Не издържам вече, имам чувството, че ще полудея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не издържам вече, имам чувството, че ще полудея!
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 5285 пъти
Здравейте!
Ох не знам вече на кого да се оплача, аз съм обикновенно момиче, но със странен проблем!
Имам апартамент, който живеем, аз майка психолог, т ми, (може да се каже й нейният приятел ), постоянно майка ми прави секс със този човек, в моят дом, забранява ми да гледам, телевизия, да слушам музика, дори преди малко ми посегна, страшно съм разочарована, много пъти съм й казвала, че ще я изгоня, че ми писва, и че още малко ми трябва за да полудея, аз се връщам скапана от работа, а тя дори телевизор не ми дава да включа, веднага ме праща да си лягам, а съм на 20 години, възможно ли е приятелят й, който се държи доста надменно и подигравателно със мен, той да я кара да прави всичко това, преди малко й казах, утре съм на зъболекар, ще закъснея, но на нея не й прави впечатление, дори животно би се държало по адекватно, ако мога така да го нарека, а онзи, утре ще и вадат зъбите, ще я оставят без зъби, това си е терор, не знам, но вече се замислям да изгоня, майка си, тя си продаде жилището и сега си пати, но от това и ние със брат ми страдаме, ще ми повярвате ли, че един ден, със всичкия си акъл ме заведи на психолог, за нея никой друг няма право на лично пространство, само тя е важната, крещи ми да чистя, а аз по цял ден работя, е й тя ходи на работа но... не знам не издържам психически, мисля си, че ще рухна, телевизия не съм гледала от 4 дни, дори заключва хола, оставала съм и гладна, моля ви дайте ми съвет, ако я изгоня, няма да е никак ок, ако я оставя, обречена съм на терор, какво да правя? ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2a209fd87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ИЗГОНИЯ Я! Това е пишман майка толкова властна и нахална! Аз обичам родителите си, и гледам да се разбирам с тях! Много добре те разбирам баща ми е същия заядливец постоянно се заяжда и дразни ту майка ми, ту мене! Съжалявам, че ти го казвам но я ИЗГОНИ тя не е човек да и помогнеш. А тъпката и ( със извинение) се държи така защото вижда, че майка ти не те уважава..
Как може да търпиш такова нещо даваш им срок не се ли променят да си търсят нова къща това особено важи за приятеля и! Пази си нервите, че развалена психика и разбито сърце не се оправят!

Бунт.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 744648327d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Научи се да пишеш първо. Нищо не се разбира.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e0dda28efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От това изречение разбрах че имаш нужда от психолог.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 64bd444dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жилището твое ли е? Ако по нотариален акт е твое, е без разни клаузи, че ти е дарено от майка ти срещу право на ползване, имаш пълното право да и посочиш вратата. Нита тя, нито приятелят и са малки, така че ще се оправят. Пишеш, че майка ти работи (приятелят и най-вероятно също), така че да се изнасят под наем и това е.
Ако обаче си получила жилището като дарение от нея срещу ползване до живот... тогава лошо. Най-добре поговори с адвокат, но просто този тормоз не трябва да продължава.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c6adf6f81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че е време тази жена да я изгониш от апартамента си, за да те оцени тогава като човек.... оставиш ли я увас ще става по-зле и по-зле.... и да, ония й влияе!

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7759991b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много лоша работа е това, но винаги има изход (решение). Ти нямаш ли си приятел? Ако нямаш намери си, дори да е фиктивен. Плати му ако е необходимо и го накарай да спи при теб известно време. Може и без секс, майкати няма как да знае, но да е физически много силен. Ще разбереш как ще приключи театъра, по реакцията на приятеля на майка ти. Ако фалшивият ти приятел е физически по-силен от него, онзи с майка ти няма да посмеят да те тормозят повече от страх да не ги пребие и двамата. Изяждайте им храната от хладилника, нека те правят разходи за храна ако не искат да стоят гладни, а вие яжте на готово. Преместете телевизора във вашата стая, заедно с компютъра ако е настолен, а лаптопа на майкати или на приятеля и залеите небрежно с кафе или кОла, като иронично им се извините за това. Ако имате повече от един телевизор, на останалите лесно ще повредите екрана с удар, при LCD вариант под предлог любовна игра с партньора, а ако е тип-кинескоп, залеите го с чаша вода през вентилационните отвори, и веднага го включете в мрежата. Ако има възможност спирайте тока от таблото когато майкати и приятелят и се прибират, под предлог че нямате пари за ток и други разходи. Нека те да плащаг всички разходи, а вие живейте на готово. Така ще ги тормозиш и ти, и ще ги принудиш да се изнесат сами на квартира. Ако майкати и приятелят и нещо вземат да възразяват, твоят приятел лесно ще ги усмири и ще ги принуди да се държат подобаващо, освен ако не са мазохисти и издържат на бой. Много е важно да не се разчувстваш и да вземеш да защитаваш майка си и приятелят и, когато твоят приятел започне да ги пребива системно, заради тяхното "нагло" поведение! Ако извикат полиция, ще са техните показания срещу вашите. Сигурен съм, че ако ме послушаш, ще успееш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker