Обичаме се, но рядко правим секс. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичаме се, но рядко правим секс.
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2884 пъти
Здравейте! Искам да споделя, нещо, което ме тормози от известно време. С приятеля ми сме заедно от 7 години, не сме женени. Обичаме се, но някак си желанието ни за секс един с друг доста намаля. В последно време почти не го правим, може би веднъж на 2 седмици, не знам и аз точно колко. Някак си я няма тръпката вече, както беше преди. Поради тази причина решихме да направим суинг с едни наши приятели за да се разнообразим. Направихме го, хареса ни и повторихме и така от време на време се виждаме за секс. Приятеля ми и приятелката ми доста си допаднаха в леглото и той ми сподели, че с нея прави неща, които с мен не може, защото не ми допадат. Въпреки това, той твърди, че няма чувства към нея, просто секса му харесва. Аз с другия ми приятел, хареса ми, но не е нещо кой знае какво, с моя човек си ми е по-хубаво, правя го просто за разнообразие, но той ми сподели, че вече нямат чувства един към друг със съпруата си( те са женени) Аз нямам нищо против от време на време да правим това, но искам да съживя връзката ни. Говорили сме си по тази тема и според приятеля ми сме се изчерпали вече и нямало какво да си дадем. Тези думи ме натъжават, защото аз много го обичам, макар и желанието ми за секс да не е голямо. Той също казва, че ме обича и не иска да се разделяме (за сега). Дали просто не сме привързани един към друг? Има и друг проблем. Преди работихме една професия и пътувахме по света, но той се отказа и започна да се занимава с нещо друго. Да, но аз не искам да се отказвам от мечтите си, много време се измъчвах, но реших да не спирам (музикант съм) и направих нов проект с други колеги и има вероятност да замина да работя в чужбина. Тогава може 6 месеца да отсъствам и съвсем ще охладнеем един към друг и не знам изобщо дали той ще ме чака :/ Хем ми е кофти, хем не искам да спирам, защото професията го изисква и нямам голямо бъдеще в България с това. Хем искам да замина, хем знам, че като замина той много ще ми липсва и ще плача за него. Свикнала съм все да сме заедно навсякъде и ще ми е кофти, ако се разделим. Пиша тази тема за да помоля за съвет. Какво вие бихте направили за да се съживи малко връзката и според вас обречена ли е връзката ни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0f12752409
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази история ми е някак позната. Сем години са много време. Връзката ви е трябвало да се развие напред-семейство, дете. Понеже не е тръгнала напред, е се е развила назад, тоест е започнала да се руши. Заминавай за чужбина, следвай мечтите си. Щом досега не ти е предложил брак и да имате дете, то не ги иска. Гледай си кариерата и живота. Ще срещнеш друг.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e0bd9488f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, най-вероятно сте се изчерпали един към друг и това няма да се промени. Голям майсторлък е да запазиш страстта по-дълго време и става при малко двойки. Някои са ОК, започват да живеят като съквартиранти в името на децата/по навик и т. н., но това не са нормалните отношения между двама влюбени. Сексът не е най-важното, но без него не може, сама виждаш.
Разбирам колко силна е привързаността ти, но с този човек нямате бъдеще. Сама казваш, че не знаеш дали ще те чака 6 месеца, които дори не са кой знае колко много време. Моят съвет е да се разделиш с него и да заминеш - ще имаш работа, нова среда и изобщо неща, с които да се занимаваш и да не го мислиш толкова. Така и така тази връзка върви към край. Дали ще е сега или другата година - все едно. Не пропускай възможността си заради нещо крайно несигурно.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c9b6a5f350
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преди около два месеца имаше една история "Животът ми няма смисъл" или нещо подобно, ако авторката е същата, е няма какво друго да кажа- тази връзка ѝ е дошло времето да бъде прекратена и двамата да продължат по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 01ef3ae63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   7 години, а нямате официално семейство, брак, деца? Не е наред връзката със сигурност.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: eb757b8ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не търси съвети от случайни хора.
Повечето сме абсолютни идиоти, но си мислим, че знаем всичко и предпочитане да пдаваме идиотски съвете. Посъветвайте се със съответните специалисти (нали се сещаш, че има психолози и лекари за подобни неща).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker