Липса на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на секс
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 4059 пъти
Здравейте!
Аз съм момче на 20 годишна възраст. До преди половин година имах приятелка, която обичах и всичко беше наред. Бях щастлив, влюбен, мотивиран. За съжаление обаче се наложи да се разделим(по нейно желание тъй като замина да учи в чужбина, аз също уча в чужбина, но в друга държава ). След това дълго време мислих само за нея (все още се сещам за нея). Не съм имал връзки, дори не съм се занимавал така да се каже с други момичета след нея. И така вече цели 6 месеца. Чувствам се самотен, демотивиран и мисля, че се пристрастих към порното. Изпитвам голямо желание за секс (както всеки на 20 предполагам :Д ), но за съжаление няма с кого и практикувам сам :Д. Последните месеци мастурбирам всеки ден поне по един път, пристрастих се към порното започнах да гледам и някакви по-странни клипове... а след като свърша се чудя как изобщо това може да ме е възбудило. Това започна да влияе и на ученето ми, все по-трудно успявам да се концентрирам, общо взето положението ми е доста кофти. Все си казвам, че ще спра с порното и мастурбацията, защото виждам как м исе отразява, но не успявам, защото желанието ми за секс е угромно, но момичета в последните месеци не са се навъртали около мен. Започнах да си създавам дори комплекси, че не съм привлекателен за жените. Какво бихте ме посъветвали :) Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 58e104788f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Учи повече или си намери почасова работа. Запиши се на някакъв курс. Изглежда имаш доста свободно време, за да мислиш за секс толкова. Намери си занимавка. Или гадже.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 491faa2f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Във всеки един коментар, ще те посъветват като: Ч... ай наред, Не го мисли, а си хвани мацка за едното е... не!

Ето моя съвет;

Прекалено много време имаш за това гледаш прекалено порно и мастурбираш, а желанието идва от главата и не е от долната, а от горната.
Намери си занимания, които ще те освободят от мисленето, за секс постоянно!
Все по-малко млади хора на възраст 18-25 години се въздържат от безразборни сексуални контакти, а секса не се прави за спорта, а с желания човек и то не за да ти начеше нагона, а за да се отдадете и двамата на страстта!
Момиче съм колкото теб и аз също гледам порно, не мастурбирам, като теб... но на сън изпитвам най-силните си оргазми, така както човека, който ме обича и желае може да достигне до тази върховна точка, защото секса се гради на доверието и опознаването!
Не прекалявай с мастурбирането, защото може да ти навреди, като например да свикнеш и да не може да свършваш по друг начин освен с "помпане" от ръката ти дори и когато си имаш приятелка!
И запомни всичко е в мозъка ти може да го контролираш стига да искаш!











-Bloody Mery-

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7f8d41d9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аа, не искал ново момиче защото още обичал старото, ама се оказва, че просто някой не те търси.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 44ef5ededa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не може ли с приятелката си да си ходите на гости? Сега има нискотарифни полети, може да пътуваш при нея? Другото е - започни да работиш някъде на 4 часа, хем ще се уморяваш, хем ще имаш пари за самолет.
Другото е да започнеш да спортуваш редовно.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 52923702c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравейте отново! Благодаря за коментарите. Време честно казано нямам много. Уча и ходя на работата няколко пъти в седмицата почасово. Проблемът идва от това, че точно не мога да се концентирам например да уча, защото изведнъж започвам да мисля отново за секс, в следващия момент съм отворил порното :Д. Така че проблемът явно е в това, че нямам силна воля, да спра да гледам, но как да спра при положение, че желанието ми е толкова силно...

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 52923702c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До коментар 4. Аз бях готов на връзка от разстояние, тя, за съжаление, не :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9da32b3c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има един форум Project Pickup net, не искам да правя реклама или нещо такова, просто искам да кажа, че относно жени там хората ще ти дадат много добри съвети. Просто го погледни или пусни темата там.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 295e406dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако си я питай директно и тя не е била съгласна, няма какво друго да направиш, но е хубаво когато хората са си казват нещата който искат. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d76857c481
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 7 в тия малоумни форуми пишат теоретици, които хабер си немат от жени. обикновени тва са пишлегари, които се опитват със заучени фрази и престорено поведение да се правят на мачовци, но са изключително смешни и жалки. Истината е, за да има успех с жените един мъж, просто трявба да започен да харесва сам себе си, тогава всичко друго си идва на мястото. Харесваш ли се сам, жените сами започват да ти се свалят. Днес жените са дашни, зарежи тия форуми, а се стегни и започни да се харесваш! Впрочем, определи какво точно искаш, гаджета само за секс или истинска връзка! незабвано спри порното, защото ти съсипва психиката и унищожава волята ти!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7c8f8ae8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти не че изпитваш толкова желание, колкото от самотата ти се е родила тази пристрастеност. Започни да излизаш с приятели и момичета, учи си и се забавлявай едновременно. Спри с това висене пред компютъра и тъпата порнография! Ако ти е толкова трудно да намериш мацка, виж приложението Tinder.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker