само 1вия тек е така, от там нататъка всичко е в твоите ръце.
Слаба си в секса, мацка, като мъж ти го казвам. Ето чета, че искаш повече от него, ама щом искаш повече от него, значи ти самата нищо не правиш. Сексът го правят 2ма, а не един да го прави а другия да се "вози". Щом разсъждаваш като втория вариант ти пожелавам да си останеш на село :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fbab4e546c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Заради такива льольовци като него момичетата се хващат с цигани и какви ли не.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e040256890
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблемът ти е мирогледът, който забелязвам във все повече истории -

" нито пък сме правили секс с много хора", "всичко е в рамките на нормалното", "4-5 пъти, което за него е достатъчно? Уви за мен никак не е", " просто не гледа на секса както повечето хора и това ме обърква кара ме да се чувствам виновна, непривлекателна, сваля ми самочувствието. ", "поне според мен на 22 годишен младеж сега трябва да му се прави секс".

Не знам дали ще го осъзнаеш, но само промяна в съзнанието е в състояние да промени положението.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: eb49c6f34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Коя зодия е младежа? Ровил съм се из зодиака и не знам до каква степен да вярвам на писаниците им но някои зодии ми направиха особено впечатление.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a7ddf61e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Прекалено си разгонена, купи си вибратор. Иначе сега сериозно- да пие чай от бабини зъби!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 39e43d5789
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не ти ли е хрумвало, че може да има проблеми с половите органи?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8f092172a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Виж, трябва един от двамата да се промени и да е готов на компромис, за да се получи. За първа връзка би било нормално да сте по-разбрани и да ви е грижа какво харесва другия. Обаче ми звучи сякаш не бихте се променили. Затова поне го изненадай веднъж. Като се прибереш през уикенда той ще очаква да го тормозиш за секс. Ти не прави и най-малкия намек. Лягаш си и казваш, че се радваш как след такава седмица най-сетне можеш да си починеш и да се наспиш добре. Прегръщаш го за лека нощ и дотам. Може и така да си спите :D Аз щях да направя същото с номер 4, но щеше да е с удоволствие :D Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0ccc1204a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Мисля че поисках съвет как да му създам желанието, а не да ми се обяснява, че съм разгонена? Млада съм спала съм само с един преди него определено нищо още не съм видяла от секса, нито мисля че е решение да чакам да стана на 30, за да нямам аз желание вече за секс, нито да стигам до там, че да си купя врибратор? Всяка връзка има нужда от секс аз лично не виждам нищо лошо, а нещо напълно нормално, но както вие казвате всеки си има различни възгледи, а и в никакъв случай няма да търся друг само заради секса, друг няма.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c2d679e6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Все повече се, уверявам, че хората се събират само и само заради секса! Омръзнало ми е от хора със животинско съзнание всеки ден да искат секс! За мене това е гнусно и отблъскващо моето гадже ако искаше всеки ден секс щях наистина да го оставя!
Правите секс често и затова се оставяте, защото сте се наситили един на друг. След като толкова много те сърби напусни го, но по добре ли ще е да те ебе и бие всеки ден? Казвам ти това, защото биячи на жени бол.
Попаднала си наистина на добър мъж, не оставяй човека заради проклетия секс!

- Бунтарката

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f92f6b11e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Сегашните момчета са льольовци да не кажа по обидна дума. От това което чета от коментарите направо ми е жал за тях. Аз съм на 52 и чукам почти всеки ден само да ми се даде и искрица и съм готов. И не съм чиновник и бачкам като роб и не се оплаквам че съм уморен. Семеен съм от 30г. и със съпругата ми правим невероятен секс имало е и моменти на затишие но поне един път седмично сме го правили. Сегашния начин на живот, интернет, телефони мисленето ви да изкарате пари по-най лесния начин, премахването на казармата ви направи Мамчовци. Не слагам всички момчета под един знаменател шапка свалям на тези които са пичове и порят мацките неуморно защото има много мацки и на повечето им се чука На времето да видиш баджак да хванеш цица, го удървяш и сваляхме звезди докато изчукаме мацката. Сега мацките сами ви се натискат а вие бягате. Срамувам се от подобни... си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5067a47d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Леле колко мъже се изкарахте жертви тук :D По темата - думата нормално е относително понятие, за мен 5мин не са нормални, обичам да... "ме блъскат", както се изразиха по-горе поне 40мин. Но идеята е друга, не опитвай да променяш човека или себе си. Намери друг, който да е за теб, тоест да има сходни желания и светоглед към каквото и да било, не само откъм секс. Иначе за секса проблема съм го имала, не се разрежи, разделихме се и сега си правя редовно секс с настоящия, без да го правим на въпрос и без той да го играе жертва, като господата по-горе, защото представете си всичко е индивидуално, не се делим на мъже и жени тука, всеки е различен ;)
Феникс

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5067a47d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Леле колко мъже се изкарахте жертви тук :D По темата - думата нормално е относително понятие, за мен 5мин не са нормални, обичам да... "ме блъскат", както се изразиха по-горе поне 40мин. Но идеята е друга, не опитвай да променяш човека или себе си. Намери друг, който да е за теб, тоест да има сходни желания и светоглед към каквото и да било, не само откъм секс. Иначе за секса проблема съм го имала, не се разрежи, разделихме се и сега си правя редовно секс с настоящия, без да го правим на въпрос и без той да го играе жертва, като господата по-горе, защото представете си всичко е индивидуално, не се делим на мъже и жени тука, всеки е различен ;)
Феникс

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0c0e1f13a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Авторке, ще се повторя с някои коментари, обаче не можеш да правиш секс!
Всичките такива като теб(дето си отварят, само краката) искат да ги... дълго и уж свършвали, да ама не!
97% от жените симулират оргазъм, само и само да "удовлетворят" мъжа в секса, само че това е адски грешно и обиждащо, да залъгваш човека!
Самата аз съм жена и съм била с 2-ма при първия, не се получи и изобщо не издавах звуци, на удоволствие, а само на болка все едно ранен елен реве все пак бях девствена, а той си мислише, че ми е кеф първоначално, след това разбра че не го правя с желание и удоволствие с него.
А с 2-рия се получи, защото има любов и желание и съм още с него от 2 години почти и секса е толкова уникален, както още първия път като го направихме.
Човека не е само органи! Както повечето жени се влияят от емоциите си към определен човек, така и някои мъже!
Питала ли си се за тази почти една година той какво чувства? С теб може да е заради доста неща, а както знаем никой не казва истината в очите.
Секса с теб може да не му харесва, а не да си е по принцип такъв!
Винаги вината хвърляме на другия преди да обмислим реално нещата и да се запитаме "абе да не е вината в мен", "какво е всъщност"?
На мъжете не им е толкова лесно, да те... защото има пози и се напрягат краката, ръцете, задните части всичко, не напразно лятото се изпотяват, много докато работят в/у някоя мацка, защото тая мацка като теб само си отворила краката и давай, и после недоволна!
На мен ми е кеф и двете страни, да бъдат активни, а не едната само и това не включва френската любов, защото тя е част от любовната игра. Чети, питай го въпроси свързани с него и какво му харесва, прави упражнения в секса и ти да си активна, а не само пасивна мила. :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2f96c33172
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Има много варианти за да е така положението, може да има проблем с хормоните или да има психичен пеоблем, може също така да има фетиши и фантазии които ти не покриваш и той да не се възбужда от нормалния секс. Говорили ли сте задълбочено по този въпрос, мисля че най добрия вариант за решаването на проблемите е разговора между партньорите, вие би трябвало да сте си най близките, говорете един с друг, не се свенете да си кажете всичко което изпитвате и ви тормози

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5c4331a507
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Вариантите са два. Първия да е БИ или Гей. Но ти би го усетила, щом не споменаваш това като причина, значи я отхвърляш. Остава вариант 2, той е че днешните момчета не са мъжете от преди 20 години. Преди мъжете мислеха само и единствено за секс. Днешните момченца са повече женчовци, отколкото мъже. Наблюдавам странен феномен. Момичетата вече се държат по-мъжки от мочетата. Ако питаш някоя 40 годишна жена, в 90% от случаите ще ти кажат: Моя 43годишен не го интересува нищо освен секса. И в 90% от случаите жените не съумяват да задоволят пустия му мъжки нагон. Сегашните момчета гледат повече как да се напият, надрусат и да правят секс с Мара Шеповата с петте баджака, докато гледат порно на компютъра.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e5856065a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Принципно съм забелязал, че се лепите на асексуални и прехвалени пичове, да не говорим, че се заблуждавате и от предишните им бройки и опит. Всъщност, ако обърнеш внимание на загорело момче, няма да си сексуално незадоволена. Наистина е така, повярвай. Ако си търсиш секс, търси го от сродна душа. Такива като тебе се лигавят и пишат: Той не ме желае, той свършва бързо.. Защо не обърнеш внимание на онзи, който е на зор и ще го нарави повече от 10 пъти за една вечер?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c2d679e6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Абе вие хора заради секса ли се събирате или заради любовта? Защо толкова е важен секса за хората а аз си мислех че по-любов се събират и по общи интереси.
А хора които искат всеки ден секс, за мен имат някакъв проблем и трябва да говорят с лекар.
Ако моето момче правише така, щях да го оставя
самото му непрекъсното желание ще изпари моето желание. Вие го правите често и така по тоя начин вие вече сте, се насили един на друг и следват изневери правете го по-рядко. : )

- Една бунтарка

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9e9cb52f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   До Бунтарката №17 и 25. Как можеш да кажеш, че мъже които искат всеки ден секс имат някакъв проблем и трябва да говорят с доктор! Също, че за тебе е гнусно и отблъскващо твоето гадже да иска всеки ден секс. Аз пък мисля, че ти имаш нужда от доктор щом като такъв секс ти е гнусен и отблъскваш. Бунтарке, ти знаеш ли какво е оргазъм? Или само си чела без някога да си го изпитала. Ако един път изпиташ това чудо на природата ти ще разбереш, че това е най-големия дар-Божи на човека след самия живот. Жени които не обичат секс и отказват такъв на съпрузите си са сексуално осакатени. По-добре би било такава жена да си остане неомъжена, а не да създава проблеми на нормалния си съпруг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f37187ef5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Авторке, ако търсиш секс, търси от онези момчета, които ти е описал 24.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 20919f7ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   26, такива като тебе които мислят, че оргазъма е най - силното нещо на света, са глупави, инфантилни и ограничени. А и съпрузите са различни - за едни едно е нормално, за други - друго.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6a0bd540c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ниското либидо се оправя с хранене и прием на някои минерали и билки.
За билката бабини зъби е изписано доста, продава се трибестан на таблетки, има и билка за чай. От трибулуса се покачва тестостерона, а от там скача и желанието за секс. Минералите цинк и селенса изключително важни за либидото, за мъжката полова система и сексуално-репродуктивно здраве. Цинкът определно вдига самолета, не е скъп, продава се във всяка аптека, също и селенът.

Много е важно храненето. Днес младите ядат предимно боклуци. Избягвайте пърженото, тестените неща, намалете хляба, спортувайте, яжте повече печено месо, салати, яйца, риба, морски дарове, извара, плодове, пийте прясно изцедени сокове! Пийте алкохол умерено. Червеното вино е наистина полезно!

Стридите като морски деликатес са уникален афродизиак, защото съдържат огромно количество цинк други минерали. Скаридите също. Всъщност всички храни богати на цинк са афродизиак, морските дарове най-вече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bed1f7feba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 19, аз съм тоя дето се изрази, че блъскал :). Ще ти обясня и защо при мен е 30-40 мин.... просто като не ти се прави и си отегчен това е страничния ефект - няма свършване, блъскам юнашки като черен роб, викам си дай да свърша, че да си легна накрая да спя, ама няма... Имал съм случаи да блъскам тъй в 22 посред нощ, тя да свърши 2 пъти и да се отегчи ха-ха. Иначе, обратно, ако реша да лъсна бастуна и за 5 мин. съм готов. Обичам иначе да лъскам, явно защото шепата е по-стегната от вагината и по-добре ми идва, а после на вагина на лабавото нямам изпразване. Мечтая си за деня в който ще имам 2 деца и жената ще каже - ай стига толкова секс. Ще се направя на уж обиден, после неохотно ще се съглася. Мечтая за този ден.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 228cb99301
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Принципно съм доста сексуално активен и ми се прави нон-стоп секс.
Обаче преди години имах приятелка (любовница) на която много лощо и миришеше пу.... а и секса никак не ме привличаше!
Много пъти ми е задавала директно въпроса защо избягвам секса
Е как да и кажа какъв е проблема... не става :(
М37

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker